![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Pirms gada
(IMG:http://i205.photobucket.com/albums/bb239/elsarels/Winged%20Spirits/default.jpg) Tumšā pazemes alā zem Midgaras drupām gulēja kāds līdz viduklim kails vīrietis, bezsamaņā vai miris. Viņš gulēja uz klints, kuru ieskāva ūdens un kuru apmirdzēja mēnesgaisma no cauruma alas griestos. Kādā brīdī vīrieša ķermenis izstraoja elektrisku lādiņu, kas iegāja zemē visapkārt. Pēc tam atmirdzēja gaisma no enerģētiskas sfēras, kas arī atradās tajā pašā alā. Cits vīrs, tērpies tumši sarkanā mētelī, atbrīvojās no enerģētiskas sfēras, kuras iekšienē atradās. Viņš piecēlās un piegāja pie zemē guļošā.. Paņēmis nekustīgo rokās, vīrietis uzlūkoja mēnesi, kas spīdēja no augšas. "Vēl ir par agru doties gulēt." Viņš ierunājās. Pēc tam novērsās no mēness un pasmaidīja. "Mums joprojām ir daudz darāmā... brāli." Vīrietim aiz muguras parādījās viens tumšs milzu spārns. Viņš to savicināja, pacēlās gaisā un pameta alu ar guļošo uz savām rokām. Tagad. Pēdējo gadu laikā Junona nebija pieredzējusi lielas arhitektūras pārmaiņas. Galvenā pilsētas daļa joprojām bija izvietota terašu veidā, no pilsētas uz dienvidiem joprojām atradās lielā gaisa transporta pacelšanās platforma, zem kuras savukārt atradās vecpilsēta. Protams, jau 4 gadus pilsētā nebija lielais superlielgabals Sister Ray par ko varēja tikai priecāties. Bija jaukas pavasara dienas vidus un visās pilsētas ielās varēja labi dzirdēt jūras viļņu šļakstu. Toties ShinRa kompānijas ēkai, kas pacēlās kā tornis virs pilsētas no augšējām terasēm, bija laba skaņas izolācija. Tās iekšienē jūras skaņas nebija dzirdamas. Šo ēku savām vajadzībām bija pārņēmusi Pasaules Atjaunošanas Orgānizācija un veco ShinRa simboliku nomainīja P.A.O. akronīms. Kareivjus, kas bija izraudzīti veidot speciālo vienību sagaidīja pie šīs ēkas ieiejas. Sagaidītāji bija PAO administratīvie darbinieki, kas parādīja, kur atnākušie varēja atstāt savu transportu, ja tāds bija. Pēc tam viņus pavadīja uz liftiem un nogādāja vienā no augšējiem stāviem, līdz ieveda plašā apspriežu telpā. Šeit bija ovāls galds, kura vidū atradās puslodes formas objekts - hologrammu projektors. Ja neskaita vēl mīkstus ādas krēslus un divus logus, kas pavēra skatienu uz pilsētu lejā un tālāk uz jūru - telpā nekā vairāk nebija. Likās, ka priekšniecība taisās ierasties tikai tad, kad visi būs sapulcējušies. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
- Piekrītu! - Tīdus atsaucās. Viņš pat negrasījās kauties.
- Bet vai tev nešķiet, ka konkurenti paši viens otru apvāks un beigās tā galvenā vieta būs diezgan brīva? Puisis nopūtās un iedzīvināja savu dziedināšanas matēriju. - Dziedināšana, - Tīdus paskaidroja Genesim. - Piedodiet, pārējie, vispirms tomēr biedri. Viņš gāja pie Keilas. - Ja tu beigsi trakot, es tevi dziedināšu, ja nē, tad atzīsties uzreiz, tad iešu pie kāda cita, kam vajag palīdzēt, bet tu paguli, kamēr atdziest dusmas, - viņš brīdināja kauslīgo sievieti, pirms ķerties pie darba. Ja viņa piekrīt, Tīdus viņu dziedina, bet neatdodot visu spēku, jo vēl ir Jufi un, galu galā, tā, karotājsieviete. Pēc tam viņš iet pie Jufi. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Kīra pavēra acis un lēni piecēlās sēdus.
