Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Final Fantasy VII: Spārnoto Rēgi, [PZP] Final Fantasy VII
Elony
iesūtīt 15.02.2009 16:41
Raksts #1

Alveus anima

Grupa: Biedri
Pievienojās: 18.05.07
Kur: Aiz maskas
HP eksperts 2008

Pirms gada

(IMG:http://i205.photobucket.com/albums/bb239/elsarels/Winged%20Spirits/default.jpg)

Tumšā pazemes alā zem Midgaras drupām gulēja kāds līdz viduklim kails vīrietis, bezsamaņā vai miris. Viņš gulēja uz klints, kuru ieskāva ūdens un kuru apmirdzēja mēnesgaisma no cauruma alas griestos. Kādā brīdī vīrieša ķermenis izstraoja elektrisku lādiņu, kas iegāja zemē visapkārt. Pēc tam atmirdzēja gaisma no enerģētiskas sfēras, kas arī atradās tajā pašā alā. Cits vīrs, tērpies tumši sarkanā mētelī, atbrīvojās no enerģētiskas sfēras, kuras iekšienē atradās. Viņš piecēlās un piegāja pie zemē guļošā..
Paņēmis nekustīgo rokās, vīrietis uzlūkoja mēnesi, kas spīdēja no augšas.
"Vēl ir par agru doties gulēt." Viņš ierunājās. Pēc tam novērsās no mēness un pasmaidīja.

"Mums joprojām ir daudz darāmā... brāli."

Vīrietim aiz muguras parādījās viens tumšs milzu spārns. Viņš to savicināja, pacēlās gaisā un pameta alu ar guļošo uz savām rokām.

Tagad.

Pēdējo gadu laikā Junona nebija pieredzējusi lielas arhitektūras pārmaiņas. Galvenā pilsētas daļa joprojām bija izvietota terašu veidā, no pilsētas uz dienvidiem joprojām atradās lielā gaisa transporta pacelšanās platforma, zem kuras savukārt atradās vecpilsēta. Protams, jau 4 gadus pilsētā nebija lielais superlielgabals Sister Ray par ko varēja tikai priecāties.

Bija jaukas pavasara dienas vidus un visās pilsētas ielās varēja labi dzirdēt jūras viļņu šļakstu. Toties ShinRa kompānijas ēkai, kas pacēlās kā tornis virs pilsētas no augšējām terasēm, bija laba skaņas izolācija. Tās iekšienē jūras skaņas nebija dzirdamas.

Šo ēku savām vajadzībām bija pārņēmusi Pasaules Atjaunošanas Orgānizācija un veco ShinRa simboliku nomainīja P.A.O. akronīms.

Kareivjus, kas bija izraudzīti veidot speciālo vienību sagaidīja pie šīs ēkas ieiejas. Sagaidītāji bija PAO administratīvie darbinieki, kas parādīja, kur atnākušie varēja atstāt savu transportu, ja tāds bija. Pēc tam viņus pavadīja uz liftiem un nogādāja vienā no augšējiem stāviem, līdz ieveda plašā apspriežu telpā. Šeit bija ovāls galds, kura vidū atradās puslodes formas objekts - hologrammu projektors. Ja neskaita vēl mīkstus ādas krēslus un divus logus, kas pavēra skatienu uz pilsētu lejā un tālāk uz jūru - telpā nekā vairāk nebija.
Likās, ka priekšniecība taisās ierasties tikai tad, kad visi būs sapulcējušies.
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
142 Lapas V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (100 - 119)
Sindra
iesūtīt 18.02.2009 22:51
Raksts #101

Angel of Music

Pievienojās: 15.01.04
Kur: Azeroth
Spēļu meistars 2012

Es ar izgulējos. Tikai taisījos paguļšņāt pa gultu un paskatīties pa logu. Nevar jau zināt, kad atkal sanāks gulēt gultā. Meitene atbildēja.
Lai Tev labi garšo! viņa pasmaidīja Tīdam un devās uz kajīti, kur iekārtojās vienā no augšējām gultām un lūkojās ārā pa iluminatoru.

