Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Final Fantasy VII: Spārnoto Rēgi, [PZP] Final Fantasy VII
Elony
iesūtīt 15.02.2009 16:41
Raksts #1

Alveus anima

Grupa: Biedri
Pievienojās: 18.05.07
Kur: Aiz maskas
HP eksperts 2008

Pirms gada

(IMG:http://i205.photobucket.com/albums/bb239/elsarels/Winged%20Spirits/default.jpg)

Tumšā pazemes alā zem Midgaras drupām gulēja kāds līdz viduklim kails vīrietis, bezsamaņā vai miris. Viņš gulēja uz klints, kuru ieskāva ūdens un kuru apmirdzēja mēnesgaisma no cauruma alas griestos. Kādā brīdī vīrieša ķermenis izstraoja elektrisku lādiņu, kas iegāja zemē visapkārt. Pēc tam atmirdzēja gaisma no enerģētiskas sfēras, kas arī atradās tajā pašā alā. Cits vīrs, tērpies tumši sarkanā mētelī, atbrīvojās no enerģētiskas sfēras, kuras iekšienē atradās. Viņš piecēlās un piegāja pie zemē guļošā..
Paņēmis nekustīgo rokās, vīrietis uzlūkoja mēnesi, kas spīdēja no augšas.
"Vēl ir par agru doties gulēt." Viņš ierunājās. Pēc tam novērsās no mēness un pasmaidīja.

"Mums joprojām ir daudz darāmā... brāli."

Vīrietim aiz muguras parādījās viens tumšs milzu spārns. Viņš to savicināja, pacēlās gaisā un pameta alu ar guļošo uz savām rokām.

Tagad.

Pēdējo gadu laikā Junona nebija pieredzējusi lielas arhitektūras pārmaiņas. Galvenā pilsētas daļa joprojām bija izvietota terašu veidā, no pilsētas uz dienvidiem joprojām atradās lielā gaisa transporta pacelšanās platforma, zem kuras savukārt atradās vecpilsēta. Protams, jau 4 gadus pilsētā nebija lielais superlielgabals Sister Ray par ko varēja tikai priecāties.

Bija jaukas pavasara dienas vidus un visās pilsētas ielās varēja labi dzirdēt jūras viļņu šļakstu. Toties ShinRa kompānijas ēkai, kas pacēlās kā tornis virs pilsētas no augšējām terasēm, bija laba skaņas izolācija. Tās iekšienē jūras skaņas nebija dzirdamas.

Šo ēku savām vajadzībām bija pārņēmusi Pasaules Atjaunošanas Orgānizācija un veco ShinRa simboliku nomainīja P.A.O. akronīms.

Kareivjus, kas bija izraudzīti veidot speciālo vienību sagaidīja pie šīs ēkas ieiejas. Sagaidītāji bija PAO administratīvie darbinieki, kas parādīja, kur atnākušie varēja atstāt savu transportu, ja tāds bija. Pēc tam viņus pavadīja uz liftiem un nogādāja vienā no augšējiem stāviem, līdz ieveda plašā apspriežu telpā. Šeit bija ovāls galds, kura vidū atradās puslodes formas objekts - hologrammu projektors. Ja neskaita vēl mīkstus ādas krēslus un divus logus, kas pavēra skatienu uz pilsētu lejā un tālāk uz jūru - telpā nekā vairāk nebija.
Likās, ka priekšniecība taisās ierasties tikai tad, kad visi būs sapulcējušies.
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
142 Lapas V  « < 38 39 40 41 42 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (780 - 799)
Sindra
iesūtīt 07.04.2009 09:09
Raksts #781

Angel of Music

Pievienojās: 15.01.04
Kur: Azeroth
Spēļu meistars 2012

Sephirots. Kīra atteica.

