Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Final Fantasy VII: Spārnoto Rēgi, [PZP] Final Fantasy VII
Elony
iesūtīt 15.02.2009 16:41
Raksts #1

Alveus anima

Grupa: Biedri
Pievienojās: 18.05.07
Kur: Aiz maskas
HP eksperts 2008

Pirms gada

(IMG:http://i205.photobucket.com/albums/bb239/elsarels/Winged%20Spirits/default.jpg)

Tumšā pazemes alā zem Midgaras drupām gulēja kāds līdz viduklim kails vīrietis, bezsamaņā vai miris. Viņš gulēja uz klints, kuru ieskāva ūdens un kuru apmirdzēja mēnesgaisma no cauruma alas griestos. Kādā brīdī vīrieša ķermenis izstraoja elektrisku lādiņu, kas iegāja zemē visapkārt. Pēc tam atmirdzēja gaisma no enerģētiskas sfēras, kas arī atradās tajā pašā alā. Cits vīrs, tērpies tumši sarkanā mētelī, atbrīvojās no enerģētiskas sfēras, kuras iekšienē atradās. Viņš piecēlās un piegāja pie zemē guļošā..
Paņēmis nekustīgo rokās, vīrietis uzlūkoja mēnesi, kas spīdēja no augšas.
"Vēl ir par agru doties gulēt." Viņš ierunājās. Pēc tam novērsās no mēness un pasmaidīja.

"Mums joprojām ir daudz darāmā... brāli."

Vīrietim aiz muguras parādījās viens tumšs milzu spārns. Viņš to savicināja, pacēlās gaisā un pameta alu ar guļošo uz savām rokām.

Tagad.

Pēdējo gadu laikā Junona nebija pieredzējusi lielas arhitektūras pārmaiņas. Galvenā pilsētas daļa joprojām bija izvietota terašu veidā, no pilsētas uz dienvidiem joprojām atradās lielā gaisa transporta pacelšanās platforma, zem kuras savukārt atradās vecpilsēta. Protams, jau 4 gadus pilsētā nebija lielais superlielgabals Sister Ray par ko varēja tikai priecāties.

Bija jaukas pavasara dienas vidus un visās pilsētas ielās varēja labi dzirdēt jūras viļņu šļakstu. Toties ShinRa kompānijas ēkai, kas pacēlās kā tornis virs pilsētas no augšējām terasēm, bija laba skaņas izolācija. Tās iekšienē jūras skaņas nebija dzirdamas.

Šo ēku savām vajadzībām bija pārņēmusi Pasaules Atjaunošanas Orgānizācija un veco ShinRa simboliku nomainīja P.A.O. akronīms.

Kareivjus, kas bija izraudzīti veidot speciālo vienību sagaidīja pie šīs ēkas ieiejas. Sagaidītāji bija PAO administratīvie darbinieki, kas parādīja, kur atnākušie varēja atstāt savu transportu, ja tāds bija. Pēc tam viņus pavadīja uz liftiem un nogādāja vienā no augšējiem stāviem, līdz ieveda plašā apspriežu telpā. Šeit bija ovāls galds, kura vidū atradās puslodes formas objekts - hologrammu projektors. Ja neskaita vēl mīkstus ādas krēslus un divus logus, kas pavēra skatienu uz pilsētu lejā un tālāk uz jūru - telpā nekā vairāk nebija.
Likās, ka priekšniecība taisās ierasties tikai tad, kad visi būs sapulcējušies.
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
142 Lapas V  « < 73 74 75 76 77 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (1480 - 1499)
Roviela
iesūtīt 19.06.2009 20:11
Raksts #1481

Zintniece
Grupas ikona

Grupa: Noslēpumu nodaļa
Pievienojās: 03.11.03
Kur: te un tagad
Dzīvā enciklopēdija