Kad ceļojums tuvojās beigām, Kīra atkal izgāja uz klāja un noskatījās kā kuģis tuvojas ostai.

+Citēt rakstu
Džea
iesūtīt 18.02.2009 22:59
Raksts #102

Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas

Pievienojās: 23.08.04
Kur: Tāpat neatradīsi

Keila visu ceļu pavadīja uz klāja un maz runāja. Galu galā, viņai reti kad bija tāda iespēja, vairāk nācās pavadīt pilota krēslā un baudīt skatu no turienes. Kad kapteinis paziņoja par nosēšanos, Keila bija gatava izkāpšanai.Raķešu pilsētā līdz šim sieviete vel nebija, tādēļ varētu būt interesanti.

Šo rakstu rediģēja Džea: 18.02.2009 23:04

+Citēt rakstu
washulis
iesūtīt 18.02.2009 23:09
Raksts #103

Cogito ergo sum

Pievienojās: 28.02.07
Kur: Divas mājas tālāk
Jaukais snīpis

Seo pasmaidīja par Džeroma piezīmi, ka krustvārdu mīklas liek izskatīties gudrākam. Bet tā ir tiesa. Vismaz uz mani iedarbojas.

Lidojuma laikā viņa vai nu kaut ko paŗmija ar Džeromu, vai lūkojās ārā pa logu, dažbrīd aiz bezdarbības aizmiegot tur pat sēžot. Pilota paziņojums izrāva viņu no kārtējās snaudas. O, beidzot. Viņa nedaudz satraukti teica. Biju vienreiz. Bet tikai atpūtas sakarā. Intereses pēc paskat'tiies, kās viņiem te notiek ar tām raķetēm.

Un pāriet uz "tu" būtu jauki. Vārds īsāks, vieglāk izrunāt. Viņa laipni smaidīja. Pamazām jau uz "tu" pāresim ar visiem biedriem. Vismaz man liekas, ka tā vajadzētu darīt.

Seo piecēlās, lūkojoties, kur ir pārējie biedri un kur ir Kaits Sits.

+Citēt rakstu
Mattiass
iesūtīt 19.02.2009 02:46
Raksts #104

Cep picas
Grupas ikona

Grupa: Aurori
Pievienojās: 25.03.04
Kur: Rīga
Foruma maršals 2012

OOC: Lūgums nenodarboties ar pašdarbību, jo jūsu pavedienā attēlotā versija par bruņumašīnas iekšpusi neatbilst tam, kas tika runāts ar GM. Neskaidrību gadījumā varējāt painteresēties, ja bija nepieciešamība (vnk tobrīd nelikās, ka tāda ir), Sairusa transports ir krietnas kravas mašīnas izmēros. Ja nu vienīgi jūsu tēliem ir iedzimta klaustrofobija… tad viņiem varēja izlikties, kā aprakstījāt. Nepieciešamības

Sairuss izbaudīja ainavu aiz logiem, kas pavērās, kad kuģis pacēlās. Pēc tam viņš izmantoja izdevību nekavējoties noskaidrot, vai ir iespējams iestiprināties, jo viņš no paša rīta nebija neko ēdis. Neatkarīgi no tā, viņš īpaši nemeklēja jauno komandas biedru sabiedrību.

Kad kuģis tuvojas galamērķim, Sairuss papēta skatu no augšas un pēc kapteiņa paziņojuma dodas lejā, uz mašīnu. Lai arī kas tālāk notiktu, visi ceļi tāpat vedīs caur to. Ja ceļā kādu no pārējiem satiek, pasaka, kurp dodas.