Viņa paskatījās uz Genesi, tad paskatījās apkārt. Ko jūs darāt? meitenes skatiens atgriezās pie Geneša. Viņa lēnām piecēlās. Man laikam palika slikti. Piedod. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.04 Kur: Tāpat neatradīsi ![]() |
Es neteicu ka esmu izaugusi te, mani šeit atrada. Iespējams es uzaugu pavisam kur citur.
Keila atcirta Tidum, lai gan saprata ka puisim ir taisnība. Taču tiklīdz uz viņas pusi tika raidīta enerģija. Tiklīdz viņa atjēdzās, tā parādījās sāpes un atskanēja kluss vaids. Ja viņa beigs mētāties ar apvainojumiem tad arī es beigšu. Sieviete izdvesa mēģinot piecelties un ļaujot Tidusam sevi izdziedēt. Tomēr acis joprojām nikni raudzījās uz sievieti. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
"Es zinu ko runāju." sieviete atteica un piecēlās kājās, kaut arī tas bija grūti. "Tiekat galā paši. Es iešu izdziedēt sevi." viņa lēnām devās prom uz kādu no apgaismotajām ejām.
Vaiss palika uz vietas. "Kaislības sit augstu vilni." viņš ierunājās mazliet citādā, maigākā balsī. Genesis notupās pie Kīras. "Viss ir labi, es atvedu tevi pie tavas vienības." |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
- Guli mierīgi un neķepurojies! Tūlīt būs labāk, - Tīdus ar brīvo roku noglāstīja meitenei ausi.
Viņš izdzirdēja Kīru un paskatījās uz to pusi. - Kariņu spēlējam! Genesis un es ievērojam neitralitāti. Pašlaik ir pamiers vispārējas dziedināšanas nolūkos. Viņš atkal pievērsās Keilai. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Kīra pasmaidīja Genesim un lēnām piecēlās. Viņa vēlreiz noskatīja visus biedrus.
Atlikt kariņu! Mūs ir nedaudz maldinājuši. Šeit nav Sephirota padoto mītne. Šie ir Geneša sabiedrotie. Viņi cīnās pret Sephirotu. Tā ka nekādu uzbrukumu! |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Keilas rācija ieskanējās.
Ziņojiet par situāciju, Sairusa nopietnā balss izklausījās visai neskaidri traucējumu dēļ. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Saprotot, ka Keila nevar atbildēt, Tīdus paņēma rāciju un atbildēja.
- Te Tīdus. Sephirota sabiedroto te nav, te ir Genesis ar biedriem. Sākumā mazliet sanāca nesaprašanās, bet visi ir dzīvi. Atlicis rāciju atpakaļ, kur tā bija, viņš piecēlās un devās apskatīties, kas ar Jufi. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kīra pagriezās pret Genesi.
Vai mums tagad jādodas prom vai mēs varam palikt šeit un parunāties? Nu visi aprunāties... viņa meklēja vārdus, bet īsti nevarēja izteikt savu domu. Beigās viņa pieliecās pie vīrieša un kaut ko iečukstēja viņam ausī. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jufi bija tikai sasitusi dibenu. Un protams, neļāva to dziedināt. Vutai princese cēlās kājās un atgaiņājās ar roku. "Ar mani viss ir labi, paldies, nevajag palīdzēt." Viņa iztaisnojās un kaut kas nokrakšķēja. Jufi pablisināja acis. "Lūk, tagad viss ir labi, kauli vietā." viņa palocījās uz vieniem un otriem sāniem.
