![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Lielbritānijas portāla Times Online izglītības sadaļā School Gate ir publicēts saraksts ar 15 sliktākajām skolotājām filmās, kurā pirmo vietu ieguvusi Doloresa Ambrāža (Imelda Stontona) no filmas Harijs Poters un Fēniksa Ordenis.
"Viņa varbūt ir tērpusies rozā, bet profesore Ambrāža nav vienkārši cietsirdīga. Viņa ir pilnīgi ļauna." Savukārt Pema Ferisa (Mārdžas tante Azkabana Gūsteknī) ieguvusi otro vietu par Agatas Trančbulas atveidošanu filmā Matllde. Šo rakstu rediģēja eyedam: 28.08.2008 22:05 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.05.08 Kur: Earth ![]() |
Ambrāža varbūt arī ir ļauna, bet tomēr, viņa ir tik forša.
Nu beidziet, cik tādu foršu skolotāju rozā jaciņās, jums ir bijis?// (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
Man gan šķiet, ka Matilde būtu pelnījusi pirmo vietu - Ambrāža vismaz centās kādam kaut ko iemācīt, nevis padarīt bērnus par muļķiem un apslāpēt viņu talantu, viņa drīzāk ir slikts cilvēks nevis slikta skolotāja
Ambrāža varbūt arī ir ļauna, bet tomēr, viņa ir tik forša. Nu beidziet, cik tādu foršu skolotāju rozā jaciņās, jums ir bijis?// (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) Pārāk bieža HP lasīšana acīmredzot nāk par sliktu veselajam saprātam (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.02.07 ![]() |
Man gan šķiet, ka Matilde būtu pelnījusi pirmo vietu - Ambrāža vismaz centās kādam kaut ko iemācīt, nevis padarīt bērnus par muļķiem un apslāpēt viņu talantu, viņa drīzāk ir slikts cilvēks nevis slikta skolotāja Pārāk bieža HP lasīšana acīmredzot nāk par sliktu veselajam saprātam (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif) Manuprat, bija pretēji, viņa tieši centās neiemācīt, jo baidījās, ka skolēni iegūtās iemaņas izmantos pret ministriju. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Viņa centās nevis mācīt, bet skaloja bērniem smadzenes ar to mācību grāmatu. Tad tapēc, kad skatījos HP3, man Mārdža likas kaut kur redzēta. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Šo rakstu rediģēja angel13: 29.08.2008 21:07 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
Manuprat, bija pretēji, viņa tieši centās neiemācīt, jo baidījās, ka skolēni iegūtās iemaņas izmantos pret ministriju. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Viņa centās nevis mācīt, bet skaloja bērniem smadzenes ar to mācību grāmatu. Tad tapēc, kad skatījos HP3, man Mārdža likas kaut kur redzēta. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Ambrāža centās, lai viss būtu pēc viņas domām "pareizi", mācīja, ka ministrija ir laba un Voldemorta nav, bet kaut ko tomēr mācīja, tā tur Matildē pat necentās |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.05.08 Kur: Earth ![]() |
Pārāk bieža HP lasīšana acīmredzot nāk par sliktu veselajam saprātam (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif) Nu, par labu jau, laikam nenāk. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.04 Kur: pašlaik šeit :) ![]() |
Manuprāt Ambrāža ir mzāks ļauna nekā "Matildes" direktore Trančbula - viņa bija tiešām ļauna un izmantoja pret bērniem spēku un tādu nežēlību, kādu, vismaz manuprāt, Ambrāža tik lielā mērā neizrādīja. Viņa protams arī sodīja diezgan daudzus, bet Trančbula bija agresors visai skolai: kā skolēniem, tā skolotājiem.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Manuprāt Ambrāža ir mzāks ļauna nekā "Matildes" direktore Trančbula - viņa bija tiešām ļauna un izmantoja pret bērniem spēku un tādu nežēlību, kādu, vismaz manuprāt, Ambrāža tik lielā mērā neizrādīja. Viņa protams arī sodīja diezgan daudzus, bet Trančbula bija agresors visai skolai: kā skolēniem, tā skolotājiem. Pret skolotājiem, jau arī, Ambrāža diezko forši neizturējās. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.06 ![]() |
Manuprāt Ambrāža ir mzāks ļauna nekā "Matildes" direktore Trančbula - viņa bija tiešām ļauna un izmantoja pret bērniem spēku un tādu nežēlību, kādu, vismaz manuprāt, Ambrāža tik lielā mērā neizrādīja. Viņa protams arī sodīja diezgan daudzus, bet Trančbula bija agresors visai skolai: kā skolēniem, tā skolotājiem. Pret skolotājiem, jau arī, Ambrāža diezko forši neizturējās. Manuprāt tās abas ir vienā maisā bāžamas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.08.08 Kur: Uz kresla ^^ ![]() |
Nu ja. Vinja bija diezgan barga skolotaja ja ta to var teikt, bet nu...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.08.08 Kur: pie datora ![]() |
barga??? viņa nejauka abās filmās. kaut gan matildē tīri tā neko
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.03.08 Kur: Tukums/Rīga. ![]() |
Manas domas.
