![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Tvarsta pūķus Rumānijā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.07.03 Kur: Rīga Grafiķe 2005 ![]() |
Nekādīgi es nezinu un nevaru izdomāt (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif) kurš pirmais (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.08.05 Kur: Turpat, kur parasti! ![]() |
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) Nezinu, šķiet, ka ola! Dievs vai kāds dzīvnieks radīja vistas olu un no tās izšķīlās pirmais cālis, kas kļuva par vistu!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.01.06 Kur: nav tava daļa Lecīgākais forumietis 2006 ![]() |
*ku-PAU* <- THE BEGINNING aka lielais sprādziens, ar ko viss iesākās
kaut kad baigi, baigi sen, nemaz ne tik tālā galaktikā bija bija izveidojusies jauna planēta. yada yada. skipping a few milliard years ahead. un tad dažu bārkšspurzivju sugu pārstāvjiem, kam bija izveidojušās plaušas, zb dzīvot ūdenī, jo tur viņus močīja bruņuzivis, kas ar visiem levelap pointiem kačāja armoru un strenghtu, tāpēc viņi izlīda tusēt uz sauszemes, yo. tur to olas pielāgojās dēšanas un inkubēšanas apstākļiem uz sauszemes- značit, ikriem apauga apkārt cieta čaumala, lai no olām neizgarotu viss ūdens un lai pasargātu olu no mehāniskiem bojājumiem. mehānisks bojājums ir, piemēram, kad Saša iebaksta olā ar pirkstu. un vēl pēc pāris miljoniem gadu, saņemot bagātīgo ekspī par gaisa elpošanu, zivis bija pārveidojušās podzaborni advancētos radījumos, ko mēs šodien dēvējam par zauriem vai kaut kā tā. bet tie lūzeri, kas palika ūdenī, visu laiku kempoja un stagnēja, un bija pienācis dinīšu atmaksas laiks- dinozauri zivis dauzīja, rija un dziedāja par tām nicinošas dziesmiņas. un šad tad iekakāja ūdenī. bet ar to vēl nebija diezgan. daži nesaticīgi zauri gribēja likt virsū arī saviem ciltsbrāļiem, tāpēc razkruķīja savas zvīņas par spalvām. pirmie pseido lidoņi bija spējīgi paplanēt pāris metrus, tāpēc viņus pēc ķēzīšanās noķēra un smagi atspārdīja. palika tikai stiprākie, kas ar laiku izveidoja elitāru lidkakoņu biedrību. savus bērnus viņi atstāja visādos caurumos un tizlas konstrukcijas pussfēriskos veidojumos, kas nereti atradās augstās vietās. augstākās par zemi. tur ar tiem putnēniem visādas figņas- par tiem dažkārt aizmirsa un tie no bada nosprāga, dažkārt žiperīgāki mazuļi izmočījās no ligzdas un atšķīda pret zemi, un dažkārt tos brutāli aprija mazi un veikli kājinieku zauriņi. un tad bija kaut kāda figōvs kariņš, un liela daļa zemes zauru tik nahrenizēti. daļai no putniem šķita, ka tagad vairs nav, uz kā kakāt, tāpēc tie aiz bēdām sāka rīt tārpus, un mācīja to pašu darīt arī saviem bērniem. tā kā tārpu vienmēr ir vairāk kā saprašanas, tie putni dzīvojās pa vienu pleķi un nekur nelidoja. nelidoja tik ilgi, ka aizmirsa, kā jālido un konkrēti aptaukojās. un tad no hvzzemes uzradās zīdītāji un sāka ownot tos nolāpītos tārpu rijējus, bet daži, lai labāk varētu ownot, no zemes pacēla akmeņus. un tad akmeni apgreidoja par starpkontinentālo ballistisko raķeti ar kodollādiņu un tad visi nosprāga. THE END ar sārto krāsu ir laiks, kad radās ola. ar zaļo, kad vista. diezgan uzskatāmi var redzēt, kas ta' īsti bija pirmais. protams, ja var uzticēties tam vecajam narkomānam Darvinam (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.06.06 Kur: Kedās, atsaldē kājas. ![]() |
nu ja!