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 19.02.2009 10:00
Raksts #105

Alveus anima

HP eksperts 2008

Gaisa kuģis piezemējās. Lūka atvērās un ļaudis sāka darboties ar izkraušanas lietām. Šis nebija pasažieru kuģis, tāpēc nekāds vēlējums un pateicība par lidojumu neatskanēja skaļruņos. Vienībai neviens lielu uzmanību nepievērsa, kā rādījās, viņi var droši doties tālāk, ja vēlas.
Kaits bija ielīdis Sairusa mašīnas aizmugurē un uzkā```` uz Kīras motocikla.
Kad ieradās sieviete, viņš viņai teica: "Brauksim ar šo te! No sēdekļa es neko neredzu, bet man taču jārāda ceļš."

Lai arī jau teju teju iestāsies vakars, kaķis rādījās nebija sevišķi noguris.

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 19.02.2009 10:41
Raksts #106

Zintniece
Grupas ikona

Grupa: Noslēpumu nodaļa
Pievienojās: 03.11.03
Kur: te un tagad
Dzīvā enciklopēdija

(OOC - Tīdus ēst dabūja? Kaut kam taču jābūt, ja jau ir pasažieru kajītes pat, ja tas pārsvarā ir kravas kuģis. Jeb nedabūja?)

Gaišmatainais puisis ar lielo zobenu devās uz busiņu. Kopā ar to viņi "iekrāvās" kuģī, kopā "izkrausies".
Viņš atkal ierāpās aizmugurē un šoreiz pamanīja, ka vismaz vienā pusē var atlocīt sēžamo lāvu. Tīdus tā arī izdarīja, un ērti iekārtojas uz tās. Labi varēja vērot kaķi uz motocikla un Kīru turpat netālu.
- Kā pagulēji? - viņš ieinteresēti pavaicāja.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 19.02.2009 11:13
Raksts #107

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

OOC - Elony saka, ka paiku varēja dabūt. Viņam piemirsies pateikt.

Kad kuģis bija nolaidies, Kīra devās uz Sairusa mašīnu.
Par pārsteigumu meitene pamanīja, ka Kaits bija uzkāp.is uz viņas baika.
Viņa piegāja pie kaķa un noglāstīja tam galvu.
Labi. Brauksim ar šo te. Tikai viņš brauc ātri un es nezinu cik ātri brauc lielā mašīna. Bet gan jau mēs kaut kā. Kīra pasmaidīja.

Atspiedusies pret moci, viņa gaidīja, kad Sairuss izbrauks no kuģa un lūkojās uz Tīdu.
Es paguļšņāju. Paskatījos pa logu. Nekas īpašs. Bet nu zin kā... sega un spilventiņš. Galu galā braucam uz nezināmu vietu. Varbūt liks mums gulēt uz akmeņiem.

Un kā Tev? Kā piepildījās sapnis par ēdiena sadabūšanu?

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 19.02.2009 11:22
Raksts #108

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

Tīdus sāka smieties.
- Piepildījās gluži labi! - viņš ar plaukstu pabraucīja sev vēderu un viegli paplikšķināja pa to.
- Kādu laiku nebūs par to jādomā.

- Nē, nu kur jūs domājat, mēs braucam? Tā nav nekāda drausmīgā nomale. Pilsēta nav liela, ar Junonu nesalīdzināsi, tas gan. Es dzīvoju Nibelheimā un savu dzīves vietu neesmu uzteicis. Tā kā, ja citu vietu nedabūsim, tad droši var saspiesties pie manis.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 19.02.2009 11:40
Raksts #109

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Es nekad neesmu bijusi Nībelheimā. Kīra atzinās.
Tik vien zinu tos nostāstus par notikumiem un man likās, ka mums būs jāuzturas pie reaktora un diez vai tur būs pansija ar ērtībām.
Lai gan... droši vien kaut kā jau tie P.A.O. karotāji tur dzīvo.
viņa paraustīja plecus.

Pie Tevis ciemos arī noteikti varam iegriezties. meitene pasmaidīja.

+Citēt rakstu
Moriartijs
iesūtīt 19.02.2009 18:19
Raksts #110

Gatavo atskaiti Zemvaldim

Pievienojās: 20.02.07
Kur: trust me, i'm a liar
Fotogrāfs 2009

- Ar laiku, tā būs gan. Lai gan daži jau to ir sākuši darīt, - Džeroms atbidēja Seo.

