![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() Grupa: Daiļdarbu vadītāja Pievienojās: 22.12.04 Kur: uz dārgumu kaudzes Tīstokļu pūķis ![]() |
Kādu dienu kādā no lielajiem dienas laikrakstiem, pašā vidū, starp citām reklāmām ērti iekārtojies lapas apakšā, gozējās darba meklētājiem pamanāms sludinājums:
Arfeja un Efija Enīno aicina pieteikties konkursam uz muižas PĀRVALDNIEKA/-CES amatu Prasības kandidātiem:
Piedāvājam:
CV un motivācijas vēstuli sūtīt uz e-pastu: privata.zina@kurbijkurne.lv. CV iekļaujamā informācija: Vārds: Uzvārds: Vecums: Izskata apraksts: Raksturs: Iepriekšējā darba pieredze (ja ir): Apgūtā profesija (ja ir): Kā jau varbūt nopratāt no augstāk lasāmā sludinājuma, spēles vadītājas Ungārijas Ragaste un Ļipa aicina pieteikties LS. Spēles darbība norisināsies mūsdienās, kādā valstī (kurā tieši nav svarīgi). Visu pārējo uzzināsiet spēles gaitā, jo kurš gan diži daudz zina par topošajiem darba devējiem piesakoties vakancei. Sīkāks vietas apraksts tiks ielikts spēles pavedienā. Tiks pieņemti tikai tie CV un motivācijas vēstules, kas tiks atsūtītas uz PZ man vai Ļipai! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.11.04 Kur: Pa ceļam... ![]() |
Tātad jāpārlasa visu no tā punkta, kad ierodas tuksnesī (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Ja nu kaut kas palaists garām. (kā Amanda divas dienas meklēja TO spoguli būtu ideāls piemērs uzmanības nezaudēšanai (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) )
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Tāpēc pašlaik ņemas essy. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Jo man tiešām un patiešām pašlaik ir garlaicīgi tāpēc, ka man nav nekādu ideju. Nav, ko rakstīt! Es jau nesaku, ka nekas nav dots, es saku, ka esmu iesprūdusi un JAU visas savas idejas izmēģinājusi. Viss! Vai nu kāds cits izdomās, vai arī nekas nenotiks. Svaigam skatienam vajag svaigus datus, kas piebiksta domu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Ar tiem pašiem vecajiem nesanāk. Nu, kā skolā - vai tad kādam var ko ieskaidrot, ja atkārto desmit reizes vienu un to pašu? Nevar! Vienreiz vajag pateikt kaut kā savādāk, tas nekas, ka pateiktā jēga ir tā pati. Tā nav priekšā teikšana, nepavisam. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() Grupa: Daiļdarbu vadītāja Pievienojās: 22.12.04 Kur: uz dārgumu kaudzes Tīstokļu pūķis ![]() |
Nu jā, un es savā pēdējā postā leikas devu slēptu mājienu, ka varētu mēģināt panākt, ka dārzs izskatās tāds pats, kā tad kad Endrjū tajā ieradās. Jo essy tēls jau redzēja sekas, Endrjū vēlmēm (kuras Jašmai patīk iztulkot pēc savas vēlmes (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) ).
Būtībā džine ir tāpēc, lai spēlētājam nebūtu garlaicīgi, kad nekas vairs nenāk prātā. Tāpēc droši, ja arī neko nevar izdomāt, var sapēlēties ar NPC (kaut vai izplūkties ar šamējiem), jo risinādama dialogus un veidodama pēc iespējas inčīgākus NPC savukārt izklaidējos es. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) Mjā, izskatās, ka bez šiem NPC papildelementiem spēle jau knapi iesākusies būtu noslīkusi garlaicības jūrā |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Vispār jau jā. NPC ir nepieciešami. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Jo vairāk tāpēc, ka PC nekādi nezina, kas viņiem pareizi būtu jādara, kas jāatrod un visu to pārējo. Viņi nezina, vai NPC ir svarīgs vai nav, un vai informācija, ko šie iedod, ir svarīga vai nav. Tāpat kā nekādi nav zināms, vai visu to paskatu tomēr nevajag kaut kā pārveidot. Tas vienkārši NAV zināms, un tāpēc Endrjū tas prātā neienāk. Laikam tur tā lieta. Tu, kā GM zini, ka neko tur pārtaisīt nevajag, es kā PC - nē. Un pat, ja Tu man to tagad saki, tad PC to nezina. Es cenšos neizmantot ooc informāciju. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Visus citus dārzus vajadzēja kaut kā uzlabot. Nu, un pēc inerces - šo arī. Nu, nokļūdījās! Kam negadās? Tikai pats viņš neizdomās, kur tā kļūda. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.11.04 Kur: Pa ceļam... ![]() |
Pēc cītīgās lampas berzēšanas džine parādīsies? Amanda jau kādu laiciņu to lampu trin (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Teorētiski, ja spēlētājs ir strupceļā, GM var piesviest OOG infu, un, ja spēlētājs pēc tam burvīgi atspēlē, kā tas viņa čaram piepeši iešaujas galvā
