![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Pirms gada
(IMG:http://i205.photobucket.com/albums/bb239/elsarels/Winged%20Spirits/default.jpg) Tumšā pazemes alā zem Midgaras drupām gulēja kāds līdz viduklim kails vīrietis, bezsamaņā vai miris. Viņš gulēja uz klints, kuru ieskāva ūdens un kuru apmirdzēja mēnesgaisma no cauruma alas griestos. Kādā brīdī vīrieša ķermenis izstraoja elektrisku lādiņu, kas iegāja zemē visapkārt. Pēc tam atmirdzēja gaisma no enerģētiskas sfēras, kas arī atradās tajā pašā alā. Cits vīrs, tērpies tumši sarkanā mētelī, atbrīvojās no enerģētiskas sfēras, kuras iekšienē atradās. Viņš piecēlās un piegāja pie zemē guļošā.. Paņēmis nekustīgo rokās, vīrietis uzlūkoja mēnesi, kas spīdēja no augšas. "Vēl ir par agru doties gulēt." Viņš ierunājās. Pēc tam novērsās no mēness un pasmaidīja. "Mums joprojām ir daudz darāmā... brāli." Vīrietim aiz muguras parādījās viens tumšs milzu spārns. Viņš to savicināja, pacēlās gaisā un pameta alu ar guļošo uz savām rokām. Tagad. Pēdējo gadu laikā Junona nebija pieredzējusi lielas arhitektūras pārmaiņas. Galvenā pilsētas daļa joprojām bija izvietota terašu veidā, no pilsētas uz dienvidiem joprojām atradās lielā gaisa transporta pacelšanās platforma, zem kuras savukārt atradās vecpilsēta. Protams, jau 4 gadus pilsētā nebija lielais superlielgabals Sister Ray par ko varēja tikai priecāties. Bija jaukas pavasara dienas vidus un visās pilsētas ielās varēja labi dzirdēt jūras viļņu šļakstu. Toties ShinRa kompānijas ēkai, kas pacēlās kā tornis virs pilsētas no augšējām terasēm, bija laba skaņas izolācija. Tās iekšienē jūras skaņas nebija dzirdamas. Šo ēku savām vajadzībām bija pārņēmusi Pasaules Atjaunošanas Orgānizācija un veco ShinRa simboliku nomainīja P.A.O. akronīms. Kareivjus, kas bija izraudzīti veidot speciālo vienību sagaidīja pie šīs ēkas ieiejas. Sagaidītāji bija PAO administratīvie darbinieki, kas parādīja, kur atnākušie varēja atstāt savu transportu, ja tāds bija. Pēc tam viņus pavadīja uz liftiem un nogādāja vienā no augšējiem stāviem, līdz ieveda plašā apspriežu telpā. Šeit bija ovāls galds, kura vidū atradās puslodes formas objekts - hologrammu projektors. Ja neskaita vēl mīkstus ādas krēslus un divus logus, kas pavēra skatienu uz pilsētu lejā un tālāk uz jūru - telpā nekā vairāk nebija. Likās, ka priekšniecība taisās ierasties tikai tad, kad visi būs sapulcējušies. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
- Nonsenss! - Tīdus paziņoja.
- Man, varbūt, tas sagādā prieku, vai zini. Viņš sāka dziedēt Kīras nobrāzumus. Nekas liels jau tas nebija. Kāds tur vēl spēks! Toties Kīra vismaz fiziski jutīsies labāk. Pietiek jau ar garigiem pārdzīvojumiem. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Nu es nekādi Tev nevaru aizliegt sev sagādāt prieku. Kīra novilka, lai gan sajūsmināta viņa neizskatījās.
Ceļgali bija tikai noberzti, bet ievainojums rokā bija dziļāks. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Tīdus piekrītoši pamāja, koncentrējoties uz uzdevumu - dziedēt.
Kad bija ticis galā, nolika matēriju vietā. - Tev pietiek ar to, kas ir, papildus caurumus ādā nemaz nevajag. - Jums kādam, gadījumā, nav kāda dzeltenā pretinieka prasmju matērija? Tas sikspārņa spiedziens viņiem gauži nepatika, elites vai ne elites SOLDIER, - puisis ievaicājās. - Pat nesaprotu, kā tas tur bija ierakstījies, bet labi, ka bija. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Paldies. Kīra nocukstēja.
