Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Lūks no laukiem, ~ Lomu spēle 2008 ~ [GM][PZP] Parodija par scifi sāgām
Mitrene
iesūtīt 01.11.2008 15:39
Raksts #1

Cīnās ar Lankašīras laumiņām

Grupa: Biedri
Pievienojās: 27.06.08
Kur: Gatavojas universā lielākajam baļļukam.

Pamostoties tu paveries ārā pa logu un ieraugi klasisku savas planētas ainu. Sev blakus spektrofonā tu ieraugi ka ir pienākusi jauna ziņa. Kad vakar gāji gulēt tās vēl tur nebija. Tu piespied pogu un aparāts sāk skaļi balsī atskaņot šādu ziņu: " Sveiks. Tu varbūt jau esi aizmirsis, taču tu atstāji savas koordinātes mūsu KMID Kosmisko Mūllāpu Izskaušanas Dienesta automātiskajā robotbildētājā. Bet tā kā KMID ir ļoti slepena iestāde mēs diemžēl lielāko daļu tavu datu iznīcinājām... ...Ir pienācis laiks izpildīt savu pienākumu un stāties pretī Ļaunumam. Dodies uz starpplanētu kosmiskā aeroporta platformu 9 un 0.0034 sagaidi reisu 42. kas tevi aizvedīs taisnā ceļā uz Dandarīnu. Uz Dandarīnas tev jāatrod Lūks no laukiem, kas vedīs tevi tālākajā cīņā. pēc šī paziņojuma noklausīšanās lai saglabātu pilnīgu slepenību paņem šo spektrofonu iebāz blenderī uzgāz virsū labi daudz biezpiena un nospied iedarbināšanas pogu. Ziņojuma beigas"

Tik tikko noklausījies ziņojumu tu attopies ka tik tiešām biji pieteicies KMID. Tu paņem spektrofonu un iebāz blenderī. Nu ko laiks pastrādāt, tu iedomājies. saliec koferī mantas (noteikti uzrakstat ko jūs ņemat līdzi, čemodāns nav bezizmēra līdzi var ņemt līdz 10 lietām, un līdzi nepaņemtas lietas nedrīkstēs izmantot. (būtu smieklīgi taču pēkšņi spēles beigās atklāt ka tu visu laiku vadāji apkārt kamieli (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ) tā kā izvēlies prātīgi ko ņemsi līdz, jo noderēt var visneiedojamākās lietas)Un tagad laiks doties ceļā, tu iesēdies savā personiskajā mazlitrāžas kosmosmobīlī un dodies uz starpplanētu kosmisko aeroportu. nu ko laiks atrast platformu 9 un 0.0034. diez kur tā varētu būt...

Šo rakstu rediģēja Mitrene: 01.11.2008 15:39
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
53 Lapas V  « < 47 48 49 50 51 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (960 - 979)
Miervaldis Gotiņ...
iesūtīt 03.07.2009 15:08
Raksts #961

Gatavo atskaiti Zemvaldim

Pievienojās: 20.11.08
Kur: Arkanara
Gotiņtēvs 2012

Notikumu bija tik daudz un dažādu, ka Tarkans nespēja tiem visiem izsekot līdzi. Cilvēki runāja daudz jocīgas lietas, viņš nemaz necentās tajās iedziļināties un tāpēc vienkārši sekoja Satīnai līdz. Kā sapņos viņš palaida garām tirgu, un arī viesnīca viņā īpašas emocijas neizraisīja.

Arhitekts nebija atbildējis uz Galveno Jautājumu, un tāpēc jutās tik apmulsis, kā nekad.

Bet, kad noģība Gvena, Tarkans piesteidzās klāt un centās paģībušo atkal uzstutēt kājās: Palīdziet taču kāds!

+Citēt rakstu
Moriartijs
iesūtīt 03.07.2009 15:37
Raksts #962

Pievienojās: 20.02.07
Kur: trust me, i'm a liar
Fotogrāfs 2009

Gvena sāka psihot, tas Džeromama nepatika. Galva vairs nesāpēja, taču spiegšana nekad nav laba lieta.

