![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.06.08 Kur: Gatavojas universā lielākajam baļļukam. ![]() |
Pamostoties tu paveries ārā pa logu un ieraugi klasisku savas planētas ainu. Sev blakus spektrofonā tu ieraugi ka ir pienākusi jauna ziņa. Kad vakar gāji gulēt tās vēl tur nebija. Tu piespied pogu un aparāts sāk skaļi balsī atskaņot šādu ziņu: " Sveiks. Tu varbūt jau esi aizmirsis, taču tu atstāji savas koordinātes mūsu KMID Kosmisko Mūllāpu Izskaušanas Dienesta automātiskajā robotbildētājā. Bet tā kā KMID ir ļoti slepena iestāde mēs diemžēl lielāko daļu tavu datu iznīcinājām... ...Ir pienācis laiks izpildīt savu pienākumu un stāties pretī Ļaunumam. Dodies uz starpplanētu kosmiskā aeroporta platformu 9 un 0.0034 sagaidi reisu 42. kas tevi aizvedīs taisnā ceļā uz Dandarīnu. Uz Dandarīnas tev jāatrod Lūks no laukiem, kas vedīs tevi tālākajā cīņā. pēc šī paziņojuma noklausīšanās lai saglabātu pilnīgu slepenību paņem šo spektrofonu iebāz blenderī uzgāz virsū labi daudz biezpiena un nospied iedarbināšanas pogu. Ziņojuma beigas"
Tik tikko noklausījies ziņojumu tu attopies ka tik tiešām biji pieteicies KMID. Tu paņem spektrofonu un iebāz blenderī. Nu ko laiks pastrādāt, tu iedomājies. saliec koferī mantas (noteikti uzrakstat ko jūs ņemat līdzi, čemodāns nav bezizmēra līdzi var ņemt līdz 10 lietām, un līdzi nepaņemtas lietas nedrīkstēs izmantot. (būtu smieklīgi taču pēkšņi spēles beigās atklāt ka tu visu laiku vadāji apkārt kamieli (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ) tā kā izvēlies prātīgi ko ņemsi līdz, jo noderēt var visneiedojamākās lietas)Un tagad laiks doties ceļā, tu iesēdies savā personiskajā mazlitrāžas kosmosmobīlī un dodies uz starpplanētu kosmisko aeroportu. nu ko laiks atrast platformu 9 un 0.0034. diez kur tā varētu būt... Šo rakstu rediģēja Mitrene: 01.11.2008 15:39 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.05.05 Kur: ezermala ![]() |
Arī Lupe sabēdājās par Diriģenta pazušanu, kaut arī nebija viņam līdz šim pievērsusi necik vērības, un aši samierinājās ar domu, ka uz naktsmājām vēl jāpagaida. Izlaidusi sikspārni no somas un pieteikusi viņam meklēt pingvīnu (kaut arī nekādi nebija nosakāms, vai sikspārnis saprata, par ko ir runa), viņa paņēma lāpu un drosmīgi devās nu jau arvien vairāk satumsušajā mežā.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.02.09 Kur: Citā kosmosā ![]() |
OOC: Ar GM atļauju
Kirils ar Pandumonu bija spiest iet pa mežu. Nekad vairāk neticēšu vūkijiem, kuri vada atkritumu kuģus! Mežā sāka krēslot, tāpēc Kirils kāpināja tempu (jūs nemaz negribat zināt, kas tika atvests reizē ar viņu). Kaut kur tālumā viņš pamanīja gaismas punktiņus, un viņš cītīgi devās to virzienā. Pandumons aiz aizelšanās pie sevis čiepstēja. Pienācis tuvāk bariņam, Kirils sastinga, novērtēja cilvēkus kā miermīlīgus (cerot ka pandamons viņiem neievieš bailes (tumsā var izskatīties pēc diezinkā)) un teica: Sveiki, es esmu Kirils un mums ātr... Āāk Dievs, blondīne! Viņš uzreiz aizsedza savu seju ar mugursomu un sarāvās maziņš. Šo rakstu rediģēja B.A.L.O.D.I.S: 11.03.2009 23:47 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.08 Kur: Arkanara Gotiņtēvs 2012 ![]() |
Paldies, Kāds, tu esi īsts draugs! - Tarkans nopriecājās, kad Kāds viņam iedeva 2 lāpas. Nezinādams, kur likt otru lāpu (2 lāpas Tarkanam bija par daudz, jo vienā rokā viņš jau turēja čemodānu), viņš to iegrūda rokās Mini Kādam. Tālāk jau ar lāpu vienā un čemodānu otrā rokā viņš sekoja Lupei dziļāk mežā.