Viņa vairāk neko neteica un gaidīja, kad Rīvs būs pateicis visu ko vēlās pateikt. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
Seo bija noklausījusies Tīdusa un Kīras sarunās, pirms klāt bija PAO. Viņa sāka nedaudz samulst, jo ne īsti saprata, par ko Kīra tik noslēpumaini runā. Par savām pagātnes likstām ar citiem SOLDIER? Var jau būt. Jācer, ka viņa to pastāstīs, kad klāt būs PAO.
Kad abi aparāti atlidoja, viņa noklausījās vēl runas, kas lika samulst vēl vairāk. Viss samezglojas. Bet pamata ideja ir skaidra. Jāatrot tās Jenovas šūnas un jāiznīcina. Tās Sephirotu un Co avantūras varēja palikt otrajā plānā. Viņa sekoja uz kuģi un nopētīja visus klātesošos, cerot, ka viņi pastāstīs vairāk par to sievieti, kā arī, kādā veidā šajā visā ir iejaukt Genesis, par kuru viņa tik pat kā neko nezina. Tik to, ka viņš ir spārnots SOLDIER ar lielu pieredzi Sephirota lietās un ne labos draugos ar Klaudu. Kā arī pazīst Kīru. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pamanījusi biedru pētošos skatienus, Kīra nopūtās un atspiedusies ar muguru pret sienu, ierunājās:
Labi. Man laikam šis tas jāpaskaidro. Pirms brīža tur ārā Rīvs man pateica, ka ja viņš būtu zinājis visus šos faktus, tad iespējams, nekad nebūtu aicinājis mani vienībā.... Tā varētu būt taisnība, tikai es varu galvot, ka Rīva kungs ne tuvu nezin visus šos faktus. Nemāku spriest pēc kādiem avotiem PAO izvēlējās savus vienības kareivjus, bet domāju, ka manā dosjē, kurš atradās ShinRas arhīvos vajadzēja būt minētam faktam, ka man piemīt vājība uz SOLDIER vārdā Genesis. Viņi to zināja, jo savu paaugstinājumu es dabūju tikai tādēļ, ka paliku ShinRā, kad liela daļa SOLDIER dezertēja, lai pievienotos Genesim. Mana pienākuma apziņa un gods tika novērtēta un apbalvota ar paaugstinājumu. ShinRai bija trīs elitāri karotāji. Trīs draugi. Genesis, Andžīls un Sephirots. Kad Genesis uzzināja, ka ShinRa ir veikusi ar viņu eksperimentus pirms viņš vēl bija dzimis, viņš pameta SOLDIER un sāka darboties pret ShinRu. Drīz pēc tam viņa bērnības draugs Andžīls viņam sekoja. ShinRai palika tikai Sephirots. Kad Andžīls uzzināja, ka viņš spēj radīt klonus un pārvērsties par monstru, viņš piespieda savu protežē Zaku, viņu nogalināt. Pirms tam Zaks uzveica arī Genesi, jo savas degradācijas dēļ viņš bija kļuvis vājš. Ziemeļu kontinentā netālu no Icikles ciema es atradu Genesi mirstošu guļam zemē. Daudz nedomājot, ar maģiju stabilizēju viņa stāvokli, un aizvedu uz savu vecāku nomales māju. Tur tuvākā apkārtnē neviens nedzīvoja un mūs neviens netraucēja. Tādēļ es teicu, ka es nebūt neesmu piemērota būt par jūsu līderi, jo mana pagātne ir visai tumša. Es nodevu ShinRu. Es tur strādāju, vācu informāciju un to nodevu Genesim. Viņš dzīvoja pie manis un es zināju visu, ko viņš dara. Bija lietas, par kurām es pat baidījos jautāt. Tādēļ arī zinu par Klaudu un zinu par Sephirotu un viņa māti, kas atradās šajā reaktorā. Genesis atklāja Sephirotam viņa izcelsmi, jo lūdza, lai viņš dalās ar Jenovas šūnām. Tās vienīgās varēja apturēt Geneša degradēšanos. Taču Sephirots atteicās palīdzēt un pasūtīja savu draugu sapūt kaut kur prom no viņa acīm. Es nenoliedzu, ka Sephirotam viņa izcelsmes atklāšana bija samērā ļauns darbs. Un kalpoja par iemeslu kādēļ viņš sajuka prātā. Bet tie elitārie SOLDIER ir lepni un iedomīgi. Gan Genesis, gan Sephirots. Viņi sarunājas citādāk. Bieži vien apvainojot