Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> _Kārdinājums_, [GM][PZP] Spiegu spēles
Ķipītis amonjakā
iesūtīt 31.03.2009 16:12
Raksts #1

Dzer sviestalu Trijos slotaskātos

Grupa: Biedri
Pievienojās: 31.10.07
Kur: putekšņu vācēju rumpīšos

Apkopojums:
Paši dalībnieki un tēli.

1) Storyteller — Alans Arklins (Fins) [25] bilde

2) Andromeda — Aleksandra Hjūza [24] bilde

3) bengalaas — Mirjama "Sniega cilvēks" O'Konelija [21] bilde

4) Deonalds Bils — Endija Šteilere [25] bilde

5) washulis — Tempera (Temija) Maika [24] bilde

6) Apaču Tuksneša Rēgs — Kirstens Kerrs [24] 44. bilde

7) Miervaldis Gotiņš — Džons Smits [24] bilde

8) Grēkmeistars — Viliams Dreivens [22] bilde

9) Beppo — Frančeska van der Perena [25] bilde

10) ~SweetIrony~ — Ališa Konelija [22] bilde

SPĒLE

Kā jau es jums visiem prasīju- atrašanās vietu, un darbību- nu jūs varat to sīki un skaidri aprakstīt šeit.
Un vēl atgādinu, jūs nedrīkstat atrasties mājās.

Uz priekšu, un tad turpināšu es! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
14 Lapas V  « < 9 10 11 12 13 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (200 - 219)
Malduguns
iesūtīt 02.12.2009 00:32
Raksts #201

Skatās acīs baziliskam

Pievienojās: 02.10.06
Kur: klejojumos

-Tas ir atkarīgs, kādus viesus es pieņemu, taisnību sakot,-Fins sacīja, iegrūdis rokas bikšu kabatā un samērā nevērīgi atbalstījies pret lifta sienu.-Man ir bijuši arī viesi, kurus es esmu zuņēmis tur, kur viņi vēlas.

+Citēt rakstu
Miervaldis Gotiņ...
iesūtīt 02.12.2009 00:39
Raksts #202

Gatavo atskaiti Zemvaldim

Pievienojās: 20.11.08
Kur: Arkanara
Gotiņtēvs 2012

Kad visi, kas to vēlējās, bija iestūķējušies liftā (kurš nemaz netika pārpildīts), Džons beidzot ļāva lifta durvīm aizvērties. Būdams vistuvāk lifta <vadības panelim>, viņš nekautrējās nospiest arī podziņu ar ciparu `5` virsū. Lifts ieducās un sakustējās.

Indikators uzcītīgi ziņoja par pieveiktajiem stāviem. 2, 3, 4 un, visbeidzot, 5. Durvis automātiski atvērās un braucēju skatienam pavērās diezgan plaša priekštelpa. Ādas zviļņi gar sienām, dīvaini gleznu tipa mākslas darbi uz tām, palmas lielos podos telpas stūros - tas viss liecināja par to, ka iestāde, kurā viņi atradās, nebija nekāds kaktu kantoris.

Priekštelpā stāvēja smaidīgs vīrietis dārgā uzvalkā. Es priecājos, ka esat ieradušies! - viņš laipni sveicināja cilvēkus. - Es jau zināju, ka jūs nevarēsiet pretoties mūsu piedāvājumam. Mani sauc Veslijs Straips, un es būšu jūsu projekta vadītājs. Lūdzu, nāciet uz šo konferenču zāli un ieņemiet vietas! Jūs taču degat nepacietībā uzzināt, kāpēc jūs visi esat šeit saaicināti? - Veslijs izlēmīgi devās teju vaipie tuvākajām durvīm un atvēra tās vaļā. Skatienam pavērās vēl viena telpa, ar galdu vidū - kā jau izskatās sapulču telpas ofisos. Uz galda pretī katrai sēdvietai bija nolikts bloknots, zīmulis un pildspalva, kā arī vairākas pudelītes ar ats````zinošiem dzērieniem. Uz galda stāvēja arī laptops, saslēgts kopā ar projektoru, kurš bija pavērsts pret baltu ekrānu pie vienas no sienām.

