Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Final Fantasy VII: Spārnoto Rēgi, [PZP] Final Fantasy VII
Elony
iesūtīt 15.02.2009 16:41
Raksts #1

Alveus anima

Grupa: Biedri
Pievienojās: 18.05.07
Kur: Aiz maskas
HP eksperts 2008

Pirms gada

(IMG:http://i205.photobucket.com/albums/bb239/elsarels/Winged%20Spirits/default.jpg)

Tumšā pazemes alā zem Midgaras drupām gulēja kāds līdz viduklim kails vīrietis, bezsamaņā vai miris. Viņš gulēja uz klints, kuru ieskāva ūdens un kuru apmirdzēja mēnesgaisma no cauruma alas griestos. Kādā brīdī vīrieša ķermenis izstraoja elektrisku lādiņu, kas iegāja zemē visapkārt. Pēc tam atmirdzēja gaisma no enerģētiskas sfēras, kas arī atradās tajā pašā alā. Cits vīrs, tērpies tumši sarkanā mētelī, atbrīvojās no enerģētiskas sfēras, kuras iekšienē atradās. Viņš piecēlās un piegāja pie zemē guļošā..
Paņēmis nekustīgo rokās, vīrietis uzlūkoja mēnesi, kas spīdēja no augšas.
"Vēl ir par agru doties gulēt." Viņš ierunājās. Pēc tam novērsās no mēness un pasmaidīja.

"Mums joprojām ir daudz darāmā... brāli."

Vīrietim aiz muguras parādījās viens tumšs milzu spārns. Viņš to savicināja, pacēlās gaisā un pameta alu ar guļošo uz savām rokām.

Tagad.

Pēdējo gadu laikā Junona nebija pieredzējusi lielas arhitektūras pārmaiņas. Galvenā pilsētas daļa joprojām bija izvietota terašu veidā, no pilsētas uz dienvidiem joprojām atradās lielā gaisa transporta pacelšanās platforma, zem kuras savukārt atradās vecpilsēta. Protams, jau 4 gadus pilsētā nebija lielais superlielgabals Sister Ray par ko varēja tikai priecāties.

Bija jaukas pavasara dienas vidus un visās pilsētas ielās varēja labi dzirdēt jūras viļņu šļakstu. Toties ShinRa kompānijas ēkai, kas pacēlās kā tornis virs pilsētas no augšējām terasēm, bija laba skaņas izolācija. Tās iekšienē jūras skaņas nebija dzirdamas.

Šo ēku savām vajadzībām bija pārņēmusi Pasaules Atjaunošanas Orgānizācija un veco ShinRa simboliku nomainīja P.A.O. akronīms.

Kareivjus, kas bija izraudzīti veidot speciālo vienību sagaidīja pie šīs ēkas ieiejas. Sagaidītāji bija PAO administratīvie darbinieki, kas parādīja, kur atnākušie varēja atstāt savu transportu, ja tāds bija. Pēc tam viņus pavadīja uz liftiem un nogādāja vienā no augšējiem stāviem, līdz ieveda plašā apspriežu telpā. Šeit bija ovāls galds, kura vidū atradās puslodes formas objekts - hologrammu projektors. Ja neskaita vēl mīkstus ādas krēslus un divus logus, kas pavēra skatienu uz pilsētu lejā un tālāk uz jūru - telpā nekā vairāk nebija.
Likās, ka priekšniecība taisās ierasties tikai tad, kad visi būs sapulcējušies.
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
142 Lapas V  « < 46 47 48 49 50 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (940 - 959)
Roviela
iesūtīt 17.04.2009 07:58
Raksts #941

Zintniece
Grupas ikona

Grupa: Noslēpumu nodaļa
Pievienojās: 03.11.03
Kur: te un tagad
Dzīvā enciklopēdija

Tīdus, vienīgi pielūkodams, vai kaut kor pāri korēm nemana neko neparastu, kā monstrus vai ko tādu, skiešus devās pie busiņa.
Tas tāpat prasīja zināmu laiku, bet beigās viņš bija klāt, sēdēja blakus vadītājam un varēja rādīt ceļu.
- Sveiks!
- Tas bars, kas tur iekšā, nav ar Sephirotu, bet vai daudz labāk, pagaidām vēl nezinām. Viņi ir ar Genesi, un vismaz daži ir no Tsviets. Vaiss, tas, ar baltajiem matiem kā ezim, kurš, atceries? video murmulēja par pasaules iekarošanu, arī tur ir. Viņš ir dīvains. Pats un reizē vēl otra personība, kā divi vienā, pat runā divās balsīs. Varbūt tā arī ir, jo Vaiss apgalvoja, ka esot bijis miris.

