Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Final Fantasy VII: Spārnoto Rēgi, [PZP] Final Fantasy VII
Elony
iesūtīt 15.02.2009 16:41
Raksts #1

Alveus anima

Grupa: Biedri
Pievienojās: 18.05.07
Kur: Aiz maskas
HP eksperts 2008

Pirms gada

(IMG:http://i205.photobucket.com/albums/bb239/elsarels/Winged%20Spirits/default.jpg)

Tumšā pazemes alā zem Midgaras drupām gulēja kāds līdz viduklim kails vīrietis, bezsamaņā vai miris. Viņš gulēja uz klints, kuru ieskāva ūdens un kuru apmirdzēja mēnesgaisma no cauruma alas griestos. Kādā brīdī vīrieša ķermenis izstraoja elektrisku lādiņu, kas iegāja zemē visapkārt. Pēc tam atmirdzēja gaisma no enerģētiskas sfēras, kas arī atradās tajā pašā alā. Cits vīrs, tērpies tumši sarkanā mētelī, atbrīvojās no enerģētiskas sfēras, kuras iekšienē atradās. Viņš piecēlās un piegāja pie zemē guļošā..
Paņēmis nekustīgo rokās, vīrietis uzlūkoja mēnesi, kas spīdēja no augšas.
"Vēl ir par agru doties gulēt." Viņš ierunājās. Pēc tam novērsās no mēness un pasmaidīja.

"Mums joprojām ir daudz darāmā... brāli."

Vīrietim aiz muguras parādījās viens tumšs milzu spārns. Viņš to savicināja, pacēlās gaisā un pameta alu ar guļošo uz savām rokām.

Tagad.

Pēdējo gadu laikā Junona nebija pieredzējusi lielas arhitektūras pārmaiņas. Galvenā pilsētas daļa joprojām bija izvietota terašu veidā, no pilsētas uz dienvidiem joprojām atradās lielā gaisa transporta pacelšanās platforma, zem kuras savukārt atradās vecpilsēta. Protams, jau 4 gadus pilsētā nebija lielais superlielgabals Sister Ray par ko varēja tikai priecāties.

Bija jaukas pavasara dienas vidus un visās pilsētas ielās varēja labi dzirdēt jūras viļņu šļakstu. Toties ShinRa kompānijas ēkai, kas pacēlās kā tornis virs pilsētas no augšējām terasēm, bija laba skaņas izolācija. Tās iekšienē jūras skaņas nebija dzirdamas.

Šo ēku savām vajadzībām bija pārņēmusi Pasaules Atjaunošanas Orgānizācija un veco ShinRa simboliku nomainīja P.A.O. akronīms.

Kareivjus, kas bija izraudzīti veidot speciālo vienību sagaidīja pie šīs ēkas ieiejas. Sagaidītāji bija PAO administratīvie darbinieki, kas parādīja, kur atnākušie varēja atstāt savu transportu, ja tāds bija. Pēc tam viņus pavadīja uz liftiem un nogādāja vienā no augšējiem stāviem, līdz ieveda plašā apspriežu telpā. Šeit bija ovāls galds, kura vidū atradās puslodes formas objekts - hologrammu projektors. Ja neskaita vēl mīkstus ādas krēslus un divus logus, kas pavēra skatienu uz pilsētu lejā un tālāk uz jūru - telpā nekā vairāk nebija.
Likās, ka priekšniecība taisās ierasties tikai tad, kad visi būs sapulcējušies.
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
142 Lapas V  « < 78 79 80 81 82 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (1580 - 1599)
Roviela
iesūtīt 09.07.2009 20:28
Raksts #1581

Zintniece
Grupas ikona

Grupa: Noslēpumu nodaļa
Pievienojās: 03.11.03
Kur: te un tagad
Dzīvā enciklopēdija

Tīdus piekrītoši pamāja Jufi un Kīrai, un devās lejā pa kāpnēm, lēkdams pāri trīs pakāpieniem reizē. Viņš nobremzēja pie restorāna un devās skatīties, cik tālu priekšniecība tikusi ar pārtikas sagādi.

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 10.07.2009 14:47
Raksts #1582

Alveus anima

HP eksperts 2008

Restorānā varēja dabūt gan pārtikas produktus plašā sortimentā, gan arī ūdeni, un ja vēlējās, tad arī limonādi vai kafiju.
Nanaki palika pagaidīt plašajā laukumā, kur atradās ugunskura vieta, kamēr citi iepirkās. Jufi tikmēr pateica, ka apskatīs vietējo matēriju tirgotavu vai nav kaut kā interesanta un ka būs atpakaļ pēc brīža.

+Citēt rakstu
Mattiass
iesūtīt 10.07.2009 16:41
Raksts #1583

Cep picas
Grupas ikona

Grupa: Aurori
Pievienojās: 25.03.04
Kur: Rīga
Foruma maršals 2012

Sairuss sekoja Jufi, aiz tīrākās ziņkārības. Redzēt daudzas matērijas vienkop noteikti būtu iespaidīgi — turklāt interesēja arī cenas, un, vai tiešām Jufi kaut ko pirks.