Ja viesi sevišķi nekavējas ieņemt vietas, tad tiklīdz viņi to ir izdarījuši, Veslijs ieņem savu vietu pie laptopa.

+Citēt rakstu
washulis
iesūtīt 02.12.2009 00:57
Raksts #203

Cogito ergo sum

Pievienojās: 28.02.07
Kur: Divas mājas tālāk
Jaukais snīpis

Un beidzot braucins liftā bija beidzies, paverot visai greznu telpu. Paskat, šim piektajam stāvam nav ne vainas. Tikai jautājums, vai tas ar savu saturu spēs pārsteigt arī turpmāk. Tempera sev prātā uzjautrinājās, izejot no lifta un pievēršoties vīrietim, kas sevi nosauca par Vesliju Snaipu. Heh, gluži kā to aktieri?

Viņam bija taisnība, Temija patiesi mira nost no ziņkāres. Viņa nekavējās un drīz ieņēma kādu vietu, lai labi redzētu to, ko nu viņiem rādīs. Ļoti ātri viņa arī iemalkoja kaut ko vienkāršu. Daudzi jautājumi liek daudz runāt, bet tas izkaltē muti. Kad tas bija darīts, viņa pievērsās Snaipa kungam. Jācer, ka tas, ko man rādīsiet, man patiks.

+Citēt rakstu
Andromeda
iesūtīt 02.12.2009 01:14
Raksts #204

Miglājs
Grupas ikona

Grupa: Aurori
Pievienojās: 12.07.06
Kur: M31
Vadzvaigzne tumsā

Aleksandra ievēroja smalkos ādas dīvānus un vīrieša smalko uzvalku. Visu šo greznību viņa uzlūkoja ar vēl lielāku aizdomīgumu kā iepriekš. Aleksa cieši nopētīja vīrieša seju un pat nebaidījās no tieša acu kontakta. Viņaaiz laipnā smaida centās saskatīt ko vairāk, kaut vienu nodevīgu grimasi, bet nekā. Varbūt nemaz nav kā izskatās, vai arī prot lieliski spēlēt savu lomu.Viņa novērsās un apsēdās tālākajā, iespējamā vietā no laptopa, tuvu izejai. Kāda atbilde uz jautājumiem nenāktu par ļaunu.

Šo rakstu rediģēja Andromeda: 02.12.2009 01:15

+Citēt rakstu
Mattiass
iesūtīt 02.12.2009 13:23
Raksts #205

Cep picas
Grupas ikona

Pievienojās: 25.03.04
Kur: Rīga
Foruma maršals 2012

Cordillew ēkā ienāca visai bezrūpīga paskata būdīgs tēvainis — augumā ap metru astoņdesmit, miesasbūve kā bākai, taču viņš neizskatās resns. Viņam bija biezi, gari sarkanbrūni mati līdz muguras vidum un lekna bārda. Ģērbies viņš bija līdzīgi rokeriem — melni, ērti zābaki un bikses, melns t-krekls un ādas veste, kā arī saulesbrilles, kuras iekštelpās drīzak traucēja un tika pakarinātas uz krekla apkakles. Paraudzījies apkārt, Marks piegāja pie sekretāres.
— Sveiki.

+Citēt rakstu
Ungaarijas ragas...
iesūtīt 02.12.2009 14:46
Raksts #206

Skatās acīs baziliskam
Grupas ikona

Grupa: Daiļdarbu vadītāja
Pievienojās: 22.12.04
Kur: uz dārgumu kaudzes
Tīstokļu pūķis

Kā tad, ka tu priecājies, ķēms, Meridita ar pieklājīgu smaidu nolūkojās vīrietī, kurš viņus sagaidīja. Līdzbiedru aprunātais piektais stāvs izskatījās skaisti, tikai tādas gleznas Meridita gan savā kabinetā nekarinātu.
Sieviete droši sekoja vīrietim uz apspriežu telpu, it kā šādas procedūras viņai nebūtu svešas un ieņēma vietu galda pretējā pusē iepretim Aleksandram, tā lai redzētu, kas ienāk pa durvīm. Pie reizes viņa nekautrējās nopētīt Aleksandru.

