![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Lielbritānijas FHM žurnāla gandrīz 10 miljonu lasītāju balsojumā Emmai Vatsonei 100 pasaules seksīgāko sieviešu sarakstā šogad ir piešķīrta 33. vieta. Pagājušo gadu viņai tika 98. vieta.
"Par spīti straujajai iekļūšanai slavenību vidū, nu jau oficiāli "pietiekami vecā, lai iekārotu" Harija Potera aktrisīte ir spējusi neļauties zvaigžņu slimībai, paralēli filmēšanai un darbam reklāmprojektos arī turpinot mācības skolā". Šo rakstu rediģēja eyedam: 30.04.2008 23:42 |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.08 ![]() |
APSVEICAM EMMU VATSONI!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sorcerer.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Acīgais ex-mods ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.06.04 Kur: Dark Dark Forest Mods 2007 ![]() |
Akdievznē. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.05.08 Kur: māja ![]() |
Varbūt .... vienkārši apburoša? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif)
seksīgākā būtu daudz par stipru teikts... bet tās jau dzeltenās preses kaislības. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Acīgais ex-mods ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.06.04 Kur: Dark Dark Forest Mods 2007 ![]() |
Kad dabūju rokās pašmāju maija FHM ar seksīgāko sieviešu Top 100, tad es par Vatsoni tajā topā Anglijā nemaz i vairs nebrīnos. Ja mūsējie spēj kaut kādas nēģerietes sabalsot pirmajā sešiniekā, tad kāpēc lai briti nesabalsotu vienu aktrisīti topā iekšā.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.12.07 ![]() |
Pēc tā caurspīdīgās apakšveļas izgājiena savā dzimšanas dienā, ieraugot Vatsones fotogrāfiju vai lasot kaut ko par viņu man tikai ceļ uz augšu iepriekšējo ēdienreizi, nevis kaut kripata asociējas ar seksapīlu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.05.07 Kur: tur kur dzimst ĒNAS ![]() |
vatsone kā skaistule man īpaši nesimpatizē, bet kā aktrise tīri ciešama!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Perfect Nobody ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.10.07 Kur: Vanity Fair ![]() |
Ja mūsējie spēj kaut kādas nēģerietes sabalsot pirmajā sešiniekā, tad kāpēc lai briti nesabalsotu vienu aktrisīti topā iekšā. Gaume pieklibo. Un runājot par frāzi "pietiekami vecā, lai iekārotu" (kas tā vispār par frāzi?`````). Pedofilu batērija. Ij angļi, ij mūsējie pietiekami laikam nedabū, jo viņas abas ir padsmitgadnieces. Un, ja vēl tur būtu, ko iekārot... Neteiktu, ka te būtu, ko Emmai lepoties. Šo rakstu rediģēja Massacre: 07.05.2008 20:21 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.03.08 Kur: ''Spraunajā Ponijā'' dejoju pa galdu ![]() |
Topā viņa droši vien ieļuva cilvēku personīgu simpātiju dēļ, nevis ar savu satriecošo izskatu. Be tā ir labi - aktierim vienmēr izskatā vajag kaut ko savu, vienreizēju un individuālu. Ja ir vienkārši skaista aktrise, viņa der tikai kārtējā Džeimsa Bonda draudzenītes lomā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
Un nokļūt FHM lapās nemaz nav tāds milzu kompliments. Šo rakstu rediģēja La Keira: 07.05.2008 20:25 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
Man arī viņa galīgi neasociējas ar nekādu seksīgumu vai ko citu. Liela nauda, dārgas dizaineru drēbes un daudz kosmētikas spēj visus padarīt skaistus. Vajadzības gadījumā arī plastiskās operācijas.
Nez kāpēc man liekas, ka viņa noies neceļos tā pat, kā daudzas citas zvaigznes. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Bet tas tā tikai liekas... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.03.08 Kur: ''Spraunajā Ponijā'' dejoju pa galdu ![]() |
nu viņai ir līkas kājas kārnas potītes un slikta stāja! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) (tad jau labi priekš HP!)
bet pēc rakstura viņa man sķiet lādzīga. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) domāju ka viss būs OK! Lai viņai veicas! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.04.04 Kur: all lall lā./ kaut kur, kur nebiju domājusi nonākt... ![]() |
viņa anv sievišķīga, velns parāvis. kur tur seksīgums. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) Bet nu jā... Rihanna. gosh. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.08.07 ![]() |
bet pēc rakstura viņa man sķiet lādzīga. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Tu viņu pazīsti? Nezinu par to seksīgumu, bet pēdējā neglītene jau arī galīgi nav. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Viņas mājas lapā var apskatīt ko viņa saka duh! Es jau viņu nekad neesmu satikusi, vados pēc priekšstatiem.
Piemēram, Avrilu jau arī nepazīstu, bet viņa man izraisa antipātijas itkā būtu iedomīga and so. nez (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.08.07 ![]() |
Pāris intervijas nav rādītāji.
Reti gadās tādi, kam iedomība lien no ādas laukā. Šo rakstu rediģēja branvels: 09.05.2008 19:23 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.01.08 Kur: Debesis. ![]() |
Šiš. Emma ar laiku tiešām noies no ceļa. Reti kurš nenoiet!
Un jā..iekļūšana FHM nav nekāds kompliments. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jo tevi točna tur nekad nepaņemtu?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.05.08 Kur: Earth ![]() |
Emma ir forša
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.06.2025 03:00 |