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 07.04.2009 09:16
Raksts #782

Zintniece
Grupas ikona

Grupa: Noslēpumu nodaļa
Pievienojās: 03.11.03
Kur: te un tagad
Dzīvā enciklopēdija

- Taaaks... - Tīdus novilka.
- Saistībā ar viņu no manis grūti gaidīt objektivitāti. Izstāstīsi visu pēc kārtas, labi? Citādi, baidos, izņemot necenzētus teicienus, no manis neko citu tagad nedzirdēsi, bet tas nebūs tas, kas spēj ieviest kaut kādu skaidrību. Viens gan ir skaidrs - pat viņam nav tiesību tev lasīt notācijas!

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 07.04.2009 09:23
Raksts #783

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Nevarētu teikt, ka viņu interesē kaut kādas nebūt tiesības. Kīra pavīpsnāja. Lai gan smieklīgākais ir tas, ka viņš kā reiz uzskata, ka viņam ir tiesības un visai pamatotas.

Es visu izstāstīšu.
viņa nopūtās. Tiklīdz kā Kaits mums parādīs jauku vietu uz kuģa, kur varam aprunāties.

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 07.04.2009 09:38
Raksts #784

Alveus anima

HP eksperts 2008

"Sephirots! Ai!" Kaits Sits satraucās. "Viņš tiešām ir dzīvs?"
Kad visi bija gatavi, kaķis palēkdamies steidzās uz pilsētas nomali, kur bija dižiablis. Pie nolaistās strapas stāvēja tikai viens virsnieks. Citāda rosība nebija. Sairuss bez grūtībām varēja transportēt savu mašīnu iekšā kravas tilpnē.
Kad visi bija uz klāja, virsnieks padeva signālu un gaisa kuģis pacēlās gaisā. Virsnieks vienībai parādīja nelielu atpūtas telpu, kur bija galds, vairāki krēsli, dīvāns un stūrī televizors. Pats viņš devās prom.

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 07.04.2009 09:42
Raksts #785

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Atpūtas telpa bija tieši tas, kas vajadzīgs. Tie, kas nav paspējuši izgulēties, to te varēs izdarīt, un paēst arī un vispār, nav par ko žēloties.
Tīdus nometa somu vairāk kaktā, lai netraucē nevienam un apsēdās uz dīvāna. Vēl labāk viņš būtu sēdējis uz grīdas, bet ja jau te bija tik daudz krēslu un vēl dīvāns, tad tas nešķita īsti piemēroti.
- Esmu pati uzmanība! - viņš paziņoja.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 07.04.2009 10:34
Raksts #786

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

OOC - Es neatceros vai Kīras mocis palika Sairusa busiņā vai ārpus. Es katrā ziņā ceru, ka Sairuss paķers līdzi arī to braucamrīku. ^^

Nonākot uz kuģa, Kīra apsēdās pie galda, taču pēc mirkļa piecēlās un sameklēja, kur uz kuģa var dabūt vēl kafiju.
Atgriezusies ar krūzīti, viņa atkal apsēdās pie galda. Rokas nervozi glaudīja krūzītes sānus.
Kīra aplaizīja lūpas.
Nu jā. Es satiku Sephirotu. Viņš izskatījās tāpat kā kādreiz. Nemaz nav mainījies. Tikai jā, Klaudam ir taisnība. Sephirotam arī ir spārns. Melns. viņa pieklusa. Izskatījās, ka meitenei ir visai grūti stāstīt. Viņa stumdīja krūzīti pa galdu un tā kā kaut ko domāja. Vai centās izdomāt ko teikt.

No visa tā, ko viņš pateica, es sapratu, ka Genesis nav kopā ar viņu. Kā vienīgo iemeslu viņš min Geneša mīlestību pret Gaiju. Nu dievieti Gaiju. Kīras seja "nostiepās" un viņa blenza krūzītē. Pēc brīža pacēlusi skatienu, viņa papurināja galvu.
Labi, tas nav svarīgi.

Sephirots uzskata, ka visiem SOLDIER ir jāpakļaujas un jākalpo viņam, jo tie savulaik dabūjuši viņa mātes šūnas. Un viņam kā pēctecim ir tiesības pieprasīt samaksu. Viņš teica, ka izvēles neesot, vai nu SOLDIER piekrīt viņam kalpot esot dzīvi vai kalpos kā daļa no Dzīvības straumes.

