Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Pēdējais klases vakars, [GM][PZP]
CityCat
iesūtīt 07.05.2008 16:15
Raksts #1

Kārto SLIM-us

Grupa: Biedri
Pievienojās: 21.04.08
Kur: rokas stiepiena attālumā

Pēdējais klases vakars

(IMG:http://content5-foto.inbox.lv/albums66354978/bukucis3/engjeliits/castle-4.jpg)

Skola

Kembridžas mazpilsētas skola. Jau apmēram 200 gadus veca. Neviens nezin cik tieši. pati skola izskatās senatnīga. Ar balkoniem un akmens skulptūrām. Ēkas mūri vinmēr šķita augsti un pelēki. Vietām nolupuši ķieģeļi. Apkārt auga zaļa zālīte, ar dažviet skolēnu iemītām taciņām, Kā arī veci, skoēnu aprakstīti, koka soliņi.Nedaudz tālāk no skolas atrdodas neliels, bet toties ļoti dziļš ezers.
Skolas pagalmā atrodas veca strūklaka. Tiesa tajā nekad nav ūdens.

Vēstule, ko katram skolēnam ir atsūtījusi mis Džonsone.

Labdien! Jums š.g. 13.jūnijā, tieši 18.00 ir jāpulcējas pie skolas ieejas. Durvis būs slēgtas. Skolas apkopējs - Joržiks Ventels jūs ielaidīs. Lūdzu paņemiet līdz visu nepieciešamo vienai nedēļai, tai skaitā arī ēdienu. Ja vēlesities kaut ko vairāk uzzināt, tad prasiet Joržikam.
Man tiešām no visas sirds žēl, ka nevarēšu jums pievienoties kopīgajā klases nedēļā. Cerams, ka lieliski pavadīsiet kopā laiku.

Ar mīļiem sveicieniem,
Jūsu skolotāja - Džonsone!

Spēlē piedalās :

Mazpēdis
Nīcele
washulis
mesmers
Tējas lapa
Semijs
Debija
Meitene ar rozīnīti
Hermiiione
kruta102
storyteller
Epilepsija
Lianjuks
La Keira
Mr. Green

piedodiet, ja kādu aizmirsu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif)

neliela info, lai neradītos aizķeršanās.... Jūs visi, kopā esat nomācījušies 12 gauds (varbūt kāds arī mazāk, ja dzīves vietas ir mainītas),
tomēr ne visu par saviem klasesbiedriem jūs zināt. Kā jau mazā ciematā, tur tiek daudz tenkots. Tādēļ daudzas jums zināmās lietas par cilvēku ir aplamas.
Skolas apkopējs Joržiks ir nedaudz nojūdzies 72 gauds vec večuks, kuram patīk stāstīt visādas pasaciņas.
Mis Džonsone ir riebīga skolotāja, kas ir mīļa tikai tad, kad tikusi prom no savas audzināmās klases.

Tā - cerams, ak jums būs interesanti (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
95 Lapas V  « < 8 9 10 11 12 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (180 - 199)
Malduguns
iesūtīt 08.05.2008 21:28
Raksts #181

Skatās acīs baziliskam

Pievienojās: 02.10.06
Kur: klejojumos

Henrijs pašķielēja uz Helēnu, pagalam savādā pozā pārliecies pār galdu.
-Tu vēlies man pievienoties?-viņš vaicāja pagalam savādā balsī un ar mutes kaktiņu izpūta veselu lēveni saldu dūmu loga virzienā. Gaišie mati jau atkal bija savākti un ierastās šķipsnas ieskāva seju.

+Citēt rakstu
September
iesūtīt 08.05.2008 21:32
Raksts #182

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Pievienojās: 30.01.08
Kur: klusumā

-Lūdzu, jā iedzersim pa salu. Henrij, tu negrbi iedzert? Kāpēc tu esi vienmēr tik kluss.-viņa jautāja Henrijam un arī tajā pašā laikā atbildēja Helēnai. Andrea mazliet nosarka un ar neviltotu smaidu uzsmaidīja Adrijanam.

