Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Ziņu iesūtīšana

Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.

Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.

> Ambrāža — sliktākā skolotāja
Elony
iesūtīt 27.08.2008 20:23
Raksts #1

Alveus anima

Grupa: Biedri
Pievienojās: 18.05.07
Kur: Aiz maskas
HP eksperts 2008

Lielbritānijas portāla Times Online izglītības sadaļā School Gate ir publicēts saraksts ar 15 sliktākajām skolotājām filmās, kurā pirmo vietu ieguvusi Doloresa Ambrāža (Imelda Stontona) no filmas Harijs Poters un Fēniksa Ordenis.

"Viņa varbūt ir tērpusies rozā, bet profesore Ambrāža nav vienkārši cietsirdīga. Viņa ir pilnīgi ļauna."

Savukārt Pema Ferisa (Mārdžas tante Azkabana Gūsteknī) ieguvusi otro vietu par Agatas Trančbulas atveidošanu filmā Matllde.

Šo rakstu rediģēja eyedam: 28.08.2008 22:05
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
2 Lapas V   1 2 >  
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (1 - 19)
la sindy
iesūtīt 29.08.2008 17:40
Raksts #2

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 08.05.08
Kur: Earth

Ambrāža varbūt arī ir ļauna, bet tomēr, viņa ir tik forša.

Nu beidziet, cik tādu foršu skolotāju rozā jaciņās, jums ir bijis?// (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)

+Citēt rakstu
Sol Invictus
iesūtīt 29.08.2008 19:41
Raksts #3

Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu

Pievienojās: 21.07.04
Kur: Tallina
Niks 2006

Man gan šķiet, ka Matilde būtu pelnījusi pirmo vietu - Ambrāža vismaz centās kādam kaut ko iemācīt, nevis padarīt bērnus par muļķiem un apslāpēt viņu talantu, viņa drīzāk ir slikts cilvēks nevis slikta skolotāja

CITĀTS(la sindy @ 29.08.2008 18:40) *
Ambrāža varbūt arī ir ļauna, bet tomēr, viņa ir tik forša.

Nu beidziet, cik tādu foršu skolotāju rozā jaciņās, jums ir bijis?// (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)

Pārāk bieža HP lasīšana acīmredzot nāk par sliktu veselajam saprātam (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif)

+Citēt rakstu
angel13
iesūtīt 29.08.2008 21:06
Raksts #4

Bēg no sera Kedogena
**

Pievienojās: 25.02.07

CITĀTS(Sol Invictus @ 29.08.2008 20:41) *
Man gan šķiet, ka Matilde būtu pelnījusi pirmo vietu - Ambrāža vismaz centās kādam kaut ko iemācīt, nevis padarīt bērnus par muļķiem un apslāpēt viņu talantu, viņa drīzāk ir slikts cilvēks nevis slikta skolotāja
Pārāk bieža HP lasīšana acīmredzot nāk par sliktu veselajam saprātam (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif)

Manuprat, bija pretēji, viņa tieši centās neiemācīt, jo baidījās, ka skolēni iegūtās iemaņas izmantos pret ministriju. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Viņa centās nevis mācīt, bet skaloja bērniem smadzenes ar to mācību grāmatu.
Tad tapēc, kad skatījos HP3, man Mārdža likas kaut kur redzēta. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

Šo rakstu rediģēja angel13: 29.08.2008 21:07

+Citēt rakstu
Sol Invictus
iesūtīt 29.08.2008 22:44
Raksts #5

Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu

Pievienojās: 21.07.04
Kur: Tallina
Niks 2006

CITĀTS(angel13 @ 29.08.2008 22:06) *
Manuprat, bija pretēji, viņa tieši centās neiemācīt, jo baidījās, ka skolēni iegūtās iemaņas izmantos pret ministriju. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Viņa centās nevis mācīt, bet skaloja bērniem smadzenes ar to mācību grāmatu.
Tad tapēc, kad skatījos HP3, man Mārdža likas kaut kur redzēta. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

Ambrāža centās, lai viss būtu pēc viņas domām "pareizi", mācīja, ka ministrija ir laba un Voldemorta nav, bet kaut ko tomēr mācīja, tā tur Matildē pat necentās