+Citēt rakstu
Miervaldis Gotiņ...
iesūtīt 02.12.2009 15:26
Raksts #207

Gotiņtēvs 2012

Marks
Labvakar! - sekretāre, smaidam mirdzot, atņēma sveicienu. - Jūs droši vien būtu Dugana kungs? Dodieties ar liftu uz 5. stāvu, tur jau konferenču zālē jūs gaida. Neko sajaukt vai nomaldīties nevar - konferenču zāle ir turpat pie lifta, un visas citas durvis ir slēgtas.

Meridita, Aleksa, Fins, Tempera, Mirjama
OOC: Ceru ka nevienu neaizmirsu? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Veslijs apmierināts vēroja, kā viesi ieņem vietas. Tūlīt jau sāksim, tūlīt. Mirkli pacietības, tūlīt mums pievienosies vēl daži kolēģi. - viņš noteica, ieslēgdams projektoru. Uz baltā ekrāna izgaismojās neko neizsakošs uzraksts `Nospiediet jebkuru taustiņu, lai sāktu prezentāciju`.

+Citēt rakstu
Mattiass
iesūtīt 02.12.2009 15:57
Raksts #208

Cep picas
Grupas ikona

Foruma maršals 2012

— Tas pats, — Marks apstiprināja, — Paldies, — viņš pieklājīgi piebilda un devās uz liftu, lai uzbraukt piektajā stāvā un pārliecināties, kuras tad konferenču zāles durvis pie lifta nav slēgtas.

Ja atrod pareizās, tad atskan īss klauvējiens un durvis paveras.

+Citēt rakstu
Malduguns
iesūtīt 02.12.2009 19:53
Raksts #209

Skatās acīs baziliskam

Fins šķita nedaudz neapmierināts ar to, ka piektais stāvs tik tiešām bija tikpat garlaicīgs kā jebkurš cits piektais stāvs, puisis bija cerējis un kaut ko interesantāku par biroja tipa telpām.
Noklausījies nelielo uzrunu, Fins nedaudz sarauca degunu. Veslijs Straips rīmējas ar Vesliju Snaipu, viņš nodomāja, ejot iekšā sapulču telpā un apsēžoties blakus Aleksandrai. Puisis vēlreiz palūkojās uz Straipa kungu un tad uz bloknotu, pagrieza to otrādi, pavirināja un izskatījās diezgan garlaikots, lai gan tajā pašā laikā diezgan uzmanīgi uztvēra visu, kas notiek apkārt.

+Citēt rakstu
Miervaldis Gotiņ...
iesūtīt 02.12.2009 20:04
Raksts #210

Gotiņtēvs 2012

Dugana kungs! - Veslijs ar sajūsmu sveicināja ienākušo tēvaini. - Sēdieties lūdzu!

Pagaidījis, lai tēvainis ieņem vietu, Veslijs turpināja: Tātad, varam sākt. Kā jau teicu, mani sauc Veslijs Straips, un es būšu šī projekta vadītājs. Kā jau jūs noprotat, es pārstāvu uzņēmumu `Cordillew`, kurš specializējas, ja tā var teikt, dažādu kutelīgu problēmsituāciju risināšanā. Un es jums piedāvāju iesaistīties vienas šādas problēmas atrisināšanā, taču man jābrīdina, ka viss, ko es jums tālāk stāstīšu, paliek šajās sienās. Mēs neprasīsim nekādu parakstu par neizpaušanu, kā to praktizē valsts struktūras, tomēr iesaku apdomāt to, ka ja reiz mūsu cilvēki atrada jūs šoreiz, viņiem vajadzības gadījumā nenāksies grūti to izdarīt vēlreiz. Tikai dieva dēļ, nedomājiet, ka es jums draudu! - viņš pasmaidīja sirsnīgu smaidu. - Nudien nē, es tikai jūs aicinu būt piesardzīgiem. Vai kādam ar šo būs problēmas? - Veslijs pārlaida jautājošu skatienu klātesošajiem.

