![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
Šī būs spēle ar spēles vadītāju. Spēles vadītājs būšu es. Personāžus pieteikt manā PZ kastē. (Ja vien viņa nav pilna. Ja ir pilna uzskatiet to par pirmo pacietības pārbaudījumu.) Es pēc tam jums aizsūtīsu infu, kuru vajadzēs iepostot ATD pavedienā.
Spēles laiks ir pēc sestās epizodes. Jaunā Džedaju Ordeņa ēra. Lai piedalītos spēlē ir vismaz jābūt redzētām Star Wars filmām un jāizprot Star Wars universa uzbūve un mehānisms. Ja jūs gadījumā esat pēkšņi izlasījuši vairāk par mani un pamanat, ka es kaut ko nezinu, lūdzu nemēģiniet ar mani manipulēt. Tam visticamāk nebūs rezultāta, ja vien jūs nepieprotat affect mind pa īstam. Ir pagājuši 20 gadi kopš Alianses varoņi iznīcināja Nāves Zvaigzni, sagraujot Imperatora varenību. Kopš tā brīža jaunā Republika, ir centusies atjaunot mieru un labklājību galaktikā. Luks Skaivolkers ir Džedaju Akadēmijas vadītājs uz Javīnas 4, Mara Džeida Skaivolkere ir ne tikai viņa sieva, bet spēcīga sabiedrotā un uzticama persona. Hans un Lea Solo audzina savus bērnus un palīdz Lukam un Marai. Es vēlētos spēlē redzēt nelielu personāžu skaitu, kas spēj savā starpā sadarboties. Personāžiem jābūt samērā jauniem un bez pasaules mēroga slavas. Nepaļaujieties uz savu personāžu kontaktiem ar pasauli, iespējams, ka daļu no spēles tie jums nebūs pieejami. Veidojiet personāžus, kas spēs savu darbu izdarīt arī paši. Drīkst būt Spēka lietotāji. Neveiksmīgi ļaunīši no satracinātu grupas biedru nagiem glābti netiks. Pacietīgi un savas darbības labi plānojoši ļaunīši ir OK. Brīdinu, ka dumja un neapdomīga rīcība tiks atalgota pēc nopelniem. Visticamāk ar personāža nāvi. (Nē, Tu nevari viens pats izkaut visu cietumu, pat būdams Spēka lietotājs) Tavs personāžs. Tu vari spēlēt jebkuru klasi, kuru vēlies. Ieskaitot džedajus un sithus. Tikai ņem vērā, ka šie personāži ir nevis meistari, bet tikai mācās. Un viņiem nebūs tādas spējas kā Palpatinam vai Yodam. Tas tādēļ, lai visa spēle nepārvērstos par vienu vienīgu lielu Armagedonu. Izvēloties Sithu, atceries, ka dumjš ļaunums nav ilgdzīvotājs. Tā, ka lūdzu nepārvērtē sevi. Un ja tomēr izvēlies būt siths, tad saproti, ka Tu esi pieteicies uzdevumā kopā ar labajiem un ja atnākot paziņosi, ka esi siths, visticamāk Tevi uzreiz nogalinās. Un Jaunās Republikas laikā tomēr tumšās puses piekritējus stipri vien nemīl! Tā ka Tu jau esi izvēlējies personāžu - potenciālo mirēju. Tad proti to slēpt un izdzīvot! Uz PZ iesniegt lūdzu šādu informāciju: 1)tēla vārds, 2)dzimums, 3)rase (pieejamas visas SW rases. Bet izvēlaties kaut ko saprātīgu. Lūdzu neņemt spēlēt evokus, vai džavas, vai smilšu ļaudis. ) 4)augums, 5)vecums, 6)dzīvesvieta, 7)ģimene, 8)klase (džedajs (konsulārs vai sargs), siths (tumšais džedajs), karotājs, augstdzimušais vai aristokrāts, Spēka adepts, tehniskais speciālists, skauts, skaundrels) 9)ieroči, 10)izskata apraksts (var bildi, ja izdodas neta dzīlēs kaut ko pa tēmu atrast), 11)rakstura apraksts, 12)tēla pagātnes apraksts (Leģenda. Svarīga lieta šai spēlei. No tavas izdomas un pamatojuma var būt atkarīga tēla nākotne) Sīkāk par klasēm: Džedajs: - konsulārs - džedajs, kurš kombinē diplomātiju un izglītības zināšanas kopā ar Spēka lietošanu - sargs - džedajs, kurš kombinē uztrennētas fiziskās un mentālās maņas kopā ar Spēka lietošanu Ja izvēlies būt džedajs, tad tev var būt gaismas zobens. Siths/ Tumšais džedajs: Spēka Tumšās puses lietotājs. Vai nu uzreiz apzinājies Sithu kultūru un spēku, vai arī izbijis džedajs, kuru savaldzinājusi Spēka Tumšā puse. Ja izvēlies būt siths vai tumšais džedajs, tev var būt gaismas zobens. Spēka adepts: Spēka lietotājs, kurs nav speciāli apmācīts, bet pats savos veidos iemācījies vadīt spēku. Karotājs: Cīnītājs, kurš trennējies tieši uz tuvcīņam, vai cīņam ar ieročiem. Profesionālais cīnītājs. Augstdzimušais: Dzimis kādā valdnieku ģimenē, parasti ar ļoti labām diplomāta spējām un plašiem kontaktiem. Tehniskais speciālists: Persona, kura ļoti labi pieprot tikt galā ar tehnisku ierīču labošanu, izgatavošanu. Prot labot kuģus un vēl daudz ko citu. Skauts: Persona, kura ļoti labi prot orientēties. Izdzīvot nepierastos apstākļos, sajust draudošas briesmas. Skaundrels: Persona, kura ir viltīga, ar plašu sakaru tīklu (tādu pašu viltnieku - afēristu) Iesaistās dažādās afērās, prot viltot dokumentus, dažādus datus un visādi citādi apkāst pārējos... vai arī tiem palīdzēt... Spēles sākums. Republiku pāršalkusi briesmīga vēsts. Uz divām planētām ir pilnībā nogalinātas valdnieku ģimenes. Radot haosu un nemierus. Uz trešās planētas atentāts nav pilnībā izdevies. Ir izdzīvojušie. Republikas senāts lūdz Džedaju ordeni noskaidrot ļaundarus un iemeslus. Luks Skaivolkers meklē brīvprātīgos, kuri gatavi doties izmeklēt šos atgadījumus. Sapulcēšanās vieta uz Javīnas 4 ordeņa mītnē. Lai Spēks ar jums!!!! Šo rakstu rediģēja Sindra: 06.10.2008 15:27 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gadalaiku aizstāve ![]() Grupa: Spēļu pārziņi Pievienojās: 14.11.05 Kur: Visa sākumā, vidū un beigās Spēļu pavēlniece ![]() |
Tātad - sanāk, ka visas vienvietīgās ir jau aizņemtas? Vismaz viena tiešām sanāk...
Un ja Gungānis būs kopā ar Elēnu, tad tas nabadziņš būs tumsas pusē (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) Šo rakstu rediģēja Pūķēns Sāra: 08.10.2008 22:38 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.06 Kur: Parasti gultā pie datora Klusais vērotājs ![]() |
Kāpēc visi tā neieredz gungāņus? Rasisti esat? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Angel of Music ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.04 Kur: Azeroth Spēļu meistars 2012 ![]() |
vienvietīgās parasti ir kapteinim un pilotam, ja viņi atdodām dāmām savas vietas, tā ir viņu darīšana.
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) es gan vēl neizlasīju ko jūs tur sastrādājāt. un neapbižojat gungāni. Gungāņi ir jauki ^^ |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Bet mums tēli ar nejaukiem raksturiem, un tādiem ar jaukiem gungāņiem grūti sadzīvot. Lai gan šis vēl nav neko tādu pārsteidzoši katatrofālu izdarījis. Vēl ir cerība pieskaitīt pie normālas tautas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
es jums parādīšu nejaukos raksturus...
