![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Pirms gada
(IMG:http://i205.photobucket.com/albums/bb239/elsarels/Winged%20Spirits/default.jpg) Tumšā pazemes alā zem Midgaras drupām gulēja kāds līdz viduklim kails vīrietis, bezsamaņā vai miris. Viņš gulēja uz klints, kuru ieskāva ūdens un kuru apmirdzēja mēnesgaisma no cauruma alas griestos. Kādā brīdī vīrieša ķermenis izstraoja elektrisku lādiņu, kas iegāja zemē visapkārt. Pēc tam atmirdzēja gaisma no enerģētiskas sfēras, kas arī atradās tajā pašā alā. Cits vīrs, tērpies tumši sarkanā mētelī, atbrīvojās no enerģētiskas sfēras, kuras iekšienē atradās. Viņš piecēlās un piegāja pie zemē guļošā.. Paņēmis nekustīgo rokās, vīrietis uzlūkoja mēnesi, kas spīdēja no augšas. "Vēl ir par agru doties gulēt." Viņš ierunājās. Pēc tam novērsās no mēness un pasmaidīja. "Mums joprojām ir daudz darāmā... brāli." Vīrietim aiz muguras parādījās viens tumšs milzu spārns. Viņš to savicināja, pacēlās gaisā un pameta alu ar guļošo uz savām rokām. Tagad. Pēdējo gadu laikā Junona nebija pieredzējusi lielas arhitektūras pārmaiņas. Galvenā pilsētas daļa joprojām bija izvietota terašu veidā, no pilsētas uz dienvidiem joprojām atradās lielā gaisa transporta pacelšanās platforma, zem kuras savukārt atradās vecpilsēta. Protams, jau 4 gadus pilsētā nebija lielais superlielgabals Sister Ray par ko varēja tikai priecāties. Bija jaukas pavasara dienas vidus un visās pilsētas ielās varēja labi dzirdēt jūras viļņu šļakstu. Toties ShinRa kompānijas ēkai, kas pacēlās kā tornis virs pilsētas no augšējām terasēm, bija laba skaņas izolācija. Tās iekšienē jūras skaņas nebija dzirdamas. Šo ēku savām vajadzībām bija pārņēmusi Pasaules Atjaunošanas Orgānizācija un veco ShinRa simboliku nomainīja P.A.O. akronīms. Kareivjus, kas bija izraudzīti veidot speciālo vienību sagaidīja pie šīs ēkas ieiejas. Sagaidītāji bija PAO administratīvie darbinieki, kas parādīja, kur atnākušie varēja atstāt savu transportu, ja tāds bija. Pēc tam viņus pavadīja uz liftiem un nogādāja vienā no augšējiem stāviem, līdz ieveda plašā apspriežu telpā. Šeit bija ovāls galds, kura vidū atradās puslodes formas objekts - hologrammu projektors. Ja neskaita vēl mīkstus ādas krēslus un divus logus, kas pavēra skatienu uz pilsētu lejā un tālāk uz jūru - telpā nekā vairāk nebija. Likās, ka priekšniecība taisās ierasties tikai tad, kad visi būs sapulcējušies. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
"Neviens nav tik varens, lai viņu nevarētu uzveikt. Ne Sephirota kalpi, viņa radītie monstri, ne arī Jenova un pats Sephirots." Nanaki teica. "Mēs reiz stājāmies pretī Sephirotam, kad viņš uzsūca sevī daudz spēka no Planētas. Viņš pārvērtās... nezinu, vai ārēji var viņu dēvēt par briesmoni, bet cilvēks viņš nebija. Un viņa spēks bija iespaidīgs, viņš lika mums redzēt drausmīgas lietas, kā tiek iznīcināta mūsu saules sistēma... bet galu galā viņš tika sakauts.
Un pēdējo reizi Klauds Sephirotu uzveica cīņā viens pret vienu. Vectētiņš arī nedomāja, ka Planētu var glābt, ka tā agrāk vai vēlāk mirs. Varbūt viņam ir taisnība, bet lai tas notiek tālā nākotnē. Viņš arī teica, tāpat kā jūs, ka mums ir jācīnās ar visiem mūsu spēkiem, pat ja cīņa liekas bez cerībām. Bet... mēs joprojām esam šeit. Un Planēta joprojām ir dzīva. Cīņai pret ļauno nav jābūt uz nāvi. Pat ja daži mirst, citi turpina dzīvot. Un par to ir jāpriecājas." |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Tīdus iesmējās.
- Jā! Tieši tāpēc. Ja visi tikai raustīsies, sak' ko tad es, un neviens neies karot, tad gan ir droša sakāve. Ne tā? Nav tik traki. Ir jau tie pretinieki tādi stiprāki gadījušies, ko padarīsi, nāksies ar to sadzīvot. Vai tāpēc lai es atteiktos mēģināt palīdzēt Klaudam? Viņu es, īstenībā, vienīgo tā puslīdz pazīstu un man galīgi nav vienalga, kas ar viņu notiek. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Es zinu. Kīra atteica. Noklausījusies Nanaki teikto meitene gan sadrūma un noraidoši pakratīja galvu.
