![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Rīga, Olaine Labākā krievu valodas tulkojuma autore ![]() |
Tātad. Jau divus gadus visiem, kas grib klausīties, stāstu, ka taisīšu spēli pilī. Tagad izskatās, ka ir noformējusies meistaru komanda (nu, vismaz tās skelets). Ir uzradies krogs, pareizāk, cilvēks, kurš ir ar mieru par reālām naudām taisīt reālu ēdienu, vispār, viņam ir pieredze (jā, jā, es ietekmējos no Krievijas).
Nospriedām, ka vislabāk spēli taisīt februāra beigās/marta sākumā, kad lētākas cenas un mazāk pasākumu. Bet. Ir viens, visai saprotams bet. Pils. Vai muiža. varbūt foruma tauta var ieteikt kādu muižiņu, kur ir saglabājušies interjera elementi (nu, nav zaļu grīdu ar lillā sienām un saliekamo plastmasas krēslu), kur ir parks (tas vajadzīgs obligāti!). Viena doma man bija par Dundagas pili. Tur ir skaista, veca pils, var noīrēt pāris zāles, blakus ir viesu nams, bet tikai cilvēkiem 40. es gribētu 70. Vai ir kādi ieteikumi? Mēs jau esam spēlējuši Mencendorfa namā. Un tagad iedomājaties - mūsu rīcībā ir vesela muiža... pagalms... parks ar kapliču un spoku... sveces un lāpas... gulēšana istabās... intrigas, intrigas, intrigas, divkaujas, noslēpumi, pavisam nedaudz maģijas un balle sestdienas vakarā... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 12.05.2025 22:14 |