![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: trust me, i'm a liar Fotogrāfs 2009 ![]() |
Lomu Spēle Trauslā Vēsture 35 tūkstoši vēstures liecinieku 70 tūkstošos kvadrātmetru. Luvra. Vēsture ir ļoti trausla. Tādēļ spēlēties ar to ir bīstami. Luvra Luvra ir viena no lielākajām pilīm pasaulē, un kā Francijas karaļu ilga rezidence arī viena no greznākajām. Tā ilustrē tradicionālo Franču arhitektūru no renesanses laikiem, un tā sevī uztur iespaidīgu antīkās un rietumu mākslas darbu kolekciju. Musée du Louvre sastāvā ir vairāk nekā 380 tūkstoši objektu un izstāda savās zālēs 35 tūkstošus darbu astoņos dažādos kuratoru departamentos. Spēle Luvru dienā apmeklē vidēji 15 tūkstoši cilvēku. Starp tiem arī Jūs - ekskursijas, tūres, garlaicība, projekti, pētījumi, mājas darbi, interese katram savs iemesls apmeklēt Luvru. Lai uzzinātu apmeklētāju attieksmi attiecībā uz kolekciju, izkārtojumu, izstādēm un Luvras uzbūvi, muzeja darbinieki piedāvā anketas. Aizpildījuši šādu anketu Jūs kopā ar 9 līdz 12 citiem laimīgajiem iegūstat iespēju apmeklēt Luvru pēc slēgšanas laika. Darbadienās Luvra apmeklētājiem slēdz durvis 6 vakarā, un vēlāk pēc šī laika Luvrā norisinās slēgtie pasākumi vai speciāli pasūtītas ekskursijas. Tā ir iespēja apskatīt mākslas darbus bez steigas un citu cilvēku netraucēti. Viss ko no Jums lūdz apmaiņā pret šo iespēju ir uzrakstīt recenziju, ko publicēs Luvras oficiālajā mājas lapā. Piekrītot šim nosacījumam, Jums tiek lūgts ierasties 7 vakarā pie Luvras ieejas pie stikla piramīdas. Spēlētāja anketa KODS [b]Vārds, Uzvārds:[/b] [b]Vecums:[/b] [b]Nodarbošanās:[/b] [b]Izskats/attēls:[/b] [b]Izskata apraksts:[/b] [b]Rakstura apraksts[/b] [b]Iemesls kādēļ apmeklē Luvru:[/b] * Spēlētājiem lūdzu norādīt vai paši ir bijuši Luvrā: Lūdzu pieteikties pa PZ. Gaidu 10 līdz 13 spēlētājus. Tiek plānots, ka spēle sāksies tuvākās nedēļas laikā. Jautājumu gadījumā sūtīt PZ. !!! Luvras vēstures apraksts un kartes tiks pievienots tuvākajā laikā. Moriartijs. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.04 Kur: Tāpat neatradīsi ![]() |
Nu bet man atkal liekas ka tas ir normāli, ja cilvēki nāk no citām valstīm, tad galu galā šad tad pasprūk kaut kas citā valodā. Turklāt es jau anketā minēju, ka Lēna šad tad pārsakās.
Par valodām runājot- nu jā, tas pirmais vārds man nepārtulkojās pareizi(izmantoju neta tulkotāju) un vācu valodu vel nezinu tik labi(tikai mācos) tādēļ arī izmantoju netu. Bet turpmāk, ja arī kaut kas būs svešvalodā, tad apalkšā pielikšu arī tulkojumu |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Rex Aegyptus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: terra incognita ![]() |
Esmu spēlējis kādās 5 LS, kur tēli nāk no dažādi runājošām valstīm, bet tur vienmēr bijis viegli - viss teksts latviski, un vajadzīgās norādes par valodu. Bet tas bija sen - pirms nepilna pusotra gada. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: trust me, i'm a liar Fotogrāfs 2009 ![]() |
Ja tiek dots tulkojums, tad var rakstīt frāzes svešvalodā. Tomēr neaizrauties ar šo.