Kad gaisa kuģis piezemējās, viņš salocīja savu avīzi, ielika to mugursomā un somu paņēmis rokā devās atpakaļ uz Sairusa busiņu. Nonācis tur, viņš iekāpa busiņā un pamanīja, ka vairākums no biedriem jau ir klāt. Tāpat kā kaķis. Par pēdējo viņš pasmaidīja.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 19.02.2009 18:40
Raksts #111

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Es tā aizdomājos, ka esam ļoti ērti transportējama komanda. Kajītes lāga nevienam nevajag, visus salāde vienā mašīnā.
P.A.O. noteikti izvēlējās Sairusu mašīnas dēļ un pārējos pieticīgo vēlmju dēļ.
Kīra iesmējās.

Viņas roka neapzināti glāstīja kaķi. Meitene pārlaida skatienu komandas biedriem.
Es gan nezinu kā jūs esat pieraduši, bet sapratu, ka mūsu vienība savā ziņā uzskatāma par kaujas vienību.
Varbūt mums vajag vienoties, kurš ir vienības līderis? Kaujā tas varētu būt svarīgi.
Vai arī mūsu līderis ir Kaits?
viņa palūkojās uz kaķi un jautri smaidot samirkšķināja acis.
Un bezierunu pakļaušanās pienākas viņam?

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 19.02.2009 19:08
Raksts #112

Alveus anima

HP eksperts 2008

"Nē, nē, es neesmu līderis." Kaits purināja galvu. "Kauties vēl nedaudz māku, bet vadīt - tas nav mans lauciņš."
"Kad mēs agrāk ceļojām, arī bija līderis. Tas bija Klauds, bijušais SOLDIER. lai gan viņš nebija SOLDIER. Nu vēl uz brīdi bija Sids, pilots. Nu, tagad tas būtu šoferis. Bet vispār varbūt kāds pats grib?" kaķis apvaicājās.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 19.02.2009 19:41
Raksts #113

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Klauds? Kīra domīgi pārvaicāja. Ko viņš tagad dara? Nezini? meitene palūkojās uz Kaitu.
Es pēdējā laikā neko daudz neesmu dzirdējusi par bijušajiem SOLDIER.

Jā, varbūt kāds pats vēlas būt līderis? Vecākais no mums? viņa palūkojās uz Džeromu.
Vai varbūt kādam ir ļoti liela kaujas pieredze?

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 19.02.2009 19:52
Raksts #114

Alveus anima

HP eksperts 2008

"Klauds? Viņš... ir pazudis. Viņš bija tas spēcīgais kareivis, kas sargāja Modeohaimu, kad tai uzbruka. Viņš devās pakaļ uzbrucējiem, bet pēc tam pazuda." Kaits atteica, paraustīdams plecus. "Mēs nezinām, kas ar viņu notika."

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 19.02.2009 20:44
Raksts #115

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

- Jā, man nebūtu iebildumu pakļauties vecākajam, - Tīdus neiebilda.
- Pašam man kaujas pieredze ir maza. Un, ē... varbūt es maisos ne tajās lietās, un par daudz uzreiz gribu zināt, bet kas ir Klauds? Jūs sarunājaties, bet es neko nesaprotu, tikai nojaušu, ka tas varētu būt svarīgi.

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 19.02.2009 21:10
Raksts #116

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Klauds ir puisis no Tava ciema. Kīra atbildēja Tīdam.
Viņš bija ShinRa dienestā. Sadraudzējās ar SOLDIER Zaku.
Klauds bija tas, kurš uzveica Sephirotu Nībelheimas reaktorā nebūdams SOLDIER. Es īsti nezinu kā viņam tas izdevās. Un pēc Zaka nāves viņš tā kā turpināja viņa iesākto.
Nu kaut kā tā.
meitene īsi pastāstīja, bet varēja manīt, ka viņas jūtas pret visu stāstīto ir tādas - dalītas.