un tīksminoties viens par otra nelaimēm. Tikai Andžīls bija savādāks. Iespējams tādēļ, ka auga nabadzīgā ģimenē. Tādēļ arī nav nekas pārsteidzošs, ka Genesis ignorēja Tīda bļaustīšanos. Viņš iespējams to nožēlotu tikai gadījumā, ja atgrieztos šeit un atrastu mani mirušu. Kad Genesis devās prom, es pārdevu vecāku māju un pārcēlos uz SOLDIER kopmītnēm. Es mēģināju noskaidrot, kur viņš palicis un kā viņam klājas. Es sastapu Zaku tuksnesī, kad viņš mēģināja aizstiept Klaudu līdz Midgarai. Viņš man pastāstīja, ka Genesis ir izārstējies no degradācijas. Sapratis, ka tomēr no ShinRas kareivjiem aizbēgt neizdosies, palūdza man paslēpt Klaudu un pats aizgāja nomirt cīņā pret armiju. Es izpildīju viņa lūgumu. Un tas ir iemesls kādēļ mana attieksme pret Klaudu ir vēsa. Man dažbrīd liekas, ka viņš nenovērtē, ko Zaks viņa labā paveica. Klauds ir vājš. Ne jau fiziski, bet garīgi. Un tas arī ir iemesls kādēļ viņš nevarēja kļūt par SOLDIER. Bet šobrīd tas nav svarīgi. Svarīgi ir tas, ka viņš ir kļuvis par spārnoto un tas ir iemesls jaunām viņa dīvainībām. Sephirots... Kīra nedaudz pieklusa un nopūtās it kā viņai nāktos runāt par kaut ko, kas izraisa izteiktu nepatiku. Man nav ne mazākās nojausmas ko Sephirots varēja piedāvāt šiem kareivjiem, kas šodien izpostīja reaktoru. Varbūt savas šūnas tādejādi padarot viņus spēcīgākus? Tas ir vienīgais, ko es spēju iedomāties. Es gan nesaprotu priekš kam viņam palīgi, ja viņš pats ir atdzimis tik spēcīgs, ka spēj cīnīties un savainot Klaudu, tad jādomā, ka viņš ir visai labā formā jau tagad. Bet man negribas ticēt, ka tas SOLDIER man būtu melojis. Vienkārši SOLDIER tā parasti nedara. Jā, es iespējams kļūdījos ļaujot viņam iet, taču viņš jums tāpat neko nestāstītu. Vai PAO viņu spīdzinātu, lai iegūtu informāciju? Domāju, ka nē. Līdz ar to nekādas jēgas. Jā, kļūda tādēļ, ka viņš atgriezīsies pie savējiem un viņi kopīgi dosies izpostīt nākamo reaktoru vai ēku un atkal cietīs cilvēki. Bet arī viņu ieslogot ciestu cilvēki. Vai nu viņš pats mēģinātu atbrīvoties vai nu viņu atbrīvotu biedri. Viņš pateica, ka viņi strādā Sephirota labā, ka sieviete ir viņu līderis un ka ne Klauds, ne Genesis nav viņu pusē. Ar piebildi -pagaidām-. Es nezinu, ko viņš ar to domāja. Es vienkārši nespēju iedomāties, kam būtu jānotiek, lai Genesis sadarbotos ar Sephirotu. Viņš bija tik ļoti uz viņu apvainojies un Genesis nepiedod pāridarījumus. Taisnība. Viņš nav PAO pusē, bet nevar būt arī Sephirota pusē. Genesis vienmēr vispirms ir savā pusē. Redz, man jau gandrīz sanāca tikpat gari kā Kaitam par Klaudu. Bet tas, lai jūs nedomātu, ka Geostigma bija mana vienīgā problēma. viņa skumji pasmaidīja. Man ļoti žēl, ka izdzīvoja tik maz kareivju un Džeroms ir gājis bojā. Tagad, kad jūs lielāko daļu zināt, jūs drīkstat apdomāties vēlreiz vai es esmu piemērota līdera amatam. Un Rīva kungs var apdomāties vai viņam mani vispār vajag. Es atzīšu. Man ir grūti cīnīties pret SOLDIER. Viņus nogalināt, apcietināt. Tas ir kā iznīcināt savus bijušos cīņu biedrus. Es agrāk ar to nebiju saskārusies. Tagad es zinu, ka tā ir. Un es nekad nepacelšu ieroci pret Genesi. Nav tādu apstākļu, kas mani varētu piespiest to darīt. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Rīvs aizveda visus uz tādu kā apspriežu telpu. Garš galds kura galā viens krēsls, apsēdās Rīvs, pie sienas aiz viņa bija monitors. Kaits nostājās Rīvam blakus.