Šo rakstu rediģēja Hermiiione: 08.05.2008 21:32

+Citēt rakstu
Flightless Bird
iesūtīt 08.05.2008 21:35
Raksts #183

Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju

Grupa: Bijušie
Pievienojās: 12.08.06
Kur: tur kur putni dzied.

Paldies, par tavu atklātību Helēna teica Adrianam un pacēla savu glāzi. Mirkli viņa vēroja, kā pēdējie saules stari rotājās dzintarainajā šķidrumā un tad vienā malkā izdzēra glāzītes saturu.
Vai tas ir piedāvājums? Viņa jautāja Henrijam zemā balsī. Alkohols dedzināja rīkli.

+Citēt rakstu
washulis
iesūtīt 08.05.2008 21:36
Raksts #184

Cogito ergo sum

Pievienojās: 28.02.07
Kur: Divas mājas tālāk
Jaukais snīpis

Es jūtos pagodināta. Viņa nosmēja par Adriana piezīmi. Laikam dabas dots talants. Viņa turpināja smaidīt. Un ja jau spēju izbesīt pat tevi, tad jau tas ir kaut kas. Viņa vēl piemetināja. Vismaz viņš mani neienīst visu laiku. Klēru vēl jo porjām nepameta tas mazais depresīvais garasatāvoklis, kas viņu ik pa laikam piemeklēja. Varbūt tā laikā viņa arī spēja tik daudzus nokaitināt. Par salu un manu skaisto lidojumu no otrā stāva.

+Citēt rakstu
Malduguns
iesūtīt 08.05.2008 21:37
Raksts #185

Skatās acīs baziliskam

-Es neesmu kluss, man vienkārši nepatīk troksnis,-Henrijs atrūca Andreai. Viņa šķita pagalam naiva. Kaut vai tādēļ, ka uzskatīja, ka viņš ir kluss, neko nezinot par viņu.
Cilvēki ir dažādi, Džoser. Un tev ar viņiem būs jādzīvo kopā veselu nedēļu.
Jā, bet es jebkurā brīdī varu tīt makšķeres!
Kā zini.

-Turklāt es dzeru tikai konkrētas lietas, kuras laikam nebūs viskijs. Varbūt vēlāk.
Tad Henrija skatiens pievērsās Helēnai. Pētošs.
-Un kā tu to vēlies saprast?

Šo rakstu rediģēja storyteller: 08.05.2008 21:37

+Citēt rakstu
Flightless Bird
iesūtīt 08.05.2008 21:40
Raksts #186

Helēna pielieca galvu un nedaudz vērtējoši paskatījās uz Henriju. Tad viņa viltīgi pasmaidīja un teica Tā gluži nav atbilde uz manu jautājumu.

+Citēt rakstu
September
iesūtīt 08.05.2008 21:42
Raksts #187

-Jā, priekā, es tev varu iedot kautko uzkost piemēram augļu pīrādziņu!- Andrea jautāja Helēnai, jo viņa likās pēc dzēriena tāda sarkana. -Lūdzu, ņem augļu pīrādziņi. Mani mamma piespieda lai paņemu līdzi visus šos ēdienus, kas ir manā grozā.- viņa sacīja. Visi liekas tik jauki, DĀĀ tas jau ir pēdējais klases vakars, bet kautgan varbūt kādi pāris cilvēki var ārpus skolas vai šajā laikā satikties.. Viņa nodomāja.

+Citēt rakstu
Malduguns
iesūtīt 08.05.2008 21:45
Raksts #188

Skatās acīs baziliskam

Henrijs pasmīnēja. Bezkaislīgi, tomēr šoreiz šim bezkaislīgumam bija pievienojies... kaut kas neizprotams.
-Es jau neteicu, ka atbildēšu uz jautājumu. Un izteikums būs tāds, kādu tu to sapratīsi,-Džosers sacīja. Henrijs pats pie sevis pasmaidīja. Džosers. Viens no labākajiem Senās Ēģiptes faraoniem/

+Citēt rakstu
Flightless Bird
iesūtīt 08.05.2008 21:48
Raksts #189

OOC: Sarkana? Nu paldies (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

Nē, paldies, es neesmu izsalkusi.. Helēna atbildēja Andreai viegli saraukusi degunu. Tādā gadījumā, Henrij, es palikšu tepat un pavērošu tevi no.. apakšas. Viņa atliecās atpakaļ ēnā un, atspiedusies pret sienu, sakrustoja rokas uz krūtīm.