+Citēt rakstu
Džea
iesūtīt 10.07.2009 19:01
Raksts #1584

Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas

Pievienojās: 23.08.04
Kur: Tāpat neatradīsi

Paraustījusi plecus Keila sekoja pārējiem. Sak, kas cits ta viņai atliek? Arī Keila sekoja Jufi. Varbūt tiešām būs vērts kādu matēriju iegādāties?

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 12.07.2009 14:19
Raksts #1585

Angel of Music

Pievienojās: 15.01.04
Kur: Azeroth
Spēļu meistars 2012

Kīra nopirka ūdeni un kafiju. Kā arī pārtiku, kas nebojājas.
Meitene pati samaksāja un biedriem nekādu naudu atpakaļ neprasīja.
Izgājusi no restorāna viņa sakrāmēja pārtiku Sairusa busiņā un palika gaidīt biedrus.
Kamēr pārējie aplūkoja matēriju tirgotavu, Kīra kārtīgi izpētija moci.
Kas kur un kā darbojas un kuras pogas atver slepenos nodalījumus.

Pēc tam viņa palīdzēja Tīdum no busiņa izcelt savu moci.

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 12.07.2009 14:30
Raksts #1586

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Ticis pie motocikla, Tīdus rūpīgi to nopētīja un tad nekautrējās izprasīt Kīrai par mocīša paradumiem - kas, kā un visas citas litas, kas atvieglotu braukšanu.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 12.07.2009 15:15
Raksts #1587

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Kīra labprāt pastāstīja Tīdum visu par savu motociklu un arī parādīja.
Mocis nekā īpaši nebija apgreidots. Bet rūpīgi kopts gan. Vai arī nesen iegādāts, jo izskatījās diezgan jauns.
Tikai riepas bija nobraukātās.

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 12.07.2009 15:29
Raksts #1588

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Puisis rūpīgi nopētīja motociklu, izteikdams komplimentus par tā labo stāvokli. Viena detaļa palika nepieminēta - visai nodilušās riepas. Nu un? Priekšā tuksnesis vai kas tāds, un īsti nav paredzams, ka uzreiz un pēkšņi uznāktu lietutiņš, kas braucamajam ar gludām riepām gauži nepatiktu, tāpēc Tīdum nebūtu iebildumu arī pret slikiem.
Viņš Kīrai nosolījās motociklu nebojāt, cik tas būs viņa spēkos, un izmēģinājumam apbrauca vienu nelielu aplīti turpat pie busiņa.

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 12.07.2009 18:52
Raksts #1589

Alveus anima

HP eksperts 2008

Apskatot matēriju veikaliņu (kas bija iekšā vienā no alām) atklājās, ka tur bija gan vienkāršākās elementu matērijas - uguns, ledus, zibens, un ārstēšana, (cena apmēram 200 gili)
gan arī dažas neparastākas, kā zeme, inde, barjera, spēks pluss (cena 500 gilu)
Bija arī viena indes matērija 2. līmenī un viena zilā maģijas pavairošanas matērija 2. līmenī, abas maksāja 1000 gilu.
Vēl viņiem bija kāda dzeltenā matērija, kas dēvējās zagšana. Jufi par to sāka strīdēties ar pārdevēju, kurš pieprasīja kā minimums 2000 gilu. Galu galā, Jufi atmeta ar roku un devās pie Kīras un Tīdusa.

Nanaki tikmēr piegāja tuvāk Tīdusam un Kīrai.
"Nezinu, cik daudz jums zināms, bet reiz Klauds bija nonācis Sephirota ietekmē. Klauds nespēja pretoties viņa gribai un atdeva Melno matēriju, kā arī... gandrīz nogalināja Aeriju. Sephirots gribēja, lai Klauds to izdara, lai gan pats to būtu varējis izdarīt, un beigās arī izdarīja. Klauds uzveica Sephirota ietekmi, bet man liekas, ka tā atkal atgriezās, vismaz... kaut kas līdzīgs ir manāms, man šķiet." viņš pastāstīja.

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 12.07.2009 19:29
Raksts #1590

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Tīdus palika drūmāks.
- Ir novērojams kaut kas līdzīgs, es teiktu, vienīgi Klauds pats saka, ka šoreiz viņš nav pazaudējis atmiņu. Tu taču pirmīt dzirdēji, ka mēs viņu nesen satikām? Klauds pats saka, ka viņam rādoties Sephirots. Visur. Un ka viņš pats nesaprotot, kas ir viņa iedomas un kas nav, un ka esot kāvies, bet nesaprot, ar ko īsti. Pats domā, ka ar Sephirotu, bet viss ir tik sajaukts, ka Klauds nevar to apgalvot droši.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 12.07.2009 19:37
Raksts #1591

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Kīra piekrītoši pamāja. Jā. Sephirots arī man teica, ka pakļaus visus SOLDIER un ar Klauda palīdzību vēl iznīcinās visus, kas centīsies Klaudam palīdzēt.
Bet būs labi!
viņa mierinoši pasmaidīja. Mēs viņu atradīsim un palīdzēsim. Genesis spēj viņam palīdzēt. Kīra noteica pārliecinātā balsī un raudzījās uz ceļu pa kuru atgriezās Jufi.
Tikai interesanti... kādēļ viņš Genesi uzskata par savu brāli un sadarbības cienīgu, bet Klaudu par rotaļlietu? jautājumu gan viņa vairāk izteica sev pašai nekā saviem sarunu biedriem.

