Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Pēdējais klases vakars, [GM][PZP]
CityCat
iesūtīt 07.05.2008 16:15
Raksts #1

Kārto SLIM-us

Grupa: Biedri
Pievienojās: 21.04.08
Kur: rokas stiepiena attālumā

Pēdējais klases vakars

(IMG:http://content5-foto.inbox.lv/albums66354978/bukucis3/engjeliits/castle-4.jpg)

Skola

Kembridžas mazpilsētas skola. Jau apmēram 200 gadus veca. Neviens nezin cik tieši. pati skola izskatās senatnīga. Ar balkoniem un akmens skulptūrām. Ēkas mūri vinmēr šķita augsti un pelēki. Vietām nolupuši ķieģeļi. Apkārt auga zaļa zālīte, ar dažviet skolēnu iemītām taciņām, Kā arī veci, skoēnu aprakstīti, koka soliņi.Nedaudz tālāk no skolas atrdodas neliels, bet toties ļoti dziļš ezers.
Skolas pagalmā atrodas veca strūklaka. Tiesa tajā nekad nav ūdens.

Vēstule, ko katram skolēnam ir atsūtījusi mis Džonsone.

Labdien! Jums š.g. 13.jūnijā, tieši 18.00 ir jāpulcējas pie skolas ieejas. Durvis būs slēgtas. Skolas apkopējs - Joržiks Ventels jūs ielaidīs. Lūdzu paņemiet līdz visu nepieciešamo vienai nedēļai, tai skaitā arī ēdienu. Ja vēlesities kaut ko vairāk uzzināt, tad prasiet Joržikam.
Man tiešām no visas sirds žēl, ka nevarēšu jums pievienoties kopīgajā klases nedēļā. Cerams, ka lieliski pavadīsiet kopā laiku.

Ar mīļiem sveicieniem,
Jūsu skolotāja - Džonsone!

Spēlē piedalās :

Mazpēdis
Nīcele
washulis
mesmers
Tējas lapa
Semijs
Debija
Meitene ar rozīnīti
Hermiiione
kruta102
storyteller
Epilepsija
Lianjuks
La Keira
Mr. Green

piedodiet, ja kādu aizmirsu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif)

neliela info, lai neradītos aizķeršanās.... Jūs visi, kopā esat nomācījušies 12 gauds (varbūt kāds arī mazāk, ja dzīves vietas ir mainītas),
tomēr ne visu par saviem klasesbiedriem jūs zināt. Kā jau mazā ciematā, tur tiek daudz tenkots. Tādēļ daudzas jums zināmās lietas par cilvēku ir aplamas.
Skolas apkopējs Joržiks ir nedaudz nojūdzies 72 gauds vec večuks, kuram patīk stāstīt visādas pasaciņas.
Mis Džonsone ir riebīga skolotāja, kas ir mīļa tikai tad, kad tikusi prom no savas audzināmās klases.

Tā - cerams, ak jums būs interesanti (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
95 Lapas V  « < 10 11 12 13 14 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (220 - 239)
washulis
iesūtīt 09.05.2008 17:22
Raksts #221

Cogito ergo sum

Pievienojās: 28.02.07
Kur: Divas mājas tālāk
Jaukais snīpis

Nu tad labi. Klēra noteica un pabīdījās nesaudz saņūs, lai visiem ap pudeli pietiktu vietas. Viņa ar vieglu rokas kustību iegrieza pudeli. tā kādu brīdi tikai rotēja, skanot uz klases grīdas, pamazām tā apstājās tieši pret Adrianu. Okei. Adrian.Tu esi tas nelaimīgais nummur viens! Es laikam jau zinu, ko tev prasīšu. Viņa priecīgi noteica un jau gatavojās teikt pirmo jautājumu. Tā kā tu esi draudzīgs pret visiem, tad lūk. Vai ir kāds cilvēks, ko tu tiešām, bezgala ienīsti. Nevajag saukt nevienu vārdā, ja nevēlies, bet varbūt par to, kāpēc ienīsti. Ja ir tāds protams no šīs klases. Viņa noteica. Galvā jautājums izklausījās labāk, tāpēc viņai nesanāca to noformulēt vienā teikumā. Varbūt tas nebūs konkrēti par tevi, bet pastāstītu, kas tev nepatīk un tā...

