Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Lūks no laukiem, ~ Lomu spēle 2008 ~ [GM][PZP] Parodija par scifi sāgām
Mitrene
iesūtīt 01.11.2008 15:39
Raksts #1

Cīnās ar Lankašīras laumiņām

Grupa: Biedri
Pievienojās: 27.06.08
Kur: Gatavojas universā lielākajam baļļukam.

Pamostoties tu paveries ārā pa logu un ieraugi klasisku savas planētas ainu. Sev blakus spektrofonā tu ieraugi ka ir pienākusi jauna ziņa. Kad vakar gāji gulēt tās vēl tur nebija. Tu piespied pogu un aparāts sāk skaļi balsī atskaņot šādu ziņu: " Sveiks. Tu varbūt jau esi aizmirsis, taču tu atstāji savas koordinātes mūsu KMID Kosmisko Mūllāpu Izskaušanas Dienesta automātiskajā robotbildētājā. Bet tā kā KMID ir ļoti slepena iestāde mēs diemžēl lielāko daļu tavu datu iznīcinājām... ...Ir pienācis laiks izpildīt savu pienākumu un stāties pretī Ļaunumam. Dodies uz starpplanētu kosmiskā aeroporta platformu 9 un 0.0034 sagaidi reisu 42. kas tevi aizvedīs taisnā ceļā uz Dandarīnu. Uz Dandarīnas tev jāatrod Lūks no laukiem, kas vedīs tevi tālākajā cīņā. pēc šī paziņojuma noklausīšanās lai saglabātu pilnīgu slepenību paņem šo spektrofonu iebāz blenderī uzgāz virsū labi daudz biezpiena un nospied iedarbināšanas pogu. Ziņojuma beigas"

Tik tikko noklausījies ziņojumu tu attopies ka tik tiešām biji pieteicies KMID. Tu paņem spektrofonu un iebāz blenderī. Nu ko laiks pastrādāt, tu iedomājies. saliec koferī mantas (noteikti uzrakstat ko jūs ņemat līdzi, čemodāns nav bezizmēra līdzi var ņemt līdz 10 lietām, un līdzi nepaņemtas lietas nedrīkstēs izmantot. (būtu smieklīgi taču pēkšņi spēles beigās atklāt ka tu visu laiku vadāji apkārt kamieli (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ) tā kā izvēlies prātīgi ko ņemsi līdz, jo noderēt var visneiedojamākās lietas)Un tagad laiks doties ceļā, tu iesēdies savā personiskajā mazlitrāžas kosmosmobīlī un dodies uz starpplanētu kosmisko aeroportu. nu ko laiks atrast platformu 9 un 0.0034. diez kur tā varētu būt...

Šo rakstu rediģēja Mitrene: 01.11.2008 15:39
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
53 Lapas V  « < 33 34 35 36 37 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (680 - 699)
Kāds
iesūtīt 08.03.2009 22:33
Raksts #681

Pievienojās: 02.11.08
Kur: Pie Datora
Niks 2009

Kāds izrāpās no ūdens un nenoslaucījies uzvilka necik izžuvušās drēbes, un aizgāja saņemt savu vakariņu porciju. Viņš tam piemeta kādas 2-3 margarīnpaciņas klāt un sāka ēst. Tad viņš at pilnu muti caur sēnēm runāja: "Manuprāt mēs varētu nakts vidū klīst caur mežu un varbūt uzdurties Lūkmiestiņam. Lūkkārpā iekšā doties es nevēlos, man nepatīk šī skola, tā izskatās pārāk liela un senatnīga, man bail ka tā varētu sabrukt!"

+Citēt rakstu
Vilks
iesūtīt 08.03.2009 23:01
Raksts #682

Pievienojās: 29.05.05
Kur: ezermala

Aaa nē, tikai ne naktī pa mežu.. Lupe iejaucās pa vidu, tad nokaunējās un mēģināja izlikties mierīga. Tas ir, es gribēju teikt - man tas nešķiet saprātīgi. Bet ja jūs visi par, es, protams, piebiedrošos.

