![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.06.08 Kur: Gatavojas universā lielākajam baļļukam. ![]() |
Pamostoties tu paveries ārā pa logu un ieraugi klasisku savas planētas ainu. Sev blakus spektrofonā tu ieraugi ka ir pienākusi jauna ziņa. Kad vakar gāji gulēt tās vēl tur nebija. Tu piespied pogu un aparāts sāk skaļi balsī atskaņot šādu ziņu: " Sveiks. Tu varbūt jau esi aizmirsis, taču tu atstāji savas koordinātes mūsu KMID Kosmisko Mūllāpu Izskaušanas Dienesta automātiskajā robotbildētājā. Bet tā kā KMID ir ļoti slepena iestāde mēs diemžēl lielāko daļu tavu datu iznīcinājām... ...Ir pienācis laiks izpildīt savu pienākumu un stāties pretī Ļaunumam. Dodies uz starpplanētu kosmiskā aeroporta platformu 9 un 0.0034 sagaidi reisu 42. kas tevi aizvedīs taisnā ceļā uz Dandarīnu. Uz Dandarīnas tev jāatrod Lūks no laukiem, kas vedīs tevi tālākajā cīņā. pēc šī paziņojuma noklausīšanās lai saglabātu pilnīgu slepenību paņem šo spektrofonu iebāz blenderī uzgāz virsū labi daudz biezpiena un nospied iedarbināšanas pogu. Ziņojuma beigas"
Tik tikko noklausījies ziņojumu tu attopies ka tik tiešām biji pieteicies KMID. Tu paņem spektrofonu un iebāz blenderī. Nu ko laiks pastrādāt, tu iedomājies. saliec koferī mantas (noteikti uzrakstat ko jūs ņemat līdzi, čemodāns nav bezizmēra līdzi var ņemt līdz 10 lietām, un līdzi nepaņemtas lietas nedrīkstēs izmantot. (būtu smieklīgi taču pēkšņi spēles beigās atklāt ka tu visu laiku vadāji apkārt kamieli (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ) tā kā izvēlies prātīgi ko ņemsi līdz, jo noderēt var visneiedojamākās lietas)Un tagad laiks doties ceļā, tu iesēdies savā personiskajā mazlitrāžas kosmosmobīlī un dodies uz starpplanētu kosmisko aeroportu. nu ko laiks atrast platformu 9 un 0.0034. diez kur tā varētu būt... Šo rakstu rediģēja Mitrene: 01.11.2008 15:39 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: trust me, i'm a liar Fotogrāfs 2009 ![]() |
- Ko, ko? - Džerijs pajautāja Kirilam, piegājis klāt. - Man ir tikai 6 mēnešu vecu sēņu sautējums... - viņš teica cenšoties nomierināt Kirilu tam piedāvājot sēnes.
Tiešām, ko viņš vispār teica? Džerijs nodomāja, Tik pat labi, viņš būtu varējis dziedāt All I Need Is Force caur siermaizi... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.11.08 Kur: Pie Datora Niks 2009 ![]() |
"Es gribu sautējumu! Man, man, man, man...", iesaucās Kāds, pieiedams pie Džerija. "Man liekas ka viņš grib lasi...", viņš nokomentēja Kirila teikto.
Šo rakstu rediģēja Kāds: 19.04.2009 12:30 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: trust me, i'm a liar Fotogrāfs 2009 ![]() |
- Lūdzu, visai garšīgs sautējums, - Džerijs iedeva Kādam posrciju. - Tiešām? Lasi? Hmmm.... Varētu mēģināt atrast, lai viņš nomierinās. - Džerijs ieteica Kādam uzmanīgi vērojot Kirilu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.02.09 Kur: Citā kosmosā ![]() |
Kapanepēc nepeviepiens nepesaparopot kapa mapan vapajīpīdzīpīgs ipir bepelapasipis!!! Mapanapas sampadzepeņupu šūpūnapas nepeatpajaupaunopojapas bepez kapataplipizapatoporapa klāpātbūpūtnepes, kopo sapatupur bepelapasipis!!! Epes drīpīz būpūšupu paparapalipizepēts!!!
Kirils nevarīgī vārtījās |
|
|
![]()
Raksts
|
|
- Jā, viņam noteikti vajag lasi. - Džeorms pamāja un devās atpakaļ pie samām mantām meklējot laimētos pārtikas krājumus slepenajai misijai. Parakņājies, viņš iesvilpās, kad atrada tūbiņu ar laša pastēti. Aizgājis atpakaļ pie Kirila viņam pasnieda tūbiņu,
- Piedod ir tikai pastētes formā. Bet lasis! - |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.06.08 Kur: Gatavojas universā lielākajam baļļukam. ![]() |
Satīna pēkšņi paskaījās uz Kirilu un sāka dziedāt merilinas stilā "Happy Birthday to you"
nodziedājusi viņa no aizdurves izvilka palielu paciņu, kas bija pārsieta ar rozā lenti, pie kuras bija kartiņa Kirilam no Satīnas Zaigojošās. iekšā paciņā bija zaļā feja. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
Ai, paldies. man ar patīk mana zaļ...zilā Tarkana, tas ir, kleita. Gvena jūsmoti teica, pateikusies par to, ka Lupe pamanījusi viņas pārģērbšanos. Likās, ka arī Kirils to ievēroja, bet sāka mupupuldēpēt kaut ko citu.