Viņš bija apsēdies un skatījies uz Kīru, gaidot kad tā runās un nebija vīlies. Viņa runāja. "Tieši tādēļ es nelūdzu savus draugus iesaistīties šajā lietā. Gadījumā ja Klauds būtu pievērsies ienaidniekiem... ja viņš to vēl izdarīs, var sanākt cīnīties ar viņu. Tāpēc es izveidoju jaunu komandu, kurai nebūtu tādu emocionālu problēmu. Kīras... aizraušanās ar Genesi nebija ShinRa failos, visi dati, kur bija pieminēts Genesis, tika izdzēsti vai izmainīti. Es viņu atcerējos tikai tad, kad Kaits šo ieraudzīja. Un tikai tāpēc, ka Genesis, tāpat kā Sephirots, nenēsāja parasto SOLDIER formu. Bet visu pēc kārtas." Rīvs sakopoja domas. "Kad jūs nosūtīju uz Nibelheimu, es to centos paturēt slepenībā. Protams, to, ka speciāla komanda devās uz pilsētu, zināja lielāks skaits PAO darbinieku, bet tikai Šelka, Kaits un es zinājām patiesību - to, ka tā ir vieta, kur viņi uzbruks visticamāk. Bet jau nākamajā naktī pēc jūsu ierašanās, seko uzbrukums. Viena grupa uzbrūk reaktoram, liekas, ka kopskaitā seši, visi ir SOLDIER. No viņiem bojā trīs tās kareivji, kuri arī liekas SOLDIER, bet secinu, ka vājāki kā izdzīvojušie. Viens no viņiem apgalvo, ka ielaušanās mērķis ir Jenovas šūnas, kuras vēlas iegūt Sephirots. Viņus vada sieviete, Rosso Krimsona, Tsviets, Zemes Dzīļu armijas elites. locekle, kuru mēs uzskatījām par gājušu bojā Midgaras kaujā pirms gada. Līdz ar viņu izdzīvoja divi spēcīgi karotāji, kuru personības centīsimies noskaidrot. Šie trīs nogalināja vairāk kā 20 manu kareivju šeit un visdrīzāk vēl daudzus arī iepriekšējos uzbrukumos. Pašlaik viņiem vēl jābūt tuvumā un mēs pacentīsimies viņus atrast. Bet jūs nezināt vienu lietu. Neilgi pēc tam, kad jūs no Nibelheimas devāties uz reaktoru, pie pilsētas nolaidās neliels lidaparāts, nevis helikopters, bet tāda kā lidmašīna - nevar nolaisties stāvus uz zemes, tomēr lido daudz ātrāk. No tās parādījās viens vīrietis. Palikušie kareivji sāka šaut, tomēr uzbrucējs nogalināja vienu un otru ievainoja, pārējie redzēja, ka neuzvarēt un atkāpās no savrupnama. Uzbrucējs ielauza iekšējo sienu namā un nonāca laboratorijā, no kuras izstiepa divas kapsulas un vēl kādu aparatūru. Mēs centīsimies noskaidrot, ko tieši. Viņam palīdzēja kāda sieviete, to vien kareivji redzēja. Svarīgākais ir tas, ka pēc apraksta šis vīrietis ir Vaiss Immakulates. Zemes Dzīļu un Tsvets armijas komandieris, viņš arī gāja bojā pirms gada. Es ņemšu vērā, ka ir liecības, ka Sephirots ir atkal atdzimis. Ņemot vērā viņa spējas, tas ir iespējams. Tomēr to apgalvo Klauds, kurš šobrīd šķiet apjucis, pakļauts mutācijām un nezina, kurā pusē atrodas. Vēl to apgalvo pretinieku kareivis, kurš, pat ja ir pie pilna saprāta, var arī melot. Es zinu ko citu. Kad pirms gada sākās karš ar Zemes Dzīļu armiju, mēs noskaidrojām dažus faktus, proti, ka Zemes Dzīlas tika izveidotas balstoties uz vienas personas, SOLDIER kareivja īpašībām un spējām. Ka viņš ir iemesls, kāpēc Zemes Dzīles tika veidotas. Vēl vairāk, Tvests, elites vienībai, tika dotas šī kareivja šūnas, lai nodotu viņa spēku un varu. Man vajadzēja to saprast jau agrāk... Ziņojumos bija pieminēti divi subjekti, 1. klases SOLDIERi. Viens ir slavenais "S", kurš simbolizē spēku un iznīcību. Otrs ir "G", kurš būtībā ir tīts ēnās. Visi dati pazuduši, izmainīti vai izdzēsti par viņu, bet tieši "G" bija par pamatu Zemes Dzīlēm, tieši viņa DNS ir ievadīts Tvests kareivjiem. Tikai tagad, kad parādījās Genesis, es sāku meklēt par viņu informāciju un atklāju, ka viss, kur minēts Genesis ir pazudis, vai izmainīts." |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tīdus klausījās un brīnījās. Viņš joprojām - sit vai nost! - nespēja saprast šādu uzvedību. Tsviets. Jā, nu, labi, elites kareivji. Johaidī! Viņi VISI ir zaudējuši prātu. Kāpēc vajag karot par to, ko var dabūt bez karošanas? Lai sevi apliecinātu? Kāpēc jālaužas, ja var ieiet pa durvīm?
