![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Warner Brothers paziņojusi vietnei Snitch Seeker starptautisko pirmizrāžu datumus filmai Harijs Poters un Jauktasiņu Princis. Pirmās valstis, kuru skatītāji varēs noskatīties filmu, būs Ēģipte un Beļģija tajās filma parādīsies uz kino ekrāniem jau 19. novembrī. Latvijas pirmizrāde notiks 28. novembrī.
Paldies par norādi ilam un Elony! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.11.07 ![]() |
Bzz, būs ilgi jāgaida.
Starp citu, pēc kādiem kritērijiem tiek noteiktas šīs pirmizrādes valstis? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Nav ne jausmas. Pat Lielbritānijā, valstī kas uzņēma filmu, tās pirmizrāde būs 21. novembrī. Dienu ātrāk būs pat Krievijā un citās valstīs.
Dīvainas viņiem tur datumu noteikšanas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.08.06 Kur: Rīga ![]() |
latvijā būs dienu pēc manas dzimšanas dienas, lol. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
Viesis_Viesis_* |
![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) latvijā šī filma būs tieši manā 15 gadu dzimšanas dienā! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
laba dzimšanas dienas dāvana (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.11.07 Kur: Ogres raj. ![]() |
Nevaru vien sagaidīt šo filmu! Pie tam gribas ātrāk redzēt oficiālo filmas trailerīti! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
Hm... Varbūt ātri sakasīt naudu un braukt uz Ēģipti? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/shifty_a.gif) Tad varētu atbraukt atpakaļ un lielīties, ka jau zinu, kāda filma ir.
Un jā, filmu treilerīši mani vienmēr sajūsmina (dažreiz tas ir viens no svarīgākajiem iemesliem, kāpēc eju uz kino, jo sākumā rāda jauno filmu treilerus (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) ) Ar nepacietību. Varbūt jau sākt dienu atskaiti, līdz datumam, kad mums iznāks? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.02.08 ![]() |
personīgi es filmu negaidu tik ļoti, lai tagad sāktu atskaitīt dienas vai ar nepacietību gaidīt, kaut nu tā diena ātrāk pienāktu!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) tāpat skaidri zināms, ka grāmata 100x labāka par filmu, tā kā neesmu no tiem, kas vājprātā gaida pirmizrādi. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.06 ![]() |
Nedomāju, ka tas laiks, lai sagaidītu filmu ir tik ilgs. Nemaz nemanīsiet kā laiks paiet un Poteriādes kārtējā filma būs uz ekrāniem.
Turklāt, tā notiekti šķībi un griezi atšķirsies no grāmatas teksta. |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Noteikti. Piekrītu.
Kura tad neatšķiras? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Tomēr par spīti tam vienmēr ir vesels bars fanu, kas nevar vien sagaidīt un to gaidīšanu izvērš par veselu pasākumu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.05.08 Kur: Earth ![]() |
Piekrītu, ka grāmatas ir vienmēr labākas, tomēr es pati personīgi ļoti gaidu pirmizrādi. Piemēram 5 filmu es esmu noskatījusies ap 100 reizēm un man tā vēl nav apniikusi...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.05.07 Kur: tur kur dzimst ĒNAS ![]() |
cerams, ka filma izdosies laba un, ka tiks iekļauti pēc iespējas vairāk nozīmīgie momenti!
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Piekrītu, ka grāmatas ir vienmēr labākas, tomēr es pati personīgi ļoti gaidu pirmizrādi. Piemēram 5 filmu es esmu noskatījusies ap 100 reizēm un man tā vēl nav apniikusi... Kā tu to spēji izturēt? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Perfect Nobody ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.10.07 Kur: Vanity Fair ![]() |
Ko? Tas ir joks? Zināt, ka citur jau skatās un kā muļķiem gaidīt pirmizrādi Latvijā, kurā saskries 11gadīgie pokemoni (nekā personīga par normālajiem mazgadīgajiem)?
Es ierosinu kādam filmu nolādēt uzreiz pēc pirmajām pirmizrādēm un uzrīkot kopīgu filmu vakaru! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Ko? Tas ir joks? Zināt, ka citur jau skatās un kā muļķiem gaidīt pirmizrādi Latvijā, kurā saskries 11gadīgie pokemoni (nekā personīga par normālajiem mazgadīgajiem)? Es ierosinu kādam filmu nolādēt uzreiz pēc pirmajām pirmizrādēm un uzrīkot kopīgu filmu vakaru! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Pat ja dzīvotu Rīgā, rauties tajā barā uz pirmizrādi? Nu, ja Deivids Jeitss būs savā elementā, tad nez vai būs tā vērts. Pēc mēneša vai diviem varēšu savā konoteātrī noskatīties par 1 latu. Vai varbūt tiešām jau būs iespējams lejupielādēt. Un Massacre, nolādēt - varētu padomāt, ka tu gribi filmai uzsūtīt lāstu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Perfect Nobody ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.10.07 Kur: Vanity Fair ![]() |
Es pat netaisos vispār iet uz kino, lai viņu skatītos, it īpaši pieminētā režisora dēļ. Torrenti būs mani draugi un ar to palīdzību arī skatīšos. Tāpēc jau arī ierosināju kopējo, nelegālo skatīšanos.
Jā, es nolādu HP, kura dēļ esmu iztērējusi OMG cik daudz naudas! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.02.07 ![]() |
Nē nu, kur tik noraidoša attieksme? Es gan poteru skatīšos kino, bet pēc tam gan jau nolādēšu netā (un lādēt šī vārda tiešajā nozīmē filmu gan es pagaidām netaisos (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) ) Kino, man tā ir tradīcija, tāpēc arī turpināšu. Tiesa uz pirmizrādēm gan skriet netaisos, kaut kad vēlāk jau bus ok.
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Es ierosinu kādam filmu nolādēt uzreiz pēc pirmajām pirmizrādēm un uzrīkot kopīgu filmu vakaru! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Tāpēc jau arī ierosināju kopējo, nelegālo skatīšanos. Ierosinu sadarbību šajā jautājumā. Ja interesē PZ. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.06.08 Kur: Pamestā rotaļu laukumā. ![]() |
Uz pirmizrādi toč neskriešu.. Vēlāk, kad publika būs noplakusi.. Bet filmu noteikti gribēsu noskatīties kinoteātrī, jo tomēr [cik tur cillas ekrāns] ar manu pc 20collu ir liela atšķirība.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) Un jā, skaņas efekti.. Laiks jau vēl līdz tam baigi daudz, dienas skaitīt netaisos.. Bet nu par to, ka uz pirmizrādi LV saskries 11gadīgu atkarīgo sīko bars, es piekrītu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.05.08 Kur: Earth ![]() |
Nu labi ne 100, nu 50 reizes... Piekto filmu es ar biezi skatos fona... Pati nesaprotu kapec, bet man vina baigi patik...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.06.2025 10:46 |