Pāris frāzes orģinālvalodā - ar to pietiek. Lai nesarežģītu dzīvi visiem, (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Piedalās Bezgalvju medībās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.08.04 Kur: Nu jā, - pašlaik pie datora Klusais censonis ![]() |
Informēju GM un spēlētājus, ka man mājās ir radušās problēmas ar Lattelecom interneta pieslēgumu - kanālu tur ne ilgāk par 5 sekundēm - tāpēc kādu laiku es vakaros un brīvdienās spēlē piedalīties nevarēšu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sātana advokāts ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.11.06 Ziedoņa māceklis ![]() |
Nemaz nešaubos, ka pēc kāda laiciņa kāds nabaga skolnieciņš meklēs materiālus referātam par Luvru un iesniegs skolotājai izvilkumus no "HP&GP fanu foruma". (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Rex Aegyptus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: terra incognita ![]() |
Nemaz nešaubos, ka pēc kāda laiciņa kāds nabaga skolnieciņš meklēs materiālus referātam par Luvru un iesniegs skolotājai izvilkumus no "HP&GP fanu foruma". (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) ja vēl ieliks atsauci uz avotu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) .... nez ko skolotāja domās |
|
|
![]()
Raksts
|
|
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Lai jau - tā informācija ir sakompilēta no kādiem trim avotiem, Luvras mājas lapas, vikipēdijas un raksta par Luvru. Tad iztulkota un jums pasniegta ļoti kompaktā veidā. Tur ir pats svarīgākais - es esmu paguvusi izlasīt jau daudz vairāk, (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Jums tiek dots mirklis lai parunātos savā starpā un tad domāju ka virzīsimies uz nākošo telpu - citādi mēs esam nedaudz iesprūduši vienā telpā. Varbūt vēl iedošu jums aprakstu par kādu konkrētu gleznu. Un, kad atradīšu būs jums visu tās zāles priekšmetu kopkatalogs. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
CITĀTS Ja pēc aizrādījuma washulis savu rakstu rediģēt neuzskata par vajadzīgu, es uzskatu, ka tā tas bija domāts tīšām un attiecīgi arī in game reaģēju. Ceru, ka šīs īpašās spējas ir saskaņotas ar GM. Es jau būtu izrediģējusi, bet pustunda bija jau pagājusi. Ko tad es varēju padarīt? Varēja jau vienkārši ignorēt to, ka viņa izteikusi vārdu skaļi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sātana advokāts ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.11.06 Ziedoņa māceklis ![]() |
Protams, varēja, bet man ir tāds nelāgs paradums neignorēt citu spēlētāju postus nedz pilnībā nedz daļēji, ja vien nav kāda īpaša noruna, un īpašas norunas šoreiz nebija.
Un sasodīts, GM, mēs ilgi uz tām gleznām blenzīsim? Man jau apnicis, tagad Loreta garlaicības pēc piekasās Persefonei un uzdod stulbus jutājumus Džeromam, tācu iepazīties ar citiem viņa īpašu vēlēšanos neizjūt, tas nav viņai raksturīgi, aprakstīt kā Loreta sajūsminās par gleznām man negribās un kā pie katras gleznas garlaikojas arī ne, vārdu sakot, man šajā spēlē ir garlaicīgi. Šo rakstu rediģēja Antaress: 15.02.2009 18:29 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Protams, varēja, bet man ir tāds nelāgs paradums neignorēt citu spēlētāju postus nedz pilnībā nedz daļēji, ja vien nav kāda īpaša noruna, un īpašas norunas šoreiz nebija. Mēs dosimies uz priekšu, es vienkārši devu tēliem iespēju iepazīties un sarunāties. Nav mana vaina ka izveidoji nesabiedrisku tēlu.Un sasodīts, GM, mēs ilgi uz tām gleznām blenzīsim? Man jau apnicis, tagad Loreta garlaicības pēc piekasās Persefonei un uzdod stulbus jutājumus Džeromam, tācu iepazīties ar citiem viņa īpašu vēlēšanos neizjūt, tas nav viņai raksturīgi, aprakstīt kā Loreta sajūsminās par gleznām man negribās un kā pie katras gleznas garlaikojas arī ne, vārdu sakot, man šajā spēlē ir garlaicīgi. Tā kā man studijas dažreiz beidzas ap 8 vakarā, tad man nav tik daudz laika iepastot. Un man nav plāna ar spēli kaut kur ļoti steigties. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Piedalās Bezgalvju medībās ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.08.04 Kur: Nu jā, - pašlaik pie datora Klusais censonis ![]() |
Kurš gan, muzejā ieradies, metas iepazīties ar gadījuma grupas biedriem? Cilvēki velkas pakaļ gidam, klausās (vai neklausās), ko gids stāsta, pēc divām stundām sāk meklēt tuvāko krēslu un vēl pēc stundas jūtas laimīgi, tikuši ārā. Un parasti savstarpēji nesarunājas, jo muzejos un tamlīdzīgās iestādēs ir pieņemts ievērot klusumu.