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 12.07.2009 19:47
Raksts #1592

Alveus anima

HP eksperts 2008

"Es nezinu, kas ir Genesis, nekad tādu neesm saticis." Nanaki teica. "Nezinu, kā viņš var Klaudam palīdzēt. Bet Sephirotam piemita spēja radīt vīzijas. Proti, apkārtne pēkšņi pārvēršas un tu redzi, ka atrodies kaut kur citur, nevis tur, kur esi. Ja Sephirots ir atgriezies, varbūt viņš ir arī atguvis šo spēju un ar to iedarbojas uz Klaudu?"

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 12.07.2009 19:54
Raksts #1593

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Genesis ir pirmās klases SOLDIER. Savulaik bija Sephirota draugs. SOLDIER, kuriem ir Geneša šūnas Sephirots nespēj pakļaut. Ja Klauds dabūtu Geneša šūnas Sephirotam vairs nebūtu varas pār viņu. Kīra īsi paskaidroja. Viņam piemīt spēja parādīt vīzijas. Vēl pavisam nesen Sephirots man vienu parādīja.

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 12.07.2009 20:26
Raksts #1594

Alveus anima

HP eksperts 2008

"Ja ir tā, kā tu saki, vai Klauds nenonāks Genesis ietekmē? Jāatzīst, ka man tā šūnu būšana nav īsti skaidra. Tikai SOLDIER, kurš bija Sephirota draugs, arī liekas bīstama persona." Nanaki teica.
"Ja tu satiki Sephirotu, un esi dzīva, tad tev ir paveicies. Daudz vairāk kā daudziem citiem, kas gadījās viņam ceļā." viņš vēl piebilda.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 12.07.2009 20:41
Raksts #1595

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Viņi bija draugi sen atpakaļ. Shinras laikos. Vēl pirms Sephirots sajuka prātā. Kīra paskaidroja. Un Genesis ir jūsu pusē, jo mīl Gaiju. Un viņš neizmantos Klaudu, lai paverdzinātu. Taču Genesis varētu Klaudu nogalināt, ja viņš atteiksies no Geneša šūnām un kļūs par Sephirota kalpu. Apzinātu vai neapzinātu.
Tā gluži nav, ka man ir paveicies. Sephirots vēlas, lai Genesis viņam pievienojas. Un tā kā es esmu Geneša mīļākā mani nogalinot viņš nekad nedabūtu Genesi savā pusē. Viņa plāns bija mani izmantot, lai es pierunāju Genesi pievienoties Sephirotam.

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 12.07.2009 21:15
Raksts #1596

Alveus anima

HP eksperts 2008

"Nu ko, laikam jau jāpriecājas, ka šoreiz viss negriežas tikai ap Klaudu. Tam puisim jau ir gana nācies ciest." Nanaki teica un novicināja asti. "Izklausās, ka Genesis ir spēcīgs kareivis un labi, ka Gajas pusē,. tomēr man nav skaidrs, ko viņš darīja pēdējos gadus, kad planētu apdraudēja Sephirots, Zemes Dzīles... kāpēc par šo Genesi neko nedzirdēja?"

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 12.07.2009 21:33
Raksts #1597

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Viņš... Kīra aizdomājās. Viņš atpūtās un atjaunoja spēkus pēc slimības. viņa noteica palūkodamās uz Nanaki.

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 13.07.2009 06:57
Raksts #1598

Alveus anima

HP eksperts 2008

Nanaki skatījās uz Kīru, tad pamāja ar galvu. "Vai jūs domājat cīnīties ar Sephirotu?"

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 13.07.2009 09:46
Raksts #1599

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Kīra nopūtās. Es domāju, ka Sephirotu iznīcinās Genesis. Taču es viņam palīdzēšu cik vien būs manos spēkos.

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 13.07.2009 09:55
Raksts #1600

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

- Es arī, - Tīdus piebalsoja, klusi rūcinādams motociklu.
- Sephirots nav viens pats. Tur būs pietiekami spēcīgu pretinieku, lai vajadzētu sīkākus gariņus bez īpašām spējām, kā mani, piemēram, vismaz uzmanības novēršanai no galvenā.

+Citēt rakstu

142 Lapas V  « < 78 79 80 81 82 > » 
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
5 lietotāji/s lasa šo pavedienu (5 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 10.06.2025 19:46