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Vo- vo! Kādi vēl nejaukie raksturi? Apšaut visus! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
Vienu nejauku raksturu grupā var pārdzīvot, bet vairāki - neticu, ka Mara Džeida ko tādu laistu cauri. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Viņa pati, kā zināms, to ir izgājusi personīgi. Un 20 gadus Jaunajā Republikā! Kādi vēl tumšie? Jūs gadus 40 esat no tekošā pasaules laika atpalikuši. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Nejauki riebekļi - tas jā, bet ne tumšie. Nebija jau neviena, kas ko tādu kādam varētu vispār iemācīt. Vispār es teiktu, ka tas, ka agrākā laika epizodes ir jaunākas, ir sajaucis visu saprašanu par attieksmi pret gaismu/tumsu galaktikā. Ar Lorda Veidera tēlu jau vien pietika, lai visiem riebtos tumšā puse, bet tādu pievilcību mēģina attēlot. (Tās ir tikai manas domas, jums nav obligāti to ņemt pierē.) Pilots nebūs jauks un savu vietiņu neatdos dāmām. Viņa kajītē ir pulti dublējošās iekārtas, kuras viņam pašam vajag. Tūlīt atradīšu kādu kuģa shēmu, kas, manuprāt, varāk vai mazāk atbilst aprakstam, un ielikšu. Īsti precīzi jau nav... vienam ir par maz kajīšu, otram - mazliet par daudz. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) (IMG:http://img.photobucket.com/albums/v32/Roviela/SW-defrog-Prochnow.gif) (IMG:http://img.photobucket.com/albums/v32/Roviela/SW-DefrogCruiser-Galaxy.gif) Šo rakstu rediģēja Roviela: 09.10.2008 08:55 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nu tā gluži nav, ka nav tumšo, galu galā tur spēles ievadiņā bija rakstīts, ka var spēlēt tumšo.
Un kā iemācijās skilus, ja spēlētājs labi padomā var itin atbilstošu pamatojumu izdomāt. Tikai to parasti nedara cilvēki, kas saskaras ar sw spēli pirmo reizi. Šinī gadījumā es vairāk domāju, ka spēlētāji ir nevis tumši, bet tiešām ar nejaukiem raksturiem, augstprātīgi, iedomīgi, lecīgi un ar tādām rakstura īpašībām Marai īsti nav problēmu. Viņai neinteresē personības, bet lai ļaudis paveic savu darbu, bez tam viņa ar nemaz visus nepazina. Tikai džedaju, Kjelu, kas jau mētājas pa akadēmiju kādu laiku, Rin - Veju un zināja, ka abi augstmaņi ir saistīti ar slepkavībām. Tā, ka varat droši turpināt tādā pat garā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Nu jā, pat spriežot pēc apraksta, visi, izņemot džedaju, ir Spēkā vēl mazliet ne cepti, ne vārīti. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Nejaukos raksturiņus palabosim. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Pilotam ir visas iepējas izvērsties uz kuģa. Pēc tam gan viņš to visu var dabūt sev uz galvas atpakaļ! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Man tikai mazliet rada bažas par tādas komandas motivāciju kaut ko visiem kopā izdarīt, bet, domāju, ar to Tu tiksi galā. Tas ir man, kā cilvēciņam, kas spēlē, nepatīk komandas, kas nodarbojas nevis ar kopējo lietu, bet ar savu iekšējo attiecību kārtošanu. Nekas, to es pārdzīvošu, ceru, ka ļoti netraucēs. Vai kuģu shēmiņas derēja? Es varu ielikt vēl, man viens cits patruļkuģis patika labāk, bet tam ir veseli divi mazie iznīcinātāji uz borta, tāpēc neieliku. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Nē, es runāju par to, ka ja mūsu biedrs gungāns būs vienā istabā ar Serafu un uzvedīsies līdzīgi savam slavenajam radagabalam, tad manam tipiņam var neizturēt nervi un viņš var izdarīt ko sliktu, arī pielietojot Spēku.