+Citēt rakstu
washulis
iesūtīt 08.03.2009 23:09
Raksts #683

Cogito ergo sum

Pievienojās: 28.02.07
Kur: Divas mājas tālāk
Jaukais snīpis

Kamēr pie margarīnbekām notika jandāliņš un Tarkans šausminājās par savu izskatu, Gvena bija sekojusi kādai sēnei nedaudz dziļāk mežā. Tā bija viena makan liela un veikla sēne un staigājot augstpapēžu kurpēs, to noķert bija ļoooooooooti sarežģīti.

Ak tu pagāns! Viņa iespiedzās, uzklūpot tai virsū un piespiežot pie zemes.

Tikmēr čivava Lemons, kam izrādījās labs medību suņa talants, bija satvēris zobos teju duci tādu pašu sēņu. Nu labi, tu uzvarēji, Gvena smejoties atzina, saliekot visas savāktās sēnes savā bļodiņā, kas orģināli bija paredzētas biezpienam, bet ja kaut kur Biezpiencelmenes, tad tas arī nebūs peļami (par laimi, tādas arī atradās, bet tikai nedaudz, jo tās dikti retas.)

Pag...! Kur visi palika? Gvena iespiedzās, redzot, ka kaut kur aizklejojusi viena. Tā ir laba iespēja, lai pārģerbtos. Esmu jau nogurusi no šīm netīrajām parpalām.

Tā arī darīja. Viņa savā somā atrada skaistu sarkanu kleitu un uzvilka to. (IMG:http://prettytough.com/wp-content/uploads/2008/02/hk_red_dress.jpg) Uzreiz labāk! Viņa priecīgi atzina, nopētot sevi un gāja uzmeklēt pārējos, savu uzticamo čicavu turot rokās, otrā rokā somu, kurā glabājās sēnes.

Trokšņojošos biedrus nebijagrūti atrast. Sveiki. Es atradu nedaudz skraidoši sēņu un pat biezpiencemenes! Ko jūs sadarījāt? Viņa koķeti jautāja, nopētot savu kleitu, pieraugot, lai tā nenosmērējas.

+Citēt rakstu
Miervaldis Gotiņ...
iesūtīt 08.03.2009 23:28
Raksts #684

Gatavo atskaiti Zemvaldim

Pievienojās: 20.11.08
Kur: Arkanara
Gotiņtēvs 2012

Atguvis daudzmaz Koruskantisku, kaut arī krietni noplukušu skatu (Koruskantas smalkajās apģērbu fabrikās ražoto drēbju kopšanas instrukcijā nav punkta, kas ļautu tās mazgāt Lūkezerā), Tarkans atgriezās pie pārējiem, kuri jau bija paspējuši iekurt ugunskuru.

No sēņu viras gan viņš laipni atteicās, tā vietā iztiekot ar turpat zemē atrastajiem biezpiena batoniņiem.

Es jau arī domāju, ka gulēt mežā nebūtu prātīgi, - Tarkans piekrita Lupes izteiktajai idejai, - Labāk tiešām nakšņot Lūkkārpas ēku kompleksā. Gan jau tur var atrast kādas gulēšanai piemērotas telpas.

+Citēt rakstu
Vilks
iesūtīt 09.03.2009 12:40
Raksts #685

Jā, un varbūt mēs ledalu vai ko līdzīgu varam atrast arī Lūkkārpas pagrabā.. tādas lietas tak parasti glabā pils pagrabos, vai ne? Lupe cerīgi ieteicās, manīdama, ka viņas viedoklim ir vismaz viens sabiedrotais.

Es negribu, NEGRIBU, NEGRIBU naktī klīst pa mežu! viņa intensīvi domās atkārtoja. Bet, tā kā jauno komandas biedru klātbūtnē vajadzēja izskatīties drosmīgai, skaļi neko neteica.

+Citēt rakstu
Moriartijs
iesūtīt 09.03.2009 13:55
Raksts #686

Pievienojās: 20.02.07
Kur: trust me, i'm a liar
Fotogrāfs 2009

- Drīzāk draudošā ēkā nevis, draudošā mežā, manuprāt, - Džerijs konstatēja.

- Domāju, paēdīsim, un meklēsim nakts-māj/istabu iekš Lūkkārpas. Un rīt dosimies uz Lūkmiestiņu. -
viņš papildināja apskatīdams pārējos aģentus. Tad paņēma no Gvenas sēnes un noglabāja brokastīm.