- Nē, jel! - Tīdus sāka skaidrot, - bez Hodžo bija arī citi profesori, kas izdarīja eksperimentus ar Jenovas šūnām. Lūk, tos, kas ir kaut kā saistīti ar šiem, citiem eksperimentiem, Sephirots ietekmēt nespēj.
Viņš ieinteresēti palūkojās uz Nanaki.
- Tu arī esi bijis pie Hodžo? Nibelheimā? Ārprāts, cik daudz es esmu palaidis garām! Vai visi tur ir bijuši, bet es nevienu neesmu redzējis, izņemot Klaudu, un arī to tikai bērnībā.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 19.06.2009 20:15
Raksts #1482

Angel of Music

Pievienojās: 15.01.04
Kur: Azeroth
Spēļu meistars 2012

Jā, jā! Sephirots spēj pakļaut SOLDIER. Kīra paskaidroja.
Skaidrības labad pie tā arī vajag palikt. Jo otrs eksperimentētājs bija Hollanders un viņš lietas darīja nedaudz savādāk.

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 19.06.2009 20:18
Raksts #1483

Alveus anima

HP eksperts 2008

"Nē, nē, nē." Nanaki atkal kratīja galvu. "Es nebiju Klauda pilsētā, mani sagūstīja un aizveda uz Midgaras pilsētu, ieslodzīja Shinra Kompānijas centrālajā mītnē, tur atradās Hodžo lielā laboratorija, arī Jenovas ķermenis pēc pārvešanas no Nibelheimas. Klauds un viņa biedri ieradās, atbrīvoja mani un Aeriju no gūsta. Pēc tam es gāju ar viņiem līdzi... līdz pat galam."
viņš nopūtās.
"Es īsti nezinu neko par citiem eksperimentiem un kā varētu līdzēt. Klauda šeit vairs nav, bet jūs to varbūt zināt. Vincents ieradās un viņu meklēja, bet tad Klauds jau bija devies prom, nepateicis kur."

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 19.06.2009 20:20
Raksts #1484

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

- Redz, Vincets arī ir pazudis, - Tīdus domīgi noteica.
- Viņš kaut ko neteica par to, kurp grasās doties?

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 19.06.2009 20:33
Raksts #1485

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Nu labi... Kīra iebilda. Klauds bija noskumis un nerunīgs. Bet drīkst lūdzu uzzināt, kas bija tās mazās lietas, kuras viņš tomēr pateica?
Kīra uzlūkoja sunīti ar degošo astes pušķi.

+Citēt rakstu
Džea
iesūtīt 19.06.2009 20:38
Raksts #1486

Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas

Pievienojās: 23.08.04
Kur: Tāpat neatradīsi

Keila klusītēm sekoja pārējiem biedriem. Ejot garām matērijām uznāca velme kādu nopirkt, taču iepriekš bija jāpārbauda ko tieši dara jauniegūtā purpura.
Keila.
Sieviete klusi pateica savu vārdu Nanaki un klausījās biedru sarunās. Iesaistīties nebija vēlme

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 19.06.2009 20:53
Raksts #1487

Alveus anima

HP eksperts 2008

"Vincents nepazuda pats no sevis. Šeit atlidoja melns helikopters ar Shinra simboliku un Vincents tajā iekāpa. Likās, ka tie bija Turki, kas sēdēja iekšā. Kādas darīšanas Vincentam ar Shinra, es nezinu..
Klauds vēlējās vairāk uzzināt par Planētu un Dzīvības Straumi. Es viņu aizvedu pie skolotājiem, pateicu, cik daudz Klauds ir darījis Planētas labā un ka pazina vienu no Senajiem. Arī viņi juta, ka ar Klaudu kaut kas nav labi un piekrita palīdzēt."
Nanaki pastāstīja.

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 19.06.2009 21:07
Raksts #1488

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Tīdus noblisināja acis.
- Kīra, Jufi, jūs nevarat man paskaidrot, ko tas varētu nozīmēt? Lūk, kā ir, kad izdaudz kaut kur nomalē... to es par sevi.
- Tik un tā Vincents ir pazudis - viņš neatbild. Un Klauds tad ir tur, pie skolotājiem? Kīra, kur tas ir?