Viņš pa ceļam stāstīja.
- Kīra pieteica lieki nestrīdēties un nekauties, un tā kā es sākumā sabojāju viņu lidaparātu, tad vismaz tik ilgi, kamēr to salabos un viņi varēs doties projām, mums tur būs jāpatup. Gadījumam, lai Rīvs nesadomā uzsūtīt armiju. Es vairāk ceru, ka pa to laiku vismaz kaut cik varēs sākt saprast, ko viņi grib panākt, par ko vai pret ko karo.
- Re! - puisis rādīja uz lielo alu.
- Brauc tur iekšā. Tur ir angārs ar visu lidaparātu.

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 17.04.2009 08:41
Raksts #942

Alveus anima

HP eksperts 2008

Genesis ieved Kīru vienā no apgaismotajām ejām pa labi. Pēc neilga gājiena cauri tunelim, viņi nonāk alā, apmēram normālas istabas lielumā. Vienā telpas galā ir saliekamais galds, abās pusēs tam nolikti saliekamie soli, Kopumā pie galda var sēdēt 6 cilvēki. Apmēram pret ieeju alā ir vēl viens saliekamais galds, uz kura ir mikriviļņu krāsns un plītiņas kombinācija. Vēl tur ir vairāki trauki un krūzes. Blakus plītij ir neliels ledusskapis.
Otrajā alas galā ir pilns ar dažādām kartona kastēm. Genesis no vienas kastas izņem minerālūdens pudeli un ielej tās saturu krūzē, kuru padot Kīrai.
"Lūdzu, vari padzerties."

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 17.04.2009 09:00
Raksts #943

Angel of Music

Pievienojās: 15.01.04
Kur: Azeroth
Spēļu meistars 2012

Kīra sekoja Genesim pa ceļam nopētot telpas.
Aplūkojusi virtuvi viņa paņēma krūzi un to visai ātri iztukšoja.
Viņa pastiepa krūzīti uz Geneša pusi un pamāja, lai viņš ielej vēl.
Laikam dēļ tā ģīboņa viņa samulsusi paskaidroja.
A kur Klauds palika, kad beidzāt cīnīties? Viņam viss ir labi?

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 17.04.2009 09:02
Raksts #944

Alveus anima

HP eksperts 2008

"Es viņu nedaudz ievainoju... nekas nopietns dzīvos... viņš aizlaidās prom. Kur - nezinu." Genesis teica. Viņš skatījās uz Kīru. "Kā tu viņu satiki pēdējā laikā?" Genesis jautāja.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 17.04.2009 09:17
Raksts #945

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Viņš bija Nībelheimas savrupnamā, nu tajā, kuru jūs apspērāt. Centās atrast atbildes uz savām mutācijas problēmām. Baltais spārns un kas nu tur vēl. Kīra atspiedusies pret galdu lēnām dzēra ūdeni. Kad viņš man pieskārās, es redzēju Sephirotu. Nu tādu kā uzplaiksnījumu. Uz mirkli. Tādēļ nodomāju, ka viņš ir nonācis viņa varā.

Kādēļ viņš tev uzbruka? Tikai par vecajām problēmām? Vai ir kaut kas vēl?

