Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Star Wars: "Jaunais Džedaju Ordenis", ATD pavediens
Sindra
iesūtīt 05.10.2008 02:07
Raksts #1

Angel of Music

Grupa: Biedri
Pievienojās: 15.01.04
Kur: Azeroth
Spēļu meistars 2012

Šī būs spēle ar spēles vadītāju. Spēles vadītājs būšu es. Personāžus pieteikt manā PZ kastē. (Ja vien viņa nav pilna. Ja ir pilna uzskatiet to par pirmo pacietības pārbaudījumu.) Es pēc tam jums aizsūtīsu infu, kuru vajadzēs iepostot ATD pavedienā.

Spēles laiks ir pēc sestās epizodes. Jaunā Džedaju Ordeņa ēra. Lai piedalītos spēlē ir vismaz jābūt redzētām Star Wars filmām un jāizprot Star Wars universa uzbūve un mehānisms.
Ja jūs gadījumā esat pēkšņi izlasījuši vairāk par mani un pamanat, ka es kaut ko nezinu, lūdzu nemēģiniet ar mani manipulēt. Tam visticamāk nebūs rezultāta, ja vien jūs nepieprotat affect mind pa īstam.

Ir pagājuši 20 gadi kopš Alianses varoņi iznīcināja Nāves Zvaigzni, sagraujot Imperatora varenību. Kopš tā brīža jaunā Republika, ir centusies atjaunot mieru un labklājību galaktikā.
Luks Skaivolkers ir Džedaju Akadēmijas vadītājs uz Javīnas 4, Mara Džeida Skaivolkere ir ne tikai viņa sieva, bet spēcīga sabiedrotā un uzticama persona.
Hans un Lea Solo audzina savus bērnus un palīdz Lukam un Marai.

Es vēlētos spēlē redzēt nelielu personāžu skaitu, kas spēj savā starpā sadarboties. Personāžiem jābūt samērā jauniem un bez pasaules mēroga slavas. Nepaļaujieties uz savu personāžu kontaktiem ar pasauli, iespējams, ka daļu no spēles tie jums nebūs pieejami. Veidojiet personāžus, kas spēs savu darbu izdarīt arī paši. Drīkst būt Spēka lietotāji.

Neveiksmīgi ļaunīši no satracinātu grupas biedru nagiem glābti netiks. Pacietīgi un savas darbības labi plānojoši ļaunīši ir OK.
Brīdinu, ka dumja un neapdomīga rīcība tiks atalgota pēc nopelniem. Visticamāk ar personāža nāvi. (Nē, Tu nevari viens pats izkaut visu cietumu, pat būdams Spēka lietotājs)

Tavs personāžs.

Tu vari spēlēt jebkuru klasi, kuru vēlies.
Ieskaitot džedajus un sithus. Tikai ņem vērā, ka šie personāži ir nevis meistari, bet tikai mācās. Un viņiem nebūs tādas spējas kā Palpatinam vai Yodam.
Tas tādēļ, lai visa spēle nepārvērstos par vienu vienīgu lielu Armagedonu.

Izvēloties Sithu, atceries, ka dumjš ļaunums nav ilgdzīvotājs. Tā, ka lūdzu nepārvērtē sevi. Un ja tomēr izvēlies būt siths, tad saproti, ka Tu esi pieteicies uzdevumā kopā ar labajiem un ja atnākot paziņosi, ka esi siths, visticamāk Tevi uzreiz nogalinās.
Un Jaunās Republikas laikā tomēr tumšās puses piekritējus stipri vien nemīl! Tā ka Tu jau esi izvēlējies personāžu - potenciālo mirēju. Tad proti to slēpt un izdzīvot!

Uz PZ iesniegt lūdzu šādu informāciju:

1)tēla vārds,
2)dzimums,
3)rase (pieejamas visas SW rases. Bet izvēlaties kaut ko saprātīgu. Lūdzu neņemt spēlēt evokus, vai džavas, vai smilšu ļaudis. )
4)augums,
5)vecums,
6)dzīvesvieta,
7)ģimene,
8)klase (džedajs (konsulārs vai sargs), siths (tumšais džedajs), karotājs, augstdzimušais vai aristokrāts, Spēka adepts, tehniskais speciālists, skauts, skaundrels)
9)ieroči,
10)izskata apraksts (var bildi, ja izdodas neta dzīlēs kaut ko pa tēmu atrast),
11)rakstura apraksts,
12)tēla pagātnes apraksts (Leģenda. Svarīga lieta šai spēlei. No tavas izdomas un pamatojuma var būt atkarīga tēla nākotne)

Sīkāk par klasēm:

Džedajs:
- konsulārs - džedajs, kurš kombinē diplomātiju un izglītības zināšanas kopā ar Spēka lietošanu
- sargs - džedajs, kurš kombinē uztrennētas fiziskās un mentālās maņas kopā ar Spēka lietošanu
Ja izvēlies būt džedajs, tad tev var būt gaismas zobens.

Siths/ Tumšais džedajs:
Spēka Tumšās puses lietotājs. Vai nu uzreiz apzinājies Sithu kultūru un spēku, vai arī izbijis džedajs, kuru savaldzinājusi Spēka Tumšā puse.
Ja izvēlies būt siths vai tumšais džedajs, tev var būt gaismas zobens.