Viņš teica, ka Klauds šoreiz nevienu neglābs, bet visus iznīcinās.
viņa nopūtās. Man ir kādas aizdomas.. varbūt tikai manas iedomas. Bet, kad Sephirots devās prom, viņš jau bija augstu gaisā un es viņam pateicu... nu vienalga, ko pateicu, svarīgi, ka viņa atbildi es dzirdēju savā galvā. Varbūt man izlikās. Es tiešām ceru, ka man izlikās. Taču, ja nē.. es baidos, ka viņš spēj kontrolēt Jenovas šūnas, kas mūsos atrodas. Un Klaudā to ir īpaši daudz un dīvainā veidā. Es baidos, ka viņš spēj pilnībā kontrolēt Klaudu.

Varbūt tādēļ Klauds nelika Genesi mierā tur pie Reaktora, jo Sephirots viņam lika uzbrukt? Man liekas, ka viņš vēlējās sastapt mani pirms es satieku Genesi. Viņš sarunāja man daudz sāpīgu lietu, kuras gan attiecas tikai privāti uz mani, bet tas ko Sephirots vēlējās.. lai es pārliecinu Genesi pievienoties viņam.

Viņš zin, ka es satikšu Genesi. Bet viņam bija svarīgi pirms tam man pateikt, ka daudzas lietas nav tādas kā es tās iedomājos un šobrīd es jūtos apjukusi. Un es pat nespēju iedomāties, ko Genesim būtu man jāsaka, lai viņš mani pārliecinātu, ka Sephirotam nav taisnība. Un zinot Genesi... Visticamāk viņš neteiks neko...
Kīra nopūtās un nolaidusi skatienu lūkojās krūzītē. Likās, ka viņa tūlīņ sāks raudāt.

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 07.04.2009 10:48
Raksts #787

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Tīdus pietrausās vairāk sēdus un aizsniedzoties līdz Kīrai apskāva viņas plecus. Tā, kā to būtu darījis brālis.
- Paga, paga! Sāksim no sākuma. Pirmkārt jau neviens no SOLDIER nav neko parādā Sephirotam. Šūnas nepieder viņam, un pats tās viņš nav dabūjis kā dāvanu, vai, vēl labāk! devis citiem. Nu, jā, par to, ka Jenova nav viņa māte, par to mēs nemaz nerunāsim.
- Slikti, ka, iespējams, viņš tiešām pamazām var sākt kontrolēt visas tās šūnas pat, ja tās nav viņā. Tik un tā tas nenozīmē, ka tu viņam būtu ko parādā. Padomā vien! Vai tad viņš šādi vispār prasa tavu piekrišanu? Grib ņemt un izmantot, vai tu to gribi vai nē.

- Lūdzu, pastāsti sīkāk, kas ir tās lietas, par kurām tu domāji, ka ir savādāk. Es īsti nesaprotu. Varbūt es... - puisis pēkšņi apklusa.
- Zinu! Poēma. Genesis ir atradis atbildi, un dieviete ir Gaija un viņas dāvana, nē, es nezinu, kāda ir viņas dāvana, bet to viņš arī ir dabūjis. Nu, tu neuztraucies, lūdzu, vai tad nezini, kā cilvēki mīl dievus? Tas taču nekādi netraucē mīlēt kādu dzīvo. Es ļoti labi dzirdēju, kāda viņam bija balss, un kā viņš izrunāja tavu vārdu.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 07.04.2009 11:17
Raksts #788

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Jā un es redzēju kādu skatienu viņš lūkojās uz Gaiju. Kīra vēl joprojām blenza krūzē un krampjaini pie tās turējās.
Sephirots man parādīja. Es nezinu kā viņš to spēja, bet viņš pieskārās manai pierei un es ieraudzīju tādu kā vietu, kur apkārt ir zvaigžņotas debesis un zem kājām plūst Dzīvības straume un tur bija viņa. Dievišķīgi skaista.

