![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
ASINSBALSS PROLOGS Rīga, 2008. gada jūlijs Rit ikdienas dzīve, valdība, kā parasti, dzīvo cepuri kuldama, parastie iedzīvotāji, kuri nevar atļauties visu laiku sēdēt mājās pie ventilatoriem, pastiprināti patērē saldējumu, dzērienus un citus tamlīdzīgus dzesētājus. Dabas resursi, kā parasti, tiek intensīvi ekspluatēti, magnāti un korporācijas tikpat parastā veidā sapņo par monopolu, zinātnieki patvērušies laboratorijās ar nemainīgu gaisa temperatūru un turpina izstrādāt savus projektus. Vārdu sakot, mūsdienas to visparastākajā atbaidošajā veidolā Tikmēr pasaules dziļākajos slāņos ir sākušās pārmaiņas. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Aleksandrs paskatās uz sievieti. Viņš samklē ko līdzīgu jogurtam vai biezpienam. Kas nu atrodas.
"Aleksandrs gan. Un jūs bijāt...?" Viņš nolūkojas šājā būtnē, kuras enerģija spētu apgādāt ar strāvu visu Rīgu. "Jā, es biju Sardzē vakar, kopā ar divām sievietēm. Mēs tagad strādājam ārštatā." |
|
|
![]()
Raksts
|
|
wunderkind ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.12.05 Kur: to sing a lullaby Iedvesmotājs 2009 ![]() |
oog: Drīzāk jau meitene nekā sieviete (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
Kašmira, viņa laipni smaidīdama, sniedz no ābola brīvo roku sveicienam un piebilst Priecājos iepazīties. Dzirdētais Kašmirai ir jaunums. Jūs arī tikai vakar ieradāties? Es biju domājusi, ka esat še jau ilgāku laiku.. Es biju domājusi par vakara braucienu uz Sardzi..Nu likantropa lietā. Ir jaunumi? Pēc brīža meitene piebilst: Es esmu praktikante..Tas nozīmē, ka es arī strādāju ārštatā? Viss pie viņas dabisks, nav nekas tur lēts, nav nekas no plastikas vai importēts. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Alekss skatījās uz meiteni ( (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) ) nedaudz savādi. Viņš gan mācēja sataisīt seju normālu, kad gribējās smieties vai dusmoties. Bet tik un tā.
"Praktikants nozīmē, ka tu esi beigusi mācības vairāk ar grāmatām un tagad sāc strādāt vieglākus darbus, lai iemācītos strādāt smagākus darbus. Strādāt ārštatā nozīmē, ka es strādāju tikai uz laiku, kamēr tiks nokārta kāda lieta vai jautājums." Viņš sāka ēst. "Es par to lietu neko īsti nezinu. Vienīgais - šeit ir vampīrs, kas ir ar to saistīts un būtu vēlams viņu vēl mazliet nopratināt, lai uzzinātu sīkumus. Viņš nav noskaņots uz runāšanu, bet lasīt domas nemāku. bet tu - vai par Likantropa lietu zini ko vairāk?" |
|
|
![]()
Raksts
|
|
wunderkind ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.12.05 Kur: to sing a lullaby Iedvesmotājs 2009 ![]() |
Kašmira pārstāja gremot, jo aizrijās. Izklepojusies viņa izdvesa Pag, tas vampīrs..vēl joprojām ir šeit?
Kašmira nespēja noticēt faktam, ka viņa veselu nakti pavadījusi vienā namā ar likantropu. Jūs vispār zināt uz ko viņi ir spējīgi? Viņi pārvietojas ātrāk kā acs spēj saskatīt un viņiem nudien nav nekas pretim pamieloties ar elfu asinīm. Tās viņiem pat ļoti garšo. Meitene zīmīgi pašķielēja uz Aleksandra ausīm. Un runājot par domu lasīšanu, meitene atcerējās vakardienas tikšanos ar likantropu un neviļus nodrebēja talantīgākie no viņiem to spēj. Ledusskapī tika paraudzīts vēl kāds auglis. Pie tam, viņi ir bara dzīvnieki. Kur ir, tur rodas. Likantropi nav vientuļnieki, tie neklaiņo vienatnē. Meitene paraustīja plecus, pirms sāka mizot apelsīnu Kā jau minēji. Teorija. Kur jūs viņu ieslēdzāt? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Šis vēl ir jauniņš. Divas dienas kā vampīrs." Alekss atteica.
