![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.03.04 Kur: šūpuļtīklā zem bumbieres... ![]() |
Spēles noteikumi ir gaužām vienkārši. Viens uzraksta izvēles variantus, nākošais izvēlas vienu no tiem un paskaidro kapēc otrs vārds ir sliktāks. Vajadzīgi vismaz 2 iemesli.
piemēram es uzrakstu: Karote vai dakša? nākošais uzraksta: Karote, jo dakša: 1. var iedurties mēlē vai vaigā 2.nevar pasmelt šķidrumu ja var izdomāt vēl iemeslus, tad tik raksti uz priekšu! Aiziet...es sākšu: svārki vai bikses? |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.04 Kur: Zilganzaļā, saules caurspīdētā, jūras vilnī ![]() |
Bikses, jo svārki:
1.ir neērti. 2. var vējš papūst un visu var redzēt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) 3. ziemā ir auksts. Simfoniskais orķestris vai kvarteti, kvinteti u.t.t.? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.02.06 ![]() |
simfoniskais orķestris jo:
1)Man nepatīk spēlēt kvartetos kvintetos utt. 2)Ja kaut ko nospēlē šķēršām (kā man bieži gadās (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) ) īpaši no ko nevar dzirdēt 3)Simfoniskaijā vairāk tautas ir ar ko papļāpāt svece vai kabatas lukturītis? Šo rakstu rediģēja unciz: 13.06.2006 11:37 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.12.04 Kur: Apburošo prinču izpārdošanā. ![]() |
Sveces, jo:
1. tās nomierina 2. tās ir romantiskas 3. tām ir īapša aura Bēbīši vai večuki? Šo rakstu rediģēja Darka: 13.06.2006 11:41 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.03.04 Kur: šūpuļtīklā zem bumbieres... ![]() |
bēbīši, jo večukus:
1.nevar mīlīgi pabužināt 2.nav maiga ādiņa 3.nav mazs mīļš kunkulītis 4.var vmierīgi nēsāt riņķī pļavas puķes vai dārza puķes? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.12.04 Kur: Parealitātē... ![]() |
pļavas puķe, jo
1.dārza puķes ir jāravē 2.Var droši plūkt, un nesaņemt par to "sukas" sāļš vai skābs |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.04 Kur: Zilganzaļā, saules caurspīdētā, jūras vilnī ![]() |
sāļš, jo skābs:
1.ir skābs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) 2. ir negaršīgs. diena vai nakts |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.12.04 Kur: Parealitātē... ![]() |
diena, jo
1.tad es varu tusēt ar draugiem 2.ir satiksme un viss notiekās, leilākā daļa - neguļ..(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) rudens vai pavasaris |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pavasaris!!! Jo, rudens:
1., ir auksts un nemīlīgs 2. pavasarī atmostas visa daba 3. man pavasarī labāks garstāvoklis 4. rudenī ļoti bieži līst lietus. Tusiņš ar ļoti daudz, foršiem, bet nepazīstamiem cilvēkiem, vai tusiņš savējo, bet mazāk cilvēku bariņā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
tusiņš savējo, bet mazāk cilvēku bariņā, jo
1.savējo barā vienmēr jautrāk 2.būs par ko parunāt Tele2 vai LMT |
|
|
![]()
Raksts
|
|
LMT, jo TELE2:
1. nekad neesmu lietojusi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) mellenes vai upenes? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
mellenes, jo
1.upenes ir skābākas 2.retāk sastopamas asaras vai smiekli |
|
|
![]()
Raksts
|
|
smiekli, jo:
1. padara dzīvi jautrāku 2. un garāku 3. asaras bieži vien pataisa sasarkušu un izplūdušu seju bet vispār, ja ir aizkustinājuma asaras, vai prieka asaras, pret tām gan es neesmu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) zābaks vai zandale? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
zābaks, jo
1.ziemā ir labāk staigāt - siltāk 2.zandales, pareizāk sakot sandales man enpatīk zils vai zaļš |
|
|
![]()
Raksts
|
|
sasodīts, šitik grūts jautājums. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
ew, tas prikeš manis tiešām ir grūti. varbūt var atbildēt, jūraszaļš? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) nu labi, ja tiešām obligāti, tad zaļš, jo: 1. zāle ir zaļa. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) tas bija par smagu priekš manis. Drāma vai traģēdija? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
traģēdija, jo
1.man patīk Romeo un Džiljeta, kas ir traģēdija 2.interesantāk US5 vai Tokio Hotel |
|
|
![]()
Raksts
|
|
grr. abas grupas derdzas līdz nelabumam, bet labāk tad jau US5, jo Tokio Hotel:
1.ir austprātīgi 2. solists ir (man tā izskatās) meitenīgs 3. viņam ir spiedzoša balss 4. viņu dziesmas ar nav nekādas spīdošās 5. viņi man riebjas sorr, ja aizvainoju, bet nevajag pārāk ņemt pie sirds ok? zelts vai sudrabs? Šo rakstu rediģēja Snorkes Jaunkundze: 13.06.2006 17:48 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
da lab..manis pēc..(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) xex kayram sava gaume..(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
sudrabs, jo 1.zelts man leikas, pārāk košs 2.zelts leika,s pārāk sievišķīgs, priekš manis, jo esmu emitene un gribu izskatīties meitenīgi zēns vai meitene |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.11.05 Kur: violet hill ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
skype, jo
1.visu laiku lietoju 2.man nav msn HP vai GP |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 13.05.2025 10:16 |