Šo rakstu rediģēja washulis: 09.05.2008 17:23

+Citēt rakstu
Malduguns
iesūtīt 09.05.2008 17:29
Raksts #222

Skatās acīs baziliskam

Pievienojās: 02.10.06
Kur: klejojumos

Henrijs nu jau sēdēja uz galda malas un ieinteresēti vēroja klasesbiedrus. Bara psiholoģija.
Džosers pierāva vienu kāju sev klāt un ielūkojās sejā katram. Pēdoši, mazliet izaicinoši.
-Tā ir spēle ar atklātību. Tāpēc vārds arī jāsaka. Vajadzētu vismaz,-viņš piebilda.
-Nesatraucies, Hel, tevi neviens nav piemirsis, veiksmi!-viņš pasmīnēja.

+Citēt rakstu
Tējas lapa
iesūtīt 09.05.2008 17:30
Raksts #223

Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju

Pievienojās: 22.10.07
Kur: Turpat kur vienmēr.

Adrians apsēdās aplī un Klēra sāka griez pudeli. Tā kādu laiku griezās un tad apstājās tieši viņam pretī. Noklausījies jautājumu, puisis nedaudz padomāja. Nop nav neviens kuru es ienīstu. Ja būtu es ar to cilvēku nekontaktētos. Viņš atbildēja uz meitenes jautājumu. Nu tad es tagad griezīšu. Adrians paņēma pudeli un kārtīgi iegrieza. Kādu brītiņu tā griezās un tad apstājās pretī Lī. Nu tad tā. Lī, ko tu nekad mūžā nedarītu?

Šo rakstu rediģēja Tējas lapa: 09.05.2008 17:31

+Citēt rakstu
Flightless Bird
iesūtīt 09.05.2008 17:32
Raksts #224

Grupa: Bijušie
Pievienojās: 12.08.06
Kur: tur kur putni dzied.

Jā, kā gan tu spētu man aizmirst, vai ne? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
Helēna ar interesi gaidīja Adriana atbildi. Interesanti viņš būs spējīgs atbildēt, vai tikai samelos pateiks, ka mīl visu un visus?
Mjā skaidrs (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)

Šo rakstu rediģēja Meitene Ar Rozīnīti: 09.05.2008 17:32

+Citēt rakstu
kruta102
iesūtīt 09.05.2008 17:38
Raksts #225

Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem
**

Pievienojās: 24.03.08
Kur: Tukšumā.

Adrains atbildēja uz viņam uzdoto jautājumu. Tagad pudeli grieza viņš. Un tā apstājās pie.. viņas, pie Lī.
Neliels klusuma brīdis.
Es.. Lī domāja atbildi. Es nekad neēstu kautkādas vaboles, kukaiņus vai kaut ko tamlīdzīgu. viņa droši pabeidza. Fui! Kukaiņi.. Viņa noskurinājās no šīs domas vien.
Tagad pudeli grieza viņa pati. Pudele apstājās pie Helēnas. Kāds būz jautājums? viņa brīdi domāja. Tātad, Helēn! Lī uzrunāja meiteni. Kas ir ats, ko tu vienmēr visvairāk esi vēlējusies? Tāds bija jautājums. Patiesībā, tas bija tas, ko šī meitene, šī Lī, Helēnai ir vienmēr pa šiem daudzajiem gadiem vēlējusies uzdot. Bet nekad, nekad viņa to nebija izdarījusi. Bet tagad viņa to bija atcerējusies. Lī gaidīja atbildi.

+Citēt rakstu
Flightless Bird
iesūtīt 09.05.2008 17:43
Raksts #226

Sarežģīti. Iestājās neliels klusuma brīdis Hmm viņa centās novilcināt laiku Es vienmēr esmu gribējusi dzīvot interesantu dzīvi, pat ja tas nenozīmē konstantu laimes sajūtu.

Helēna iegrieza pudeli. Tā rotēja mazliet ilgāk nekā iepriekšējās reizes, līdz apstājās pie neviens cita kā Henrija. Viņa iekšēji pasmīnēja.
Kāda, tavuprāt, ir pati reibinošākā lieta/viela/sajūta uz pasaules?

+Citēt rakstu
Malduguns
iesūtīt 09.05.2008 17:49
Raksts #227

Skatās acīs baziliskam

Henrijs sarauca degunu.
-Es neesmu teicis, ka spēlēšu, bet lai iet!-jauneklis sacīja un mazliet padomāja.
-Tā ir iemīlēšanās,-viņš izspēra un grieza pudeli. Tā pēc mirkļa atkal apstājās pie Helēnas.
-Dots pret dotu,-Henrijs izmeta.
-Kas ir lieta, kuru tu noteikti vēlētos izmēģināt šajā nedēļā?-viņš noprasīja. Zilās acis cieši lūkojās uz Helēnu.