Fui, lasis. Lašos ir daudz dažādu pretīgu... viņa pat nezināja, kas ir lašos, bet viņa zināja, ka tas ir valis. Vaļu suga. Tātad zivs. Labāk jau nu gan sautējumu. Viņa ieteica Kirilam. Kad Satīna dziedāja, Gvena piesarka. Gribējās arī sākt dziedāt un censties pārspēt viņu dziedāšanā, bet tomēr nedarīja to, jo šādā stāvoklī droši nekas dižs nesanāktu. Pangalaktiskais gan bija viena laba manta... laikam. Gvena uzmeta acis dāvanai, ar zaļo feju. Ko gan Kirils ar tādu tagad darīs? Satīn, kur mēs tagad vispār atrodamies? Šo rakstu rediģēja washulis: 21.04.2009 16:43 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.08 Kur: Arkanara Gotiņtēvs 2012 ![]() |
Tarkans vēroja apkārt notiekošo un neteica neko. Viņam pagaidām vēl nebija ne nostājas, ne skaidrības par notiekošo, ne arī īsti spēka, gribēšanas un vajadzības piecelties. Viņš turpināja gulēt un domāt.
Kur es esmu? Kas es esmu? Kas ir šie cilvēki? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.02.09 Kur: Citā kosmosā ![]() |
Kirils ar lasi gribēja uz grīdas uzrakstīt skaidri BEPELAPASIPIS
Bet tad viņš no Satīnas saņēma dāvanu un to atvēra... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.11.08 Kur: Pie Datora Niks 2009 ![]() |
Apēdis sautējumu Kāds atkal pievērsās "ko Kirils grib" sarunai: "Cik saprotu viņš grib lasi ar kādām "BE" piedevām, kāds nezin kas tās par piedevām? Kādam nav grāmata par garšvielām?" Kad Kirils saņēma dāvanu viņš kļuva zinātkārs, izbrīnīts un nepacietīgs un ātri, gandrīz nesaprotami, teica: "Kas tur iekšā? Kas tur iekšā? Kas tur iekšā?..."
Šo rakstu rediģēja Kāds: 23.04.2009 19:57 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
Be? Gvena brīdi padomāja. Vienu sekundes simtdaļu pār viņu nāca dziļa apgaismība un viņa skaļi iesaucās: Betakarotīns!
Brīdi padomājusi, un nosēdusies uz gultas, viņa pie sevis jautāja. Kas tas vispār ir? Tīri jābrīnās, ka spēju izrunāt tik garu vārdu kā nākas. Viņa ik pa laikam uzmeta skatu Kirila dāvanai. Zaļā feja, nu vai zini. Bet vienu zinu gan. Baloži ir veci... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.05.05 Kur: ezermala ![]() |
Lupe nolūkojās uz pasākumu mazliet pajukusi. Viņai nebija laša, un, ja godīgi, viņa nebija droša, vai zina, kas tas ir. Mājās lašus neviens neēda..lai kas tie arī nebūtu.
Kā varētu Kiriliam palīdzēt? Neizskatās, ka zaļā feja būtu tas lasis vai kas nu tas ir ko viņam vajag. Raudzīdamās apkārt pēc padoma, viņa ieraudzīja Kirila mantas un pabīdīja tās viņam tuvāk. Varbūt tavā somā ir kaut kas, kas tev var noderēt? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
- Nu zaļā feja nav lasis, taču domāju, ka Kirilam nāksies iztikt. - Džerijs teica. - Vai nu tas, vai arī laša pastēte tūbiņā. Tu pats vari izvēlēties, - Džerijs pastiepa roku ar laša tūbiņu uz Kirila pusi.
Es arī gribētu zaļu feju. Ahhhh. Džerijs nodomāja lūkojoties uz Kirila dāvanu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.08 Kur: Arkanara Gotiņtēvs 2012 ![]() |
Tarkans bija dziļdomīgi vērojis apkārt notiekošās dīvainās lietas ar belasi, lasi un zaļo feju. Tās uzdeva tikai jaunas mīklas, nevis atrisināja esošās, un Tarkans beidzot tomēr pieņēma lēmumu iesaistīties notikumos.