Puisis beigās nolēma, ka to viņam nesaprast, un ka tas, iespējams, ir sekas Jenovas šūnu klātbūtnei. Šī absolūti nenormālā uzvedība. - Man izskatās, ka viņi grasās ražot sev līdziniekus, ja jau aizstiepa kapsulas, - Tīdus beigās ierunājās, itin kā viss pārējais, kas stāstīts, nebūtu svarīgi. - Jautājums - priekš kam? Jā, jā, es esmu stulbs un atbilde - pasaules iekarošanai, man nozīmē vienīgi to, ka kāds ir sajucis prātā, un tas neesmu es. Tieši tas pats attiecas uz sevis uzlabošanu mākslīgiem līdzekļiem. Par tiem, kam tā nebija izvēle, es nerunāju. Puisis pagriezās pret Kīru. - Nē, vai zini, tas, ko teici, manī tikai nostiprina pārliecību, ka tu būsi pareizais līderis. Tieši tāpēc, ka neslaktēsi pa labi un pa kreisi, bet pirms tam padomāsi. Tiem tur, otrā pusē, ļoti pietrūkst domāšanas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jā. G ir Genesis. Kīra apstiprinoši pamāja. Viņa nopūtās un uz mirkli izskatījās aizdomājusies.
Bet tas neko nenozīmē. "Zemes dzīles", tas bija sen un ... es nezinu.. viņa pakratīja galvu. Man vajag viņu satikt. Tad es zināšu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
- Jūs nekā nevarat sazināties? - Tīdus ievaicājās.
- Es neprasu kaut kādas norunātas zīmes, nē, ar tādām citus tikai lamatās var ievilināt, bet vispār? - Piekrītu, ka vismaz tev ar viņu būtu jāparunā, lai noskaidrotu, kas, kāpēc un kā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Sen? Pirms gada Zemes Dzīles gandrīz pazudinaja mūsu planētu!" atteica Rīvs. "Mēs sakāvām šo armiju, iznīcinājām. Daži no jums piedalījās tajā kaujā. Uzskatījām, ka arī Tvests gājuši bojā. Bet mēs neatradām viņu līķus. No pieciem zināmajiem Tsviets locekļiem, Vaiss, Nero, Rosso, Azuls un Šelka, gāja bojā četri, bet Šelka tagad strādā pie mums. Jūs viņu redzējāt. Pārējie gāja bojā, bet viņu līķus neatrada, ko uzskatīja par iespējamu, ņemot vērā visu to jandāliņu..." Rīvs likās nogrimstam domās. Tad saņēmās.