Piegājis pie Tarkana un Gvenas, - Nu celies. Mierā, mierā. Viss būs kārtībā. - viņš mēģināja mierināt Gvenu.

+Citēt rakstu
Kāds
iesūtīt 03.07.2009 17:09
Raksts #963

Pievienojās: 02.11.08
Kur: Pie Datora
Niks 2009

Kāds visiem sekoja līdz viesnīcai, tad viņš ierunājās: "Viesnīca vārdā Viesnīca? Tur noteikti jābūt zaļam busiņam un kaut kam īpašam septītajā numuriņā..."

Izdzirdējis Tarkanu saucam: "Palīdziet taču kāds!", viņš iesaucās "Kāds ir vienmēr gatavs palīdzēt!" un piesteidzās pie Gvenas un Tarkana, un Džerija. Klausoties vai Gvena elpo viņš apzinīgi noteica:"Es protu mākslīgo elpināšanu veikt, margarīnskolā to labi mācīja..."

+Citēt rakstu
B.A.L.O.D.I.S
iesūtīt 05.07.2009 20:06
Raksts #964

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 25.02.09
Kur: Citā kosmosā

Nekad nekritīšu ģībonī pie Tarkana. Iedomāšanās vien izraisīja Kirilam ģīboni..

+Citēt rakstu
washulis
iesūtīt 06.07.2009 23:18
Raksts #965

Cogito ergo sum

Pievienojās: 28.02.07
Kur: Divas mājas tālāk
Jaukais snīpis

Ko, kas? Gvena pamazām atjēdzās, saprotot, ka viņu ieskauj tik daudz cilvēku. Pamazām, kad prāts sāka skaidroties (nebija jau daudz tā prāta, bet vismaz kaut kas...), viņa iebrauca, ka tie ir tie paši KMIDieši, kas tā arī nevienu mūlāpu pagaidām nebija noķēruši. Tikai daudz alkohola. Bet tas arī ir labi.

Kas...? Mākslīgā margarīna elpināšana skolā? Nē, nē, to gan nē. Kaut kā kopā ar pārējiem, viņa uzslējās kājās, uz saviem augstajiem papēžiem, un nu izskatījās labāk, lai gan tikai nedaudz saburzīta. Paldiesiņš. Es jau pat piemirsu, ko es atcerējos... Tas ir, es aizmirsu, par ko pirmīt runāju. Par ko tas bija? Viņa nomurmināja, lai gan atbildi tik ļoti nevēlējās saņemt.

Tad jau laikam beidzot jāiet uz priekšu. Viņa nedaudz miegaini un apātiski nodūdoja.

+Citēt rakstu
Vilks
iesūtīt 08.07.2009 15:03
Raksts #966

Pievienojās: 29.05.05
Kur: ezermala

Visa jezga Lupei pamazām sāka krist uz nerviem un viņa kļuva nepacietīga. Kaitinoši, ka visa uzmanība tieik pievērsta tikai Gvenai..viņa droši vien tīšām noģība, lai pazīmētos.

Klau, Satīna, ja jau Gvena ir atjēgusies, varbūt Tu vari turpināt par to, kas mums tagad būs jādara?
Es labprāt dabūtu atpakaļ savu sikspārni un turpinātu apmācību.. vai arī apmācība ir beigusies un tagad mēs dosimies uzdevumā?

+Citēt rakstu
Mitrene
iesūtīt 17.07.2009 22:50
Raksts #967

tagad nebūs vairs nekādu apmācību. nu jums būs jāpilda jūsu patiesais uzdevums! misija kam jūs esat gatavojušies visu laiku.

Satīna apstājās pie luksafora. pēkšņi iedegās zaļā gaisma. viņa sāka iet. fonā skanēja pabaisa mūzika. viņa gāja un pēkšņi atskatījās uz šo sievieti.

