![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Pirms gada
(IMG:http://i205.photobucket.com/albums/bb239/elsarels/Winged%20Spirits/default.jpg) Tumšā pazemes alā zem Midgaras drupām gulēja kāds līdz viduklim kails vīrietis, bezsamaņā vai miris. Viņš gulēja uz klints, kuru ieskāva ūdens un kuru apmirdzēja mēnesgaisma no cauruma alas griestos. Kādā brīdī vīrieša ķermenis izstraoja elektrisku lādiņu, kas iegāja zemē visapkārt. Pēc tam atmirdzēja gaisma no enerģētiskas sfēras, kas arī atradās tajā pašā alā. Cits vīrs, tērpies tumši sarkanā mētelī, atbrīvojās no enerģētiskas sfēras, kuras iekšienē atradās. Viņš piecēlās un piegāja pie zemē guļošā.. Paņēmis nekustīgo rokās, vīrietis uzlūkoja mēnesi, kas spīdēja no augšas. "Vēl ir par agru doties gulēt." Viņš ierunājās. Pēc tam novērsās no mēness un pasmaidīja. "Mums joprojām ir daudz darāmā... brāli." Vīrietim aiz muguras parādījās viens tumšs milzu spārns. Viņš to savicināja, pacēlās gaisā un pameta alu ar guļošo uz savām rokām. Tagad. Pēdējo gadu laikā Junona nebija pieredzējusi lielas arhitektūras pārmaiņas. Galvenā pilsētas daļa joprojām bija izvietota terašu veidā, no pilsētas uz dienvidiem joprojām atradās lielā gaisa transporta pacelšanās platforma, zem kuras savukārt atradās vecpilsēta. Protams, jau 4 gadus pilsētā nebija lielais superlielgabals Sister Ray par ko varēja tikai priecāties. Bija jaukas pavasara dienas vidus un visās pilsētas ielās varēja labi dzirdēt jūras viļņu šļakstu. Toties ShinRa kompānijas ēkai, kas pacēlās kā tornis virs pilsētas no augšējām terasēm, bija laba skaņas izolācija. Tās iekšienē jūras skaņas nebija dzirdamas. Šo ēku savām vajadzībām bija pārņēmusi Pasaules Atjaunošanas Orgānizācija un veco ShinRa simboliku nomainīja P.A.O. akronīms. Kareivjus, kas bija izraudzīti veidot speciālo vienību sagaidīja pie šīs ēkas ieiejas. Sagaidītāji bija PAO administratīvie darbinieki, kas parādīja, kur atnākušie varēja atstāt savu transportu, ja tāds bija. Pēc tam viņus pavadīja uz liftiem un nogādāja vienā no augšējiem stāviem, līdz ieveda plašā apspriežu telpā. Šeit bija ovāls galds, kura vidū atradās puslodes formas objekts - hologrammu projektors. Ja neskaita vēl mīkstus ādas krēslus un divus logus, kas pavēra skatienu uz pilsētu lejā un tālāk uz jūru - telpā nekā vairāk nebija. Likās, ka priekšniecība taisās ierasties tikai tad, kad visi būs sapulcējušies. |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Ticis mašīnā, Sairuss mēģināja sazināties ar Rīvu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
- Vai mēs nebrauksim? - Tīdus painteresējās Sairusam, kad ieraudzīja, ka tas nevis brauks, bet gan taisās runāt ar kādu.
- Kīra skaidri lika - braukt tur! - puisis parādīja ar roku vajadzīgajā virzienā. - Runāt varēs pēc tam, ne? |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Nepūlēdamies atbildēt, Sairuss iedarbināja dzinēju un uzsāka braukt norādītajā virzienā. Aizbraucis, viņš ķērās atpakaļ pie sākotnējās nodarbes.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Kaits atteicās iet laukā no alas, kad Tīdus to lūdza. "Es nevaru atjaunot saikni ar Rīvu. Man vajag tikt galā ar sevi."
Genesis piegāja pie Kīras, pacēla viņas zodu un cieši noskūpstīja uz lūpām. Vaiss izgāja no lidmašīnas, noskatījās, kā Genesis skūpsta Kīru. "Vai tas nav romantiski?" Vaiss teica savā maigajā balsī. Pēc tam pavīpsnāja savā parastajā un aizgāja prom pa apgaismoto tuneli , laikam pēc nākamās kapsulas. Sairusam izdevās sazināties ar Rīvu. "Jā, vai kas noticis?" viņš vaicāja. Kad Sairuss aizbrauca līdz kokiem un pie tiem apstājās, pie busiņa piegāja Seo un Jufi. Šo rakstu rediģēja Elony: 09.05.2009 20:36 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Kīra pievēra acis un atbildēja Geneša skūpstam apskaudama viņu.
