![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Pirms gada
(IMG:http://i205.photobucket.com/albums/bb239/elsarels/Winged%20Spirits/default.jpg) Tumšā pazemes alā zem Midgaras drupām gulēja kāds līdz viduklim kails vīrietis, bezsamaņā vai miris. Viņš gulēja uz klints, kuru ieskāva ūdens un kuru apmirdzēja mēnesgaisma no cauruma alas griestos. Kādā brīdī vīrieša ķermenis izstraoja elektrisku lādiņu, kas iegāja zemē visapkārt. Pēc tam atmirdzēja gaisma no enerģētiskas sfēras, kas arī atradās tajā pašā alā. Cits vīrs, tērpies tumši sarkanā mētelī, atbrīvojās no enerģētiskas sfēras, kuras iekšienē atradās. Viņš piecēlās un piegāja pie zemē guļošā.. Paņēmis nekustīgo rokās, vīrietis uzlūkoja mēnesi, kas spīdēja no augšas. "Vēl ir par agru doties gulēt." Viņš ierunājās. Pēc tam novērsās no mēness un pasmaidīja. "Mums joprojām ir daudz darāmā... brāli." Vīrietim aiz muguras parādījās viens tumšs milzu spārns. Viņš to savicināja, pacēlās gaisā un pameta alu ar guļošo uz savām rokām. Tagad. Pēdējo gadu laikā Junona nebija pieredzējusi lielas arhitektūras pārmaiņas. Galvenā pilsētas daļa joprojām bija izvietota terašu veidā, no pilsētas uz dienvidiem joprojām atradās lielā gaisa transporta pacelšanās platforma, zem kuras savukārt atradās vecpilsēta. Protams, jau 4 gadus pilsētā nebija lielais superlielgabals Sister Ray par ko varēja tikai priecāties. Bija jaukas pavasara dienas vidus un visās pilsētas ielās varēja labi dzirdēt jūras viļņu šļakstu. Toties ShinRa kompānijas ēkai, kas pacēlās kā tornis virs pilsētas no augšējām terasēm, bija laba skaņas izolācija. Tās iekšienē jūras skaņas nebija dzirdamas. Šo ēku savām vajadzībām bija pārņēmusi Pasaules Atjaunošanas Orgānizācija un veco ShinRa simboliku nomainīja P.A.O. akronīms. Kareivjus, kas bija izraudzīti veidot speciālo vienību sagaidīja pie šīs ēkas ieiejas. Sagaidītāji bija PAO administratīvie darbinieki, kas parādīja, kur atnākušie varēja atstāt savu transportu, ja tāds bija. Pēc tam viņus pavadīja uz liftiem un nogādāja vienā no augšējiem stāviem, līdz ieveda plašā apspriežu telpā. Šeit bija ovāls galds, kura vidū atradās puslodes formas objekts - hologrammu projektors. Ja neskaita vēl mīkstus ādas krēslus un divus logus, kas pavēra skatienu uz pilsētu lejā un tālāk uz jūru - telpā nekā vairāk nebija. Likās, ka priekšniecība taisās ierasties tikai tad, kad visi būs sapulcējušies. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Tīdus pablenza garām vadītāja sēdeklim uz gaisa kuģi, kas atgādināja kaut kādu savādu vali.
- Hmmm... tas ir Rīva kuģis, vai arī kāda cita sūtīts? - puisis ritoriski noteica. - PAO kapitāli trūkst pazīšanās zīmju. Šitā mūs var mierīgi savākt jebkurš, kas vien zina mūsu pārvietošanās ceļus, bet tie, cik nopratu, nav nekāds noslēpums. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
"Tas ir Sids ar kuģi Shiera! Viņš ir draugs." Jufi iesaucās, tiklīdz bija kārtīgāk apskatījusi kuģi un bez kavēšanās steidzās uz to.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
- Labi, ka kāds to zina! - Tīdus, smieklus valdīdams, noburkšķēja, un ārā kāpt nesteidzās, ja var iebraukt iekšā ar visu busiņu un tad izkāpt.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Eh.. Kīra tikai nopūtās noskatoties kā Jufi aizskrien uz svešo kuģi.