Es nevēlos šobrīd domāt par upuriem. Es piekrītu, ka Sephirots nav neuzveicams, taču es nevēlos šobrīd domāt par to, ko es varētu zaudēt. Es katrā ziņā varu apsolīt, ka darīšu visu iespējamo, lai viņu apturētu. Domāju, ka pat neskatoties uz savām savtīgajām interesēm. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
- Es nevarētu teikt, ka steidzīgi nomirt ietilptu manos plānos un mērķos, vienalga, tagad vai mazliet vēlāk, un tas nav apspriežams un apprātojams jautājums, - Tīdus, joprojām smaidīdams, piebalsoja.
- Taisnība. Par to ir galīgi pāragri runāt un priekš kam sākt iepriekš apraudāt iespējamus zaudējumus? Tik tālu mēs vēl neesam tikuši. Kad tiksim, tad kausimies, ko tur daudz? Vismaz es tā esmu nolēmis darīt. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Paldies par padomiem un izklāstu. Kīra pateicās Nanaki un iestūķēja savu zobenu nodalījumā, kurā varēja glabāt ieročus.
Viņa apsēdās uz moča un gaidīja, kad pārējie būs klāt un varēs doties tālāk. Priekšā tomēr bija visai garš ceļš. |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Sairuss arī ar interesi bija nopētījis zagšanās matēriju un pasūkstījās, ka tik dārga. Arī viņš labprāt tādu būtu ieguvis savā īpašumā. Taču tagad viņš griezās apkārt un devās uz savu busiņu, lai braukt, kur nepieciešams, un vest līdzi tos, kuriem tas nepieciešams.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kad visi beidzot bija sapulcējušies, varēja uzsāk ceļu. Prom no Kosmo kanjona. Nanaki bija palicis pie vārtiem, jo laikam viņam negribējās doties uz tūristu apmetni. "Palieciet sveiki! Lai Gaja jūs sargā." viņš atvadījās.
Busiņš bija savā vietā un darbošanās kārtībā, tāpēc drīz vien varēja uzsākt ceļu uz austrumiem, cauri šim tuksnesim. Tā kā bija vēl rīts un saule nebija augstu, braucēji iztika bez pārkāršanas bet pusdienlaikā viņi tika laukā no tuksnesīgās zonas un tagad abās pusēs ceļam bija pļavas un meži. Tiesa vēlā pēcpusdienā viņi sasniedza jaunu tuksnesi, ne tik sarkanīgs un vēja appūsts, bet arī ar mazāk dzīvības pazīmēm, sausāks un akmeņaināks. Ceļa malā parādījās zīmes, kas vēstīja, cik jūdzes palikušas līdz Zelta paplātei. Un to jau arī varēja redzēt - tālumā "auga" milzīgs koks kura zaros bija ievietotas tādas kā paplātes. Jo tuvāk viņi tika, jo lielāks likās šis "koks". Iestājoties krēslai, tas iemirdzējās spožās gaismās un no tā nāca troksnis, liecinot, ka ļaudis tur laiku pavada skaļi. Saule jau rietēja, kad ceļinieki ieradās zonā pie pilsētas pakājes, jeb stumbra, kas likās darināts no dzelzbetona un metāla. Pilsētas "zari" atradās vairākus simtus metru gaisā. Apkārtne nelikās diez cik iedvesmojoša. Šeit bija atkritumu izgāztuve, tai līdzās neliels cietums, kā vēstīja uzraksts "šmaukļiem - spēļmaņiem un zagļiem", autostāvvieta, tad vēl dažas ēkas, kas likās saistītas ar palīgdienestiem. Nekādu veikalu vai dzīvojamo māju, viss laikam bija augšā. Stumbrā iekšā bija lifti, kas veda uz augšu. Bet likās, ka tie domāti piegādēm un personālam, vismaz tā lika domāt daudzās kravas mašīnas autostāvvietā un cilvēki formas tērpos, kas te pastaigājās. Sairusam visērtāk bija atstāt busiņu stāvvietā, kur bija arī sargs. Tiesa, par to bija jāsamaksā, bet labāk tā, kā nekā. Kad visi bija nolikuši transportlīdzekļus un samaksājuši par to turēšanu, (5 gili dienā.) Jufi izkāpa ārā un izstaipījās. "Agrāk šī vieta bija sliktāka. Šeit viss bija tikai izgāztuve un cietums. Ja nokļuvi šeit, tad vienīgā iespēja bija piedalīties skriešanās sacīkstēs, lai nokļūtu augšā pilsētā." viņa pavēstīja. |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Neskan pārāk iedvesmojoši, Sairuss pavēstīja.
Cik ilgi domājam te uzkavēties? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kīra noparkoja Klauda moci stāvvietā turpatt, kur Sairuss savu busu un samaksāja par parkošanos.