+Citēt rakstu
Flightless Bird
iesūtīt 09.05.2008 17:56
Raksts #228

Iemīlēšanās? Ha, to nu gan es no viņa nebiju gaidījusi. Atkal es? Viņa atlieca galvu mazliet atpakaļ tādējādi skatoties Henrijā ar mazliet piemiegtām acīm - Tevi.

Viņa pavisam viegli iegrieza pudeli. Tā apstājās pir Klēras. Helēna mazliet saviebās Ko gan man jautāt viņai..
Kurš no telpā esošajiem tev šķiet vispievilcīgākais? Ārēji.

+Citēt rakstu
Malduguns
iesūtīt 09.05.2008 18:02
Raksts #229

Skatās acīs baziliskam

Atbilde Henriju mazliet pārsteidza. Viņu? Kas, pie velna, tas vēl bija?
Henrijs sakrustoja rokas uz krūtīm un turpināja sēdēt uz galda malas.
Asinīs uzbangoja azarts. Lai gan šajā spēlē nebija ne vinnētāju, ne zaudētāju.

+Citēt rakstu
washulis
iesūtīt 09.05.2008 18:06
Raksts #230

Cogito ergo sum

Pievienojās: 28.02.07
Kur: Divas mājas tālāk
Jaukais snīpis

O, tas gan ir jautājums. Klēra noteica un palūkojās uz klasē esošajiem. Hm... Droši vien ka... Deins. Viņa pēc neilgas pauzes pateica to vārdu. Viņai likād Deins simpātisks ārēji, bet viņš bija tik kluss un tik pat kā nerunāja ar viņu. Nu nekas. Gan jau kādreiz.

Tad nu tā. Klēra atkal iegrieza pudeli un skatījās, kā tā apstājas pie Andrea. Klēra brīdi padomāja un teica: Kad tu saties cilvēku, ko tu pirmo ieraugi viņa ārējā izskatā?

+Citēt rakstu
September
iesūtīt 09.05.2008 18:15
Raksts #231

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Pievienojās: 30.01.08
Kur: klusumā

Andrea atčuhnījusies, ka uz viņas uzgrieza pudeli, viņa uzreiz sacīja-Es pirmo ieraugu seju, kā tādu.- Viņa pārāk daudz nevērtēja cilvēku pēc izskata, bet kā tadu, bet arī izskats bija vērā ņemams..

Tad Andrea, sāka griezt pudeli un uzgrieza uz Henriju. -Tā, tā, vai tu esi iemīlējies/patīk kāda meitene no klases, nevaig obligāti teikt vārdu. Ja tava atbilde ir pozitīva tad pamato savu atbildi, kā mainījusies uz slikto vai labo...

Šo rakstu rediģēja Hermiiione: 09.05.2008 18:15

+Citēt rakstu
Malduguns
iesūtīt 09.05.2008 18:24
Raksts #232

Skatās acīs baziliskam

Henrijs pievēra acis un palūkojās uz jautātāju.
-Kāpēc uzreiz meitene? Varbūt es esmu kāda cita seksuālā novirziena piekritējs. Un ja godīgi, es neesmu par to domājis. Tas laikam nozīmē "nē". Patikšana un iemīlēšanās tikai traucē dzīvei. Jā, skaisti, romantiski, viss ir rozīgos toņos. Phe. Tas tomēr ir banāli,-Henrijs, kurš stāstījuma laikā bija pamatīgi plivinājies, atkal ieņēma savu ierasto pozu un pagrieza pudeli.
Tā apstājās pie Adriana.
-Adrian. Ko tu domā par Torsiona lauka teoriju?

+Citēt rakstu
Flightless Bird
iesūtīt 09.05.2008 18:30
Raksts #233

Tad jau sanāk, ka tev pagalam nepatīk apreibt, Henrij, ko? Helēna viņu paķircināja.

+Citēt rakstu
Malduguns
iesūtīt 09.05.2008 18:33
Raksts #234

Skatās acīs baziliskam

Henrijs caur pieri palūkojās uz Helēnu. Puisis ar vienu roku pataustījās mugursomā un izvilka no tās bl.ašķi. Padzēries krietnu malku viņš nolika to atpakaļ. Puisis nepamirkšķināja ne acu, tomēr varēja redzēt, ka dzēriens tomēr ir stiprs.
-Apreibināties var arī citos veidos, kuri nav tik daudz emocionālās veselības prasoši,-Henrijs visbeidzot sacīja.