Un tūlīt pat jau viņi kaut ko atrada, bet nepavisam nebija meklētais pingvīns... tas bija puisis ar dīvainu, melnbaltu lāci, kurš stādījās priekšā kā Kirils un ļoti izbijās, tiklīdz ieraudzīja Gvendolinu. Nebaidies, viņa nekož! - Tarkans uzsauca Kirilam, - mēs esam topošie KMID aģenti. Vai tu gadījumā nesatiki pingvīnu? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.11.08 Kur: Pie Datora Niks 2009 ![]() |
Kāds sekoja pārējiem uz meža biezokņa pusi, tiklīdz uzdūrās Kirilam. Izdzirdējis Tarkanu pieminot KMID, viņš tam piebukņīja un teica: "KMID tak ir jātur slepenībā, atceries? Mēs esam slepenie aģenti!"
Viņš pievērsās Kirilam: "Sveiks Kiril, mani sauc Kāds Margarīns!", viņš kārtīgi sapurnināja Kirila roku un turpināja, "Tarkans gribēja teikt, ka mēs šeit nokļuvām, jo KMID, kas ir KārtīgiMaznodrošinātoIedzīvotājuDienests, nodrošināja mums bezmaksas izglītību, tādēļ mēs esam šeit, pie šīs lielās skolas. Starp citu, tu neesi redzējis kādu pingvīnu, tas ir melns ar baltu, gluži kā... ...VIŅŠ! Kas viņš ir?" Kāds ieraudzīja lielu pūkainu lāci, un uzreiz pieskrēja tam klāt un to samīļoja. "Man patīk pūkaini zvēriņi, kā viņu sauc?", viņš prasīja. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
Gvena piekrītoši māja ar galvu Džerijam. Jā, tā ir laba ideja. Viņa jau atkal sāka domāt par iešanu uz priekšu, uz Lūkkārpu, bet no biezokņa izlīda kāds stāvs.
Jauniņais?! Viņa jau sāka plati smaidīt, cerot ar jauno pesonu sapazīties tuvāk, (vīrietis, kā nekā) bet... Tiklīdz kā Kirils, kā viņš sevi nosauca, skaļi iekliedzās. Svei... ko? Viņa nesaprotoši palūkojaš uz sevi, meklējot, kur vaina. Beigās apstājās pie matu krāsas. Ko viņš ar to domāja? Es kožu? Viņa nesaprotoši palūkojās uz Tarkanu. Jā, viņam taisnība, es protams nekožu. Viņa jau teica priecīgāk, iebraucot, kāpēc vārdiem tiek pievienots "ne". Mani sauc Gvendolina... Uzvārdu gan neatceros. Viņa sāka smaidīt vēl platāk. Gaišie mati vizēja degošā margarīna gaismā. (Loreal īpašā biezpiena līnija. Bagātina matus... ar biezpienu, un padara tos spīdīgus un spēcīgus. Jo es esmu tā vērta!) Esi sveiks mūsu KMID bariņā. Viņa apkampa Kirilu, pēc tam arī Pandamonu. Cik viņš liels un pūkains! Ceru tikai, ka nenograuzīs man galvu. Gvena ķiķināja. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.02.09 Kur: Citā kosmosā ![]() |
Viņa nekož, tātad ir vēl ļaunāk
Kirils mēģināja nostāties vietā, kur kāds cits būtu starp viņu un Gvenu, bet tas neizdevās. Pamanīdams, ka blondīne viņam strauji tuvojas, viņš zināja, ka bēgt nepaspēs, tāpēc nolaida rokas gar sāniem un centās neskatīties acīs (varbūt viņa pārdomās un neuzbruks). Sajūtas apkampiena brīdī bija neaprakstāmas, sirds sāka dauzīties un viss apkārt apmiglojās. Pandumons Gvenai jocīgā balsī atbildēja Liels un pūkains grauzīs galvu un ar purnu meklēja, vai Gvenai nav kāda kabata, kurā ir paslēpts kas ēdams. Šo rakstu rediģēja B.A.L.O.D.I.S: 12.03.2009 20:47 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
Nu re. Nebija nemaz tik slikti. Gvena priecīgi teica, redzot, ka Kirils ir iesprindzis. Atslābsti. Viā uzsita tam pa plecu.
