Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Ievēro!

Raksti šajā forumā netiek skaitīti.

> Receptes, Garšīgais pavediens.
(sun)
iesūtīt 22.08.2008 13:35
Raksts #1


Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem
****

Grupa: Biedri
Pievienojās: 08.09.06
Dzejnieks 2009



Sveiki!
Šo pavedienu gribēju radīt jau sen - pav;ārmākslas baudītājiem un radītājiem.
Šeit iepostosim varbūt vienkāršākās, tomēr garšīgākās receptes, tā lai kādudien noder.
Bon Appetite!

------

Šokolādes ezīši (apm.25~30)

2 tumšās šokolādes plāksnītes
1 saldā krējuma paciņa
3 glāzes musli, ar riekstiem vai augļiem(var aizvietot ar dažādiem riekstiem, cukādēm, u,t,j,p)

Ielej kādā plastmasas traukā (ar tilpumu apm~ 1litrs) saldo krējumu, tad ieliekam katlā ar ūdeni (apm. pusi no trauka augstuma), un sildam līdz vārīšanas temperatūrai.Tad karstajā krējumā iemaisam salaustu šokolādi un maisam, līdz izveidojas viendabīga masa.Izņem no katla, un iemaisa glāzes ar musli.Radušos konsistenci ar karoti izņem no trauka, veidojot mazus 'uzkalniņus', tad liek ledusskapī uz ~3 stundām.


Harrija Potera plācenīši (desmit)

200 grami H.Pottera maltās gaļas (ja veikalā nav, izmantojiet liellopa)
Svaigs baziliks
Sviests
Sakulta ola
Vīnogu etiķis (or sarkanvīns)
Mīkla.

Pildijums -
Malto gaļu cep sviestā, līdz tā sāk sulot, tad pievieno etiķi un cep vel ~2min.Pēcāk gaļu izliek kādā traukā, un iemaisa tajā smaliki sakapātu baziliku.
Rauga mīkla ir nopērkama, tādēļ kā to taisīt gan nepostošu.
Saveltvējiet mīklu, tad ar glāzi izspiedies aplīšus.Vienā aplītī ieliek 20 gr pildijuma, tad uzliek otru mīklas aplīti.
Ieliek krāsnī un cep apm. 15 – 20 min. 210 – 220 °C temperatūrā.

Ēdot aizlūdziet par nabaga Harija dvēseli.


Gaidu jūsu receptes!


Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu
 
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes
Andromeda
iesūtīt 25.09.2012 22:31
Raksts #2


Miglājs
Grupas ikona

Grupa: Aurori
Pievienojās: 12.07.06
Kur: M31
Vadzvaigzne tumsā



Ceptie pildītie tomāti

Nepieciešams:
4 palieli tomāti (var vairāk, pēc vēlēšanās)
Seši vidēji šampinjoni
Rīvēts siers (jebkāds, kas garšo) vai zilais siers (ja garšo)
Maltie pipari
Sāls
Olīveļļa

Nomazgā tomātus un šampinjonus. Izgriez tomātiem kātiņu daļu un izgrebj mīkstumu.

Sagriez šampinjonus mazos gabaliņos un apcep olīveļļā uz pannas kopā ar izgrebto tomātu mīkstumu.

Ceptos šampinjonus pildi tomātos kopā ar rīvēto sieru vai zilo sieru.

Uzber maltos piparus un sāli.

Liec krāsnī uz 20 minūtēm 200 grādos (krāsni uzsildi pirms tam).

Ņamm, ņamm. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/njam.gif)

Šo rakstu rediģēja Andromeda: 25.09.2012 22:32
Go to the top of the page
 
+Citēt rakstu

Raksti šajā pavedienā


Atbildēt pavedienāSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

 



RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 30.05.2024 19:58