Sephirots teica, ka Genesis paliktu pie viņas, ja varētu un pie manis nāks, lai tikai atgūtos no viņas atraidījuma. Un visdrīzāk tā ir taisnība.
viņa nopūtās un beidzot padzērās kafiju.

Viņš jau nenāca lūgt manu piekrišanu. Viņš nāca "sarunāt". Acīmredzot Sephirots apzinās, ka Genesis manī ieklausīsies un tādēļ parādīja man Gaiju, lai padarītu mani greizsirdīgu. Un lai es pierunātu Genesi nostāties pret dievieti. Jo tad viņam nevienas citas nebūs un varbūt viņš patiešām mani iemīlēs Kīra mēdījās. Tas ir tik pazemojoši. Ko gan es iedomājos. Muļķe... viņa sapurināja galvu kā mēģinādama izmest no galvas sliktas domas.

Par daudz emociju un tas neattiecas uz lietu.
Es tik un tā nezinu kādēļ viņi posta reaktorus. Iespējams Genesis zin.
Un es nezinu ko lai iesāk ar Klaudu.

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 07.04.2009 11:39
Raksts #789

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

- Nu beidz! - Tīdus neatlaidās.
- Sephirotam vienkārši vajag, lai Genesis viņam pievienotos. Ha! Un tu tā neskatītos, ja pēkšņi savā priekšā ieraudzītu dievieti? Atraidīja? Ko tad? Neļāva uzreiz palikt kopā ar viņu, sakot, ka dzīve vispirms jāizdzīvo un tad gan jau tiksimies? Kā ar visiem no šīs pasaules? Tu mani pilnīgi iekārdināji sagribēt paskatīties uz Gaiju personīgi, nudien! Tur var būt pavisam citi iemesli, nekā atraidījums. Iespējams Gaija nemaz nevar būt kopā ne ar vienu no mirstīgajiem, un viss atraidījums, tas ir, dieviete nevar būt kopā ar mirstīgo tāpēc, ka dieviete. Ar jūtām tam nav itin nekāda sakara, tāpēc, lūdzu, nepaliec greizsirdīga, labi? Varbūt viņš tā skatījās dievietes dāvanas dēļ, tāpēc, ka jutās ļoti pateicīgs. Un labvēlis Sephirots pacentās to visu tev pasniegt viņam izdevīgā veidā. Ierēķini tādu iespēju.

Viņš uzmundrinoši pamāja.
- Tieši tā! Kāpēc viņi posta reaktorus? Laupa iekārtas? Nogalina pa labi un pa kreisi?

- Ja es būtu kāds šūnu speciālists, es, zini, mēģinātu izdomāt kaut ko tādu, lai visus šūnainos atbrīvotu no šūnām. Nu, kā ārstē vēzi. Varbūt ir jauki būt ļoti stipram un tā tālāk, bet tas tik un tā man no malas izskatās pēc smagas slimības, kuru derētu ārstēt. Tikai uz ko tādu ātri nav cerību, bet Sephirots jau darbojas pilnā sparā.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 07.04.2009 12:15
Raksts #790

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Ai, Tu nesaproti! Kīra atteica. Nepavisam nav svarīgi ko Gaija spēj vai nespēj. Svarīgi ir tas, ka pie manis viņš nepalika, bet pie viņas labprāt vēlējās palikt un kad nav viņas, tad nāk pie manis. Tā ir tāda sajūta it kā es būtu tikai atkāpšanās ceļš.
Vienalga. Pie manis viņš palikt nevarēja. Viņš nomirtu. Es neesmu dieviete, es nevarēju viņu izdziedēt.
Viss!

Viņa iztukšoja krūzīti un paskatījās uz Tīdu.
SOLDIER nav slimi. SOLDIER ir spēcīgi veseli cilvēki, izturīgi gan emocionāli, gan fiziski. Un tas, ka es te gaužos neko nenozīmē. Varbūt es kļūdījos domājot, ka varu jums uzticēt arī savu emocionālo pasauli. Ja tas jums liek domāt, ka esmu uz prātā sajukšanas robežas, bumba ar laika degli, kurai Sephirots var pēkšņi pavēlēt jums uzbrukt.