"Kā Kīra jau minēja, Genesim piemita spēja kontrolēt savus klonus. Tāpēc arī viņš bija Zemes Dzīļu armijas pamatā. Es nezinu neko par viņa degredāciju vai to, ko viņš darīja pēc tam, kad pameta ShinRa kompāniju. Zinu to, ka galu galā viņš ieradās Zemes Dzīļu armijas bāzē, pazemē zem Midgaras pilsētas. Zemes Dzīļu armija visiem bija smadzenēs iestrādāti mikročipi, kas ļāva komandieriem bez ierunām pakļaut zemākstāvošos. Bet ja Genesis spēja kontrolēt savus klonus, iespējams, ka viņš var kontrolēt arī Tvisets, kuriem ir viņa DNS. Es nezinu, vai Genesim ir kāds sakars ar to, kas notika pirms gada. Bet jums visiem ir jāsaprot, ka Tvests parādīšanās ir tāda pati nelaima kā Sephirota atgriešanās." Rīvs pabīdījās sānis, lai visi varētu redzēt monitoru. "Skatieties." viņš nospieda pogu uz nelielas pults. Parādījās zilgans attēls. Tur bija redzams cilvēks sēžam savādā krēslā, nevarēja saprast, kāpēc viss bija zilganos toņos, laikam kameras īpatnība. Tas bija vīrietis, tērpies zābakos un biksēs, bet ķermeņa augšdaļa bija kaila. Viņš bija jauns, viņa mati bija gari un ļoti spuraini. Savā ziņā visai atgādināja Klaudu, kurš vairākus gadus nebūtu griezis matus. Skaitļi stūrī rādīja, ka ieraksts ir izdarīts pirms gada. Vīrietis ierunājās: "Beidzot. Laiks ir pienācis attīrīt šo pasauli. Tīrība tiks saglabāta dēļ mērķa." vīrietis pacēla roku un sažņaudza to dūrē, parādot, kā tīrība tiks saglabāta. Un turpināja runāt. "Sabojātie tiks nomedīti un iznīcināti. Viņi tiks nocirti, nožņaugti un izkauti. Sasisti, sadurti un salauzti. Žņaugti un caurdurti. Sašauti un nobendēti bez žēlastības." Vīrietis pavīpsnāja, tad atkārtoja pirmo teikumu, paceļot roku uz augšu: "Laiks ir pienācis attīrīt šo pasauli." Tam sekoja ļauni un neprātīgi smiekli, līdz ieraksts pārtrūka. "To mums atsūtīja Vaiss pirms gada, kad nolaupīja un iznīcināja simtiem cilvēku un pēc tam izsauca Omegu, lai aiznestu visumā Planētas dzīvību, atstājot mūs visus nāvei. Ja aiz tā visa stāv Genesis, jāteic, ka viņa ambīcijas ir ļoti līdzīgas Sephirotam." |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mēs nevaram sazināties. Es neesmu viņu satikusi četrus gadus. Tas ko Zaks pirms nāves teica bija pēdējais, ko es par viņu uzzināju. Kīra paskaidroja.
Viņa noskatījās ierakstu un pēc Rīva pēdējā teikuma noliedzoši pakratīja galvu. Nē. Tas nav iespējams. Genesis nav ļauns. Viņam nekad nav bijusi vajadzīga pasaules iekarošana. Jā, sākumā viņš bija augstprātīgs un neiecietīgs. Vēlējās tādu pašu slavu kā Sephirotam. Bet slimība viņu izmainīja. Jā, es piekrītu, ka viņš nebija pārāk žēlsirdīgs pret tiem, kas viņam bija nodarījuši pāri, bet tas viss, ko teica tas vīrietis ierakstā. Nē... meitene vēlreiz pakratīja galvu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.04 Kur: Tāpat neatradīsi ![]() |
Ne vienmēr viss ir tā, kā izskatās.
Keila klusi nomurmināja klausoties pārējo stāstā. Varbūt Kīrai bija taisnība par Genesi, bet varbūt vina vienkārši atsacījās ticēt patiesībai. Diemžēl šajā lietā Keila nespēja neko palīdzēt. Taču viņa joprojām sdēja un klausījās. Bija doma pēc sapulces aprunāties ar Rīvu, varbūt viņš varēs viņai palīdzēt. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
(OOC - KĀ viņus īsti sauc? Nupat ir vismaz 4 dažādas versijas!)
- Tas, ierakstā, drīzāk atgādina Klauda klonu, kas gadus trīs nav griezis matus. Turklāt - nepārprotami jucis, - Tīdus atbalstīja Kīru. - Genesis ir normāls, vismaz, cik es paspēju viņu apskatīt, un itin nemaz pēc izskata nav līdzīgs. Es kaut kur dzirdēju par to, ka Jenova esot piemitusi mimikrijas spēja, kas tas īsti ir? Prasme mainīt savu izskatu, to pielāgojot kādam citam? Kaut kas cits? Vai Sephirotam arī tāda spēja nebija, ne? Tad tas, kas tur sēž un gvelž, mierīgi var būt viņš. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Es nezinu, ko grib tie, kas uzbruka reaktoriem. Nezinu, vai Genesis tiešām ir kopā ar tiem. Varbūt arī nav. Bet viens gan ir skaidrs - Genesis darbojas aktīvi un viņš ir ļoti spēcīgs un iet pāri līķiem, tātad var būt ienaidnieks. Ar to rēķinieties." atteica Rīvs.