+Citēt rakstu
Džea
iesūtīt 17.04.2009 09:46
Raksts #946

Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas

Pievienojās: 23.08.04
Kur: Tāpat neatradīsi

Skaidrs.
Keila sacīja pamājot ar galvu. Kad daļa bija prom, viņa devās pie lidaparāta, lūkoot vai ir iespējams kaut ko salabot

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 17.04.2009 10:21
Raksts #947

Alveus anima

HP eksperts 2008

"Vecajām problēmām? Man tādu nav. Ja atceros, es viņu redzēju tikai vienu reizi pirms daudziem gadiem kopā ar Zaku. Tas arī viss. Bet es nezinu, kas notiek viņa galvā. Zinu tikai to, ka Sephirots vēlas viņu pakļaut un to dara sekmīgi, manipulējot ar viņu." Genesis teica.
"Redzi, kad tu uzzini, ka... neesi īsti cilvēks, ka esi nezin kas - izdzimums, monstrs, dabas kļūda... tu pazaudē sevi un izmisīgi meklē kaut ko - jēgu, mērķi, iespēju atbrīvoties no dusmām, bailēm un sāpēm. Sephirots to izmanto un Klauds tam ļaujas. Man liekas, ka Klaudam ir spēcīga saikne ar Sephirotu, jo viņa tuvumā es jūtu Sephirotu. Un tagad ir skaidrs... caur Klaudu Sephirots atrada tevi, piekļuva tev. Tas ir kas vairāk par fizisku esamību." Genesis raudzījās tālumā. "Sephirots ir reizē šeit un esības otrā pusē... lai arī es to īsti nesaprotu."

Keila redzēja, ka vadības pults ir sašķelta ar zobenu un stūre arī sabojāta. TO salabot bija iespējams, bija jāsalīmē vai jānomaina plastmasa detaļas, šis tas jāsametina, jāsalodē, par jaunu jāsavieno vadi. Tiesa, laiku tas viss prasīs.
Jufi stāvēja netālu no Keilas un neuzticīgi skatījās uz Vaisu. Kaits bija apsēdies alas maliņā un klusēja.

Pēc brīža lielajā alā atgriezās sieviete, kas tika nosaukta par Argento. Viņa kaut ko klusi runāja ar Vaisu, tad iekāpa lidmašīnā līdzās Keilai un paskatījās uz viņu, Tad demonstratīvi sāka Keilu ignorēt un pētīja salauzto pulti.

+Citēt rakstu
Džea
iesūtīt 17.04.2009 10:25
Raksts #948

Keila velreiz nosodījās par Tidusa pārsteidzīgo darbību un konstatēja bojājumus.
Es ceru ka jums ir attiecīgie instrumenti.
Sieviete jautāja īpaši nelikdamās zinis par Argento uzvedību. Taču ja viņa šādā garā turpinās, tad sadarboties būs pagrūti

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 17.04.2009 10:39
Raksts #949

Alveus anima

HP eksperts 2008

"Sāksi labot tūlīt pat?" Argento jautāja Keilai. Viņa izkāpa no lidmāšīnas. "Labi, seko man, atnesīsi instrumentus." diezgan pavēlošā tonī sieviete uzrunāja Keilu.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 17.04.2009 10:41
Raksts #950

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Nu man liekas, ka Klaudam gan ir. Viņš strādāja ShinRā un tu biji ShinRas ienaidnieks. Tas viņam bija pateikts. Kīra nopūtās. Tu domā, ka viņš Tev uzbruka, jo Sephirots lika? Ko mēs ar viņu darīsim? meitene nolika krūzīti uz galda un piegāja pie Geneša. Kontaktējot ar viņu mēs nododam sevi. Bet Rīvs šā kā tā gribēs viņam palīdzēt.
Kīra apskāva Genesi un paskatījās uz viņu.
Bet Tu taču esi sevi atradis, vai ne? Viss ir labi?

Šo rakstu rediģēja Sindra: 17.04.2009 10:46

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 17.04.2009 10:58
Raksts #951

Alveus anima

HP eksperts 2008

"Ja Klauds kļūs par nopietnu draudu, man nāksies šos draudus likvidēt. Un es zinu, ka PAO arī ir gatavi rīkoties skarbi." Genesis atteica. Kad Kīra viņu apskāva, Genesis pasmaidīja un apkampa sievietes muguru. Viņa acīs bija gan maigums, gan skumjas. "Es atradu savu patieso ceļu. Par sevi man vairs nav šaubu."

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 17.04.2009 11:23
Raksts #952

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Cerams, ka viņam varēs palīdzēt. Kīra nopūtās. Rīvs teica,ka grib ar tevi runāt. Viņam vajag apstiprinājumu, ka tu nepiedalījies Zemes dzīlēs vai ko nu tur vēl. Vai Tu ar viņu parunāsies, vai negribi? viņa noglāstīja Geneša krūtis un uzspieda tām vieglu skūpstu. Un ar teim te pārējiem? Tu gribi atbildēt uz viņu jautājumiem, vai man pašai ar to tikt galā?