Un, ja hints ir tāds, kas mierīgi arī tēlam varētu ienākt prātā, tad es uzskatu, ka to var piespēlēt OOG. Izmantojama IG vairs nebūtu infa par veidu, kā izpildīt kārtējo uzdevumu, ja vien to ticami neatspēlētu. Un jā, šī vieta nu reiz ir un būs tāda, kas kritīs uz nerva. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/shifty_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nē, es jau neko, bet Endrjū džinei neprasīs atburt visu atpakaļ kā bija sākumā, jo viņš nupat ir pārliecināts, ka viņa to tāpat neizdarīs tā, kā vajag. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Ja kāds cits to paprasīs, tad cita lieta. Par Endrjū štrunts! Man ir garlaicīgi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) Es kaut kā nevaru izmantot spēlē neesošu informāciju, tas nešķiet godīgi. Man patīk, ja GM tā viltīgi to piespēlē spēlē. OOG - nav stilā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Neliels kopsavilkums, jo man ir tāda klusa cerība, ka līdz jūnijam man izdosies novadīt šo spēli līdz galam. Vismaz vienam spēlētājam noteikti. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Pašreizējā situācija: Jullieta un essy bezvēsts un bezbrīdinājuma pazudušas. Massacre varētu dot skaidru atbildi spēlēs vai nē. Kukainis ragainis, man tādas smagas aizdomas, ka iekritis pamatīgos pavasara valgos. Mattiasa un Pūķēna Sāras tēli pašlaik risina vitāli svarīgu dialogu un es gaidu tā rezultātus. Roviela, spēlētājs, kuram es varētu pagūt novadīt spēli līdz jūnijam. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif) Gadījumā, ja spēli neizdosies novadīt līdz galam līdz jūnija sākumam/vidum (atkarīgs no mana darba daudzuma), tad tā jebkurā gadījumā tiks turpināta augustā/septembrī, kaut vai vienam vienīgam spēlētājam (un tad jau tā tiks izspēlēta pa PZ). |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gadalaiku aizstāve ![]() Grupa: Spēļu pārziņi Pievienojās: 14.11.05 Kur: Visa sākumā, vidū un beigās Spēļu pavēlniece ![]() |
Dialogs ir letāli svarīgs? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif)
Mans gaidīja GM postu, lai varētu izpausties no sirds (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) Bet ja GM gaida uz dialogu, to viņš arī dabūs dialogu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nu tā kā ne tavā ne Mattiasa postā nebija pateikta nekāda konkrēta darbība, kas prasa GM atbildi, tad man vienīgi atlika gaidīt, ka jūs kaut ko sāksies darīt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif)
Šo rakstu rediģēja Ungaarijas ragaste: 11.05.2009 20:16 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
essy arī draugos pēdējo reizi manīta 22.aprīlī.
Tiešām būs aizbraukusi pastrādāt atkal. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ragaste izsauc Trēlu un Sigvardu! Vitāli nepieciešami jūsu posti! Tas nebūs uz ilgu laiku.
Vienkārši uzraksties, ko jūs dariet. Sarunāts? Trēla ņem vērā, ka Simons meditē. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Uzmanību! Uzmanību!
Spēle uz nenoteiktu laiku (ne garāku par diviem mēnešiem) dodas bezalgas atvaļinājumā. Semptembrī tiks vēlreiz veikta aptauja, lai noskaidrotu, vai jūs maz vēl par tādu atceraties, un ja atceraties, vai ir vēlme arī turpināt, lai nobeigtu iesākto. Visiem spēlētājiem veiksmīgu vasaru vēlot, Ungārijas Ragaste |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nu tad tā.
Līdz brīdim, kad es pavisam noteikti būšu diendienā tiešā datora tuvumā, ir atlikušas divas nedēļas. Būtu vienkārši ļoti jauki, ja Jūs pa šo laiku apdomātu, vai vēlaties turpināt Atbildi no Jums sagaidu šajā pašā pavedienā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Endrjū ir varētu turpināt, tikai viņam partneres vairs nav. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)
Ideju, ko vēl darīt, arī, starp citu, vairs nav. Ja uzskatām, ka viņš ir neglābjami iesprūdis, tad man intereses turpināt nebūtu. Ja uzskatām, ka kāds viņam piespēlēs kādu ideju, tad turpināt noteikti varētu. |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Neuztraucies, Endrjū, mēs tevi izvilksim no tās dzīvības blakusproduktu viras, kurā esi ieķēpājies. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Varēsi ar mums partnerēties. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/shifty_a.gif) Ē, jā, manus izteikumus jātulko kā gatavība spēlēt pēc septembra sākuma. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gadalaiku aizstāve ![]() Grupa: Spēļu pārziņi Pievienojās: 14.11.05 Kur: Visa sākumā, vidū un beigās Spēļu pavēlniece ![]() |
Es šaubos vai mans tēls šobrīd vēl vēlas būt muižas pārvaldniece, bet tikt laukā no dārza viņa vēlas gan. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.07.08 ![]() |
Sigvardam ir totāli piegriezies tas ````ais dārzs, un viņš pilnīgi noteikti vēlas tikt laukā.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Labs i. Roviela, domāju, ka viss nokārtosies. Labāk vai sliktāk, nezinu, tas nav atkarīgs no manis. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif)
Tātad TURPINĀM! Šo rakstu rediģēja Ungaarijas ragaste: 08.09.2009 14:05 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Vai kukainis ragainis ir noskaņots turpināt spēlēt MMP? Nedēļu gaidu viņa rakstu, bet nevaru sagaidīt.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.06.2025 18:30 |