Vaisa komentārs lika meitenei atvērt acis. Viņa atrāvās no Geneša lūpām un noskatījās pakaļ Vaisam saraukdama pieri. Un tomēr... Kāpēc viņš runā divās balsīs? Kīra paskatījās uz Genesi un aplaizīja lūpas. Šo rakstu rediģēja Sindra: 09.05.2009 20:55 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Tīdus izkāpa no busiņa. Viņš bija padrūms.
- Kaits palika tur. Atteicās nākt - viņš nevarot atjaunot saiti ar Rīvu, pirms nav ticis galā ar sevi. Man tas nepatīk! Es negribu viņu atstāt, viņš vairs nav rotaļlieta un viņš man ir mīļš. Tikai - ko darīt, sagrābt un stiept šurp, vai? |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Sairuss izstāsta Rīvam par notikušo, par lidmašīnu, un par ģeneratoriem, kuri baro laboratoriju un dīvainu šķīvīti, kurš reizē, kā šķiet, ir sakaru iekārta un slāpētājs. Vēl pasaka, ka viņi tagad ir ārā no alas. Pasaka, ka situācija joprojām ir visai mierīga. Un piemin, ka alās ir visai agresīva fauna. Un pievieno ziņojumam Tīdusa teikto par Kaitu.
Šo rakstu rediģēja Mattiass: 10.05.2009 13:31 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Genesis paskatījās uz to pusi, kur aizgāja Vaiss, tad pievērsās Kīrai. "Vaisa ķermenī iemājoja Nero dvēsele, tāpēc viņi tur tagad ir divi. Ja būtu iespējams, es atgrieztu viņa garu atpakaļ īstajā ķermenī, bet viegli tas nebūs."
Rīvs uzklausīja visu, ko Sairuss pastāstīja. "Es tomēr nolēmu dot Kīrai iespēju izskaidroties un pagaidām neuzsākt konfliktu. Liekas, ka Kaitam dēļ sakaru pārtrūkšanas sākušas problēmas ar personību. Cik spriežu, viņš centīsies izvairīties no saiknes atjaunošanas... nu, tas ir slikti, es par viņu esmu atbildīgs un nezinu, ko viņš var savārīt. Ja personība pamata paliks nemainīga, vardarbīgs viņš nebūs, bet viņa atmiņā glabājas daudz datu... nu, varbūt tā pārbaudīsim Genesis godprātību." "Mēs esam klāt. Pēc minūtes nolaidīsimies." Rīvs beidza sarunu. Sākumā debesīs parādījās divas navigācijas lampas, kas tuvojās un varēja dzirdēt lidaparāta propellerus. Pēc tam ieleju apgaismoja pročektori, atrada Sairusa busiņu. Varēja redzēt, kā liels objekts laižes zemē. Ne visai tālu no busiņa piezemējās gaisa kuģa gondola un atvēra kravas telpas trapu. Neviens laukā nekāpa. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Kīra pasmaidīja.
Nero izklausās jauks. Savādāks nekā Vaiss. Būtu jauki, ja viņš tiktu pats pie sava ķermeņa. Sadzirdējusi ārpusē lidaparātu, Kīra palaida Genesi vaļā. Sargi sevi! Atceries par matēriju, ka vari sevi izdziedēt. Atceries par reģenerāciju. To jāaktivizē pirms cīņas. Atceries par negatīvajām emocijām Dzīvības straumē. Un pasaki to arī viņiem. Vaisam un Argento. Man Tevis ļoti pietrūks! viņa nopūtās un atkāpusies paskatījās uz lidaparātu, kas nolaidās. Kīra pagriezās vēlreiz pret Genesi un pasmaidījusi, pamāja viņam. Meitene jau devās prom, kad pamanīja pie alas sienas sēdošo Kaitu. Hei! Tevi neviens nepaņēma? viņa piegāja pie kaķa un grasījās viņu pacelt, lai nestu prom. Šo rakstu rediģēja Sindra: 10.05.2009 20:15 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Genesis pasmīnēja. "Pat ja rītdienas solījumi ir tukši,
Nekas nespēs aizkavēt... manu atgriešanos" Viņš palika stāvam pie lidmašīnas alā un skatījās, kā Kīra aiziet. Kaits solīti atkāpās, kad Kīra gribēja viņu paņemt. "Sirsnīgs paldies, bet es vēl kādu brītiņu šeit palikšu. Man ir dažas lietas palikušas, ko jānokārto." |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Redzot, ka lidaparāts nolaižas, Tīdus iekāpa atpakaļ kabīnē. Tāpat viņiem jābrauc tur iekšā, tad kāpēc ne ar busiņu? Vienīgi Kīra jāpagaida. Un, iespējams, Kaits, ja vien viņš būs izdomājis nākt.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kīra domīgi paskatījās uz kaķi. Likās, ka viņa īsti nezin kā rīkoties, tad atstājusi Kaitu viņa sāka skriet uz lidaparāta pusi.