+Citēt rakstu
Malduguns
iesūtīt 02.12.2009 20:34
Raksts #211

Skatās acīs baziliskam

-Ē... man nav problēmu, bet man ir jautājiens,-Fins noteica, vēl aizvien sakrustojis rokas uz krūtīm.-Pieņemu, ka es neesmu vienīgais cilvēks, kurš ir paķerts no ielas un neko nesaprot no šo kutelīgo sitāuciju risināšanas, tieši tādēļ man rodas jautājums: kāpēc un kādiem mērķiem jūs izvēlējāties tieši mūs un kāds mums labus no tā, ka mēs te esam?-Fins gurdeni, it kā garlaikoti vaicāja.

+Citēt rakstu
washulis
iesūtīt 02.12.2009 22:07
Raksts #212

Cogito ergo sum

Jaukais snīpis

Ieradās vēl viens cilvēks. Heh, viņu bija gana daudz, bet tas atkarīgs no situācijas, vai pietiekami. Kutelīgas situācijas. Tas pārlieku saistījās ar dažiem saviem pagātnes gadiem. Kutelīgu muļķību un situāciju viņai netrūka. Fina jautājums bija vietā, bet, droši vien, tas laika gaitā tā pat noskaidrotos. Turēt noslēpumus Temijai nebija problēmu. Tur pieredze bija gana liela laba.

Viņa jau pamazām sāka noprast, kas ir šīs kutelīgās situācijas un kāpēc arī viņa te ir aicināta. Tagad tik jāgaida, kad paskaidros konkrēto situāciju. Atsēdusies ērtāk uz atpakaļu krēslā, viņa sakrustoja rokas uz krūtīm, bet uz sejas rotājās grimase, kas vēsta "Sper tik vaļā."

+Citēt rakstu
Andromeda
iesūtīt 02.12.2009 23:37
Raksts #213

Miglājs
Grupas ikona

Vadzvaigzne tumsā

Visa šī situācija, kurā viņa bija nokļuvusi sāka iegūt apveidus, kas kaut kā likās pazīstami. Aleksa nolēma nogaidīt, kad tiks sniegta tiešāka infromācija, pirms sākt uzbrukt ar jautājumiem, kas bija sakrājušies. Viņa cerēja, ka uz lielāko daļu no tiem tiks atbildēts bez jautāšanas. Brīdinājums par informācijas neizpaušanu tomēr, lai kā viņa censtos sevi piespiest, izklausījās pēc drauda.
...vienas šādas problēmas atrisināšanā...tikai vienā un viss?

+Citēt rakstu
Mattiass
iesūtīt 03.12.2009 00:09
Raksts #214

Cep picas
Grupas ikona

Foruma maršals 2012

Dugana kungs arī nevilcinādamies iegāja, pievēra aiz sevis durvis un apsēdās brīvā sēdvietā, cerēdams, ka šeit tās nav pārlieku vājas un trauslas. Pagaidām viņš bija noskaņots vairāk klausīties, nekā runāt. Pirms uzzināts uzdevums, ir pāragri par to spriedelēt.