(IMG:http://www.hackthematrix.org/matrix/pics/m1/inside/reddress1.jpg)

viņa pusbalsī noteica Deja Vu

tad viņa piegāja pie ēkas uz kuras bija milzīgs uzraksts viesnīca. gar viesnīcu gāja Seismobīļa sliedes. taču tas nebija tik svarīgi. viņa devās iekšā viesnīcā.

viesnīcas pirmajā stāvā bija pilnīgi balts ātrijs. un bija pilnīgi balta siena uz kuras bija pilnīgi balta poga lai izsauktu pilnīgi baltu liftu. taču šajā baltajā telpā bija viens objekts kuru uzreiz varēja pamanīt. kas vienkārši mētājās uz grīdas.

(IMG:http://lh5.ggpht.com/_wA0nSVPhDsQ/SmDautxKV4I/AAAAAAAACHw/XCGH_CHT5RI/Companion%20luke.JPG)

satīna piegāja un paņēma companion luke. un devās pie lifta. klusi pie sevis dungojot "there is no cake"

+Citēt rakstu
washulis
iesūtīt 18.07.2009 14:50
Raksts #968

Cogito ergo sum

Jaukais snīpis

Gvena iztaisnojās, sakārtojās un nedaudz skaudīgi nopētīja sievieti sarkanajā kleitā. Es ar sev tādu gribētu. Viņa pie sevis klusi nočukstēja, bet sekoja Satīnai.

Neskatoties uz faktu, ka Gvendolina gandrīz paklupa aiz sliedēm, viņa tomēr veiksmīgi nokļuva "Viesnīcā", kur vis bija ļoooooooooti balts. O, derētu pieskaņoties! To teikdama, Gvena ieskrēja stūrī, paslēpjoties aiz kādas balti nokrāsotas palmas, kur ātri pārģērbās. Pēc mirkļa viņa izskatījās šādi. (IMG:http://i39.photobucket.com/albums/e187/washulis/LS/Thewhitedress.jpg) Tik laba sajūta! Viņa jūsmoti iesaucās.

Nopētot savādo Lūka kluci, Gvena tikai noraustīja plecus. Viņai nebija ne jausmas, kas tas ir. Un viņa nebija tik gudra, lai to izdomātu.

+Citēt rakstu
Miervaldis Gotiņ...
iesūtīt 18.07.2009 21:35
Raksts #969

Gotiņtēvs 2012

Kas tas par uzdevumu? Pastāsti ko vairāk! - Tarkans palūdza Satīnai, kad viņi kāpa pār Seismobīļa sliedēm. Ienākot viesnīcā un ieraugot, ka Satīna ko grīdas paceļ kādu priekšmētu, viņam radās papildjautājums: Kas gan tas ir? Un ko ar to dara?

+Citēt rakstu
Kāds
iesūtīt 18.07.2009 22:58
Raksts #970

Niks 2009

Kāds iegāja baltajā viesnīcā un, ieraudzījis Companion Luke, uzprasīja Satīnai: "Eu vai es varu paturēt to Lūku? Es par viņu parūpēšos..."

Viņš kāri npētīja Lūka reljefainās šķautnes un slaidās šķautnes. Ak kā man gribas tādu, šķiet es uz to vien skatoties, pieķeros.

+Citēt rakstu
Moriartijs
iesūtīt 19.07.2009 11:13
Raksts #971

Fotogrāfs 2009

Redzot ka Gvenai atkal viss ir kārtībā, Džerijs sekoja Satīnai iekšā Viesnīcā.

- Balts! Viss ir TIK balts! - viņš iesaucās, - Pārāk balts! - Džerijs no baltās krāsas nodrebinājās. - Es ceru ka būs arī citas krāsas. -

Baltums apkārt izraisīja Džeriju kaut ko Atcerēties, - Otrdienas ir tofu dienas. Bet kas to izlemj? Un kas ir tofu vispār? Un kapēc viss ir balts? Tas taču nosmērējas! Gribētu lai būtu vairāk! Vairāk neka gaidīt uz Salu. -

Viņš tā arī līdz galam nesaprata ko tas nozīmē, tādēļ to kārtīgi pārdomāja. Domāšanas procesa dēļ viņš pienāca pie lifta un Companion Lūks viņam bija tikai mazs klucītis. - Kāds cits gan tam klucim jau bija pamatīgi pieķēries... -

+Citēt rakstu
washulis
iesūtīt 19.07.2009 13:54
Raksts #972

Cogito ergo sum

Jaukais snīpis

Oooo.... Citi bija pievērsušies savādajam priekšmetam. Ja jau citu acīs tas likās tik lielisks, tad Gvena arī centās to izprast.