SOLDIER, kas posta reaktorus ir paši to izvēlējušies. Un ir pilnīgi vienalga vai šie cilvēki ir mākslīgi uzlaboti vai nav. Katrs no mums pieņem savu lēmumu, kad viņu nostāda izvēles: pievienojies vai mirsti priekšā. Es ļoti lepojos ar jums visiem, kas divreiz nedomājot izvēlētos nāvi.

Iespējams, ka Sephirota šūnas spēj uzlabot cilvēku spējas. Iespējams tādēļ viņiem vajag iekārtas. Es tikai nesaprotu pret ko viņi karo. Iznīcināt Planētu? Gaiju? Kur tad viņi pēc tam dzīvos? Kāda no tā visa jēga.

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 07.04.2009 12:30
Raksts #791

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

- Blēņas! Tu neesi nekāds atkāpšanās ceļš. Viņš tevi pazina agrāk, starp citu, ja es pareizi saprotu, - Tīdus gluži pārliecināti noteica.
- Vispirms uzklausi otru pusi, tas ir Genesi, un tad jau būs viss skaidrs. Man tas izklausās dīvaini. Tu, galu galā, esi dzīva, materiāla un taustāma, bet vai tad dievietes tādas ir?

Viņš apsēdās atpakaļ dīvānā.
- Un kāpēc tu domā, ka es domāju, ka visis SOLDIER ir slimi? Tā gan nav... tu noteikti neesi slima, un daudzi citi nav, bet ko lai saka par Klaudu? Kurš nav SOLDIER, protams, bet tieši viņu es domāju vairāk, kad domāju par ārstēšanu. Toties esmu pārliecināts, ka tu pati labprāt negribētu dzirdēt svešas balsis sev galvā. Tā šūnu īpašība nav nekāda teicamā, vai ne?

- Kur dzīvos? Atkal uztaisīs kādu kosmosa kuģi, un dosies meklēt planētu, no kuras nāca māte. Citi nav jukuši, bet Sephirots tāds ir noteikti. Tas, manuprāt, izklausītos tieši pēc viņa, šitā izdarīt. Būtu labāk to kuģi būvējis uzreiz, nevis pirms tam postījis planētu.

Par piezīmi par nāvi, Tīdus pavīpsnāja.
- Atļaujos atgādināt, ka mēs visi reiz savienosimies ar Dzīvības straumi. Starpība tikai tā, ko esi darījis pirms tam. Par to, ka maz var būt sanācis darīt, var teikt - žēl, bet neko citu. Ir tik daudzi, kam pat tik daudz nemaz nav dots. Un, ja jau reiz Gaija eksistē un Dzīvības straume ir viņas daļa, tad labāk tajā nokļūt tīram, lai to nesaduļķotu. Bet tās ir tikai manas domas, es citiem neuzspiežu savu pārliecību, turklāt vienmēr jau nevar zināt, kura puse ir bijusi tā pareizā.

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 07.04.2009 12:47
Raksts #792

Alveus anima

HP eksperts 2008

"Tad tu redzēji īstu, dzīvu Sephirotu? Viņš nebija tikai vīzija tavā galvā?" vaicāja Kaits. "Jo ja Sephirots jau ir atdzimis, kāpēc tie cilvēki meklēja Jenovas šūnas?" Kaits nezinā pakasīja sev ausi.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 07.04.2009 12:51
Raksts #793

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

vīzija man uzbruka, pagrūda mani, aizskāra mani. Kīra skeptiski pakratīja galvu. Diez vai..
Kait, es nezinu... es saku, ka es domāju, ka viņi drīzāk grasās uzlabot Sephirota jauno armiju. Vai arī varbūt viņam ir nepieciešamas pilnīgi visas šūnas, lai radītu kaut ko...

Nē, nē... Kīra pakratīja galvu palūkojusies uz Tīdu. Atceries to Rīva rādīto video? Es Genesi tad vēl nepazinu, bet viņš jau bija apsēsts ar noveli, dievieti.
Nu jā, bet lai tas paliek.