Ambrāža pat gribēja izmantot mokum pret Hariju, viņa bija ļauna ne tikai vārdos un pēcstundu norīkojumos, bet arī darbos. Trančbula... tiešām abas ir vienā maisā bāžamas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Hmm. Abas runā par kārtības ievērošanu. Abas to panāk ar atbaidošiem mēriem. Abām patīk mocīt bērnus. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Perfect Nobody ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.10.07 Kur: Vanity Fair ![]() |
Ha! Bet, ja nabūtu sliktāko skolotāju - nebūtu ko atcerēties un par, ko šausmināties. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
Man patika Ambrāža un tas kā Roulinga viņu attēloja. Savu mūžu man grāmatās ir gadījušās retas reizes, kad es tiešām ienīstu attiecīgo ienīstāmo varoni un šis bija viens no tiem retajiem - atceros, ka pilnīgi griezu zobus, kad bija rakstīts par viņas kārtējām izdarībām. Par to viņai vien žetons no manis! Un viņa nebija sliktākā skolotāja, bet vienkārši šausminošākā savos soda un kaķīšmēros. Par sliktāko skolotāju varētu nosaukt tādu, kurš stundām murmina sev zem deguna un neko neiemāca, a šī vismaz centās, kaut kāds actions arī bija. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Vai tas nozīmē, ka tu piedāvā sliktākā skolotāja kandidātos profesoru Biju? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Viņa stundās varēja nodarboties ar viskautko citu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Perfect Nobody ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.10.07 Kur: Vanity Fair ![]() |
Apmēram. Kas tur vēl tā interesanti mācīja? Zibiņš, gadījumā arī nebija īpašs garlaicības iemiesojums, kas mācēja uzdot tikai milzonīgus majasdarbus? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Nē, zibiņš bija jautrības iemiesojums. Viņa stundā gāja vaļā tādas lietas, ka prieks. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Jautājums, vai Ambrāža būtu spejīga kaut ko iemācīt, ja gribētu. Tā īsti nevar saprast. Lai nu kā, nekādu īpašo apdāvinātību maģijā viņa neparādīja. Bet sadistiska ```` gan bija. Massacrei taisnība, viņu ienīst bija daudz vielgāk kā Strupu vai Voldemortu. Tā viņas varas apziņa, pašapmierinātība, sak es varu darīt ko gribu, mocīt tevi kā gribu, bet tu man neko nevari padarīt. Vari minēt kādus argumentus vien gribi, man tik un tā taisnība. Cik reižu gribējās, lai kāds, īpaši Harijs paņem un nožmiedz šo, vai vēl labāk, pamoka ar Mokum. Roulinga šo tēlu izvedoja ļoti labu. Žēl tikai, ka filmā nebija tik ļoti... Ambrāžiska. Pārāk maziņa, smalka. Bez krupja smaida Ambrāža nav Ambrāža. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Taisnība.
Tu zini, man šķiet, ka, ja Ambrāža gribētu kaut ko iemācīt, viņai būtu ieksējais konflikts, kurā viņa uzkārtos. Bet viņai nav ne pasniedzēja, ne arī kāda cita talanta, līdz ar to tas izvērstos par totālu katastrofu un izgāšanos. Massacre, Zibiņu gan neaiztiec, viņš bija foršs. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ak, nu, labi. Zibiņš bija foršs. es tikai dauzos. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
Jā, man filma viņa neizraisīja nekādas atbilstošas emocijas, bet Elony taisnība - man visu gramatu nebija skaidrs kā viņi viņu vienkārši nepiebeidza. Bet man ļoti patika kādus jokus Freds un Džordžs izstrādāja, kad devās prom! Lūk, tas bija jauki. Tā kā Ambrāža veicināja arī labas lietas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) O!!!! Sirdsāķis bija sliktākais un sviestainākais učuks ever! Vot. Man vismaz tā šķiet, ja pareizi atceros. Šo rakstu rediģēja Massacre: 11.09.2008 10:55 |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Par Sirdsāķi, ka bijis sviestains, taisnība. Cik atceros (šausmas), tad J. K. Roulinga viņu bija par 90% balstījusi uz kādu viņas reālajā dzīvē pastāvošu paziņu.
Greds un Fordžs bija perfekti. Un man patika, ka citi pasniedzēji ļāva Ambrāžai pašai nokauties ar attiecīgajām problēmām. Kur viņa, protams, izgāzās. Toties vēlāk tas pats Zibiņš pierādīja, ka jau no sākuma bija varējis visu pats novākt pa dažām sekundēm. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.06.2025 10:50 |