Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Pēdējais klases vakars, [GM][PZP]
CityCat
iesūtīt 07.05.2008 16:15
Raksts #1

Kārto SLIM-us

Grupa: Biedri
Pievienojās: 21.04.08
Kur: rokas stiepiena attālumā

Pēdējais klases vakars

(IMG:http://content5-foto.inbox.lv/albums66354978/bukucis3/engjeliits/castle-4.jpg)

Skola

Kembridžas mazpilsētas skola. Jau apmēram 200 gadus veca. Neviens nezin cik tieši. pati skola izskatās senatnīga. Ar balkoniem un akmens skulptūrām. Ēkas mūri vinmēr šķita augsti un pelēki. Vietām nolupuši ķieģeļi. Apkārt auga zaļa zālīte, ar dažviet skolēnu iemītām taciņām, Kā arī veci, skoēnu aprakstīti, koka soliņi.Nedaudz tālāk no skolas atrdodas neliels, bet toties ļoti dziļš ezers.
Skolas pagalmā atrodas veca strūklaka. Tiesa tajā nekad nav ūdens.

Vēstule, ko katram skolēnam ir atsūtījusi mis Džonsone.

Labdien! Jums š.g. 13.jūnijā, tieši 18.00 ir jāpulcējas pie skolas ieejas. Durvis būs slēgtas. Skolas apkopējs - Joržiks Ventels jūs ielaidīs. Lūdzu paņemiet līdz visu nepieciešamo vienai nedēļai, tai skaitā arī ēdienu. Ja vēlesities kaut ko vairāk uzzināt, tad prasiet Joržikam.
Man tiešām no visas sirds žēl, ka nevarēšu jums pievienoties kopīgajā klases nedēļā. Cerams, ka lieliski pavadīsiet kopā laiku.

Ar mīļiem sveicieniem,
Jūsu skolotāja - Džonsone!

Spēlē piedalās :

Mazpēdis
Nīcele
washulis
mesmers
Tējas lapa
Semijs
Debija
Meitene ar rozīnīti
Hermiiione
kruta102
storyteller
Epilepsija
Lianjuks
La Keira
Mr. Green

piedodiet, ja kādu aizmirsu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif)

neliela info, lai neradītos aizķeršanās.... Jūs visi, kopā esat nomācījušies 12 gauds (varbūt kāds arī mazāk, ja dzīves vietas ir mainītas),
tomēr ne visu par saviem klasesbiedriem jūs zināt. Kā jau mazā ciematā, tur tiek daudz tenkots. Tādēļ daudzas jums zināmās lietas par cilvēku ir aplamas.
Skolas apkopējs Joržiks ir nedaudz nojūdzies 72 gauds vec večuks, kuram patīk stāstīt visādas pasaciņas.
Mis Džonsone ir riebīga skolotāja, kas ir mīļa tikai tad, kad tikusi prom no savas audzināmās klases.

Tā - cerams, ak jums būs interesanti (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
95 Lapas V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (140 - 159)
Malduguns
iesūtīt 08.05.2008 19:25
Raksts #141

Skatās acīs baziliskam

Pievienojās: 02.10.06
Kur: klejojumos

-Nepsiho,-Henrijs mierīgi sacīja.-Ja tu domā, ka parādes durvis ir vienīgais veids kā iekļūt skolā, tu rūgti maldies,-viņš bezkaislīgi sacīja. Zilās acis izsekoja aizbraucošajai mašīnai un tad pievērsās klasesbiedriem, tad pārceļoja pie skolas ēkas un atkal pie saviem kolēģiem.

+Citēt rakstu
September
iesūtīt 08.05.2008 19:25
Raksts #142

Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā

Pievienojās: 30.01.08
Kur: klusumā

-Adrian, ak, adrian, tev nekas nekaiš? Kā tu jūties? Vai viss labi?- Andrea uztraugdamies skriešus metās pie klasesbiedra.- Neko nesalauzi?-

+Citēt rakstu
CityCat
iesūtīt 08.05.2008 19:32
Raksts #143

Kārto SLIM-us

Kad vecais žiguli bija prom un no tā nebija ne miņas. Tas pēkšņi atkal parādījas uz uskalniņa. Večuks bija atpakaļ. izkā```` no mašīnas viņš nobrēcās. Jūs vella zeņķi! Ko jumsim darīt te? Tiš prom majas! kas vēl nebūs! viņš klumburēja atpakaļ pie izejas un atslēdza durvis. Tad lēnām līdz kāpnēm un jau atkal atslēdza durvis, tikai kāpņutelpas. Tad viņš devās uz klasi. Vai kāds puiseits nevar nakt manim paleigos? Jums tad šis tas bij no skolotājs atsūtīts, tik mana vecā galv aizmirs jum to atdot! viņš palūkojās uz skolēniem, kas atradās klasē.