+Citēt rakstu
washulis
iesūtīt 09.03.2009 20:24
Raksts #687

Cogito ergo sum

Jaukais snīpis

Palikšana pa nakt? Nu... Man jāpiekrīt vairākumam. Te ir visādi mošķi, nelīdzena zeme, čivinoši sikspārņi... Tikai tad Gvendolina atcerējās, ka Lupes mājdzīvnieks ir sikspārnis. Nē, ne tu. Citi sikspārņi. Kā viņu vispār sauc? Tas ir... kā viņu sauca? Tu jau, cik atceros, nosauci viņa vārdu. Viņa nopētīja sikspārni.

Bet par to, vai Lūkkārpā ir ledalus krājumi, es tīri šaubos. Ja būtu tāds krājumu kambaris, tad Kenagrids nebūtu uzspridzinājis mšu pudeles, bet gan savācis krājumos. Nu labi, tā ļurka nebija labākās kvalitātes, bet tomēr... Bet varbūt... viņi tieši grib radīt šādu iespaidu, ka skola ir baigā labulīšu iestāde, kur nedzer. Gvena lauzīja galvu, cenšoties nonākt pie loģiska secinājuma, bet vārds "loģisks" viņai bija visai liels un neizprotams svešvārds. Prāts neko attapīgu tā arī neizmeta. Ai, piekāst.

+Citēt rakstu
Miervaldis Gotiņ...
iesūtīt 09.03.2009 21:41
Raksts #688

Gotiņtēvs 2012

Es nemaz netaisos gulēt ārā, sēnēs, - Tarkans paziņoja, - man JAU pietika. Tikai un vienīgi ēkās.

Ja Kenagrids būtu mums šmigu atņēmis, tas liecinātu, ka viņš to grasās kaut kur uzglabāt. - viņš skaļi prātoja, - Un tad mēs zinātu, ka tāda šmigas slēptuve Lūkkārpā ir. Tagad viņš grib, lai mēs domājam, ka tādas nav. Es viņa vietā darītu tieši tāpat. Bet kāpēc tev tā ēka liekas draudoša? - Tarkans paskatījās uz Kādu.

+Citēt rakstu
washulis
iesūtīt 09.03.2009 22:01
Raksts #689

Cogito ergo sum

Jaukais snīpis

Jā, jā, jā. Gvena tikai piebilda, klausoties Tarkana argumentus. Pag... Kas jums te īsti ar sēnēm notika? Es dzirdēju baigu aurošanu, ārdīšanos un kliedzienus "Lec ezerā!" Viņa sašķieba ģīmi, pieslējusies kājās, pēc tam, kad bija apsēdusies uz kāda glīša celma.

Kāpēc Kādam nepatīk Lūkkārpa? Viņa pie sevis domāja. Varbūt bērnība trauma no skolām. Vai arī viņam nepatīk vārds, kurā ir divi "k" pēc kārtas.
Bet vai tāpēc ir vērts neiet? Varbūt viņiem ir lieli sēņu krājumi. Kā nekā, viņi dzīvo pie šī meža. Mēs varētu tur padzīvot, pajautāt burvekļiem, kur ir taisnākais un drošākais ceļš uz Lūkkmiestiņu (tajā jau arī ir divi "k"!) un... tur pielieties. Ko sakat?

Gvena jau spēra dažus soļus atpakaļ uz Lūkkārpas pusi, iedrošinot citus.

+Citēt rakstu
Kāds
iesūtīt 09.03.2009 22:35
Raksts #690

Niks 2009

Kāds atbildēja Tarkanam, cenšoties izklausīties drošs: "Nav jau tā ka man būtu īsti bail no tās skolas, tik man viņā īsti nepatīk!" Viņš apēda vēl pāris sēnes, kas mētājās uz zemes un atlaidās gar zemi.

Izdzirdējis Gvenas aicinājumu doties iekšā skolā, Kāds spalgi iespiedzās: "Īk! tikai ne to skolu!" Nākamajā brīdī viņš bija uzrāpies tuvumā esošā kokā apmēram līdz pusei un bija cieši apķēris koka stumbru, aiz bailēm, ka viņam nāktos iet iekš skolas.