"Pašlaik viss it ļoti neskaidrs, haotisks, ir nepieciešams vairāk informācijas. Cik es zinu, Jenova tiešām spēja mainīt savu veidolu. Tomēr Jenovas ķermenis tika iznīcināts pirms četriem gadiem un pirms diviem - atliekas no tā. Cik man zināms, tīru Jenovas šūnu vairs nepastāv. Viss, kas ir, ir tās, kas dzīvo SOLDIER ķermeņos, bet tās ir asimilējušās ar cilvēku ķermeņiem un zaudējušas savu sākotnējo struktūru. Tāpēc man liekas, ka šie meklējumi ir veltīgi. Bet ierīču nozagšana pierāda, ka ne jau tikai šūnas viņiem vajadzīgs." Rīvs atkal pabīdijās malā, lai varētu redzēt ekrānu. "Es atradu vienu ierakstu, kurā redzams Genesis. Tas ir no virtuālās treniņu iekārtas SOLDIERiem. Iekārta simulē neticami reālu vidi, kuras izmēri var pārsniegt pašas telpas izmēru un mijiedarboties ar personām, kas tajā atrodas. Man ļoti paveicās, ka es atradu ierakstu. Tas ir kādus 10 gadus vecs, vēl pirms Genesis pameta ShinRa kompāniju." Rīvs pastāstīja. "Domāju, ka tas palīdzēs novērtēt, cik bīstams var būt Genesis... un arī Sephirots." Ierakstā bija redzama Junona, ar visu lielo lielgabalu Sister Ray, pirms tas tika pārvests uz Midgaru. Uz lielgabala bija trīs vīrieši. Divi sēdēja uz kaut kādas metāla kastes. Viens bija melniem matiem, SOLDIER formā un ar lielu, platu zobenu aiz muguras. Otrs bija sarkanā mētelī, rudiem matiem un grāmatu rokā. Trešais stāvēja nostāk, pagriezis tiem muguru, melnā mētelī, sudrabainiem matiem un garu zobenu rokā. Genesis lasīja grāmatu: "Nebeidzamā noslēpumā tīta ir dievietes dāvana Tieši to mēs meklējām, lai paceltos debesīs Viļņojuma apveids uz ūdens virsmas Klīstošais gars nezina miera" Kamēr Genesis lasīja, Sephirots pagriezās un piegāja tuvāk. Sephirots: "NEMĪLAMAIS, 1 cēliens, porēma." Genesis pasmīn uz aizver grāmatu: "Tu atcerējies" Sephirots piesit sev pie deniņiem: "Kā gan es neatcerēšos, ja tu to atkārto no dienas dienā." Sephirots, Andzīls un Genesis sagatavojas cīņai, paceļot zobenus. Andžīls neizmanto lielo zobenu sev uz muguras, bet mazāku un vienkāršāku. Viņš saka Genesim: "Nenovērtē Sephirotu par zemu." Genesis atsaka: "Nenovērtēšu." Viņi sāk cīņu ar zobeniem, Andžīls un Genesis pret Sephirotu, bet pēdējais patur cīņā virsroku un kad saduras viņa un Andžīla zobeni, pasmejas: "Tas ir viss, uz ko esi spējīgs?" Cīņa beidzas un Andžīls nosaka: "Sephirots kā vienmēr, ne?" Genesis tad pastiep roku un saka: "Andžīl, paliec malā, es cīnīšos ar Sephirotu viens pret vienu." Andžīls ir pārsteigts un grib iebilst, bet Genesis ar roku pārvelk pār savu zobenu, aktivizējot matērijas un liekot asmenim iemirdzēties ugunīgi sarkanam. "Pasaulei ir vajadzīgs jauns varonis." viņš saka. Uz to Sephirots tikai pavīpsnā un saka: "Nāc un pamēģini." Genesis: "Tik pašpārliecināts, bet vairs ne ilgi." Genesis spēji uzbrūk Sephirotam un kad sadurās viņu zobeni, pamanās ieliekt lielgabala virsmu, uz kuras stāv Sephirots. Abi tikai pavīpsnā un turpina cīņu. Genesis uzbrūk aktīvi, bet Sephirots saglabā kontroli un pamanās uzmet Genesi gaisā un arī pats palecas augšā. Tur cīņa turpinās un Genesis sāk krist lejup. Genesis izmanto maģiju, lai mestu pa Sephirotu uguns lodes lielā skaitā. Sephirots tiek ar tām galā, bet Genesis tomēr pamanās ietīt Sephirotu uguns lodē. Genesis jau gatavojas mest pa Sephirotu vēl vienu, spēcīgāku maģiju, kad viņu aptur Andžīls: "Apstājies, tu iznīcināsi visu šo vietu!" Genesis atsaka: "Tas nav veids kā runāt ar varoni!" un uzsbridina maģiju Andžīlam sejā, kurš krīt lejā, dūmodams. Tikmēr