Šo rakstu rediģēja Meitene Ar Rozīnīti: 08.05.2008 21:48

+Citēt rakstu
September
iesūtīt 08.05.2008 21:54
Raksts #190

-Eu meitenes varbūt iedzeram vēlvienu?- Andrea jautāja. Kas par dieniņu šī būs. Tas Henrijs ir nu gan nekauņa tāds. Viņa ielēja glāzītē vēl viskiju un izdzēra to.-Uhh, cik stiprs.- viņa noteica.

OCC:NU jā takā sarkana, takā nosarkusi biete. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)

Šo rakstu rediģēja Hermiiione: 08.05.2008 22:03

+Citēt rakstu
washulis
iesūtīt 08.05.2008 22:33
Raksts #191

Cogito ergo sum

Jaukais snīpis

Klēra ātri izdzēra savu glāzi un nedaudz saviebās. Būsū likam paķērusi pa daudz, bet tas nekas. Viņa noteica un arī ielēja vēl vienu. Viss, ar šito beigšu, savādāk atkal pamodīšos kaut kādos krūmos un man visi stāstīs, kā esmu mēģinājusi sarīkot vemšanas sacensības kāda peldbaseinā. Bet nez kāpēc iņai bija nojausma, ka ar divām glāzītēm tas gan nebeigsies. Hm... Interesanti, kāpēc. Viņa pasmējās un sāka malkot otru glāzīti.

+Citēt rakstu
Tējas lapa
iesūtīt 09.05.2008 11:09
Raksts #192

Pievienojās: 22.10.07
Kur: Turpat kur vienmēr.

Es vienmēr esmu atklāts un tāds arī palikšu. Adrians atbildēja Helēnai un izdzēra savu glāzi sausu. Kāpēc beigsi? Vakars tikai sācies. Viņš ielēja vēlvienu glāzi un atkal apsēdās uz palodzes, pie atvērtā loga. Ziniet, es šeit kaut ko pamanīju. Mums nav mūzikas. Kāds nav kaut ko paķēris līdzi?

+Citēt rakstu
September
iesūtīt 09.05.2008 13:30
Raksts #193

-Piedodiet, bet man neienāca prātā paņēmt radio, taču man ir Ipods. Taču mēs varam aiziet sameklēt radio, jo klasēs noteikti ir.-Andrea teica. Tad viņa ielējā glāzītē vēl viskoja un to izdzēra. -Un ja, mums būs mūzika, ko mēs darīsim?- viņa jautaāja Adrijanam.

+Citēt rakstu
Malduguns
iesūtīt 09.05.2008 13:34
Raksts #194

Skatās acīs baziliskam

Henrijs izstaipījās kā kaķis un izkrakšķināja visus kaulus.
-Vai labāk nebūtu klusums? Jo es varu saderēt, ka par vienu mūziku vienoties nevarēs un tad atkal sāksies ķīviņi, bet patiesībā, mani pēc,-viņā gurdi sacīja un piemiegtām acīm palūkojās ārā pa logu.
-Tad paliec vien tur, dūkulīt, man te tik un tā ir labāk. Koks ir mīkstāks nekā grīda,-viņš sacīja Helēnai un ievilka vēl vienu dūmu.

+Citēt rakstu
washulis
iesūtīt 09.05.2008 14:03
Raksts #195

Cogito ergo sum

Jaukais snīpis

Man ar nav radio. Bet ir flaš ar mūziku. ja te būtu dators un kārtīgas tumbpas, tad elementāri varētu klausīties. Vai par portatīvais dators. Tas arī derētu. Viņa nosprieda. Es paņēmu tik daudz, bet ne radio. Man tak bija tas mazais mājās. Nolāpīts. Piebeigusi arī šo glāzi, viņa palūkojās uz tukšo apakšiņu. Tev taisnība, vakars vēl priekšā un tik un tā nenoturēšos un pieliešos līdz pēdējām...