Un tādas lietas taču ved uz tumšo pusi, to es ar to domāju... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Bet cerēsim uz to labāko. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Es balsoju par pirmo kuģi. Liekas tāds vairāk piemērots. Otrs ir diezgan liels un izskatās, ka tā vadīšanai derētu nevis vienu pilotu, bet kapteini, navigatoru, pilotu un t.t. Par tām kajītēm jau var piedomāt paši. Tikai jautājums - divvietīgajās kajītēs gultas ir blakus tā kā attēlos, ja? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Man šķiet, ka būs jāpiedomā kuģiem trūkstošās detaļas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Ne viens, ne otrs nav īsti tas. Tam, pirmaja, falkonveidīgajam, pilotu kabīne ir pieliekama atsevišķi - tas ir šatls. Kravas kuģis, galu galā, kam visa ekipāža spējīga savietoties pilotu kabīnē un, ja kas - atdalīties no kuģa. No apaļajiem pankūkkuģiem var dabūt vēl vienīgi Koreliānas kuģi - tādu, kā Falkons. Nez vai mums tāds tieši ir. Visās shēmās, ko redzēju, tiešām, nez kāpēc gultas ir blakus saliktas. Es gan domāju, ka tās var izšķirt, piedevām salikt vienu virs otras, vietas taupīšanas nolūkos. Šo rakstu rediģēja Roviela: 09.10.2008 09:25 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nu es domāju, ka nevajag priekšlaicīgi satraukties un gan jau ar motivāciju viss būs labi.
Un gan jau iemācīsim arī biedrus mīlēt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) No kuģu shēmām pilots droši var izvēlēties, kura labāk patīk. Iznīcinātājus uz borta gan jums nevaig. Bet citādi man ir vienalga vai jūsu kuģītis ir apaļš vai izstiepts. Lieta, kura mani vairāk interesē ir sadalīšanās pa kajītēm un es šobrīd netieku ar to skaidrībā. Pirmām kārtām jau par to, ka misijas dalībnieki ir 8, bet vietu skaits ir 10. Kas nozīmē, ka divi pilnīgi mierīgi var dzīvot atseviški divvietīgajā kajītē. Šobrīd no aprakstiem es saprotu, ka vienvietīgās kajītes ir aizņēmuši: Kjels un Ekslejs. Divvietīgās: Nr. 1 - Rin Vejs Nr. 2 - Serafs, Elēna (?) Nr. 3 - Binkss Nr. 4 - Merīna Tātad iznāk, ka vietu vēl nav atradis Kairons, kurš vēl nav ieradies. Is this correct? Divvietīgajās kajītes gultas nav blakus. Viena ir vienā sānā, otra otrā. Pavidu drusku telpas, skapīši, galdiņš. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pilotam ir diezgan vienalga. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Viņam labāk patiktu ne apaļš kuģis, jo apaļajam pilotu kabīne ir vienā spārna galā, nevis vidū.
Varētu būt no garenajiem kuģīšiem, bet mazāks, nekā šis, ko ieliku. Tā, ka pilotu kabīnē ir 2 vietas, un nekādu mazo iznīcinātāju, un kajīšu skaits ir norādītais, un ir arī kopkajīte, un vienvietīgās kajītes ir tuvāk pilotu kabīnei. Totiesšaujamie ir trīs - pilotam, un divi sānos, jaudīgāki. Jā, Kjels tup pilota kajītē ar dublējošajām iekārtām un nevienam to negrasās atdot. Skaistumam ielikšu vēl Falkona shēmu! (IMG:http://img.photobucket.com/albums/v32/Roviela/Falcon.jpg) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gadalaiku aizstāve ![]() Grupa: Spēļu pārziņi Pievienojās: 14.11.05 Kur: Visa sākumā, vidū un beigās Spēļu pavēlniece ![]() |
Kā jau Sindra teica, nav obligāti jābūt tumšam, bet vienkārši ar negantiem raksturiem un lielām ambīcijām.