tu nu gan filozofe par realo temu-vista vai ola,ola vai vista.... nu manuprat vista,bet to jau vaidzetu kadai vistai tad uzprasīt! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) un man garšo gan olas,gan vistas! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.05 Kur: Ciemos pie Toma Bombadila.... Senmežā...... ![]() |
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) labs.Man gan liekas ka pirma bija ola.A tad kas to radīja.A pareizi, dievs. Tad jau sanāk ka pirmā bija ola.Un pēc tam cālis, un visbeidzot vista.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.04 Kur: Pie krāna Savādnieks ![]() |
Raksts no tvnet.lv (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) pirmā bija ola (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) kā jau man likās... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Britu speciālistu komanda noskaidrojusi atbildi uz jautājumu, kas gadsimtiem ilgi ir nomocījusi zinātnieku, akadēmiķu un krogu apmeklētāju prātus - kas bija pirmais, vista vai ola? Ģenētikas speciālists, filosofs un vistu fermas īpašnieks ir atraduši atbildi uz šo jautājumu - tā bija ola. Vienkārši izsakoties, iemesls slēpjas faktā, ka ģenētiskais materiāls dzīvnieka dzīves laikā nemainās. Tādēļ pirmais putns, kas, iespējams, pirmsvēsturiskos laikos attīstījās līdz tam, ko mēs sauktu par vistu, vispirms ir eksistējis kā embrijs olā. Notingemas universitātes evolūcijas ģenētikas profesors Džons Brukfīlds pavēstīja, ka par šo rašanās kārtību nav šaubu. Dzīvajam organismam olas čaumalā ir jābūt tādam pašam DNS kā vistai, par ko tas izaug, norādīja zinātnieks. "Tādēļ pirmā dzīvā lieta, par kuru mēs varam nešaubīgi runāt kā par kādu dzīvās pasaules pārstāvi, būtu šī pirmā ola. Līdz ar to es secinātu, ka pirmā bija ola," uzskata Brukfīlds. Pie līdzīga slēdziena nonāca Londonas Karaliskās koledžas profesors Deivids Papino un vistu fermas īpašnieks Čārlzs Bornss. Zinātnes filosofijas eksperts Papino piekrita, ka pirmā vista radās no olas un tas pierāda, ka pirms vistām bija vistas olas. Viņš norādīja, ka cilvēki kļūdās, uzskatot, ka pirmā visas ola piederēja kādu citu putnu pārim, kas nebija vista un gailis. "Es kā argumentu neizmantotu apgalvojumu, ka tā ir vistas ola, ja tajā neatrodas vista," piebilda Papino. "Ja ķengurs izdētu olu, no kura izšķiltos strauss, tā pavisam noteikti būtu strausa ola, nevis ķengura ola." Lielbritānijas tirdzniecības organizācijas "Great British Chicken" priekšsēdētājs Bornss arī pārliecināts pievienojās olas atbalstītāju nometnei. "Vēl pirms pirmās vistas parādīšanās bija olas. Protams, tās varbūt nebija tādas vistas olas, kādas mēs tās pazīstam tagad, bet tās bija olas," piezīmēja Bornss. Debates par šo mūžīgo jautājumu organizēja kompānija "Disney", lai reklamētu multfilmas "Chicken Little" DVD izdošanu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.11.05 Kur: violet hill ![]() |
pirmais bija pasists gailis [nezinu kā radās] kurš kļuva par vistu un izdēja olu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif)
mana versija. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.03.05 ![]() |
(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) mjaa..diemzeel shis jautaajums nu taka buutu atshifreets...zeel.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.12.04 ![]() |
Ēē, khm... kāds Kristietis ir? Nu laikam jau bija, tikai man slinkums bija 10 lapas lasīt!