Redz, es ne visai piekrītu apgalvojumam, ka Jenova nav Sephirota māte. Es drīzāk domāju, ka ir gan. Holanders savos eksperimentos pamatā izmantoja cilvēku šūnas, sievietes un vīrieša un tad embrijus, tajos ievadot Jenovas šūnas. Bet liekas, ka Hodžo Sephirotu uztaisīja tikai no savām un Jenovas šūnām. Lai gan es nezinu... bet viņa dīvainās acis un mati. Viņā Jenovas ir vairāk nekā pārējos. Lai neteiktu, ka puse uz pusi ar cilvēku. Var taču mākslīgi radīt bērnus? Tikai no vecāku šūnām.

Nu un laikam cilvēciskā puse viņā ir izbeigusies vai arī viņš izmanto tikai cilvēku negatīvās īpašības. Es nezinu vai Jenova mācēja tik veiksmīgi "indēt prātus", ņirgāties par citiem un pazemot.

Es nezinu uz kādu ļaundaru bāzi mēs tagad dodamies, bet mums ir jābūt gataviem, ka viņš tur var būt. Un kopā ar viņu visticamāk ir SOLDIER. Tie, kuri nevēlas priekšlaicīgi savienoties ar Dzīvības straumi.
Man nav ne jausmas, kurš Sephirotam spēj stāties pretī. No mums neviens.

Šo rakstu rediģēja Sindra: 07.04.2009 12:57

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 07.04.2009 13:24
Raksts #794

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

- Vēl jo dīvaināk tāpēc, ka neviens nezina, vai Jenova bija "viņa" vai "viņš", - Tīdus komentēja.
- Nu labi, lai tas paliek! Tas Hodžo bija zināms labāk.

- Tādu apsēstību ar dzeju es zinu, - puisis domīgāk noteica, - nu, nonāksi Vutai, ja neesi tur bijusi, tad sapratīsi labāk. Es arī spēju stundām prātot par to vai citu dzejoļa rindiņu un gūt no tā baudu. Vēl jo vairāk tāpēc es saku to, ko saku. Tā ir pilnīgi atsevišķa, savādāka un nesalīdzināma lieta. Bet to redzēsim, pagaidām saņemies un nepārdzīvo pārlieku, labi?
- Genesis spēj stāties viņam pretī. To es pamanīju no tā paša Rīva video. Un tāpēc viņam vajag Genesi savā pusē. Ja tā notiks, tad ar šo planētu būs cauri.
Pēdējo Tīdus teica ļoti nopietni.

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 07.04.2009 13:25
Raksts #795

Alveus anima

HP eksperts 2008

"Dati par Genesi ir izdzēsti. PAO nav zināmas detaļas par viņa rašanos. Par Sephirotu ir zināms, ka viņa tēvs ir profesors Hodžo, bet māte doktore Lukrēcija Krescenta. Kad Sephirots vēl bija embrijs mātes vēderā, viņā tika ievadītas Jenovas šūnas. Viņš vēl nebija dzimis, kad uz viņu sāka iedarboties Jenova šūnas un pārveidot. Tāpēc laikam viņam ir tādi mati un acis." Kaits teica.
"Bet ja tur ir Sephirots, tad mums nevajag jau kauties vieniem! Atrast precīzu atrašanās vietu un paziņot Rīvam, Tad sūtīs armiju, gaisa kuģus un sabumbos visu no gaisa!" Kaķis izvicināja dūres.
"Man nepatīk pašnāvnieku misijas un šī tāda nav!"

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 07.04.2009 13:41
Raksts #796

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Hmm... var jau būt. Kīra atteica Kaitam Genesis gan teica, ka Sephirota māte ir Jenova un viņš pats arī tā kā to zināja.
Bet vispār vienalga. Viņš man pateica, ka nav nekādas jēgas viņu mēģināt iznīcināt, jo viņš tik un tā visu laiku atgriežas. Un savā ziņā šo apstrīdēt būtu muļķīgi.
viņa pasmaidīja.