Izlīdis no gultas, viņš svarīgi nokremšļojās un gribēja jau pateikt ko gudru, taču pār lūpām viņam izlauzās pašam nesaprotami un ne pārāk sakarīgi vārdi: Нам надо купить о-ва-щи! Sabijies no pateiktā, Tarkans pats palika ar izbrīnā pavērtu muti. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ko? Ēst zaļo feju? Viņa tak diendienā dzer absintu un dejo kabare. Nevar zināt, kādas vielas viņā sakrājušās. Gvena šokēti iesaucās, nedaudz satraukusies apskrienot apli, pēc tam kvadrātu. Tad arī rombu.
Viņa nezināja, ko iesākt, lai nomierinātu Kirilu un viņa izmisīgos saucienus pēc bepelepaša vai kaut kā tamlīdzīga. Kas ir bitakerotīns? Viņa iejautājās. Betikarikīns? Bakeriotīns? Pēkšņā Tarkana ierunāšanās nesaprotamā valodā, lika Gvenai aizdomāties. Varbūt šie vieta mums visiem sačakarē valodu? Es agrāk spēju puslīdz izrunāt vārdus, bet nu es nesaprotu neko, ko jūs sakāt. Atgādināja to dienu ar ģļotiņām. Tas bijiņa jautriņi... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.05.05 Kur: ezermala ![]() |
Hmm, kas jums īsti bija ar gļotām? Lupe mazliet noraizējusies jautāja Gvenai. Varbūt mums pēc iespējas ātrāk jālido prom, nē, es gribēju teikt, jādodas prom..
Varbūt šī ir mūjābeļu, nē, mūlāpu diversija? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ak, ar gļotiņām bija visai dīvaini. Gvena nosmējās. Bija tā, ka mēs ar KMID vilcienu devāmies uz Lūkkārpu, bet tas novirzījās no kursa par 0,00000000000000000001 daļu, bet ar to pietika, lai vilciens pilnībā iestigtu savādās gļotiņās. Efekts bija līdzīgs, kā ar pangalaktisko brūvējumu, tikai bez paģirām. Liela eiforija un ārprāts, bet galvenais - visus vārdus sāka rutāt pamazamanajā... tas ir, pamazinājamajā formā. Viņa paskaidroja, atminoties vecos labos laikus. Tagad viņa nesaprata, vai tas bija vakar, vai arī pirms sešiem mēnešiem.
Tas bija apmēram tā: Mēsiņi visiņi sākām runātiņāt gļotiņu valodiņā un priecīgīgiņi skaidīja apkārtiņās. Tad Džerijs atrada kaut kādu putdeli, kuras saturs garšoja draņķīgi. Viņš vairs nebija priecīgs, tāpēc atbrīvojās no gļotiņu pozitīvismiņa kontrōlītes. Kā man tas izdevās, neatceros. Man liekas, ka es atslēdzos uz grīdas, kad gļotiņām apnika un mēs beidzot nokļuvām Lūkkārpā. Viņa nodomāja, bet kad Lupe pieminēja mūlāpus, Gvena nopietni satrūkās. Oi! Mēs, un beidzot satiekamies ar mūlāpiem? Tas nu gan varētu būt baisi. Es neesmu gatava. Man nav ieveidoti mati, par manikīru un pedikīru nemaz nerunājot! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Vai manikīrs un pedikīrs ir ieroči, kas var palīdzēt cīņā ar mūlāpiem? Lupe neapdomīgi iejautājās, aizmirsusi, ka bija apņēmusies nevienam neatklāt, ka viņai daudzas lietas uz citām planētām bija svešas.
Varbūt man ar tādus vajag? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Satīna izgāja ārā pa durvīm koridorā, kas izskatījās šādi
(IMG:http://img101.imageshack.us/img101/5430/matrixcorridor6004ba.gif) tad uzsauca telpā palikušajiem Eu jūs nāksiet? Lūka un Kāds sekoja Satīnai un izgāja gaitenī. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Manikīrs un pedikīrs? Gvendolina brīdi samulsa. Viņa patiesi nezināja, kas tie tādi ir?
Nu... tehniski. Tie varētu tikt lietoti, kā ieroči, bet noteikti nav veidoti šādam mērķim. Tie ir skaistumkopšanas līdzekļi. Nagulakas. Krāsas, ko uzklāj uz nagiem. Manikīrs ir roku nagiem, bet pedikīrs - kājām. Viņa parādīja savus pagaros nagus uz kuriem bija nedaudz nagulakas palicis, bet viņiem noteikti vajadzēja atfrišināšanu. Nav labākajā stadijā, bet ceru, ka apmēram saprati. Varētu lietot pret mūlāpiem, piemālējot acis vai kur citur. Redzot, ka Satīna devusies tālāk, Gvena mudināja pārējos neatpalikt. Viņa savāca savas mantas un izstreipuļoja gaitenī. Jopcikbumbiņ, cik daudz durvju! Viņa iesaucās. Te jau varētu apmaldīties, bet kāpēc te neviena nav, ja jau tik daudz durvju? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 07.06.2025 09:45 |