+Citēt rakstu
washulis
iesūtīt 09.03.2009 22:55
Raksts #691

Cogito ergo sum

Jaukais snīpis

Gvena klausījās, ko Kāds atbild Tarkana. Viņa tikai noplātīja rokas. Tad nu gan. Tātad vienkārši iemesla nav, vai arī tu to nevēlies pateikt? Viņa ķircināja Margarīnu.

Brīdi Gvendolina jau sprieda, vai neraut Kādu aiz rokas, lai beidzot ievilktu skolā, bet tas naski jau bija nokļuvis. Tu ko? Tā taču var nosmērēties! Un nagus nolauzt. Varbūt pat dabūt nobrāzumus. Lien tik lejā! Viņa sauca pakaļ Margarīnam, pienākot kokam tuvāk.

Tā nu mēs nekad nenokļūsim Lūkkārpā. Viņa atkal noplātīja rokas un nopētija pārējos. Kādi ierosinājumi, lai dabūtu viņu lejā? Man liekas, ka ar margarīnu nepietiks.

+Citēt rakstu
Vilks
iesūtīt 10.03.2009 10:51
Raksts #692

Hmm, Lupe mēģināja iejaukties sarunā, kas viņasprāt bija nonākusi strupceļā. Varbūt mēs varam uz nakti apmesties kaut kur mežmalā, nu, vismaz ne pašā mežā, bet zem klajas debess. Un daži no mums varētu aiziet uz Lūkkārpu izlūkos un varbūt atrast tur kaut ko ēdamu un dzeramu. Un varbūt ko līdzīgu segām. Es, piemēram, labprāt ietu. Pie tam drīz būs tumsa un Korijs Lupe paskatījās uz Gvenu,tā sauc manu sikspārni, var mums palīdzēt meklējumos. Nu, viņš var ielīst pa maziem lodziņiem un lūciņām un izlūkot, vai tur nav bīstami.

Tad, palūkojusies uz Kādu, viņa piebilda, nē, nu, protams, gulēt kokā arī ir viena no iespējām. Tikai es to labprāt neizvēlētos.

+Citēt rakstu
Moriartijs
iesūtīt 10.03.2009 12:53
Raksts #693

Fotogrāfs 2009

- Lukkarpa will go through the Green Glass Door.!!! - Džerijs iesaucās izdzirdis Gvenas komentāru par K burtiem.

Priecīgs ka gandrīz visi ir paēduši, Džeroms noglabāja liekās sēnes brokastīm, bļodiņas un ēdampriekšmetus ar katliņu nomazgājis un nolicis somā, nodzēsa ugunskuru un teica Kādam,

- Tūliņ pat kāp lejā! Tu varēsi gulēt Lūkkārpas durvīs. Ko var zināt, kas te naktīs lodā! -

+Citēt rakstu
Kāds
iesūtīt 10.03.2009 18:21
Raksts #694

Niks 2009

Joprojām iespiedis seju koka stumbrā Kāds teica: "Es pilnīgi un noteikti negribu iet Lūkkārpā, es pat tajā pa pusei nevēlos ieiet! Bet manuprāt tie, kas šeit naktīs lodā apkārt ir mazāk bīstami par Lūkkārpu!" Bet lejā pie koka stāvošajiem tas izklausījās šādi: "Pilnīgi un teikt gribu iet novārtā pat tajā pusē iet! Bet nerātnie šiet ... ir mazāk bīstami pārlūkkārpu." Tad viņš atrāva galvu no stumbra, ievilka elpu, un iespiedis galvu kokā sāka vaidēt par to cik gan Lūkārpā ir bīstami.

Šo rakstu rediģēja Kāds: 10.03.2009 18:25

+Citēt rakstu
washulis
iesūtīt 10.03.2009 19:37
Raksts #695

Cogito ergo sum

Jaukais snīpis

Gvena piepacēla uzaci, lūkojoties uz Kādu. Nē, nu tas jau ir vienkārši smieklīgi. Pieaudzis cilvēks un baidās no kaut kādas skolas. Ak, tu gļēvais Margarīns! Viņa iesaucās, kļūstot jau nepacietīga.