+Citēt rakstu
Miervaldis Gotiņ...
iesūtīt 04.12.2009 09:15
Raksts #215

Gotiņtēvs 2012

Neesiet nu tik paškritisks, Arklina kungs, - projekta vadītājs vēlīgi smaidīja, - mums ir pamats uzskatīt, ka visu klātesošo spējas un iepriekšējā pieredze lieliski atbilst tam mērķim, kādam esam jūs izvēlējušies. Jūs, protams, varat uzskatīt savādāk. Bet, ticiet man, mēs neņemam vienkārši cilvēkus no ielas. - Veslijs uz brīdi apklusa, lai šī frāze izklausītos svarīgāka, un lai klātesošie to labāk sagremotu. Tad viņš turpināja. - Bez tam, jūs neesat nekā saistīti ar mūsu pasūtītāju vai mātes uzņēmumu. `Cordillew` jau ir tikai izkārtne, paredzēta personāla atlasei. Ja jūs meklēsiet informāciju par mums internetā, viss atrasties liecinās, ka `Cordillew` sniedz skaistumkopšanas un stila konsultācijas. Lieliski, vai ne? - Viegli, nepiespiesti smiekli, lai klātesošie spētu novērtēt projekta vadītāja humora izjūtu. - Bet runājot par labumu konkrēti jums - veiksmīga problēmas atrisinājuma gadījumā jūs dabūsiet pa miljonam dolāru katrs. Jūsu banku konti mums ir zināmi, tā ka par to nav jāsatraucas. Bez tam - mēs sedzam visus izdevumus, kādi var rasties operācijas laikā. Vai ir vēl jautājumi? Un jā, ja kāds jūt, ka nevēlas piedalīties, viņš brīvi var doties prom kaut vai tūlīt. - Veslijs pārlaida skatienu auditorijai.

+Citēt rakstu
Andromeda
iesūtīt 04.12.2009 11:35
Raksts #216

Miglājs
Grupas ikona

Vadzvaigzne tumsā

..operācijas laikā... Tai nu gan jabūt vienai ellīgi lielai problēmai, ja jau mums katram tiek piedāvāta tāda nauda.Aleksas balsī bija saklausāma ironija. Jūs teicāt vienas šādas problēmas risināšanā. Kādas ir garantijas, ka pēc šī uzdevuma veikšanas, jūs mūs vairs nemeklēsiet un neviens cits arī mūs nemeklēs?Viņa īpašu uzsvaru lika uz vārdu cits. Aleksa skatījās tieši uz Vesliju.

+Citēt rakstu
washulis
iesūtīt 04.12.2009 20:23
Raksts #217

Cogito ergo sum

Jaukais snīpis

Paskat tik! Nekur tālu no šī visa nemaz netiku. Tas patiesi bija ironiski. Jā, Straipa tektais apliecināja viņas aizdomas. Un protams, ka šis skaistumkopšanas salons nodarbojas ar kaut ko pilnīgi citu. Interesanti, vai ar personiskiem pasūtījumiem, vai arī viņiem ir savas intereses?

Puse lielās ziņkāres bija apmierināta. Nu viņai bija skaidrs, kāpēc tas vīrietis parkā tik dikti interesējās par viņu, speciāli spēlējot uz viņas raksturu, lai tik atvilktu šeit. Gudri, no tiesas. Un te nu viņa bija. Šoreiz pat nauda nebija problēma. Lai arī nemaksāts atvaļinājums uz nenoteiktu laiku, jeb zudusi vēlme atgriezties, viņai ar naudu nebija problēmas. Un tomēr, kaut kas jau teju gadu bija trūcis, bet nu viņai to piedāvā atkal.

Vēl jo projām salikusi rokas uz krūtīm, viņa nemaz negrasījās iet prom. Tā bija kā zīme, ka viņa ir vairāk kā ieinteresēta. Kāja zem galda nepacietīgi šūpojās, bet viņas sejā rotājās viltīgs smaids.

+Citēt rakstu
bengalaas
iesūtīt 04.12.2009 22:01
Raksts #218

Knakts autobusa konduktors

Pievienojās: 05.10.03
Kur: Kastaņkalni
Tulks 2007

Miljons dolāru! Mirjama atkarināja žokli, bet attapās to atkal ātri aizvērt. Miljons sasodītu dolāru, nē, tu tik' padomā! Un te bija kādi desmit cilvēki, tātad "operācija" šim kantorim izmaksās desmit ļimonus. Ko, nez, viņiem liks darīt par tādu summu? Nogalināt prezidentu vai?!