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 19.06.2009 21:07
Raksts #1489

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Vai būtu iespējams satikt šos skolotājus ar kuriem Klauds runāja?
Kīra jautājoši uzlūkoja Nanaki

Vincents savulaik pats bija turks. Iespējams, ka viņš turpina ar viņiem kontaktēt.
meitene paraustīja plecus.
Iespējams, ka turki ir atraduši Klaudu un nogādāja Vincentu pie viņa.

Šo rakstu rediģēja Sindra: 19.06.2009 21:08

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 19.06.2009 21:18
Raksts #1490

Alveus anima

HP eksperts 2008

Tā kā Kīra jau paskaidroja, Jufi laikam neattapa ko vairāk teikt.

"Tas ar Klaudu notika pirms tam. Klauds ieradās, es viņu aizvedu pie skolotājiem. Pēc dažām dienām viņš devās prom. Tad ieradās Vincents, meklēja Klaudu, bet nepagāja pat viena diena, kad ieradās Shinra helikopters. Tā tas bija." Nanaki paskaidroja.
"Es varu jūs aizvest pie skolotājiem. Domāju, ka viņi būs jau pamodušies. Un pat ja nē... nu, lieta rādās ir nopietna. Viņi dzīvo kalna galā, vectētiņa vecajā mājā."

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 19.06.2009 21:26
Raksts #1491

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Paldies! Tas būtu ļoti mīļi! meitene noteica pasmaidījusi.
Varbūt viņi vismaz būs nopratuši uz kurieni Klauds varētu būt devies.

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 19.06.2009 21:31
Raksts #1492

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

- Jā, tas būtu ļoti jauki, bet es vispirms gribētu kaut ko brokastīm, - Tīdus paziņoja.
- Nanaki, kur es te varētu kaut ko nopirkt tādu ātri apēdamu, lai nekavētu visiem laiku? Kaut ko tādu, ko ātri apēst pa ceļam.

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 19.06.2009 21:41
Raksts #1493

Alveus anima

HP eksperts 2008

"Ātri apēst pa ceļam? Dīvainas jums tās disciplīnas, kāpt pa kāpnēm kalnā, reizē ēdot. Re, kur ir ēdnīca, ieiesim tur un paēdīsim brokastis, kā kārtīgi ļaudis." Jufi ierosināja, norādot uz durvīm klintī, virs kurām bija uzraksts, ka tas ir restorāns.
"Hm... liekas, ka taviem biedriem ir steidzīgāks noskaņojums kā tev." Nanaki teica Jufi.
"Nu, paēst vajag. Un ir agrs, nevajag taču cilvēkus traucēt tādā stundā un ar tukšu vēderu?" jaunā Vutaiete teica.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 19.06.2009 21:49
Raksts #1494

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Nu es pieņemu, ka pusstunda neko nemaina. Kīra paraustīja plecus un sekoja Jufi uz restorānu.

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 19.06.2009 22:00
Raksts #1495

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Tīdus nokaunējās.
- Nu, labi... bet pusstundu, ne ilgāk.
Viņš sekoja meitenēm uz restorānu.

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 20.06.2009 18:47
Raksts #1496

Alveus anima

HP eksperts 2008

Restorāna iekšā bija paliela telpa ar samērā gludām akmens sienām un grīdu, kuru klāja koka dēļi. Bija galdiņi un bāra lete, kur jau atradās pārdevējs, kurš nopētīja ienācējus.
Nanaki iegāja līdz ar pārējiem, taču nevis lai ēstu, bet lai pārdevējs redzētu, ka viņi ir ar kādu vietējo.
Laipni pasveicinājis Nanaki, pārdevējs bija gatavs pieņemt pasūtījumus. Ēdienu nosaukumi bija pie sienas uz tāfeles. Likās, ka tie pārsvarā ir veģitāri, bet bija arī ēdieni ar putnu gaļu.

Pārliecinājies, ka komanda tiks apkalpota, Nanaki teica, ka aizskries paskatīties, ko dara skolotāji un būs drīz atpakaļ.