Es arī jūtu, ka spēle stāv. PC nav ne mazākā iemesla kaut ko darīt vai teikt, un ar tēla sabiedriskumu vai nesabiedriskumu tam nav nekāda sakara. Lūdzu nepārprast - arī ar GM reālo dzīves aizņemtību tam nav nekāda sakara. Es esmu ar mieru reaģēt reizi nedēļā, ja ir uz ko reaģēt. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.08 Kur: Arkanara Gotiņtēvs 2012 ![]() |
Man jau liekas, ka tas kas šobrīd notiek spēlē, tāds ievads/prologs vien ir, un viss action vēl ir tikai priekšā. Vienkārši mazliet pacietības, biedri (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mēs esam mierīgi, pacietīgi un gaidoši kā brētliņas tomātos. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Un jā, es arī vēl ceru, ka būs action.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Būs, būs jums action, neuztraucaties. man tikai vajadzēja jūs dabūt pareizajā vietā.
Turklāt, tā kā šai spēlei nav ne mazākā sakara ar Da Vinči kodu, man vajadzēja jūs aizvākt no Grande Galerie, (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) Patiesībā fakts, ka jūs gribējāt action jau tagad, bet nedabūjāt to, bija tas ko es gaidīju. :rofl: |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jā, jā, protams, ievads un tā, tikai šis ir sasodīti garš (un garlaicīgs) ievads. Un Loreta nemaz nav īpaši nesabiedriska, taču mesties iepazīties ar nejaušiem ekskursijas biedriem, no kuriem šķirsies pēc pāris stundām un visticamākais nekad vairs neredzēs, tiešām nav viņas garā.
Un Persefone Loretai pat neatbild. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Apgērbs kā augstmaņiem vai kā kalpotājiem? Tas ir šaušalīgi sažmiegto korsešu un pūderēto parūku laiks!) Lai pārāk nesarežģītu dzīvi, apģērbs kā vidēji turīgiem parīziešiem. - Acīs nekrītošs ir un pārāk nabags nav. Jebkas no 20./21. gadsimta vairs jums nav līdzi - proti elektronika. Ja līdzi ir kāda grāmata/papīrs/zīmulis/utt - kas tāds kas bija jau tad, tas var saglabāties. Iespējams ka vēl kko esmu palaidusi garām. jautājiet, (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Šo rakstu rediģēja Moriartijs: 08.03.2009 22:12 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.08 Kur: Arkanara Gotiņtēvs 2012 ![]() |
Lai pārāk nesarežģītu dzīvi, apģērbs kā vidēji turīgiem parīziešiem. - Acīs nekrītošs ir un pārāk nabags nav. Iemet kādu bildīti plz, pa vīrietim un sievietei. CITĀTS Jebkas no 20./21. gadsimta vairs jums nav līdzi - proti elektronika. Ja līdzi ir kāda grāmata/papīrs/zīmulis/utt - kas tāds kas bija jau tad, tas var saglabāties. Rokaspulkstenis titāna korpusā paliek, vai tomēr ne? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Gredzeni, kakla karekļi, mākslīgie zobi, stikla acis un pročās protēzes paliek? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Oi, un vēl tāds jautājums - ja vidējam statistiskajam vidēji turīgam parīzietim palagajecco zobins vai kāds cits aukstais ierocis, vai tas spaunējas kopā ar drēbēm? Šo rakstu rediģēja Miervaldis Gotiņš: 08.03.2009 22:25 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Vidējs parīzietis, ja viņš nav augstmanis, zobenu nēsāt nedrīkst un ūsas arī nē. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
Palasiet "Trīs musketierus". Ja es ko nepareizi pateicu, tad neņemiet mani galvā! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
http://www.uweb.ucsb.edu/~jmd/Tricorne.jpg