Mirjama sakrustoja rokas uz krūtīm un atgāzuzies krēslā nopētīja potenciālos komandas biedrus. Mierīgi, vēsi, apvaldīti, teju profesionāli. Ko gan te dara viņa, McDonald's maiņas vecākā? Kādas prasmes, ko viņš tur muld?!

Un viņi zina par daudz, zina katru viņas soli, bankas kontu un droši vien arī visas transakcijas. Mirjamai līdz kaulam riebās šādas korporācijas. Bet miljons dolāru vilināja... Pārdoties viņiem? Uzņemties nezināmu, droši vien kriminālu darbu, paļaujoties uz viņu godavārda, ka beigās nespīd cietums? Un vai viņa varētu uzticēties šādiem komandas biedriem? Vēlreiz pārlaidusi acis klātesošajiem, meitene nosprieda, ka varētu uzticēties melnajai žurnālistei, parastajam puisim Džonam, Ališai un varbūt arī tai Meriditai, kas šķita izkāpusi no "Pludmales patruļas". Pārējie likās vai nu vēsi vai iedomīgi, un tas atgrūda. Lai gan kas zina.

Sasodīts, tātad viņa jau ir izlēmusi. Sasodīts. Gan viņa šo vēl nožēlos. Nu labi, que sera - sera.

Vai Jūs varat ko sīkāk pastāstīt par šo uzdevumu? Vismaz uz cik ilgu laiku tas būs, kad sāksies, kur, kas jāņem līdzi, uz ko jāgatavojas. Saulesbrilles, pretodu līdzekļi, gumijnieki? Jo es tā pieņemu, ka daudzi no mums nevar tā pēkšņi vienkārši neatgriezties mājās, kaut kā to visu vajadzētu normāli saorganizēt.
viņa teica un nespēja atturēties no dzēlīgas piezīmes: Vai varbūt arī par to jūs esat parūpējušies?

Šo rakstu rediģēja bengalaas: 04.12.2009 22:05

+Citēt rakstu
Malduguns
iesūtīt 06.12.2009 22:26
Raksts #219

Skatās acīs baziliskam

-Spriežot pēc visa tā, ko jūs nule esat pateicis, jūs mūs arī tā kā ispiegojāt, ko? Kāpēc īsti mēs jums esam vajadzīgi?-Fins vaicāja, nedaudz šūpodamies krēslā. Piezīmju bloks bija vaļā un tajā bija uzmestas šādas tādas galīgi kricelīgā un nesaprotamā rokrakstā radītas rindiņas.

+Citēt rakstu
Ungaarijas ragas...
iesūtīt 07.12.2009 00:57
Raksts #220

Skatās acīs baziliskam
Grupas ikona

Grupa: Daiļdarbu vadītāja
Pievienojās: 22.12.04
Kur: uz dārgumu kaudzes
Tīstokļu pūķis

O, es varētu… Meriditai jau acu priekšā pazibēja nākotnes ainiņas, kurās figurēja lietas, kas iegātas iztērējot piesolīto naudu, bet sieviete pati sevi apstādināja. Cāļus vai ko nu tur skaitīja rudenī un tagad varēja uzskatīt, ka ir tikai pavasaris. Un miljons dolāri varēja nozīmēt arī to, ka uzdevums ir tik grūti izpildāms, ka būs brīnums, ja gandrīz visi no viņiem nebūs atmiruši tā izpildē. Lieliski, un kāpēc gan viņa tam piekrita? Varbūt tāpēc, ka viņai nebija nekādas citas sasodītās izvēles?

+Citēt rakstu

14 Lapas V  « < 9 10 11 12 13 > » 
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 15.06.2025 13:19