Spēka adepts:
Spēka lietotājs, kurs nav speciāli apmācīts, bet pats savos veidos iemācījies vadīt spēku.

Karotājs:
Cīnītājs, kurš trennējies tieši uz tuvcīņam, vai cīņam ar ieročiem. Profesionālais cīnītājs.

Augstdzimušais:
Dzimis kādā valdnieku ģimenē, parasti ar ļoti labām diplomāta spējām un plašiem kontaktiem.

Tehniskais speciālists:
Persona, kura ļoti labi pieprot tikt galā ar tehnisku ierīču labošanu, izgatavošanu. Prot labot kuģus un vēl daudz ko citu.

Skauts:
Persona, kura ļoti labi prot orientēties. Izdzīvot nepierastos apstākļos, sajust draudošas briesmas.

Skaundrels:
Persona, kura ir viltīga, ar plašu sakaru tīklu (tādu pašu viltnieku - afēristu) Iesaistās dažādās afērās, prot viltot dokumentus, dažādus datus un visādi citādi apkāst pārējos... vai arī tiem palīdzēt...

Spēles sākums.

Republiku pāršalkusi briesmīga vēsts.
Uz divām planētām ir pilnībā nogalinātas valdnieku ģimenes. Radot haosu un nemierus.
Uz trešās planētas atentāts nav pilnībā izdevies. Ir izdzīvojušie.
Republikas senāts lūdz Džedaju ordeni noskaidrot ļaundarus un iemeslus.
Luks Skaivolkers meklē brīvprātīgos, kuri gatavi doties izmeklēt šos atgadījumus.
Sapulcēšanās vieta uz Javīnas 4 ordeņa mītnē.

Lai Spēks ar jums!!!!

Šo rakstu rediģēja Sindra: 06.10.2008 15:27
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
8 Lapas V  « < 6 7 8  
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (140 - 147)
Sindra
iesūtīt 30.10.2010 01:19
Raksts #141

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

A intereses pēc.
Roll call.
Kurš vēl šeit ir un ir gatavs turpināt?

+Citēt rakstu
Elony
iesūtīt 30.10.2010 08:09
Raksts #142

Alveus anima

Pievienojās: 18.05.07
Kur: Aiz maskas
HP eksperts 2008

Es.

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 30.10.2010 18:15
Raksts #143

Zintniece
Grupas ikona

Grupa: Noslēpumu nodaļa
Pievienojās: 03.11.03
Kur: te un tagad
Dzīvā enciklopēdija

Man ir interese. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
Džea
iesūtīt 30.10.2010 18:18
Raksts #144

Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas

Pievienojās: 23.08.04
Kur: Tāpat neatradīsi

Veljoprojām esmu šeit un ar lielāko prieku turpinātu

+Citēt rakstu
Piligrims
iesūtīt 31.10.2010 21:07
Raksts #145

Studē augstākās pārvērtības

Pievienojās: 18.11.06
Kur: Parasti gultā pie datora
Klusais vērotājs

Varētu, ja manam tēlam var atrast pielietojumu un nedēlļas nogalēs praktiski esmu OFF-LINE

+Citēt rakstu
Sindra
iesūtīt 15.11.2010 17:28
Raksts #146

Angel of Music

Spēļu meistars 2012

Njā, nu... Man te tāds sarežģīts posms dzīvē iegadījies.
Un ICs arī paņem pārāk daudz laika.

Es ļoti atvainojos visiem, kas gaidīja turpinājumu, bet man diemžēl jāpaziņo, ka tas nesekos.
Paldies foršajiem spēlētājiem. Jūs esat vislabākie!

Pagaidām izskatās, ka Kurbijkurnē diez vai varētu sagaidīt kādu jauno spēli no manis.
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ataa_a.gif)

+Citēt rakstu
Roviela
iesūtīt 15.11.2010 19:10
Raksts #147

Zintniece
Grupas ikona

Grupa: Noslēpumu nodaļa
Pievienojās: 03.11.03
Kur: te un tagad
Dzīvā enciklopēdija

Nu bāc... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)
Saprotami, bet tāpēc ne mazāk nemīļi.

Ko var darīt, man IC pie sirds nekādi nepieaug, šeit esošās spēles noteikti ir labākas.

Varbūt uzraksti Lielo Nobeigumu, lai vismaz mums kļūst skaidrs, kas tur notika?

Citādi no pirmā nepabeigtās stāsta manam tēlam ir pulšu kolekcija, no šī - gaismas zobenu kolekcija, bet tas ir tā kā par maz. Gribētos saprast, kas tur notika. Ja neturpina, tad jau var pastāstīt, ne?

+Citēt rakstu
Piligrims
iesūtīt 15.11.2010 20:53
Raksts #148

Studē augstākās pārvērtības

Pievienojās: 18.11.06
Kur: Parasti gultā pie datora
Klusais vērotājs

Jā, tas būtu interesanti zināt kā tam visam vajadzēja beigties.

+Citēt rakstu

8 Lapas V  « < 6 7 8
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 05.06.2025 04:41