Pie Pandamona teiktā, Gvena brīdi sastinga. Ak dievs! Viņš patiesi mani apēdīs!!! Kad lielais panda sāka viņu apostīt, viņa teju paģība kopā ar Kirilu, bet tomēr noturējās, redzot, ka panda no viņas īsās kleitiņas dzīlēm izmakšķerē biezpiena batoniņu. Sekoja atvieglojuma nopūta. Un es jau domāju, ka ar mani būs cauri. Tev garšo biezpiens? Viņa jautāja pandai, bet tikmēr Gvenas mīlulis, čivava, kas bija nosaukts Gvenas uzvārdā (ko protams viņa pati neatcerējās), pietipināja klāt Krilam, apošņājot viņa kājas. Tad viņš palūkojās uz Kirilu ar lielām un dzirkstošām acīm. Čivavai patika Kirils. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.08 Kur: Arkanara Gotiņtēvs 2012 ![]() |
Kāds es esmu muļķis! Tiešām, KMID ir ļoti slepena organizācija, tāpēc nevar kuram katram satiktajam stāstīt, ka mēs esam topošie šīs organizācijas aģenti.
Jā, Kādam taisnība, es drusku saputrojos ar tiem sarežģītajiem nosaukumiem, - Tarkans attaisnojās, - Mēs tik tiešām es no Kosmosa Maznodrošināto Iedzīvotāju Dienesta. Jauks zvēriņš, kā viņu sauc? - viņš pamāja ar roku uz lielās pandas pusi, - Bet vai tu tomēr neesi redzējis pa mežu klīstam vientuļu pingvīnu? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kirils grīļojās uz vietas un pēc brīža viņam atgriezās filma.
Maznodrošināti, Kosmiski, kas vēl, Akmeņi? Iedzīvotāji! Pingvīns? Maznodrošinātam? Iedzīvotājam? Kā maznodrošināts iedzīvotājs var uzturēt pingvīnu, suni un katru dienu krāsoties un staigāt apkārt glamūrā apģērbā? Vai nu viņi melo un tikai spēlējas ar mani, vai arī nodarbojas ar cilvēku tirdzniecību (blondīne protams, tad lūk kāds viņas mērķis!). Varbūt nevajag teikt mūsu īstos vārdus? Jā, un es esmu Elviss un tas ir mans Preslijs. Varbūt tas neizklausījās pārāk ticami? Dēm! Nu labi, manu modificēto runājošo kefīru sauc par Pandumonu vai vienkārši Pandū. Vai Panda. Varbūt, ja es sevi apliecināšu, tad viņi varbūt mūs nepaverdzinās un pieņems savā biznesā? Pingvīnu es neesmu redzējis. Kā viņš tā pazuda? Kirils ievēroja mazo sunīti ar smieklīgi mazajām kājiņām, kurš uz viņu skatījās smieklīgi lielām actiņām. Tās jau ir modificētas pupiņas! Kirils pastiepa roku un pielicās. Neaizsniedza, nācās pietupties. Uz brīdi piemirsās neapskaužamais stāvoklis. Viņš uzcienāja to ar kumosiņu belaša. Zin, ja iedos vairāk tad pārēdīsies un uzsprāgs. Pandumons diezgan apmierināti apēda biezpiena batoniņu, iepriekš to rūpīgi izsaiņojot un stingri apņēmās, ka grībēs apēst vēlvienu. Bet tad viņš sasmaržoja kaut ko pie Kāda. Šo rakstu rediģēja B.A.L.O.D.I.S: 12.03.2009 23:55 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: trust me, i'm a liar Fotogrāfs 2009 ![]() |
- Elviss un Preslijs? - Džerijs iesaucās, izdzirdējis jauno KMID biedru pievienojoties jau esošajam bariņam.