Nu kad draugs, tad draugs. meitene paraustīja plecus un pamāja Sairusam, lai viņš brauc iekšā atvērtajā lūkā. |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Nu, ja jūs tā sakāt
Sairuss norūca. Viņš labrāt būtu vispirms pārliecinājies, kas īsti tas par kuģi. Gaisagrābsles Jufi identificēšanas spējas nebija slikti, taču Sairuss labprāt paļāvās uz drošākām ziņām. Viņš darīja, kā komandiere lika.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Sliktākā gadījumā varēsim uzkauties. Kīra noteica un pētīja kuģa kravas tilpni, kad Sairusa busiņš tajā bija iebraucis.
Nu ko... iesim iepazīties ar Sidu. meitene noteica un izkāpa no mašīnas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
- Lai nu kā, bet to neapdomīgo skuķi, - to sakot Tīdus ārā kāpjot pablenza apkārt, vai Jufi nedzird, gadījumā, - tik un tā nevar atstāt apēšanai, ja šis kuģis tomēr nav īstais.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kravas telpā diezgan piekrautu ar kastēm, bija tikai viens cilvēks. Ģērbties civilās drēbēs un izskatījās pār inženiera. Noskatīja komandu ar acīm, bet neuzrunāja un klāt arī nenāca.
Jufi stāvēja pie durvīm uz gaiteni un likās nepacietīga. "Ātrāk jūs taču!" |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tu atkal sāc darīt TO... Kīra brīdinoši palūkojās uz Jufi.
Kad visi biedri bija izkāpuši, meitene devās Jufi un nepazīstamā virzienā. Viņa nopētīja nepazīstamo un pasmaidīja. Mani sauc Val-Kīra. Esmu šīs komandas līdere. Kīra stādījās priekša. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jufi uzmeta lūpu, bet neko neatbildēja.
"Es... esmu Tomass." vīrietis atbildēja Kīrai, uzsmaidījis viņai. "Priecājos, ka uz klāja ir kāds, ar kuru būtu patīkami parunāt." Vīrietis bija vidējos gados, apaļīgu vēderu un seju, neskūtu zodu un netīru kreklu, bet kā rādās, flirtēt ar Kīru tas viņam netraucēja. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sveiks Tomass. Kīra turpināja smaidīt. Mūs sūtīja Rīvs. Un Jufi apgalvo, ka šis ir pareizais kuģis uz kura esam nonākuši.
Kur mums būtu jādodas? viņa jautājoši uzlūkoja vīrieti. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Rīvs? Kāds Rīvs? Es nezinu, kurš jūs sūtīja, bet kapteinis teica, ka uzņemsim pasažierus no ceļa. Un jūs arī uzņēma." Tomass paraustīja plecus. "Tad laikam jums ar kapteini jārunā." viņš norādīja uz durvīm, pie kurām stāvēja Jufi.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ah jauki!Kīra pasmaidīja. Nu ja. Tad mēs dosimies pie kapteiņa.
Bija patīkami iepazīties. meitene devās uz Tomasa norādīto durvju pusi. |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Tā, sākās
Sveiki, Sairuss arī pacentās būt pieklājīgs. Viņš ar manāmu interesi inženieri nopētīja. Ja viss būs labi, varēs parunāties Bet pagaidām Sairuss neuzkrītoši noņēma drošinātāju pistolei, kas joprojām atradās makstī, ja nu gadījumā kaut kam atgadoties šauteni nepagūs no pleca noraut. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tīdus pamāja ar roku kravas tilpnē esošajam, un sekoja Kīrai. Izskatās aizdomīgi, ļoti pat. Nu un? Ja vajadzēs kauties, pakausimies! Ja nevajadzēs, tas būs vēl labāk.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jufi klusēja, bet bija manāms, ka pārējo piesardzību viņu visai kaitina. Aiz durvīm bija gaitenis un kāpnes. Varēja just, ka gaisa kuģis paceļas atkal gaisā un turpina lidojumu. Jufi tikmēr aizveda vienību uz kuģa priekšpusi, kur uzveda uz komandtiltiņa.