Vaiss skatījās uz Kaitu Situ pie Jufi. "Man likās, ka es tevi iznīcināju. Tur, zem Midgaras?" viņš ierunājās maigajā balsī. "A?" Kaits likās pārsteigts. "Spiegs, kuru ietinu tumsā. Laikam tas tomēr nebiji tu. Rīva rotaļlieta... pareizāk rotaļlietas..." Pēc tam Vaiss par Kaitu zaudēja interesi. Kaits savukārt likās apjucis un kasīja galvu. "Paskatīsimies." Genesis atteica Kīrai. Un savādi pasmaidīja. Viņš paskatījās uz Vaisu, kurš teica: "Viņi sabojāja lidmašīnas vadības ierīcei. Mēs nevaram aizlidot." "Rādās, ka mums kādu laiku ir tik un tā jāpaliek." Genesis teica Kīrai. "Sanāk, ka mums derētu... kā lai to pareizāk saka... ķīlnieki? Nē, ļaudis, kas garantētu, ka viņu ciemošanās laikā neseko uzbrukums. Jums derētu pasaukt to biedru, kurš sazinājās pa rāciju." |
|
|
![]()
Raksts
|
|
- Jā, dziļi atvainojos, ka sabojāju lidaparātu. Vēl dziļāk par to, ka salabot es to gan neprotu, - Tīdus atbildēja Genesim, skatoties, kā Jufi krakšķina mugurkaulu.
- Esi cieši pārliecināta, ka mugurkauls tagad ir vietā? Šķība nepaliksi? - viņš pa pusei smejoties pavaicāja. Puisi tas, ka būs jāpaliek te kā ķīlniekam, īpaši nesatrauca. Var taču krist kaujā. Kāda starpība? - Jā, Rīvs uztraucas par jūsu eksistenci, un tiešām var te atsūtīt vai armiju, - viņš piekrītoši palocīja galvu. - Tas tāpēc, ka informācijas ir par maz. Tikai šis un tas, un, kā parasti, top gaidīts tas sliktākais. Gluži dabīga reakcija, un jūsu prasība arī ir gluži saprotama. Es to pieņemu, bet vai mūsu šoferis droši var atstāt mašīnu vienu šajā apvidū? - Jā, pie reizes nevajag vēl kādu paārstēt, ko? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.04 Kur: Tāpat neatradīsi ![]() |
Keila jautājoši palūkojās uz Kaitu it kā viņš spētu izskaidrot maldinašanu, tomēr beigās atmeta ar roku. Pateikusies Tidusam par dziedināšanu viņa piecēlās.
Varbūt es varu mēģināt paskatīties kas ir labojams. Tie kas māk ar tādiem lidot manuprāt saprot šo to arī no labošanas, Keila klusi jautāja. Šķiet, ka sieviete bija nomierinājusies. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kīra pamāja un paskatījās ārā no alas.
Tur ir mūsu mašīna. Vai nebūtu prātīgāk mašīnu iebraukt te iekšā? Lai lieki nepievērš uzmanību? viņa palūkojās uz Genesi. Pēc Tīda jautājuma par dziedināšanu viņa pameta skatienu apkārt rūpīgi nopētīdama alas. Genesi, kur jūs ņemat dzeramo ūdeni? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Dziedēt? Neviens no mums nav ievainots. Argento tiks galā pati."
Jufi pamāja ar galvu. "Ei! Es esmu stipra. Nieka kritiens man neko nenodarīs." viņa pamāja ar galvu. "Aizmirsti, drīzāk domā, ko tagad darīt. Par to sarkanajā mētelī neko daudz nezinu, bet Vaiss... viņš centās iznīcināt planētu!" Tā kā Vaiss bija tepat līdzās, viņš to dzirdēja. "Tas nu nebūs tiesa nekādā ziņā." viņš teica. "Tā bija!" Jufi nikniiesaucās. "Tiešām? Tātad tavs draudziņš Vincents Valentains tev nepastāstīja... bet protams, es taču biju miris." Vaiss papurināja galvu un iesmējās, nedaudz atgādinot smieklus, kādi bija video, tikai ne tik traki un ļauni. Genesis pamāja galvu par piekrišanas zīmi Keilai, kad tā piedāvāja labot lidmāšinu. "Tikai rēķinies, ka tev nāksies labot kopā ar Argento, tavu apvainotāju. Viņa pārzina tehniskas lietas." viņš nedaudz smaidot teica. "Labi, kādam ir jāiet un jāliek biedram ar mašīnu doties šurp. Robats tas nebūs." |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kīra nopūtās un pagāja uz Jufi un Vaisa pusi.