Sephirots izraujas no uguns lodes un raida pret Genesis zilganbaltus enerģijas triecienviļņus, Gensis izvairās no tiem, bet milzīgais lielgabals tiek sašķelts gabalos. Genesis un Sephirots piezemējas uz atlikušā lielgabala korpusa un cīņa turpinās, tagad aktīvi uzbrūk Sephirots, Genesis atkal liek iemirdzēties savam asmenim un no abu zobenu sadursmes rodas spēcīgs triecienvilnis, kas abus atmet atpakaļ. Neviens nedomā padoties un skrien viens otram pretī jaunai sadursmei, bet iejaucas Andžīls, kurš sauc: "Pietiek!" un ar abiem saviem zobeniem bloķē Sephirotu un Genesi. Sephirots ir pārsteigts, bet Genesis dusmīgs. Viņš iesaucas: "Neiejaucies!" un uzbur rokā maģiju, lai atkal uzbruktu, bet viņa maģija sašķeļ Andžīla zobenu un atlūza trāpa Genesim plecā. Virtuālā realitāte pazūd, Genesis sabrūk zemē, nometas uz viena ceļa. Sephirots un Andžīls satraucas par Genesi, bet tas pieceļas kājās un paņem savu zobenu. "Tikai skramba. Ar mani viss būs kārtībā. Es vienatnē to ātri sadziedešu." Genesis saka. Viņš paņem savu zobenu un dodas uz izeju, Andžīls un Sephirots tikai noskatās, kā viņš iet prom. Pa ceļam Genesis runā: "Pat ja rītdienas solījumi ir tukši Nekas nespēs aizkavēt manu atgriešanos" Ieraksta beigas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kīra noskatījās ierakstu. Kādu brīdi viņa vēl lūkojās uz ekrānu, kurš jau labu brīdi neko nerādīja.
Bet es jau teicu. viņa klusi ierunājās Tas ir sen. Viņš pats man teica, ka toreiz bijis skaudīgs un iedomīgs. Un tieši no šī ievainojuma viņš saslima. Viņš izmainījās. Lai arī kāda būtu situācija, Genesis necīnīsies pret mani. Man jāpaliek šeit. Kīra palūkojās uz izeju. Viņš atnāks pie manis. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
- Vareni. Ko citu teiksi? - gaišmatainais puisis ar interesi bija noskatījies "priekšnesumu".
- Mjā... es labprāt ar Genesi parunātu, bet, baidos, viņš ar mani runāt negribēs, bet tikt sakapātam gabaliņos ne par šo, ne par to, man nav gribēšanas. - Tā ir tā poēma? - Tīdus ievaicājās Kīrai, pēc tam paskatījās uz Rīvu. - Vai es kaut kur nevaru dabūt to izlasīt un uzzināt arī tās vēsturi? Šo rakstu rediģēja Roviela: 02.04.2009 12:01 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kīra izvilka no somiņas grāmatu un pasniedza to Tīdum.
Starp vāciņu un pirmo lapu iekšā atradās melnā spalva, kuru puisis jau bija redzējis iepriekš un bilde ar Genesi uz kuras viņš bija parakstījies. Par poēmas vēsturi labāk prasīt Genesim. Es to tik labi nezinu. Un viņš tiešām neuzbrūk bez iemesla. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
- Viņam ir iemesls, - Tīdus pasmējās, - mana izrunāšanās, ja vien, protams, viņš ko tādu ņem galvā.
- Nu labi, es patiešām viņu labprāt satiktu. Vispirmām kārtām mani interesē, kas to ir sacerējs un kādā valodā? Tas ir, vai tā ir oriģinālajā valoda, kādā tas te ir uzrakstīts. Puisis atšķīra grāmatiņu, uzmanīgi cenšoties neizmest melno spalvu. - Bet, vispār, es labprāt uzzinātu, kā tā kļuva zināma un pazīstama, un kas to ir pierakstījis un kad... - viņš diezgan izklaidīgi runāja, jau iegrimis lasīšanā, itin kā nekas cits svarīgāks pašlaik nebūtu darāms. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nedaudz nosarkusi, Kīra paliecās uz Tīda pusi un izvilka no grāmatas spalvu un bildīti.
Aizvāciet visus kareivjus no šejienes un atļaujiet man šonakt pasargāt vienai. meitene lūdzošu skatienu palūkojās uz Rīvu. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 22.05.2025 06:53 |