Ā, nu pa tēmu, tātad, pirmais bija Dievs un kā viņš radās? Atbilde ir pavisam vienkārša ''Jēzus Kristus, vakar, šodien un mūžīgi" tas ir rakstīts baznīcā, varbūt kāds Jelgavnieks arī uz to iet? Neteikšu kurā, jo katram cilvēkam pašam jāievēro lietas, kuras noder visu mūžu, kā piemēram man tagad. Un tātad, DIEVS VIENKĀRŠI BIJA!!! Un ko tu Bittersweet tur visiem prātu jauc? Ja jau tu tā rakņājies pa to internetu, tad tu zini kā zinātnieki (es priecājos ka zinātniekiem ir tāds nosaukums: zinātnieks, viņi zin stāstīt niekus! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) ) kādreiz cīnījās vai Zeme ir apaļa, vai plakana. Ā, un vēl cinījās(pat nogalināja viens otru! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) ) par to vai Zemeir Visuma centrs! Ko jūs teiksiet? Un teikt, ka ''pirmais'' nedrīkst, jo abi radījās vienlaikus, tas ir nevis radījās, bet gan, viņi tika RADīti!!! Lūk, tā!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.01.06 ![]() |
Aah,man aizdomas,ka šito varētu visu mūžu tirzāt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Tātad es domāju,ka ola.jo vista radās no olas. (Tikpat labi ola rodas no vistas.) Varbūt sākumā olā bija kāds cits zvērs un vēlāk radās vista un dēja olas. Heh. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.03.06 Kur: Uz palodzes zem loga. ![]() |
PIrmā bija ola un punkts .
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.06.06 ![]() |
Pirmā bija ola.. Man pieleca..(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) TUR NAV RAKSTĪTS KA VISTAS OLA!:D Tā varēja būt arī dinozaura.. Tā kā ola IR PAREIZĀ!!!:D
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.06.06 Kur: Riga ![]() |
isteniiiba vareeeja but ariii abi? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) bet man arii intereseee kada raka radasss pasaule? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif) isteniba manuprat pirma bija ola... jo vista tachu nevareeja uzrasties no tuksha gaisa (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) a ola vareja kautkada greizaa augu kombinaacija rasties (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.07.06 Kur: vārtos tikko uzsnigušā sniedziņā... ![]() |
Pirma bija ola....
nu no kaut ka takš tam radijumam, kas izdeja to olu pašam bija jaizšķiļas... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.06 Kur: Ar fotoaparātu mežā. ![]() |
Bet kas to olu izdēja?
Pimais bija rāpulis,kas evolucionēja par vistu.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/getlost.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.09.06 ![]() |
[quote]Varbūt dinozauram nesanāca un izdējās vistas ola [quote]
bet vsp - es laikam vieniigaa domaaaju , ka visu dziivo radiibu radiija Dievs. un ja taa , tad manupraat vinjsh 1. radiija vistu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 17.04.06 Kur: In darkness ![]() |
Nesen lasīju (pirms 5 mēnešiem? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ) ka pirmā tomēr ir bijusi ola. To pat zinātnieki arī ir pierādījuši.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.12.06 ![]() |
CITĀTS(Bittersweet @ 22.06.2006 08:29) [snapback]659972[/snapback] Britu speciālistu komanda noskaidrojusi atbildi uz jautājumu, kas gadsimtiem ilgi ir nomocījusi zinātnieku, akadēmiķu un krogu apmeklētāju prātus - kas bija pirmais, vista vai ola? Ģenētikas speciālists, filosofs un vistu fermas īpašnieks ir atraduši atbildi uz šo jautājumu - tā bija ola. Ha, es to zinaaju (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) mana teorija pareizaa. tip es domaaju ka tā ola attīstījās no citu DiNo olām (varbūt kāda lidojošā zvēra māmuļa bija pārāk nevērīga, lai pārraudzītu olas (nu, izdētās (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ) un kāda netīšām kkur noklīda un sajaucās DNS ar kādu bakrētiju vai kko tādu..) nu whatever. fakts tas, ka OLA bij pirmāa (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.11.06 Kur: Sapņu mākoņos ![]() |
Es tikai nesapratu kā pirmais ola vai vista. Tāpēc es nobalsoju par olu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.11.06 Kur: ..after the sunrise.. ![]() |
nū, pēc Bībeles jau sanāk, ka vista. Jo dievs jau radīja dzīvniekus, nevis olas vai olšūnas. Ne...? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.07.04 Kur: Tallina Niks 2006 ![]() |
Vispirms bija logi, pēc tam bija logi vistā, bet visi to jau zin, vai ne ? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/fear.gif) no evolūcijas viedokļa ola bija pirmā, bet tev jau nu būtu jāsaprot, ka tas teiciens apzīmē neatrisināmu matu skaldīšanas diskusiju
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 20.06.2025 01:33 |