"Viņu vara ir ierobežota, ja tā nebūtu, viņi valdītu, nevis pakļautos Sardzei kā tagad." Viņš turpināja mierīgi ēst. "Ja šis kaut ko sliktu izdarīs, tad es viņu nogalināšu... nu, likšu noklust. Varbūt nesanāks, bet pacentīšos gan. Bet pagaidām ļavām šim gulēt pagrabā, ja nekļūdos." |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Kā tad jūs to zināt? Kašmira viegli smaidīdama atbildēja tonī un tagad drīksti man atbildēt tonī 'viņš teica'. Likantropi nepakļaujas Sardzei. Viņi samierinās ar domu par tās eksistenci. Konkurējošais uzņēmums, kas pagaidām iekļaujas likuma rāmjos tā teikt.
Pēc Aleksandra dižošanās par likantropa nogalināšanu, viņa iespurdzās, bet pēc tam kļuva nopietna Kā? Cik es manīju, tavam ierocim nebij Sardze veikusi nekādas modifikācijas. Lodes parastās? 9x19 ParaBellum? Beigusi mizot apelsīnu, viņa nolika nazi un turpināja Vai zini, kamdēļ es nēsāju šo krustu? meitene norādīja uz masīvo sudraba krustu sev ap kaklu. Nebija gan jēgas taujāt pēc atbildes, jo vīrietis nu nekādi nevarēja to zināt. Likantropi. Sudrabs tos aiztur vismaz uz brīdi. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Ierocis šo aizturēs tāpat kā sudrabs. Es izraušu viņam žokļa kaulu, pārgriezīšu sprandu vai pārlauzīšu mugurkaulu, atkarībā no situācijas. Ja vajadzēs, ar pēdu sašķaidīšu viņa galvakausu, lai pārvērstu smadznes putrā. Tad gan jādomā, ka šis vairs nevarēs eksistēt, vai ne?" Alekss atteica mazliet vēsākā tonī.
"Es gan ceru, ka tas nebūs vajadzīgs, jo gan jau viņš nav tik stulbs, lai ko pasāktu vietā, kur zina, ka viņš atrodas. Es tikai nesen uzzināju par elfiem, rūķiem, orkiem un vampīriem un pārējiem... man vēl nav nodalītas lietas labajās maģiskajās tautās un sliktajās." Viņš uzlūkoja krustu. "Un ja vampīrs uzbruktu... krusts viņu uz brīdi aizturētu... un ko tālāk?" |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Asiņainie stāstiņi neatturēja Kašmiru no apelsīna locīšanas iekšā, ko viņa darīja apskaužamā mierā. Laikam bij samācījusies no Ingrīdas.
Tālāk? Nu tālāk jau kā Jūs teicāt? Izrausi žokļa kaulu, pārgriezīsi sprandu..Izskatās, ka es zinu, kura elfa klātbūtnei došu priekšroku, kamēr tas te uzturēsies. nervozi un drūmi iesmējusies, Kašmira pabeidza apelsīna graušanu. Viņai nudien nesimpatizēja likantropi. Kašmira maltīti bija beigusi. Tātad, priekšniek, ko šodien darām? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Paklau... Kašmira. Tām lietām ko es teicu... tikai teorijā tās ir vienkāršas. Bet prakses to izdarīt grūti, jo īpaši vampīram. Un jābūt arī pietiekami spēcīgām. Nezinu, kas tu par tautu esi, bet tavi talanti visdŗizāk ir maģijā un veiklībā kā fiziskā spēkā. Tāpēc labi padomā par lietām, kuras soli, jo kas zina, reiz var nākties tās īstenot."
Viņš pabeidza ēst. "Es īsti nebūtu tavs priekšnieks, vismaz pēc nozīms, jo neesmu štata darbinieks. Bet vienalga. Es tagad došos uz sardzes telpu, pacentīšos tikt skaidrībā ar dažām tās sistēmām. Tu vari tad uzmanīt vampīrēnu, kas tevi tā satrauc." Pēc tam devās uz Sardzes telpu, lai ar atslēgām no seifa beidzot atvērtu savādo paneli. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Šķiet kāds viņu bija pamatīgi pārpratis, Kašmira jau vēra vaļā muti, lai paskaidrotu, bet saprata, ka īsti jēgas nav. Aleksandrs bija kļūdaini uztvēris viņas teikto. Ne jau viņa grasījās kauties, fui tās galu galā bija puiku padarīšanas.