Turot vienā rokā somu, kurā bija joprojām noglabāta lidmašīnīte un sēnes, otrā rokā margarīna lāpu, viņš piegāja pie Kirla. - Hmmm, a kur Greislenda? - viņš pajautāja. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Flashback: Sveiki, es esmu Kirils un mums ātr... Āāk Dievs, blondīne! Dēm!
Nu, vispār draugi mani sauc par Kirilu, tā skan labāk. Hmm, Greislenda? Kirils no savas mugursomas izvilka grāmatiņu Tour de Cosmos un atšķīra vaļā. Grāmatiņa pēc paskata ir noplukusi un ar nodzeltējušām lapām. Bet uz nevienas lapas nekas nebija uzrakstīts. Kirils paņēma tintes piltspalvu, augšējajā labajā stūrī viņš uzrakstīja "ON" un apvilka ar apli riņķī. Uzraksts pazuda, bet parādījās cits uzraksts - "Welcome", it kā kāds to būtu uzrakstījis ar neredzamu roku. Tad Kirils lapas vidū uzrakstīja "Ģūūgle", zem tās pats no sevis parādījās taisnstūris, un uzraksts "Džeroms" (bet viņš tam nepievērsa uzmanību). Rāmī Kirils uzrakstīja, "Greislenda" un blakus pierakstīja "Meklē". Viss lapas saturs izgaisa un parādījās teksts - "Vai jūs domājāt Grassland?", uz ko Kirils atrakstīja "Nē". Šī rindiņa izgaisa un visas grāmatas lappuses piepildījās ar tekstu, kas sākās ar "Ir atrasti precīzi 873,115,034 rezultāti". Kirils nedaudz pašķirstīja, acīs krita tikai vūkijbarība, galaktikas, planētas, satelīti, principā pārāk daudz atbilžu, lai atrastu pareizo. Kirils pakasīja galvu un atbildēja Nezinu.. Un vairāk neko īpašu neteica. Pandumons piegāja pie Mini Kāda un gribēja spēlēties. OOC: Es pazūdu uz divām dienām, tapē varat aizņemties grāmatu to izmantot lai atrastu Diriģentu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lūk aiziet man pēdējais biezpiena batoninš. Gvena nedaudz sērīgi, bet tomēr esot starā teica, jo viņai patika, ka panduons ir tik akurāts un pūkains.
Greislenda? Kas ir Greislenda? UN kas ir Elviss un Preslijs? Es nekad tādus čaļus neesmu satikusi. Ja, protams, tie ir čaļi. Gvena sāka spriedeļot. Varbūt arī zinu, bet es nezinu, vai zinu. Bet kā es varu zināt, ka zinu, ka nezinu? Kā es varu nezināt to ko zinu, ja es to zinu? Bet kā tad es varu zināt, ka nezinu to, ka nezinu, vai zinu? Nu pilnīgs biezpiens! Pandas. Man patīk pandas. Tie ir visssssssmukākie kaķi, kādus es zinu! Gvena jūsmoti teica, iznirstot no savām nezinošajām zināšanām. Tikmēr čivava izbāžot mēli, kāri aprija belaša galabu. Tas priekš viņa bija gana pamatīgs, bet tas vairākas reizes aplaizījās un sāka luncināt mazo astīti vēl ātrāk un aktīvāk. MMrr... Tā apmēram izklausījās akut kas starp murdienu, murrājumu un rējienu. Čivavas nākošais solis bija sākt laizīt Kirila kāju, tā pateicoties par baložiem. Šo rakstu rediģēja washulis: 14.03.2009 00:42 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Elviss, Preslijs, Kirils, Pandumons, Pandū, Greislenda... Visi šie nosaukumi maisījās Tarkanam pa galvu un viņš vairs neko nesaprata. Tas bija vēl trakāk nekā ar Alanurinatusavrielanu, kura vārdu vismaz varēja saīsināt par Alanu (kaut arī īpašniekam tas nepatika).