Es ļoti priecājos, ka tev vairs nekas nekaiš un ka tu esi izveseļojies. Uz brīdi ieraugot Klauda baltās spalvas es nobijos, ka tava slimība varētu būt atgriezusies.

+Citēt rakstu
Džea
iesūtīt 17.04.2009 13:36
Raksts #953

Es palīdzu nevis kalpoju. Ja tas nav vajadzīgs tad tā arī pasaki.
Keila īgni norūca Argento virzienā, tomēr sekoja. Nu jau viņa mazliet sāka nožēlot savu piedāvājumu

+Citēt rakstu
Mattiass
iesūtīt 17.04.2009 14:25
Raksts #954

Cep picas
Grupas ikona

Grupa: Aurori
Pievienojās: 25.03.04
Kur: Rīga
Foruma maršals 2012

Tikko Tīdus beidza stāstīt, Sairuss apturēja busiņu.
— Vai jūs esat galīgi aptrakuši? Tu saki, ka šie varbūt nav labāki par Sephirota padibenēm, un tas mūlis no ekrāna, kā izrādās, vēl arī ir šiziķis, un mēs tā vienkāši dodamies turp un palīdzam? Tīdus, es, iebraucot, varu ar raķetēm to lidmašīnu nobumbot pavisam, ka nebūs, ko labot. Un par visu šo mums noteikti derētu paziņot Rīvam. Turklāt, armijas sūtīšana nebūtu tā sliktākā doma. Bet arī bez tā būs labi, ja par mums zinās iespējami vairāk, lai zinātu, kas noticis, ja nu kas.
Sairuss ķērās pie rācijas.

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 17.04.2009 14:39
Raksts #955

Zintniece
Grupas ikona

Grupa: Noslēpumu nodaļa
Pievienojās: 03.11.03
Kur: te un tagad
Dzīvā enciklopēdija

- Nu beidz! - Tīdus nepiekrita, uzliekot roku uz Sairusa rokas, lai tas nevar paņemt rāciju. - Darbini motoru un braucam tālāk.
- Rīvs jau zina. Kaitu esi piemirsis? Viņš ir tur, sveiks un vesels.

Puisis papurināja galvu.
- Nē, tur neviens nav šīziķis! Drīzāk tas ir klons vai kas tamlīdzīgs. Turklāt ir Kīras pavēle - nekauties, nedarīt pāri šīs vietas saimniekiem, ierasties un uzvesties mierīgi, un tā nav nekāda padošanās. Ja tu mēģināsi ziņot, piedod, es tev uzbrukšu tāpēc, ka neklausi mūsu pašu komandiera pavēles. Jeb gribi lai neko nenoskaidrojam atkal? Tas jau ir visvienkāršāk - ierasties un sabombardēt, un būt maldīgā pārliecībā, ka viss nokārtojies. Vēlreiz saku - viņi nav Sephirota pusē, un neko neesmu teicis par to, ka nebūtu mūsējā.
- Jā, ja tu iebraucot tā izdarīsi, mēs būsim pagalam visi, vismaz Keila noteikti, jo viņa to verķi labo, bet viņējiem nekas nenotiks. Vari man ticēt. Tu nekad neesi redzējis elites SOLDIER vai? Nekas šos neņem, kur nu vēl pāris raķetes. Nu jau gan! Gribēju, lai esi informēts, bet, laikam, tev neko nevar uzticēt, uzreiz izdari nepamatotus secinājumus un uzsāc patvaļīgas darbības.
- Braucam! Tā ir Kīras pavēle. Un ziņot varēsi pēc tam, lai gan nezinu, kam vēl, ja Rīvs zina.