+Citēt rakstu
September
iesūtīt 09.05.2008 14:12
Raksts #196

-Jā, tāda nostāja, vajadzīga. Hei,man ir portatīvais, es vienmēr viņu ņemu līdzi, bet man nav tumbas..Jā, jāpiedzeras līdz pēdējam.- viņa sacīja. -Mēs varētu tumbas pameklēt...- Ielējusi vēl vienu glāzīti, to izdzēra un noteica. Tā jau bija sestā glāzīte ko šodien izdzeru. viņa nodomāja.

+Citēt rakstu
washulis
iesūtīt 09.05.2008 14:17
Raksts #197

Cogito ergo sum

Jaukais snīpis

Nu. Var iztikt ar to, kas ir pašam portatīvajam. Skaņa gan droši vien būs paklusa un ne tik kvaletatīva, bet vismaz foniņam būs. Klēra nosmēja, no jauna pieliecās pie somas un sāka pa to rakāties. Varbūt visu uzreiz izvilkt ārā, lai nevajadzētu pa kabatām un somas dziļumiem rakties? Tur starp zobubirstu un zobupastu, un nelielu kosmētikas krājumu, viņa izvilka savu mazo, melno ierīsīti, noņēma tam vāku un atklāja mazo metāliņu, kur šu nija jāsprauž datorā vai kur citur.

+Citēt rakstu
Malduguns
iesūtīt 09.05.2008 14:25
Raksts #198

Skatās acīs baziliskam

Henrijs, ar vieglu uzjautrinājumu, uzlūkoja meitenes, kuras tukšoja vienu viskija glāzi pēc otras.
Ilgi nebūs jāgaida un tad jau būs pavisam jautri, Džoser. Varēsi vāķēt savas klases daiļavas.
Henrijs pats pie sevis teju velnišķīgi nosmīnēja par šo domu un parakājās somā, lai atkal izvilktu savu veco, savādo grāmatu melnajā un nodriskātajā ādas iesējumā.

+Citēt rakstu
Tējas lapa
iesūtīt 09.05.2008 14:26
Raksts #199

Pievienojās: 22.10.07
Kur: Turpat kur vienmēr.

Velc tik laukā. Adrians teica Andrea kura ieminējās par portatīvo. Vismaz kaut kas. Nevajadzēs sēdēt klusumā. Tikai norunājam tā. Lai Andrea uzliek mūziku, bet neviens neies un viņu nepārslēgs, jo tad būs visādi strīdi par to, kas kādam nepatīk vai patīk, kā jau Henrijs teica. Lai skan viss pēc kārtas. Sarunāts? Viņš vienā rāvienā izdzēra glāzi tukšu. Pagaidām pietiks, nebūtu nekāda jēga tagad ņemt un piedzerties. Puisis nolika tukšo glāzi sev blakus.

Šo rakstu rediģēja Tējas lapa: 09.05.2008 14:27

+Citēt rakstu
September
iesūtīt 09.05.2008 14:38
Raksts #200

Andrea aizmetās pie somas un sāka ņemt ārā melno portatīvā datora somu, tad viņa piegāja pie Klēras un iedeva viņai portatīvo datoru.-Lūdzu, tu ieliec to flešu!- viņa sacīja. Un nolika portatīvo uz Klēras gūltas. tad piegāja pie sava kofera un sāka krāmēt ārā, kas vajadzīgs dušai, kurā vēlāk dosies.-Ja, neiebildīsiet, tad vēlāk iešu dušā!- viņa noteica.

Šo rakstu rediģēja Hermiiione: 09.05.2008 14:41

+Citēt rakstu

95 Lapas V  « < 8 9 10 11 12 > » 
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
4 lietotāji/s lasa šo pavedienu (4 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 10.06.2025 04:16