Šo rakstu rediģēja Sindra: 19.02.2009 21:11

+Citēt rakstu
Moriartijs
iesūtīt 19.02.2009 21:11
Raksts #117

Gatavo atskaiti Zemvaldim

Pievienojās: 20.02.07
Kur: trust me, i'm a liar
Fotogrāfs 2009

Kad sākās runas par līdera meklēšanu un Kīra ierosināja pašu Džeormu, un pēc tam arī Tīdus nebija pretī, Džeroms pasmaidīja, un teica,

- Es iespējams esmu vecākais, taču nezinu vai esmu līdera tips. Parasti vairāk pakļāvos pavēlēm savā darbā, pirms kļuvu par algotni. Bet ja citas daudz gribošākas kandidatūras neuzradīsies, pieņemšu šo amatu. -

Pēc pauzes piebilda, - Vienkārši ļauju arī citiem izvirzīt savas kandidatūras. -

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 19.02.2009 21:19
Raksts #118

Alveus anima

HP eksperts 2008

Kaits noskatījās uz Kīru, kad tā pastāstīja par Klaudu un noputās. " Nu kaut kā tā arī ir. Vispār tur var pastāstīt arī vairāk, bet tad stāstīt nebūs ātri, es domāju. Un labāk to stāstīt, kad visi dzird un ir klāt un jūtas ērti. Mēs tad varam palikt šeit, Raķešu pilsētā, vai arī aizbraukt uz Nibelheimu un es pastāstītu tur. Vispār būtu interesantāk tur, jo Nibelheima ir Klauda dzimtā pilsēta."
Kaķis piesita ar roku pie motocikla.
"Tagad man gribas pabraukt ar šo te."

Šo rakstu rediģēja Elony: 19.02.2009 21:21

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 19.02.2009 21:40
Raksts #119

Zintniece
Grupas ikona

Dzīvā enciklopēdija

- Nu, tad, varbūt es viņu vispār esmu redzējis, tikai tagad nespēju iedomāties, ka tas ir viņš, - Tīdus konstatēja.
- Nibelheimā nav tik daudz cilvēku, lai tie vismaz redzējuši viens otru nebūtu. Pirms Sephirota nebija un pēc tam arī nē. Es ļoti labprāt noklausītos visu, kā tur bija.

- Nekad neesmu nevienu komandējis,
- puisis noteica, - tiešām, mums nav neviena, kas kaut reizi būtu bijis komandiera lomā?

(OOC - un kas bija Zaks? Man kaut kā neiet ar vārdu iegaumēšanu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) )

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 19.02.2009 22:03
Raksts #120

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

OOC - Zaks bija Andžīla skolnieks. Andžīls bija viens no tās krutās 1st class soldier trijotnes. Zaks ir miris. Viņu pati ShinRa novāca. Tad pirms nāves Zaks savu milzīgo zobenu, kuru bija mantojis no sava skolotāja atdeva Kloudam un aizsūtīja pasaulē darīt labus darbus. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)

Nu... tāds blonds, spurainiem matiem un visai pievilcīgu ģīmīti. Kīra pasmīnēja.
Mana vecuma. Es laikam esmu drusku jaunāka. Par kādu gadu.

Idejiski es esmu vadījusi zemākus SOLDIER un ShinRas karotājus cīņā, bet nu... es esmu no nīstās ShinRas un piedevām sieviete un man liekas, ka man ir arī citi mīnusi. Es nezinu vai es būtu labs līderis.

Viņa paskatījās uz Kaitu.
Jā, mēs tūlīt brauksim. Tiklīdz kā Sairuss izbrauks no kuģa. par apliecinājumu, ka tā arī būs Kīra parādīja kaķim uz baika benzīna bākas pusi. Domāju, ka sēdēt šeit Tev būs visērtāk.

+Citēt rakstu

142 Lapas V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 17.05.2025 01:23