http://www.realmcollections.com/images/p/L..._M8417_1288.jpg http://www.dkimages.com/discover/previews/798/927680.JPG http://www.scarborough.k12.me.us/wis/teach.../pilgrimman.gif http://gallery.nen.gov.uk/gallery_images/0...00_8015_mid.jpg http://www.costumes.org/History/17thcent/m...ourtier1633.jpg http://images.encarta.msn.com/xrefmedia/sh...41/T041205A.jpg http://media.collegepublisher.com/media/pa...ls/0o1t7084.jpg Tur ir gan sievietēm, gan vīriešiem apģērbi - nu vismaz aptuveni tā tad ģērbās. Par pulksteņiem, CITĀTS Pocketwatches: 1600 Tavējais pulkstenis var "pārvērsties" par kabatas pulksteni - šķiet ka rokas pulksteņus kā tādus sāka lietot tikai 19.? gadsimtā vai pirmajā pasaules karā.Styles changed in the 1600s and men began to wear watches in pockets instead of as pendants (the woman's watch remained a pendant into the 20th century).[23] This is said to have occurred in 1675 when Charles II of England introduced waistcoats.[24] To fit in pockets, their shape evolved into the typical pocketwatch shape, rounded and flattened with no sharp edges. Glass was used to cover the face beginning around 1610. Watch fobs began to be used, the name originating from the German word fuppe, a small pocket. The watch was wound and also set by opening the back and fitting a key to a square arbor, and turning it. The timekeeping mechanism in these early pocketwatches was the same one used in clocks, invented in the 13th century; the verge escapement which drove a foliot, a dumbbell shaped bar with weights on the ends, to oscillate back and forth. However, the mainspring introduced a source of error not present in weight-powered clocks. The force provided by a spring is not constant, but decreases as the spring unwinds. The rate of all timekeeping mechanisms is affected by changes in their drive force, but the primitive verge and foliot mechanism was especially sensitive to these changes, so early watches slowed down during their running period as the mainspring ran down. This problem, called lack of isochronism, plagued mechanical watches throughout their history. Efforts to improve the accuracy of watches prior to 1657 focused on evening out the steep torque curve of the mainspring.[23] Two devices to do this had appeared in the first clock-watches: the stackfreed and the fusee. The stackfreed, a spring-loaded cam on the mainspring shaft, added a lot of friction and was abandoned after about a century. The fusee was a much more lasting idea. A curving conical pulley with a chain wrapped around it attached to the mainspring barrel, it changed the leverage as the spring unwound, equalizing the drive force. Fusees became standard in all watches, and were used until the early 1800s. The foliot was also gradually replaced with the balance wheel, which had a higher moment of inertia for its size, allowing better timekeeping. Gredzeni/mākslīgi zobi/protēzes - var būt. galu galā pirāti taču ar bija ap to laiku (laikam, (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ) Vīrieši manuprāt vienmēr līdzi nēsāja zobenu, vismaz tad. vēl jautājumi? -------------- ņemot vērā situāciju, vīrieškārtas pārstāvji var izvēlēties ņems zobenu vai nē, (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) jo nav teikts vai ir viņi augstmaņi, vai nē... Šo rakstu rediģēja Moriartijs: 08.03.2009 22:48 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ļoti stingrās korsetes pienākas tikai ļoti augstdzimušām dāmām. Pārējās iztika ar mērenu žmiegšanos, kas domāta skaistākām un stingrākām līnijām.
Un, es domāju, - ja pārvērtās viss, tad arī mēs paši - un korsete vienkārši der. Jo korsetes tolaik sāka likt jau maziem bērniem, un augums tika "izveidots" (lasi - sakropļots). Ļoti īsi, bet ar daudz bildēm: http://en.wikipedia.org/wiki/1650-1700_in_fashion Ja mēs esam vidējo sabiedrības slāņu pārstāvji, tad Samantas apģērbs tagad varētu izskatīties aptuveni tā: (IMG:http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a5/Gerard_ter_Borch_d._J._004.jpg) (Šī gan ir Holandes, nevis Francijas mode) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 16.06.2025 12:54 |