Par kajītēm - es biju domājusi Elēnu iebāst pie Elony tēla, tas būtu viņas interesēs, bet mierīgi var arī ar kādu citu, ja GM ir vēlme, tādēļ jau rakstīju, ka viņa īsti nezina, kas istabā apmeties, vai ja Elony ir pretenzijas. Elēna ir šādā ziņā elastīga un Gungānis būs viņas mazais 'zvēriņš' (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) P.S. Ja es sāku maldīties aprakstos par to, kur kas atrodas kuģī, nebaurojat - shēmas man tikai samežģīja smadzenes. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ak! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
Es mēdzu bļaut pārlieku savlaicīgi un bieži vien nepareizi. Atvainojiet man šo vājību! Spēles gaitu tas neietekmēs. Bet jūs taču visi esiet kuģī! Vai tad nevar noprasīt tieši? "Ei, Tu, jā, Tu, ausainais, tur esi? Jā? Nē? Tad es iešu tur!" un tamlīdzīgi. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Elony nav iebildumu, vēl jo vairāk to nebūs Serafam. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Noprasīt var, bet vai tas būtu taktiski? Elēna ir aristokrāte un par spīti visam, pieklājību un ko tādu viņa ietur, kā arī - kāds tur prieks sevi atklāt kā kārti pirmajā gājienā? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
Prieks. Tātad - Elēna ir vienā kajītē ar Serafu Šo rakstu rediģēja Pūķēns Sāra: 09.10.2008 12:28 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es tikai gribēju pabrīdināt, ka man 21.00 atkal reids sākās un ja gadienā jums tai laikā uznāk mega giga spamojamais, tad jūs droši varat dabūt atļauju pacelties un uzsākt lidojumu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es jau īsti negribu jaukties jūsu darīšanās, bet man liekas, ka ja jums interesē ko māk citi, tad kādam vienkārši to vajag pajautāt.
^^ Citādāk šobrīd tur ir tikai domas, domas... Un izskatās, ka grupa ir baisi nesaliedēta. Nu sākumā tas ir normāli, bet neizskatās, ka kāds, ļoti vēlētos iepazīt savus jaunos biedrus, lai gan idejiski piedaloties šādā pasākumā katram ir kaut kāda interese kapēc viņš to dara. So.. jūs taču vēlaties atrisināt kvestu.. Nu tobiš beidziet emoties pa kaktiem vai arī man nāksies jūs saliedēt citādā veidā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/devil.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kjels pašlaik domā, ka Ekslejs ir sanāksmes vadītājs. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
Pārtraukt komandiera sasauktu sanāksmi tāpēc, lai pateiktu priekšā (tas ir, pārņemtu iniciatīvu), kas tagad būtu jādara... nav labi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Kjels ir zināmā mērā ne brīvais pilots, bet gan vairāk militārs, kur subordinācijai ir nozīme. U-ū! Komandieri! Ja viņi ēstu pusdienas, tad gan Kjels nekautrētos itin nemaz. Vai arī tās nav domāts Kjelam? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) Ja ir, tad es pielabošu postu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Lai komandieris pēc tam aizrāda, ka tā viņu pārtraukt nafff labi. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nu būsim reālisti. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Pēc idejas komandieri pārtraukt nav labi, bet Ekslejs ir jauns džedajs un domājams, ka ļaunā neņems, bez tam cik es esmu pamanījusi, Mr.Bl@ck nav no aktīvākajiem spamotājiem un ja sapulces vada neaktīvi spamotāji, tad tās mēdz ievilkties un ievilkties un beigās jau visi ir aizmirsuši, kur viņi bija un kapēc... Ta, ka feel free... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 05.06.2025 04:36 |