Tas viņai asociējās tikai ar kubiku-rubiku. Vai to var grozīt? Viņa pajautāja. Grozīt, tā kā beigās nevar saprast, kā atgrozīt atpakaļ un liek uzmākties nelabai dūšai, jo jau ir noskrieti piesi rombi? Viņa iegremdējās atmiņās. Tas man lika atcerēties par kādu klases vakaru... Patiesībā tas bija tas pats, par ko viņa runā vienmēr, bet tas nebija svarīgi.

Ko tas dara? Un vai misijas laikā varētu kaut ko iedzert? Gvena iedomājās par kādu pudeli. Tā par sliktu nenāktu. Kāda ļurkas pudele... Mmm... Ļurka.

+Citēt rakstu
Mitrene
iesūtīt 19.07.2009 22:52
Raksts #973

drīz jūs uzzināsiet atbildes uz šiem jautājumiem. Satīna nobēra.

Lifta durvis atvērās. pagaidījusi kad visi iekāpj liftā kas arī bija balts. viņa nospieda vienīgo pogu. lifta durvis aizvērās. liftā izdzisa gaisma. tagad viss bija pilnīgi melns. tas sāka kustēties augšup. kad atvērās durvis bija redzams melns koridors. Satīna vadīja KMIDiešus pa koridoru labirintu līdz beidzot nonāca šajā telpā.
(IMG:http://www.neelambari.com/images/conference-hall-interior.jpg)

nu te būs. te es jums varu izstāstīt visu ko vajag. taču pirms tam. vai ir kādi jautājumi?

+Citēt rakstu
Miervaldis Gotiņ...
iesūtīt 19.07.2009 23:59
Raksts #974

Gotiņtēvs 2012

Man jautājumi būs pēc tam! - Tarkans paziņoja un ieņēma viņaprāt pašu labāko vietu.

Vispār šeit ir mazliet vecmodīgi. Pie mums uz Koruskantas... uz Koruskantas... Jēij, es atcerējos! Spēks nudien ir ar mani!

Nē, jautājums man tomēr ir! - viņš steidzīgi pārdomāja, kamēr iespēja uzdot jautājumus vēl bija valīda. - Kur ir Diriģents, un vai viņam tur pietiek pingvīnu barības?

+Citēt rakstu
washulis
iesūtīt 20.07.2009 19:53
Raksts #975

Cogito ergo sum

Jaukais snīpis

Gvena redzēja, ka nu viņi ir melnā gaitenī. Dēmit! Neviena nenoLūkota, viņa paslēpās nu aiz melnas palmas, kur uzvilka šo: (IMG:http://thewitcontinuum.files.wordpress.com/2009/02/4807perfect-black-dress-posters.jpg)

Tiesa, viņai drīz bija jāvilās, jo redzēja, ka nu viņi ir konferenču zālē, kur dominējošais tonis ir brūns ar sarkanu. Dēmit! Viņa atkal iesaucās un noslēpās aiz sarkanas palmas. Pēc mirkļa no tās lapotnes viņa izlīda šādā kleitā: (IMG:http://www.palmdesertmagazine.com/images/resorting_to_white/palm-desert-fashion-7.jpg)

Nu re... Tikai lūdzu nesakiet, ka mēs tūliņ iesim kaut kur citur. Jautājumu viņai nebija. Viņa vairāk uztraucās par to, lai atkal nepārģērbtos.

Tarkan? Tu atcerējies Diriģentu? Viņa iesaucās un metās apkampt draugu, kas nu, cik paredzēts, uzvedīsies, kā viņam pienākas. Bet patiesi! Kur ir mans čivava. Mans... Ermmm. Satīna vēl nesen bija nosaukusi viņas uzvārdu, bet viņš atkal izkrita viņai no prāta. Nu... Jūs jau zināt, ko.

