![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.01.07 Kur: . ![]() |
Nūū manuprāt grāmata, jo filmās ir izlaisti daži interasanti notikumi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
Šo rakstu rediģēja Burbulītis.: 11.06.2007 12:57 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.01.07 ![]() |
abi labi, tapēc nebalsoju
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.10.04 Kur: In my little corner of the world ![]() |
Protams, ka grāmata. Vispār ļoti retai grāmatai ir labs ekranizējums, bet visus Poterīšus man patīk lasīt, nevis skatīties. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.08.05 ![]() |
Vispār, grāmata. Bet, par cik, es mēdzu iztēloties varoņus jebkurai grāmatai - ir pagrūti tos iztēloties, ja nezini kā viņi izskatās (t.i. - ja nav bijusi filma). Lai gan, es vairs neatceros, ko es iedomājos, kad lasīju konkrēti pirmo HP grāmatu.
Grāmatās ir detalizētāk izstāstīti notikumi. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Viennoziimiigi graamatas.
Filmaas ir izgriezti vairaaki notikumi un pielikti citi. Turklaat graamatas llauj daudz vairaak fantazeet. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.06.07 Kur: Strupa kabinetā ![]() |
Es teiktu grāmata labāka. Bet skatos arī filmas. Salīdzinot grāmatā ir smalkāk apraxtīts.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: manis nav, tur ir citi. ![]() |
protams, ka grāmata.
filmā tika lieli gabali vienkārši ižnemti laukā. yup. grāmata daudz labāka! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sēž zem Šķirmices ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.02.07 Kur: Plašā pasaule ![]() |
Es atbildēju, ka mani aizrauj gramata (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/lasa_a.gif) ,bet mani arī aizrauj filmas un es vien nevaru sagaidit gad redzešu jaunāko jo tad noteikti filmas beigas raudāšu,jo gramatu lasot arī raudāju. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.01.06 Kur: Piparkūku namiņā. ![]() |
Mani aizrauj abi. Filmā es redzu to, kā attēlots grāmatā, bet lasot es pati varu iedomāties, kā tas viss izskatītos.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.02.06 ![]() |
Nobalsoju par grāmatu. Galu galā tas jau ir oriģināl darbs, kur viss ir pilnīgi. Tomēr, kaut arī filmās daudz kas tiek izlaists, tajās viss tiek attēlots tik pārliecinoši ticami un īsti.
p.s. un, manuprāt, nemaz nevar būt Grāmata vs Filma. Ir Grāmata ft Filma. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.02.07 Kur: kaut kur rīgas ielās ![]() |
Manuprāt, grāmata, jo tā ir gandrīz ar visām filmām, kas uzņemtas pēc grāmatām, ka tur tiek izlaisti daudzi notikumi un man arī noskatoties kādu filmu tomēr gribas izlasīt grāmatu, lai zinātu visus notikumus sīkumos un pēc tam salīdzinātu ar filmu. Tā arī daru izlasot grāmatu no sākuma un tad noskatoties filmu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.07 ![]() |
Nobalsoju par grāmatu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.06.07 ![]() |
man interesantaaka liekas graamata....izlasu graamatu, noskatos filmu, izlasu graamatu, saliidzinu....
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.07 Kur: ārpasaulē ![]() |
Noteikti grāmata. Lasot tu pats vari iztēloties kas tur notiek, un kāda izskatās apkārtne. Un filmās ir izgriezti daudzi notikumi.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.01.07 ![]() |
100% grāmata, jo tajā ir saprotms sižets, vairāk notikumu. Filma manuprāt ir nepilnīga.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.03.07 ![]() |
Noteikti ka grāmatas ,jo filmām daudz kas ir izgriests un grāmatās viss ir daudz detalizētāks un precīzāks ,un vienkārši grāmatas ir daudz interesantāk lasīt nekā skatīties filmas.Kaut arī filmas ir diezgan labas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.03.06 Kur: tur, kur tu nē. ![]() |
nju grāmata..NOteikti!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
kā jau milzīgais pārsvars, es piekrītu ka grāmatas ir labākas, jo tas ir arī orģināls un filmās nav piemēram personāžu domas redzamas...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.10.05 ![]() |
Viennozīmīgi - grāmata. Tā taču ir pamatīga vērtība. Pie tam nav tikai mirkļa tvērienam - vizuālajam pie tam.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.03.07 Kur: Mazliet augstāk.. Forumiešu bieds 2007 ![]() |
Grāmata.
Filma sniedz daudz īsāku informāciju. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.05.2025 08:47 |