Dārgais draugs! - brīdi padomājis, viņš uzrunāja jaunpienācēju, - varbūt tomēr izvēlies vienu vārdu, kādā tevi saukt. Citādi to garo penteri ir grūti atcerēties. Pingvīns pazuda, jo aizskrēja pakaļ dziedošajām sēnēm. - Tarkans laipni paskaidroja, - te ir viss mežs pilns ar tādām. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.11.08 Kur: Pie Datora Niks 2009 ![]() |
Kāds sajutis pandu ostāmies ap viņu nolēma viņam iebarot margarīnu. Paņēmis paciņu margarīna, viņš attaisīja to un nolika pandai deguna priekšā. "Ēd lielais pūkainais lāci!", viņš teica. Tad viņš izvilka margarīnsēni un to arī nolika blakus Pandumonam.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.05.05 Kur: ezermala ![]() |
Lupe, pamanījusi, ka jaunsatiktā biedra dzīvnieks ir aizdomīgi ēdelīgs, pavirzīja savu somu sev aiz muguras.
Sveiks, es esmu Lupe, un tur, viņa nekonkrēti pamāja ar roku uz debesīm, lido mans sikspārnis Korijs. Pagriezusies pret citiem, viņa turpināja, varbūt mēs varam turpināt meklēšanu? Man negribētos nakti pavadīt mežā, foršāk taču būtu sarīkot visiem šovakar tusiņu pilī...ko sakāt? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tarkans brīdi domāja, laiku pa laikam pakasīdams pakausi. Tad paziņoja: Cik pazīstu Diriģentu, viņš nelaiž garām nevienu baļļuku. Ja mēs sarīkosim baļļuku pilī, ir diezgan liela iespēja, ka viņš atradīsies pats.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lupe sajūsmā par šo lēmumu un to, ka bīstamā nakts pastaiga varētu atlikties, metās Tarkanam ap kaklu, nolaistot viņu ar margarīnu no lāpas. Tad, sakautrējusies, pagāja sāņus un izlikās, ka dikti aizņemti sauc Koriju. Korij, Korij, nāc, tu, klaiņojošais sikspārni, mēs iesim uz pili!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kāds apjautājās: "Mēs nevaram rīkot ballīti blakus skolai?" Tad viņš sadzirdēja Lupi ,kura sauca savu sikspārni. Viņš paskatījās apkārt un ieraudzīja ar margarīnu nolieto Tarkanu un iekliedzās, rādīdams ar pirkstu uz degošo vietu: "TARKAN! TU DEDZ!!!"
Šo rakstu rediģēja Kāds: 14.03.2009 23:10 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gvena vēl brīdi bija iegrimusi paŗdomās par savu zinošo nezināšanu, līdz izdzirdēja Kāda bļāvienu. Kur? Kas? ĀAAAAAAAAAAAAAAAAA! Tarkan! Šausmas. Jopcik bumbiņ! Nodzēsiet viņu kāds. Pag! LŪKKĀRPĀ IR JĀBŪT ŪDENIM. ĀTRI SKRIEN UZ TURIENI. TEVI TUR NODZĒSĪS BURVEKĻI!!!! Gvena sāka panikot, neejot tuvāk KMID biedram, jo negribēja aizdegties ar viņu.
Tūliņ pat! Nenodedzini visu mežu. Tā pie reizes tiks nodedzināts gan mežs, gan Lūkkmiestiņš un varbūt Diriģents!!! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tarkans apmulsis paskatījās uz Kādu: Ko? Kas? Es degu!? - viņš jau cēla gaisā rokas, lai pārbaudītu, vai patiešām šāda nelaime ir notikusi, bet uz rokām acīmredzami uzvēdīja karstums - laikam taisnība par degšanu vien bija.
Āāāāāā!!! - Tarkans iebrēcās nelabā balsī un atkal, rokas mētādams, sāka skraidīt apkārt. Tikai vēlreiz neiekrist sēnēs! Tad viņš atcerējās, ka tuvumā ir ezers, tāpēc mēģināja skriet uz turieni. Tiešām, drīz arī ezers bija klāt un Tarkans jau trešo reizi šodien ieplunčājās ūdenī. Degušie mati ūdenī nočūkstēja un apdzisa, un Tarkans, tecēdams gluži kā slīkonis, nāca atkal no ezera ārā. Ugunsnelaime bija likvidēta, toties vēsajā, vēlajā vakarā uzglūnēja cita. M-m-man sa-sa-salst, - izstostīja cietējs, klabinādams zobus. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 10.06.2025 04:19 |