+Citēt rakstu
Flightless Bird
iesūtīt 09.05.2008 18:35
Raksts #235

Taisnība. Bet tas ir vieglāk un līdz ar to garlaicīgāk. Tas jau kļūst interesanti.. Viņa nodomāja. Visa šī spēle.. Vismaz ir pārtraukta nemitīgā dzeršana (ignorējam Henriju), citādi es jau spriedu, ka dažiem vakars beigsies ātri.

Šo rakstu rediģēja Meitene Ar Rozīnīti: 09.05.2008 18:36

+Citēt rakstu
Malduguns
iesūtīt 09.05.2008 18:38
Raksts #236

Skatās acīs baziliskam

-Tas nav garlaicīgi. Piemeklē dažādas interesantas atklāsmes un jaunas idejas. Atveras apziņas plašumi. Bet ar iemīlēšanās veida apreibināšanos cilvēka prāts paliek šaurāks un vairāk koncentrējas tikai uz to otru personu. Līdz ar to notiek tikai nejēdzīga plenderēšanās ar savām smadzenēm. Vienīgais, tu spēj izskatīties muļķīgi citu acīs un darīt lietas, ko standartā nedari,-Henrijs strikti sacīja.

+Citēt rakstu
Tējas lapa
iesūtīt 09.05.2008 18:42
Raksts #237

Pievienojās: 22.10.07
Kur: Turpat kur vienmēr.

Adrians klausījās citu atbildēs, līdz Henrija griestā pudele apstājās pie viņa. Nu par to neesmu īsti tā domājis. Man patika kā Akimanovs izpētīja to, ka torsiona lauku īpašības sakrīt ar enerģijas īpašībām. Un tas ir pierādījums tam, ka psihiskās enerģijas un vispārinatā fizikālā vakuma identificēšana ir pareiza. Viņs atbildēja un grieza pudeli, kura apstājās pie Andrea. Ir kāds cilvēks no klases, kas tev ļoti krīt uz nerviem?

Šo rakstu rediģēja Tējas lapa: 09.05.2008 18:44

+Citēt rakstu
Flightless Bird
iesūtīt 09.05.2008 18:42
Raksts #238

Šķiet, ka tas katram ir savādāk. Ir daudzi, kas, piemēram, piedzērušies kļūst pavisam truli. Bet kā jau tu teici, iemīlējies cilvēks dara nestandarta lietas. Un tās pēc manas pieredzes ir visaizraujošākās. It īpaši, ja konkrētajam cilvēkam ir spilgta fantāzija. Helēna pasmīnēja. Nebūt nebija tā, ka viņa būtu kāda dižā mīlestības fane, viņa vienkārši izmantoja iespēju mēroties spēkos ar kādu vienlīdzīgu sarunu biedru.

+Citēt rakstu
Malduguns
iesūtīt 09.05.2008 18:46
Raksts #239

Skatās acīs baziliskam

-Un cik spilgta fantāzija ir tev?-Henrijs ieziņkārojās.
-Es esmu dzirdējis, ka vislielākie noziedznieki lielā dzērumā sāk apraudāt savus upurus, lai gan skaidrā ir paši nežēlīgākie asinssuņi. Zem krietnas devas grādīgā viņi pinkšķ kā mazi bērni.

+Citēt rakstu
September
iesūtīt 09.05.2008 18:50
Raksts #240

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Pievienojās: 30.01.08
Kur: klusumā

Jēzus. viņa nodomāja un paamaidīja. -Jā,tikai neapvainojies Klēra, man tu dažreiz krīti uz nerviem, bet gandrīz vienmēr esi sastādījusi labu kompāniju, tad vēl Henrijs, viņš visu uztver savādākā gaismā. Henrij, neapvainojies, esmu labs cilvēks.- Andrea atbildēja uz jautājumu.

Tad Andrea paņēma pudeli un sāka giezt, tā griezās ilgi līdz pudeles kakliņš apstājās pie Adriana.-Kā tu uztver iemīlēšanos?-Andrea jautāja.

Šo rakstu rediģēja Hermiiione: 09.05.2008 18:54

+Citēt rakstu

95 Lapas V  « < 10 11 12 13 14 > » 
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 13.06.2025 07:22