+Citēt rakstu
Flightless Bird
Raksts #144

Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju

Grupa: Bijušie
Pievienojās: 12.08.06
Kur: tur kur putni dzied.

Tu tiešām esi tik naivs un domā, ka parzini skolu labāk nekā tas Trakais Vecis? Helēna mierīgi jautāja Henrijam nedaudz saraukusi uzacis uz augšu. Varu derēt, ka viņam ir atslēgas no visām durvīm.

Šo rakstu rediģēja Meitene Ar Rozīnīti: 08.05.2008 19:33

+Citēt rakstu
La Keira
Raksts #145

Gāž podus mikstūrās

Pievienojās: 28.03.08
Kur: ''Spraunajā Ponijā'' dejoju pa galdu

Sāra nolika mantas stūrī klases telpai, netālu no loga. Mēs dzīvosim veselu nedēļu vienā klasē!? Pat 2 stundas tik daudz cilvēkiem vienā telpā mēdz būt neizturamas. Guļ visi kopā.. Cerams vienīgi ka nenosmaksim pa nakti. Meitene piegāja pie atvērtā loga. Tā bija maķenīt labāk, jo vismaz bija ko elpot.
Žēl, ka neiedeva lielo zāli, 2 klases gulēšanai un vienu kopējo tusēšanai. Nu ko - pagalms jau vienmēr paliek! Sāra centās sevi iepriecināt un dvās uz galvenajām durvīm. Ciet.

Kā viņi tika ārā? Paraustījusi durvis vēlreiz viņa saprata, ka šādi ārā netiks. Sāra pieklauvēja pie loga un uzsauca ārā esošajiem - Hei, pa kurām durvīm jūs tikāt ārā? Rezerves?
Viņa neticēja, kat trakais vecis varētu būt bijis TIK traks. Bet tad pēc brīža iedomājās: Bet mēs taču pa šajām durvīm ienācām...

+Citēt rakstu
Tējas lapa
iesūtīt 08.05.2008 19:33
Raksts #146

Pievienojās: 22.10.07
Kur: Turpat kur vienmēr.

Labi, labi. Nomierināšos. Adrians nopūtās un paskatījās uz Andea. Tas jau izsklausījās kaut kas līdzīgi kā "Romeo, ak Romeo." Man nekas nekait, pierasta lieta. Bet prieks par to, ka kādam es tik ļoti rūpu. Viņš atkal pasmaidīja un paskatījās uz meiteni. Viņš ir atpakaļ. Puisis norādīja uz pakalniņu kur parādījai vecais apkopēja autiņš.

Šo rakstu rediģēja Tējas lapa: 08.05.2008 19:36

+Citēt rakstu
Malduguns
iesūtīt 08.05.2008 19:36
Raksts #147

Skatās acīs baziliskam

Henrijs pasmīnēja. Tā teju vai velnišķīgi un īsti. Zilajās acīs atmirdzēja kas mazliet bīstams.
-Tavā vietā es nesauktu kādu par naivu, ja tu viņu pat nepazīsti,-vārdi nebija teikti uzbrūkoši, bet salti.
-Ko jums vajag palīdzēt?-viņš pievērsās skolas apkopējam.

+Citēt rakstu
CityCat
iesūtīt 08.05.2008 19:42
Raksts #148

Kārto SLIM-us

Ak, tik šo un to man palīdzēt atnest! Joržiks nosmaidīja un devās uz savu privāto telpu pusi. Atlēdzis durvis, atklājās vienkārša telpa, kas kalpoja kā guļamistaba. Veca izgulēta gulta, tumš rakstāmgalds un senlaicīgs skapis. Viss bija perfektā kārtībā. Uz galda bija izklāti dažādi papīri. Pa virsu atradās pergaments ar tādu kā karti labirintam. Pa kreisi atradās vēlvienas durvis. Joržiks gāja taisni uz tām un atvēra. Tur bija pieliekamias. Taja atradās dažādi gardi ēdieni. Puiseit! Palīdiz man vecam vīram visus grozus, kas apsīti ar zilo lent, aiznes uz klas. večuks noteica. Acīgs vērotājs uzreiz pamanītu, ka telpā ir apmēam 14 tādi, milzīgi grozi.