Nonākusi pie busiņa, viņa paskatījās apkārt, tad ieskatījās busiņā pa logu. Kaits palika tur. Rīvs vēlas, lai viņš tur paliek? meitene apjautājas visai skaļi, lai jelkāds viņu sadzirdētu un pateiktu ko darīt tālāk ar kaķi. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
- Nezinu, - Tīdus atteica, - varbūt Sairuss zina. Kaits negrib atjaunot saiti ar Rīvu, pirms nav ticis galā ar sevi. Kaķis nesaprot, kurš pēc kārtas viņš ir un pārdzīvo, ka ir rotaļlieta, nevis dzīva būtne. Es cerēju, ka mēs viņi pirmīt nomierinājām, bet izskatās, ka nē, vai arī, iespējams, viņš negrib atkal nonākt pakļautībā, kad viņam var iztīrīt atmiņu un citas tādas lietas, ko nekautrējas darīt ar mehāniskām iekārtām.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ak tā... Kīra noteica un mirkli raudzījās uz alu. Likās, ka viņa grasās iet atpakaļ uz alu.
Beigās viņa krampjaini pieķerās pie mašīnas sāna un noliedzoši pakratīja galvu. Nē, nav vajadzības sevi mocīt. Kaits ir Rīva problēma. Kīra nopūtās un nolaidusi galvu mirkli raudzījās zemē, tad iztaisnojās un pagriezās pret Seo un Jufi. Uz lidaparātu! Ātri! Rīvs ir ieradies jūs izglābt no gūsta. viņa sarkastiski noteica un sāka soļot uz lidaparātu un pēc tam pa trapu tajā iekšā. |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Sairuss piebauca pie lidaparāta trapa un pieturēja.
Neteiktu, ka Rīvs vēlas, ka Kaits tur paliek, bet nav arī pavēles viņu savākt. Pirms braukt iekšā, viņš katram gadījumam īsi sazinājās ar Rīvu, pārliecināties, ka šis lidaparāts tiešām ir tas, kurā viņiem jāiekraujas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Labi. Kīra pasmaidīja Sairusam. Gan Genesis parūpēsies par Kaitu.
Viņa pati īpaši negaidīja kamēr Sairuss sazvana Rīvu un gāja iekšā. Galu galā, ja Rīvs teica, ka sūtīs vienu kuģi, tad kas gan cits vēl te varēja nolaisties. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jufi un Seo paklausīja un pievienojās pārējiem busiņā. Priecīgs neviens te nebija.
Tiklīdz kā busiņš iebrauca kravas tilpnē, gaisa kuģa traps sāka aizvērties un pats kuģis pacelties gaisā. No kravas tilpnes tālākā gala parādījās Rīvs, kuru pavadīja četri PAO kareivji. Viņš rūpīgi noskatīja komandu. "Dosimies uz apspriežu telpu, tur arī parunāsimies." Rīvs teica. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kīra pamanījusi Rīvu nopētīja karotājus, kuri viņu pavadīja, nedaudz sarauca pieri un beigās pasmaidīja.
Tu no mums baidies? Neesi taču smieklīgs! meitene klusi noteica un sekoja savam vadītājam uz apspriežu telpu. Nonākusi tajā, ja ir iespējams sadabūn sev ūdens glāzi vai kafiju un apsēžas pie galda. Vai man jāsāk taisnoties brīvā formā vai Tu uzdosi uzvedinošus jautājumus? Kīra palūkojās uz Rīvu ar jautājošu skatienu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tīdus vienkārši brida uz apspriežu telpu, nevērojot ne Rīvu, ne kareivjus.
Tur viņš apkrita pirmajā, tā teikt, apmeklētājiem domātajā krēslā. Un tā arī sēdēja, drūmi saraucis pieri. Viņš nebija dusmīgs un itin nemaz ne agresīvs, tikai tagad piedzīvojums skaitījās puslīdz galā, un varēja mazliet padomāt par sevi. Viņš ir pilnīgi viens. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Protams, es liku iet kareivjiem ar mani, jo baidos par savu dzīvību." Rīvs sarkastiski atteica.
Jufi steidzās viņam klāt un jau gribēja emocionāli ko teikt, kad Rīvs ar rokas mājienu lika viņai apklust. "Vēlāk, vispirms lai viņi paskaidro." Jufi tikai nikni ievilka gaisu, bet neko neteica. Kareivji palika kravas tilpnē, viņi piegāja pie Sairusa busiņa un sāka to pētīt, pārbaudīt korpusu. Rīvs viens pats devās atpakaļ kopā ar vienību uz apspriežu telpu. Vai nu šis bija tas pats kuģis, kas iepriekšs, vai arī vienāds dizains, bet telpa ar galdu un krēsliem bija tāda pati. Rīvs apsēdās galda malā un aiz viņa bija ekrāns. "Esmu gatavs uzklausīt jūs. Runājiet brīvi." viņš noteica. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 29.05.2025 00:36 |