Ja neiesi uz Lūkkārpu, tad es gan iešu. Sekojot Lupes ieteikumam, atnesīšu segas vai ko tamlīdzīgu, jo Man jau nav grūti izpalīdzēt biedriem un nelikt tiem salt meža malā, jo kāds negrib doties uz Lūkkārpu! Viņa dusmīgi teica, rokas sānos ielikusi.

Kurš ar mani? Viņa uzrunāja pārējos, ignorējot Kāda vaidus un Džerija jocīgo izbļāvienu par to, vai Lūkkārpa ies caur zaļām stikla durvīm...

+Citēt rakstu
Vilks
iesūtīt 10.03.2009 22:18
Raksts #696

Ok, varbūt tad ejam uz Lūkkārpu, pirms vēl kļuvis pavisam tumšs? Lupe lietišķi ieteicās. Mēs ar Gvenu ejam, kas vēl nāks? Tarkan, Tu? Vai nāks arī Džerijs un Kāds lai paliek pie mantām?

+Citēt rakstu
Miervaldis Gotiņ...
iesūtīt 11.03.2009 00:49
Raksts #697

Gotiņtēvs 2012

Ejam uz Lūkkārpu! - Tarkans uzstāja, - mantas ņemam līdzi. Mēs nevaram zināt, vai te mežā nedzīvo zagļi.

Viņš paņēma savu čemodānu un paskatījās apkārt - Bet kur ir Diriģents!?

Pingvīns nebija redzams. Viņš bija aizskrējis dziļāk mežā pakaļ bēgošajām margarīnbekām.

Tā... - Tarkans sadrūma, - ko lai tagad dara?

+Citēt rakstu
washulis
iesūtīt 11.03.2009 16:56
Raksts #698

Cogito ergo sum

Jaukais snīpis

Jā. Jā. GVena lepni sauca, saprotot, ka uz Lūkkārpu nebūs jādodās vienai. Viņa jau sāka braši soļot uz priekšu, kad sadzirdēja Tarkana jautājumus par savu mājdzīvnieku.

Viņa nekur nav? Viņa pagriezās apkārt, ar acīm meklējot piemīlīgo pingvīnu. Nav... Tikai ne Diriģents. Viņš ir vismukākais (patiesībā, vienīgais) pingvīns, ko jel kad esmu redzējusi!!! Mums viņš jāatrod! Gvena sāka stresot. Es jau nu negribētu, lai mans... čicava pazustu. Nu nē. Viņa mīļi paskatījās uz savu mājdzīvnieku, kas nupat bija izlēcis no Gvenas rokām un sāka ostīt zemi.

Mans sunītis ir labs sēņu mednieks. Varbūt mēs tā varētu arī Diriģentu atras? Gvena teica. Njā, uz Lūkkārpu laikam tik drīz nedosimies.

+Citēt rakstu
Moriartijs
iesūtīt 11.03.2009 17:34
Raksts #699

Fotogrāfs 2009

- Varbūt viņš pats atradīsies... - Džerijs ieminējās. - Domāju noliksim mantas Lūkkārpā un tad iesim meklēt Diriģentu. -

Tad brīdi padomājis, - Varbūt viņš ir jau Lūkkārpā? Mēs varētu uztaisīt lāpas un viņu meklēt! -

+Citēt rakstu
Kāds
iesūtīt 11.03.2009 21:48
Raksts #700

Niks 2009

Kādā modās aizkustinājums pret Tarkana mājdzīvnieku, tādēļ viņš no koka nolauza pāris zarus, norāpās lejā, apvīstīja tos ar sūnām un uzsprauda uz zariem viegli degošu margarīnu paciņās. To izdarījis viņš izdalīja visiem pa divām lāpām, gadījumā ja viena nokrīt un/vai pazūd. Kāds vēl piemetināja: "Tikai uzmanieties, lai degošais margarīns neiztecētu uz zemes, sakarsis tas ir šķidrs un var izlīt!"

+Citēt rakstu

53 Lapas V  « < 33 34 35 36 37 > » 
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 11.06.2025 08:23