+Citēt rakstu
la sindy
iesūtīt 30.08.2008 10:30
Raksts #6

Gāž podus mikstūrās

CITĀTS(Sol Invictus @ 29.08.2008 20:41) *

Nu, par labu jau, laikam nenāk. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
saulove
iesūtīt 31.08.2008 21:32
Raksts #7

Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem

Pievienojās: 21.06.04
Kur: pašlaik šeit :)

Manuprāt Ambrāža ir mzāks ļauna nekā "Matildes" direktore Trančbula - viņa bija tiešām ļauna un izmantoja pret bērniem spēku un tādu nežēlību, kādu, vismaz manuprāt, Ambrāža tik lielā mērā neizrādīja. Viņa protams arī sodīja diezgan daudzus, bet Trančbula bija agresors visai skolai: kā skolēniem, tā skolotājiem.

+Citēt rakstu
la sindy
iesūtīt 01.09.2008 14:23
Raksts #8

Gāž podus mikstūrās

CITĀTS(saulove @ 31.08.2008 22:32) *
Manuprāt Ambrāža ir mzāks ļauna nekā "Matildes" direktore Trančbula - viņa bija tiešām ļauna un izmantoja pret bērniem spēku un tādu nežēlību, kādu, vismaz manuprāt, Ambrāža tik lielā mērā neizrādīja. Viņa protams arī sodīja diezgan daudzus, bet Trančbula bija agresors visai skolai: kā skolēniem, tā skolotājiem.

Pret skolotājiem, jau arī, Ambrāža diezko forši neizturējās.

+Citēt rakstu
Kaķe
iesūtīt 02.09.2008 22:41
Raksts #9

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Pievienojās: 18.02.06

CITĀTS(saulove @ 31.08.2008 22:32) *

CITĀTS(la sindy @ 01.09.2008 15:23) *
Pret skolotājiem, jau arī, Ambrāža diezko forši neizturējās.

Manuprāt tās abas ir vienā maisā bāžamas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
Gitish
iesūtīt 03.09.2008 15:00
Raksts #10

Izrāda pirmās maģijas pazīmes
*

Pievienojās: 25.08.08
Kur: Uz kresla ^^

Nu ja. Vinja bija diezgan barga skolotaja ja ta to var teikt, bet nu...

+Citēt rakstu
krisis
iesūtīt 04.09.2008 09:38
Raksts #11

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 21.08.08
Kur: pie datora

barga??? viņa nejauka abās filmās. kaut gan matildē tīri tā neko

+Citēt rakstu
Klementīne Krauk...
iesūtīt 10.09.2008 09:39
Raksts #12

Cep speķi Dūdijam
*

Pievienojās: 16.03.08
Kur: Tukums/Rīga.

Manas domas.
Ambrāža pat gribēja izmantot mokum pret Hariju, viņa bija ļauna ne tikai vārdos un pēcstundu norīkojumos, bet arī darbos.
Trančbula... tiešām abas ir vienā maisā bāžamas.

+Citēt rakstu
Mattiass
iesūtīt 11.09.2008 01:58
Raksts #13

Cep picas
Grupas ikona

Grupa: Aurori
Pievienojās: 25.03.04
Kur: Rīga
Foruma maršals 2012

Hmm. Abas runā par kārtības ievērošanu. Abas to panāk ar atbaidošiem mēriem. Abām patīk mocīt bērnus. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)

+Citēt rakstu
Massacre
iesūtīt 11.09.2008 10:05
Raksts #14

Perfect Nobody

Pievienojās: 30.10.07
Kur: Vanity Fair

Ha! Bet, ja nabūtu sliktāko skolotāju - nebūtu ko atcerēties un par, ko šausmināties. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
Man patika Ambrāža un tas kā Roulinga viņu attēloja. Savu mūžu man grāmatās ir gadījušās retas reizes, kad es tiešām ienīstu attiecīgo ienīstāmo varoni un šis bija viens no tiem retajiem - atceros, ka pilnīgi griezu zobus, kad bija rakstīts par viņas kārtējām izdarībām. Par to viņai vien žetons no manis!
Un viņa nebija sliktākā skolotāja, bet vienkārši šausminošākā savos soda un kaķīšmēros.
Par sliktāko skolotāju varētu nosaukt tādu, kurš stundām murmina sev zem deguna un neko neiemāca, a šī vismaz centās, kaut kāds actions arī bija. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

+Citēt rakstu
Mattiass
iesūtīt 11.09.2008 10:11
Raksts #15

Cep picas
Grupas ikona

Foruma maršals 2012

Vai tas nozīmē, ka tu piedāvā sliktākā skolotāja kandidātos profesoru Biju? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

Viņa stundās varēja nodarboties ar viskautko citu.