Kā teiksi, priekšniek, bija gan redzams, ka meitenei sevišķu prieku nesagādāja uzdotais uzdevums, bet nebija iemeslu neklausīt priekšnieku. Ja par iemeslu nesauc to, ka tev ir jāuzmana asinskārs likantrops. Un tomēr, viņa darīja kā likts. Vispirms aizdevās uz savu istabu, savāca matus garā un kārtīgā bizē un pārvilka melnas drēbes, ja nu gadījumā gadās nosmērēties, no melna bija vieglāk iztīrīt..visu ko. Novilka zaķu čības un apsavilka melnas ērtas kurpes. Kašmira mīkstiem soļiem nokāpa pagrabstāvā un atvēra durvis uz visām telpām, kur viesojās dienasgaisma, reizē apgaismojot arī gaiteni. Lielāko guvumu telpas izgaismošanā deva veļas mazgātuve, viena liela telpa un viena maza telpa, kurām bija logi. Nu jau te ir daudz mājīgāk, meitene apgriezās riņķī ap savu asi un turpināja ceļu. Metodiski verot vaļā visas neaizslēgtās durvis pēc kārtas, beidzot meitene uzgāja arī vampīra midzeni. Iestājusies durvīs, tā, lai varētu pārlūkot arī gaiteni, ne tikai vampīra guļvietu, kas starp citu bija ēnā, bet Kašmirai kārtīgāk atverot durvis noteikti tur nebūs, meitene noteica Tātad? oog: Kā noskaidroju no GM principā mēs šo sarunu varot veikt arī skype, ja ir vēlēšanās. Man šķiet, ka man pat šāda vēlēšanās varētu būt. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pēc neilga laika Aleksandrs pameta Sardzes telpu, to aizslēdzis.
Devās augšā uz otro stāvu un uz mājas saimnieka, attiecīgi Ingrīdas guļamistabu un pie tās durvīm pieklauvēja. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sātana advokāts ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.11.06 Ziedoņa māceklis ![]() |
Ingrīda no rīta miega nemaz tik viegli nemēdza mosties, pēc viena maza klauvējiena vēl ne tik.
Šo rakstu rediģēja Antaress: 19.11.2008 19:42 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alekss attiecīgi pieklauvē stiprāk, ilgāk un vēl uzsauc.
"Ingrīda, tas esmu es, Aleksandrs." Viņam likās, ka Ingrīdai jābūt guļamistabā, jo citur sievieti neredzēja. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sātana advokāts ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.11.06 Ziedoņa māceklis ![]() |
Ingrīda saldi šņāc un nemostas. Viņa nekad nav sūdzējusies par sliktu miegu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alekss ar dūri stipri piesit pie durvīm un tad rauga, vai tās var atvērt. Galu galā, ja nu kas slikts noticis. Jāpārbauda.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Durvis Ingrīda nav aizslēgusi.
Nu jau viņa lēnām sāka arī mosties. Ko? Kāds klauvē? Nekas, lai pagaida. Viņa pagriezās uz otriem sāniem, ciešāk ietinās segā un gulēja vien tālāk. Šo rakstu rediģēja Antaress: 19.11.2008 21:00 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nu, pavēris durvis, Aleksandrs redz, ka Ingrīda guļ. Jauki gan. Parasti viņš uzvestos pieklājīgāk, bet šis uzdevums jau tāpat bija visai problemātisks. Lai nekavētu laiku, Aleksandrs pieiet klāt gultai, parausta Ingrīdu aiz pleca.
"Ei, saulstariņ, mosties! Man tev kas jājautā." |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ko? Saulstariņ? Ingrīda momentā atvēra acis. — Ko vajag? — visai īgnā tonī, kā jau pašā guļamā laika vidū uzmodināts cilvēks, viņa jautāja.
Šo rakstu rediģēja Antaress: 19.11.2008 21:22 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
"Labs tev rīts, Ingrīda." Alekss nedaudz ironiski uzsmaidīja sievietei.
Es vēlos paskatīties, kas ir zem lūkas pagrabā. Nu, lūka, kas ir slēgtā istabā pagrabstāvā. Tur noteikti vajag kādas atslēgas vai ko tādu." Alekss īsti paskaidroja. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Loveless ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.04 Kur: playing the hydrogen sonata Oriģinālākā pareģojuma autore ![]() |
Pat pēc visai maz gulētām stundām Ulrika pamodās kā parasti - pārāk agri. Tomēr varēja jau dzirdēt, ka kāds šiverē apkārt. Nu, kad jau tad jau.
Nomazgājusies un uzģērbusi brīvu mājas apģērbu, viņa nokāpa lejā un devās uz virtuvi, lai pagatavotu vieglas brokastis. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 10.06.2025 05:57 |