Kad viņi bija palikuši vieni, Jufi pastāstīja: "Agrāk šite svarīgs vīrs bija Nanaki vectētiņš, vārdā Bugeno... nu, sarežģīts vārds. Viņš audzināja Nanaki, bija ļoti vecs un mācēja levitēt. Pirms diviem gadiem viņš nomira un Nanaki ilgi sēroja."

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 20.06.2009 20:11
Raksts #1497

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Tīdus izlasīja ēdienkarti un beigu beigās pasūtīja kaut ko līdzīgu plovam ar putna gaļu un diedzētiem graudiem un maizi, un klāt kafiju un dzērienu. Pēc šī svarīga jautājuma nokārtošanas viņš varēja pievērsties Jufi stāstītajam.
- Kas tas ir, ka viņu vārdus daudziem ir tik grūti iegaumēt? Man tie nemaz nešķiet sarežģīti, - viņš pabrīnījās.
- Levitēt?
Atkal bija par ko brīnīties. Nu labi, lidot, kaut arī ar vienu spārnu, tas vēl, bet vienkārši levitēt?
- Es viņu saprotu, - puisis turpināja un viegli nopūtās.
- Ja kādreiz tā notiks ar manu skolotāju, es arī sērošu. Viņš gan neprot levitēt, bet tas itin nemaz nav galvenais.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 20.06.2009 23:53
Raksts #1498

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Kīra pasūtīja vieglas brokastis. Kaut kādus salātus. Taču tiem klāt dubulto kafijas porciju.
Viņa klausījās Jufi stāstīto.
Interesanti ko tie skolotāji labu stāsta par Planētas izcelsmi. Kīra domīgi noteica.
Ļoti labi, ka būšu šeit atradusi paziņu, varēšu painteresēties, kad nebūs jādzenās pēc visādām pasaules glābšanas misijām.

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 21.06.2009 08:26
Raksts #1499

Alveus anima

HP eksperts 2008

Jufi nedaudz piesārta. "Eh... nu, Nanaki es ilgi saucu par Redu XIII, tāpēc arī viņa īsto vārdu bija grūti atcerēties. Bet viņa vectēva vārdā ir kādas septiņas zilbes. Bugeno... liekas ka tā sākās, bet tālāk neatceros. Vispār, kāpēc lai kādam dotu tik garus vārdus?"
Tikmēr jau bija pagatavos brokastis un pasniegtas biedriem.
"Es nezinu, kā viņš varēja levitēt, bet varēja. Viņš it kā lidinājās gaisā, cilvēka augumā, pavilcis kājas zem sevis. Viņam tas bija dabīgi. Reizēm viņš nolaidās arī uz zemes, bet vispār es nekad neredzēju, ka viņš staigātu kājām. Man liekas, ka tas tāpēc, ka viņš ieguva planētas gudrības un tādas lietas.
Nu, gan jau saņemsiet šeit īso kursu Planētas Dzīvības studijās. Man liekas, ka viņi nelaiž iespēju, katru, kas šeit ierodas, kaut drusku pamācīt."

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 21.06.2009 20:36
Raksts #1500

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

- Tas vārds noteikti kaut ko nozīmēja, - Tīdus prātoja.
- Nu, kā, teiksim, citā valodā vienā vārdā izrunātu Rudais-Vilks-ar-Lauvas-Galvu-un-Degošu-Asti. Cik tad ir zilbes? Septiņas tad jau ir sīkums, ko nav vērts pieminēt.
- Vai Tavs dzimtas vārds, piemēram. Tas arī ir runājošs, Tu taču zini? Lunārā kalendāra otrais mēnesis. Vai mans, kas nozīmē - krist.

- Es labprāt pamācītos, cik jau nu var tādā īsā laikā pamācīties, - puisim nebija iebildumu, un viņš centīgi sāka "iznīcināt" brokastīs atnesto.

Šo rakstu rediģēja Roviela: 24.07.2009 18:38

+Citēt rakstu

142 Lapas V  « < 73 74 75 76 77 > » 
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 07.06.2025 22:23