Tas bija mazāks kā iepriekšējais, bet ar plašāku skatlogu. Tiesa, joprojām bija nakts, tāpēc neko daudz redzēt nevarēja. Kapteiņa vadības pults un stūre neatradās tik tuvu logam, bet bija uz paaugstinājuma telpas aizmugurē. Komandtiltiņa sānos atradās četras sēdvietas ar monitoriem un pultīm. Laikam radaram, sakariem, navigācijai un tamlīdzīgām lietā. Tiesa, tikai divas no tām bija aizņemtas un bija manāms, ka viens no darbiniekiem spēlē kaut kādu spēlīti. Līdz ar to kuģa vidusdaļā un priekšpusē bija tāds kā skatu laukums, kur varēja ērti stāvēt un vērot ainu pa logu. Šā laukuma vidū gan atradās liela puslode zemē, atgādināja to virtuālās projekcijas iekārtu, kādu iepriekš bija rādījuši PAO mītnē Junonā, tikai šī bija lielāka. Kapteinis godam stāvēja pie stūres un raudzījās uz priekšu. Viņš bija apmēram 35 gadus vecs vīrietis, blondiem, īsiem matiem, uz pieres uzbīdītām aizsargbrillēm, zilā t-kreklā. Kad ienāca iekšā komanda, viņš, tāpat kā pie pultīm sēdošie pievērsās ienācējiem. "Hei, Sid!" Jufi iesaucās. "Es nezināju, ka tu būsi tas, kas mūs savāks." "Es pats nezināju, Rīvs mani izrāva no miega, velns viņu rāvis." kapteinis atbildēja. Viņš pievērsās pārējiem. "Es esmu Sids Haigvinds, labākais pilots pasaulē, tāpēc varat būs laimīgi, ka esat uz mana kuģa." viņš pārliecināti teica. "Man no Rīvs ir divi diski ar informāciju, viens ir komandai, otrs kādai, ko sauc Keila." |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nonākusi uz komandtiltiņa, Kīra nopētīja apkārtni.
Tad pievērsās Sidam. Sveiks Sid! viņa laipni pasmaidīja. Mani sauc Val-Kīra. Esmu visai draņķīgs izbijušais SOLDIER, bet neskatoties uz to, šīs komandas līderis. Man lūdzu to disku, kas paredzēts komandai. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
- Sveiki! - Tīdus sveicināja kuģa ļaudis.
Kapteiņa teiktais par to, ka Rīvs uzrāvis viņu no miega un licis viņus savākt, liecināja par to, ka Rīvs tiešām cenšas padarīt minimālu iespēju kādam iepriekš noziņot par darbībām. Kā noziņosi, ja neko nesaka, pirms dara? - Mani sauc Tīdus, es esmu karotājs, - viņš iepazīstināja ar sevi. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sids no kabatas izvilka vienkāršu CD vāciņos un pameta to Kīrai.
"Jums vēl vajag runājošu suni, runājošu robatu, meiteni rozā kleitā, ģeniālu pilotu un kādu no kapa izlīdušu vampīru ar stroķi, lai būtu pilna komanda." viņš pasmīnēja. "Sakārojāt veikt varoņdarbus, ja?" "Tu neesi noskaņojumā..." Jufi novilka. Viņa likās kļūstam nedaudz bālāka, pēc tam no kabatas tādu kā tējas maisiņu. "Šie gaisa kuģi... es iešu atgūt garīgo līdzsvaru, ja kas būšu uz klāja, kur svaigāks gaiss." Negaidījusi atbildi, viņa aizsteidzās prom. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
- Runājošs kaķis, - Tīdus atsaucās, - bet izbija. Nē, nē, ir vesels, tikai kļuva patstāvīgs un atteicās līst ārā no alas.
- Meiteni rozā kleitā arī varam dabūt. Es tikai nesapratu, Sid, par ko man būtu jāpārklasificējas. Vampīrs nesanāks. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 05.06.2025 13:26 |