Viņa kritiski noskatīja vietu no kuras nāca lielais troksnis un paraustīja plecus. Nezinu. Domājams, ka līdz rītam un tad dosimies tālāk. viņa pagaidīja, kad biedri tiek galā ar saviem braucamrīkiem un gatavojās doties augšup. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tīdus noparkoja moci blakus Kīras izcilajam braucamajam un samaksāja par to.
Viņš paskatījās uz augšu. - Pat nezinu, vai man ir jel kāda gribēšana nokļūt tur augšā. Tur ir pārlieku skaļi. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ir gan... Kīra piekrita. Bet ja neko citu, es vismaz gribu apskatīties, kas pa ļaudīm tur uzturās.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pie lifta sagaidīja jauns pārbaudījums. Sakarā ar to, ka lifts ir domāts kravai, ne apmeklētājiem, par tā izmantošanu bija jāmaksā 10 gili par vienu braucienu. Katram. Tā pavēstīja puisis darbinieka tērpā, kas stāvēja pie vadības pogām.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bet kā tad tiek augšā apmeklētāji? Kīra apjautājās un paskatījās apkārt meklēdama kāpnes vai ko tādu. Nevarētu teikt, ka viņai bija pārāk lielas problēmas uzkāpt pa kāpnēm.
Lai gan viņai nebija arī pārāk lielas problēmas samaksāt prasīto naudu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Kādu jūdzi uz ziemeļiem ir kalni, kur ierīkots gaisa vagoniņa maršruts." darbinieks norādīja uz tikko saskatāmu kabeli augstu gaisā, kas veda no pilsētas uz kalniem ziemeļos.
"Stacijā ir stāvvieta mašīnām, arī viesnīcas un veikali, bet vagoniņš ievedīs jūs tieši iekšā galvenajā ieejā. Tas ur daudz jaukāk un iespaidīgāk, kā braukt augšā ar darbinieku liftu. Bet ja vēlaties, lūdzu, tikai samaksājiet." |
|
|
![]()
Raksts
|
|
- Par gaisa vagoniņu būs jāmaksā vairāk, - Tīdus par to bija pārliecināts.
- Klau, vai nevar sarunāt arī tikšanu atpakaļ šādā pašā veidā? Par 15 giliem katram turp un atpakaļ? Vai kā tamlīdzīgi? Vai arī, lūdzu parādīt, kur ir kādas kāpnes, pa kurām var vismaz nokāpt, ja ne tagad uzkāpt. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nē, nē... Kīra pakratīja galvu. Man slinkums vēl kaut kur iet.
Bet vai Tev neliekas, ka Tevis nosauktā cena ir pārāk augsta? meitene skatījās virsū darbiniekam. Jā... Kīra piebalsoja Tīdum. Kur ir kāpnes? Tādām jābūt, jo lifts taču var sabojāties. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Tādi noteikumi, es tikai tos izpildu. Desmit gilu, lai tukšu augšā. Bet ja gribat tikt lejā, tad vienkārši vajag sastrādāt kādas nepatikšanas un pašus izmetīs. Jeb varat tāpat maksāt 10 gilus." darbinieks paraustīja plecus. "Kāpnes ir tur." darbinieks norādīja uz durvīm sienā. "Bet ņemot vērā, ka pirmie apdzīvotie līmeņi ir vairāk kā 100 m virs zemes, kāpšana būs ļoti ilga."
"Eh." Jufi nopūtās. "Jūs darāt kā gribat, bet man vieglāk samaksāt. " |
|
|
![]()
Raksts
|
|
- Uz augšu varu piekrist, - Tīdus piebalsoja Jufi.
- Lejup gan nē. Starp citu, kādas īpašas nepatikšanas tur, augšā var sastrādāt, lai no turienes izmestu? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Viss, sākot no sīka huligānisma, šmaukšanās azartspēlēs vai bļaustīšanās, ka kazino tevi aplaupa, līdz pat zādzībai, vardarbībai vai slepkavībai. Par sīkiem pārkāpumiem tevi vienkārši nometīs šite lejā un atpakaļ nelaidīs, tiec prom kā gribi. Par smagiem iemetīs tieši cietumā, no kura tikt laukā grūtāk." darbinieks paskaidroja un pastiepa roku pēc naudiņas. "Šī ir izpriecu pilsēta, bet par izpriecām ir jāmaksā. Tāpēc, ja maciņi netur, iesaku doties kur citur. Nopietni, ja 10 gili jums ir problēma, tad šī vieta jums par dārgu. Kopš Mako enerģija vairs netiek izmantota, maksāt par elektrību ir dārgāk, tāpēc arī izcenojumi ir kļuvuši nedaudz lielāki kā agrākajos laikos."
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Labi, labi... Kīra īgni paskatījās uz darbinieku. Tikai nevajag izrunāties pārāk daudz. viņa sameklēja naudu un iedeva viņam palūkodamās uz pārējiem biedriem vai viņi ir spējīgi paši par sevi samaksāt.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 12.06.2025 11:23 |