+Citēt rakstu
Massacre
iesūtīt 11.09.2008 10:13
Raksts #16

Perfect Nobody

Apmēram. Kas tur vēl tā interesanti mācīja? Zibiņš, gadījumā arī nebija īpašs garlaicības iemiesojums, kas mācēja uzdot tikai milzonīgus majasdarbus? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 11.09.2008 10:28
Raksts #17

Alveus anima

Pievienojās: 18.05.07
Kur: Aiz maskas
HP eksperts 2008

Nē, zibiņš bija jautrības iemiesojums. Viņa stundā gāja vaļā tādas lietas, ka prieks. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

Jautājums, vai Ambrāža būtu spejīga kaut ko iemācīt, ja gribētu. Tā īsti nevar saprast. Lai nu kā, nekādu īpašo apdāvinātību maģijā viņa neparādīja.

Bet sadistiska ```` gan bija. Massacrei taisnība, viņu ienīst bija daudz vielgāk kā Strupu vai Voldemortu. Tā viņas varas apziņa, pašapmierinātība, sak es varu darīt ko gribu, mocīt tevi kā gribu, bet tu man neko nevari padarīt. Vari minēt kādus argumentus vien gribi, man tik un tā taisnība.
Cik reižu gribējās, lai kāds, īpaši Harijs paņem un nožmiedz šo, vai vēl labāk, pamoka ar Mokum.

Roulinga šo tēlu izvedoja ļoti labu.
Žēl tikai, ka filmā nebija tik ļoti... Ambrāžiska. Pārāk maziņa, smalka. Bez krupja smaida Ambrāža nav Ambrāža. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)

+Citēt rakstu
Mattiass
iesūtīt 11.09.2008 10:34
Raksts #18

Cep picas
Grupas ikona

Foruma maršals 2012

Taisnība.

Tu zini, man šķiet, ka, ja Ambrāža gribētu kaut ko iemācīt, viņai būtu ieksējais konflikts, kurā viņa uzkārtos. Bet viņai nav ne pasniedzēja, ne arī kāda cita talanta, līdz ar to tas izvērstos par totālu katastrofu un izgāšanos.

Massacre, Zibiņu gan neaiztiec, viņš bija foršs.

+Citēt rakstu
Massacre
iesūtīt 11.09.2008 10:55
Raksts #19

Perfect Nobody

Ak, nu, labi. Zibiņš bija foršs. es tikai dauzos. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)

Jā, man filma viņa neizraisīja nekādas atbilstošas emocijas, bet Elony taisnība - man visu gramatu nebija skaidrs kā viņi viņu vienkārši nepiebeidza. Bet man ļoti patika kādus jokus Freds un Džordžs izstrādāja, kad devās prom! Lūk, tas bija jauki. Tā kā Ambrāža veicināja arī labas lietas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
O!!!! Sirdsāķis bija sliktākais un sviestainākais učuks ever! Vot. Man vismaz tā šķiet, ja pareizi atceros.

Šo rakstu rediģēja Massacre: 11.09.2008 10:55

+Citēt rakstu
Mattiass
iesūtīt 11.09.2008 11:08
Raksts #20

Cep picas
Grupas ikona

Foruma maršals 2012

Par Sirdsāķi, ka bijis sviestains, taisnība. Cik atceros (šausmas), tad J. K. Roulinga viņu bija par 90% balstījusi uz kādu viņas reālajā dzīvē pastāvošu paziņu.

Greds un Fordžs bija perfekti. Un man patika, ka citi pasniedzēji ļāva Ambrāžai pašai nokauties ar attiecīgajām problēmām. Kur viņa, protams, izgāzās. Toties vēlāk tas pats Zibiņš pierādīja, ka jau no sākuma bija varējis visu pats novākt pa dažām sekundēm.

+Citēt rakstu

2 Lapas V   1 2 >
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 02.06.2025 10:50