+Citēt rakstu
Moriartijs
iesūtīt 20.07.2009 20:26
Raksts #976

Fotogrāfs 2009

- Melns. Fūūf, jau labāk. - Džeroms jutās jau daudz labāk. Mazais klucis viņu nekādā veidā nesatrauca un melnā krāsa nomierināja.

Izgājis melnajā koridorā viņš aiz kautkā aizķērās. - Huh? - To, lai nu kas tas būtu, viņš savāca un izgāja nākamajā, apgaismotajā, telpā un apskatīja to priekšmetu - Live organ and tissue bija rakstīts uz baltās kvadrātainās ledus kastes vāka. Pārbaudījis saturu, pamanīja, ka tur ir tikai ledus un aukstuma izraisošās lietiņas.

- Hmmm. - viņš noteica un paņēmis kasti un savu skrūvgriezi no mugursomas iegāja atpakaļ tumšajā, melnajā, tumšajā, melnajā, tumšajā, melnajā, tumšajā, melnajā, tumšajā gaitenī.

+Citēt rakstu
Vilks
iesūtīt 22.07.2009 15:05
Raksts #977

Pievienojās: 29.05.05
Kur: ezermala

No straujās krāsu, vietu un neparasto priekšmetu nesaprotamās maiņas Lupe ļoti apjuka un pat nemēģināja vairs runāt. Visvairāk viņu pārbaidīja lifts. Uz viņas planētas taču visas mājas bija vienstāvu un liftu tur nebija. Baltais viesnīcas vestibils atgādināja kapenes, kurās viņas radinieki mēdza apglabāt nomirušos, melnais koridors uzdzina depresiju un tā nu sarkanajā telpā Lupe nonāca pilnīgi nosvīdusi un sāpošu galvu.
Viņa gribēja pajautāt, ko tas viss nozīmē, bet konstatēja, ka pār lūpām nenāk neviens vārds. Viņa bija pazaudējusi spēju runāt. Nevarēdama citiem pateikt arī to, viņa klusi apsēdās uz kaut kā, kas gadījās blakus, un gaidīja, kas notiks.

+Citēt rakstu
Kāds
iesūtīt 22.07.2009 15:09
Raksts #978

Niks 2009

Kāds gāja caur melno koridoru, līdz kaut kam uzdūrās. Viņš iesaucās: "Eu, kas te notiek?", bet drīz vien zaudēja samaņu. Pēc brīža atguvies, viņš iegāja konferenču zālē un, sevi aplūkojis, iesaucās: "Demit, they stole my kigney!"

Kad bija pienākusi kārta uzdot jautājumus, Kādam vienīgā prātā esošā doma arī izskanēja skaļi. "Es gribu iedzert, kur ir ļurka?"

+Citēt rakstu
Moriartijs
iesūtīt 22.07.2009 16:12
Raksts #979

Fotogrāfs 2009

Minūtes piecas pēc ieešanas tumšajā, melnajā gaitenī, Džeroms atgriezās ar to pašu saldētavas kasti rokās un svilpodams pie sevis dziesmiņu par Candy Mountain apsēdās uz viena no krēsliem un gaidīja kas notiks tālāk.

Tas kas atradās baltajā kastē palika baltajā kastē uz ledus - aukstumā un drošībā.

+Citēt rakstu
washulis
iesūtīt 22.07.2009 19:06
Raksts #980

Cogito ergo sum

Jaukais snīpis

Gvena muļķīgi lūkojās uz telpu sev apkārt. Tas, ka Kāds ar Džeriju aizkavējās gaitenī, kur it kā nekā interesanta nav un tad Kāds parādās, it kā viņam trūktu kignija, Gvena tikai savādi nopētīja Džeriju. Vai es kaut ko palaidu garām? Viņa iejautājās, bet kad tika pieminēta ļurka, viņas prāts vairs ne par ko citu iedomāties nespēja.

Ļurka? Kur? Man ar, man ar! Viņa jūsmoti iesaucās, ka brūnā kleita nolīgojās viņai līdzi.

+Citēt rakstu

53 Lapas V  « < 47 48 49 50 51 > » 
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
3 lietotāji/s lasa šo pavedienu (3 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 04.06.2025 05:28