To sarkanajā mētelī sauc Genesis. Un es domāju, ka šobrīd nevajag strīdēties. Mums būs vēl laiks noskaidrot visu, kas bija noticis un kādēļ situācijas bija izveidojušās tādas kā tās bija. viņa veltīja abiem strīdniekiem neiecietīgu skatienu, tad pagriezās pret Tīdu. Aiziesi lūdzu līdz Sairusam? Atvediet mašīnu uz šejieni. Tīd, viņa paspēra pāris soļus puiša virzienā. Man gribas padzerties. Vai mašīnā bija ūdens? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
- Labi, es aiziešu, - Tīdus piekrita.
- Keila, iedod man to kastīti vēlreiz. Es pateikšu Sairusam, ka eju pie viņa, un lai viņš laikus apskatās, kā nobraukt lejā un pēc tam tikt līdz šejienei. Ja tur ir ūdens, tas taps atgādāts, Kīra. Bet te tiešām tādas mantas nav? Viņš, izbrīnīti pacēlis vienu uzaci, paskatījās uz vietējiem, tad paņēma rāciju, ieslēdza. - Sairus, te Tīdus. Tev ar visu busiņu jābrauc šurp, novietosies ar visu alā. Es eju tev pretī, tikmēr apskaties, kā tik šurp. Starp citu, mašīnā ir dzeramais ūdens? Uzdevis jautājumus un noklausījies atbildi, puisis iet laukā no alas un dodas uz bruņubusiņa pusi. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Keila kaut ko īgni nomurmināja, kad tika pieminēta Argento, taču neko vairāk. Tā sieviete ātri spēja izvest no pacietības.
Sakiet, kurš jums te vada to lidaparātu? Ne jau arī Argento. Keila jautāja Genesim. Paklau Kait, negribi paskaidrot, kapēc mums tika teikts, ka te ir Sephirota sabiedrotie? Sieviete nolēma arī pievērsties robotam. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jufi likās apmulsusi un sapūtusies. Bet laikam padevās, vismaz savu ieroci aizsprādzēja aiz muguras.
"Mums ir ēdiens un dzēriens, lietas, kas vajadzīgas dzīvošanai." Genesis teica. "Ja vēlies, varu tevi aizvest uz telpu, ko var saukt par ēdamistabu un iedot padzerties." Genesis paskatījās uz Vaisu, kurš nelikās apmierināts. "Palikšu šeit ar viesiem..." Vaiss noteica. "Viņa māk lidot. Tāpat arī Nero." Vaiss atteica Keilai. Kaits paslēja galvu un paskatījās uz Keilu. "Viņi uzbruka savrupmājai Nibelheimā, nogalināja vienu kareivi, nolaupīja laboratorijas iekārtas. Līdzīgi uzvedās arī tie pārējie, tāpēc domāja, ka visi ir kopā." Šo rakstu rediģēja Elony: 16.04.2009 22:31 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mums teica, ka šeit ir redzēts lidaparāts, kurš bija manīts pie savrupmājas. Mums neteica, ka šeit ir Sephirota sabiedrotie. Kīra atgādināja.
Es tikai teicu, ka došos un teikšu, ka vēlos pievienoties Sephirotam. Nu savā ziņā es domāju, ka tā ir. Bet izrādījās, ka ir drusku savādāk. Nedomāju, ka Kaits mūs maldināja speciāli. viņa pasmaidīja kaķim. Kīra paskatījās uz Genesi. Tas būtu jauki. viņa klusāk noteica vīrietim. Pirms sekot Genesim viņa vēlreiz paskatījusies uz biedriem. Nedariet pāri alas saimniekiem. Lūdzu. |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Jūs sapratu. Mašīnā ir dzeramais ūdens. Ceļu izpētīšu, bet, pirms braukt, sagaidīšu tevi, Sairuss noteica rācijā. Tad viņš atlaidās ērtāk, jo ar acīm jau agrāk bija novērtējis visus mašīnai izbraucamos virzienus, un tagad atlika tikai gaidīt.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 23.05.2025 22:03 |