+Citēt rakstu
washulis
iesūtīt 08.05.2008 19:43
Raksts #149

Cogito ergo sum

Pievienojās: 28.02.07
Kur: Divas mājas tālāk
Jaukais snīpis

Silts ūdens plūda pāri Klēras sejai. Ak, kungs cik labi. Tas liak viņai atminēties vakardienu, ko pavadīja ar māti. Viņai patika pavadīt laiku kopā ar viņu, jo viņa bija viņas vienīgais tuvinieks. Protams viņa nelabprāt savā ģimenē skaitīja klāt savu bezgala neciešamo brāli. Viņš tagad bija kaut kādā nometnē un pat ja Klēra nebūtu devusies uz šejieni uz visu nedēlu, viņai nenāktos paciest to sīci.

Un tad vēl nogurdinošais trenniņš. Viņai ar vienvairāk sāka likties, ka šī gada karsēju balva viņiem aizies gar degunu. Nu neko darīt. Tagad būs nopietnākas lietas darāmas. Jāatrod koledža, kur turpināt mācības.

Pie reizes izmazgādama matus, viņa pasniedzās pēc dvieļa, noslaucījās un arī pārģērbās. Kad vairs nešņāsa dušas strūkla, viņa dzirdēja dažus kliedzienus ārpus skolas. Vienu no tiem viņa atpazina kā Adrianu, otru kā uzraugu, kas šķiet tomēr atkal bija atgriezies.

+Citēt rakstu
Malduguns
iesūtīt 08.05.2008 19:47
Raksts #150

Skatās acīs baziliskam

Henrijs sekoja Joržikam (ooc: atgādina koržikus) un nopētīja telpu, kurā abi iegāja. Visvairāk puisi piesaistīja pergaments ar karti. Henriju intriģēja senas lietas un šī likās ļoti interesanta.
-Ā. Tam nevajadzētu būt pārāk grūti,-Henrijs sacīja, nopētīdams grozu daudzumu. Caurmērā septiņi gājieni, ja čāpoja viņš viens pats.

+Citēt rakstu
Flightless Bird
iesūtīt 08.05.2008 19:50
Raksts #151

Pirmkārt, es darīšu, ko gribēšu, un neviens man to neaizliegs. Pat tu nē. Helēna uzsmaidīja Henrijam Otrkārt, es pat nepretendēju uz tādu statusu kā tevis pazīšana, es vados pēc taviem izteikumiem. Kas man šķiet samērā naivi.

+Citēt rakstu
September
iesūtīt 08.05.2008 19:50
Raksts #152

-Ak, Adrian, Romeo un Džuljeta.Tas izklausās uzjautrinoši, žēl tikai , ka skolā netiekam. Tāds vecais.- Viņa sacīja un uzsmaidīja Adrianam. -Reku viņa foršais autiņš.- viņa sacīja.

Šo rakstu rediģēja Hermiiione: 08.05.2008 19:59

+Citēt rakstu
Tējas lapa
iesūtīt 08.05.2008 19:55
Raksts #153

Es piesakos būt Romeo, ja tu būsu Džuljeta. Adrians piemiedza ar aci Andrea. Ejam iekšā kamēr tas apkopējs nav atkal iznācis āra un aizslēdzis durvis. Un pie reizes palīdzēsim viņam ar to ko vajag palīdzēt. Viņš lēnām sāka kustēties uz skolas pusi.

+Citēt rakstu
September
iesūtīt 08.05.2008 19:59
Raksts #154

-Labi, tas būtu jautri.-viņa nosmaidīja.tad viņa piecēlās un devās atpakaļ uz skolu. Kad viņi iegāja iekšā sāka iet uz Joržika privātās telpas pusi. kad viņa bija iegājusi iekšā.- Vai varam kautkā palīdzēt?-viņa jautāja skolas uzraugam.