Genesis ir vājāks par Sephirotu. Vismaz kādreiz bija, ja vien pa šo laiku kaut kas nav mainījies.
Genesi savā pusē viņš vēlas ne dēļ spēka, viņš tic, ka viņš spēj Genesi nogalināt, ja tas viņam nepievienosies.
Viņš viņu vēlas, jo uzskata Genesi tā kā par savu brāli.

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 07.04.2009 13:48
Raksts #797

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

- Kaut kas dīvains! - Tīdus visai sarkastiskā balsī noteica.
- Varbūt visi vienkārši pārejam Sephirota pusē un miers? Bet tad gan man rodas vēlēšanās pašam dabūt kādu kuģi un doties projām no šejienes. Kā par Jenovu stāsta, ka reiz devās meklēt labāku pasauli.
Puisis uzsita ar plaukstu dīvāna atzveltnei.
- Nekā nebija! Kaut kādi citplanētieši sadomājuši vietējiem atņemt viņu vienīgo, mazo un mīļo pasauli. Jā, es mīlu šo pasauli! Un negribu Sephirotu par tās kungu. Viss. Tas nekas, ka karot ar viņu es nespēju.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 07.04.2009 13:59
Raksts #798

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Vienīgā puse, kurā es varētu pāriet ir Geneša puse.
Es ceru, ka mēs esam vienā pusē.
Kīra pavisam praktiski noteica.

Viņa paraudzījās uz Kaitu.
A kas notiek Vutai? Ko jūs tur īsti esat pamanījuši?
Un cik ilgi līdz turienei ir jāceļo?

+Citēt rakstu
Mattiass
iesūtīt 07.04.2009 14:09
Raksts #799

Cep picas
Grupas ikona

Grupa: Aurori
Pievienojās: 25.03.04
Kur: Rīga
Foruma maršals 2012

OOC: Kīra brauca ar moci ārpus busiņa, un, cik atceros, nenorādīja, kur to atstāj. Mēs varam pieņemt, ka viņi ar Sairusu bija sarunājuši par stāvvietu busiņā, un tai pat vakarā Kīras motocikls tajā ticis novietots. Tādā gadījumā mocis joprojām tur ir.

— Mani savukārt interesē, kas izdzēsa Geneša infu no datu bāzes, — apprasījās Sairuss.

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 07.04.2009 14:27
Raksts #800

Alveus anima

HP eksperts 2008

"Pareizi! Neviens nepadosies!" Tīdusam sparīgi piebalsoja Kaits, palēkdamies gaisā.

"Uz Vutai pusi lidoja tā lidmašīna, kas bija Nibelheimā. Un no Vutai pilsētas tā tikai pamanīta nolaižamies pie kalniem dienvidos no pilsētas. ja tur varēja nolaisties lidmašīna, tātad ir līdzena vieta. Un tā kā nogaisa nekas redzams nav, šie laikam salīda alās. Mums būs pavadonis, vietējais, kas palīdzēs. Dažas stundas, kamēr tiksim pāri jūrai, un būsim klāt." Kaits teica.
"Informāciju par Genesi izdzēsa ShinRa. Sākumā domāja, ka lai noslēptu faktu, ka Genesis nostājās pret viņiem, bet tikai tagad ir skaidrs, ka tāpēc, ka viņi uzsāka Zemes Dzīļu projektu. Viss, kas saistīts ar Zemes Dzīlēm, arī Genesis, tika padarīts par pilnīgi slepenu."

Kaķis uzmanīgi paskatījās uz Kīru. "Un ja Genesis nav gluži mūsu pusē... tu taču paliksi ar mums, ja? Reiz tu paliki SOLDIER rindās, kad Genesis dezertēja. Mēs taču šeit esam, lai aizsargātu Planētu un Sephirota un viņam līdzīgajiem."

+Citēt rakstu

142 Lapas V  « < 38 39 40 41 42 > » 
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 22.05.2025 17:02