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 17.04.2009 15:23
Raksts #956

Alveus anima

HP eksperts 2008

"Palīdzēt? Lai izārstētos no degredācijas man bija jākļūst par... īstu briesmoni. Jāredz, kas esmu patiesībā. Klaudam ir jābūt stipram un tas jāpieņem - to kas viņš ir. Citādi dusmas un naids sabeigs viņu un padarīs par monstru, tādu pašu kā Sephirots." Genesis raudzījās tālumā. "Nemirstīgais Sephirots un Klauds Straifs, Andžīla un Zaka dzīves nesējs. Viens iegrimis dziļā tumšā un otrs tam seko... es vienīgais esmu šeit, bet vai ilgi? Jeb varbūt patiesībā viņi ir pieņēmuši to, kas viņi ir, bet no realitātes bēgu es?"
Genesis papurināja galvu.
"Lai arī esmu izvēlējies savu ceļu, tomēr šaubas joprojām ir līdzās. Ceļa gals parādīs, kam bija taisnība.
Bet es netaisos iegūt Rīva Tusti uzticību, jo viņš nebauda manu. Es viņu nepazinu... viņš nodarbojās ar Midgaras attīstību... bet tik un tā - viņš bija viens no ShinRa kompānijas vadītājiem, ShibRa suns... Turklāt saglabājis vecus paradumus. Un es nesaprotu, par kādiem jautājumiem iet runa. Galu galā tu jau zini - es esmu šeit tādēļ, lai cīnītos pret Sephirotu. Tas arī viss."

"Nekalpo..." Argento pasmīnēja. "Jā, nekalpo, skaidrs. Rādās, ka esi no neveiksmīgas partijas. Nekas, cerēsim, ka darba spējas tāpēc nav traucētas." viņa aizveda Keilu uz nelielu kambari, kur atradās da''adi instrumenti - uzgriežņu atslēgas, urbji, metināmie aparāti un rezerves daļas. Viss, kas vajadzīgs, lai veiktu mehānikas un elektronikas darbus.

+Citēt rakstu
Mattiass
iesūtīt 17.04.2009 18:02
Raksts #957

Cep picas
Grupas ikona

Grupa: Aurori
Pievienojās: 25.03.04
Kur: Rīga
Foruma maršals 2012

— Novāc rokas, — Sairuss klusu noteica.

— Tu acīmredzami visu nesaprati. Kaita saikne ar Rīvu pārtrūka, kolīdz jūs iegājāt alās, tāpēc jau Rīvs jau bija sazinājies. Viņš pilnīgi nekā nezina par iekšā notiekošo. Un viņš ir visai noskaņots šurp atsūtīt armiju. Kas attiecas uz Kīru — tu atceries, ko viņa teica? Es nepaļautos uz viņas spēju saglabāt simtprocentīgu saprātu citu SOLDIERu ielenkumā. Ieroču brāļi, kā nekā.

+Citēt rakstu
Džea
iesūtīt 17.04.2009 18:20
Raksts #958

Tu nu gan mums te esi pagadījusies īsts saulstariņš.
Keila noteica pasmīnot. Lai arī Argento teiktais aizvainoja, viņa nolēma tam nepievērst īpašu uzmanību.
Ceru tikai ka tu pati būsi uz ko spējīga.
To sakot viņa lūkojās pēc vajadzīgajām lietas.

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 17.04.2009 18:46
Raksts #959

Alveus anima

HP eksperts 2008

"Patiesība kož acīs?" Aregento jautāja Keilai. "Bet tu taču meklēji savu pagātni, vai tad ne?" Kelia varēja atrast visus instrumentus, kādus vien vajadzēja labošanai. Arī Argento sadabūja vienu instrumentu kasti un pāris materiālu.

(OOC: washulis ir atteicies spēlēt, es biju piemirsis viņas tēlu. Bet ir tā, ka Seo klusi sēdēja busiņā.)

Seo ierunājās, pievienojoties Tīdusa viedoklim. Viņa vēl teica, ka ja kas noies grīstē, Rīvs taču to zinās.

+Citēt rakstu
Džea
iesūtīt 17.04.2009 18:51
Raksts #960

Ko..Ko tu par to zini?
Keila nu jau apmulsusi palūkojās uz Argento. Kā viņa vispār varēja zināt ka Keila neatceras savu dzīves sākumu? Katrā ziņā instrumenti un viss pārējais pašlaik bija aizmirsts.

+Citēt rakstu

142 Lapas V  « < 46 47 48 49 50 > » 
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
3 lietotāji/s lasa šo pavedienu (3 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 23.05.2025 21:55