+Citēt rakstu
Flightless Bird
iesūtīt 08.05.2008 19:59
Raksts #155

Gan Romeo, gan Džuljeta nomira Helēna klusi noteica ejot garām Adrianam. Viņa iegāja pakaļ Joržikam skolā, apspiežot dusmas, ka viņš tos atstāja aiz slēgtām durvīm. Ieejot viņa privātajās telpās viņās skatienu uzreiz piesaistīja karte, bet pirms radās iespēja to aplūkot tuvāk, Joržiks norādīja grozus, ko vajadzēja aiznest uz klasi. Tā nu nekas cits neatlika kā paņemt vienu un doties uz kopējo telpu.
Vai jūs te.. emm, uzturaties visu laiku, es domāju, šajās telpās? Helēna jautāja Joržikam.

+Citēt rakstu
Tējas lapa
iesūtīt 08.05.2008 20:05
Raksts #156

Protams būtu. Tu stāvētu tornī, bet es lejā tev skaitītu dzeju un atdzītos mīlestībā. No viņa sejas ne uz mirkli nenozuda smaids. Bet kurš teica, ka to taisos darīt arī es. Esmu mazliet gudrāks par viņiem. Adrians noteica Helēnai, kas aizgāja viņam garām. Pie apkopēja durvīm puisi nonāca tajā brīdī kad viņā teica, kas jadara. Nu ko stiepjam tik uz klasi. Nolicis skeitu zemē, jauneklis paņēma katrā rokā pa grozam.

Šo rakstu rediģēja Tējas lapa: 08.05.2008 20:06

+Citēt rakstu
CityCat
iesūtīt 08.05.2008 20:08
Raksts #157

Kārto SLIM-us

Un kur tad es dzīvot, ja ne šais tepās? Tagad tik pie māsiņas dzīvot uz daž diens braucu! Tā ka jumsim būs vien paš skol. Ja neskaita žukiņš un pels. Joržiks nosmējās. Nu fikāk, fikšāk bērņuki! Man jau stund, kā vajdzēj prjām būt. paskat. Jau 20.03... Skrien gan tas laiciņš ne, bērņuki?
Vecais vēroja, kā visi nes grozus. Ej, ej... tie groz tak i ellig smagi. Ka tik nepārteipās! viņš nokliedzās, kad Adrians paķēra divus grozus.

Šo rakstu rediģēja Alija2: 08.05.2008 20:10

+Citēt rakstu
September
iesūtīt 08.05.2008 20:12
Raksts #158

-Jauki- viņa noteica un starodama pacēla grozu lai nestu uz klasi.Kad viņa gāja, gandrīz paklupa aiz dēļa. -Au.- viņa sāpīgi iesaucās. kad viņa paskatījās uz savu pirkstu kuru viņa saskrāpēja viņa nemirkli neapstājās, tikai gāja uz priekšu.-Pēc tam jāuzliek plāksteris.- viņa sacīja.

+Citēt rakstu
Debija
iesūtīt 08.05.2008 20:18
Raksts #159

Sēž zem Šķirmices
**

Pievienojās: 31.10.07
Kur: Saules dieva tuvumā.

Tabita ar klusus smaidu vēroja savus klasesbiedrus. Viņu netraucēja ne vecais apkopējs, ne klasesbiedru jautājumi par duškabīnes atslēgām. Viņa bija tā kā iegrimusi transā. Nu jau telpa likās tā kā izvēdināta, tāpēc meitene nogāja nost no loga un piegāja pie savas mugursomas, lai no tās izvilktu cigaretes.
Vai ir kāds līdzgājējs?
Novicinot gaisā cigarešu paciņu, Tabita cerīgi skatījās uz saviem klasesbiedriem.

+Citēt rakstu
Tējas lapa
iesūtīt 08.05.2008 20:19
Raksts #160

Gan jau tikšu gala. Esmu cilājis arī smagākas lietas. Aizgājis līdz klasei viņš nolika grozus uz zemes un nopūtās Pievedums no Joržika personīgajiem krājumiem. Makten smags gan. Viņš iemējās un teica tiem, kas vēl atradās klasē un nebija kaut kur izklīduši. Andrea uzmanīgāk. Nokritīsi tapat kā es. Viņš uzsauca meitenei un aizskrēja pakaļ nākošajiem groziem.

+Citēt rakstu

95 Lapas V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 08.06.2025 22:37