![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
Viesis_Svivens_* |
![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
Mani jau kopsh beerniibas nomociijushi jautaajumi, par to kas ir krutaak...karatee vai kungfu...vampiiri vai vilkacji...piraati vai indiaanji.
Shinii pavedienaa es piedaavaaju apspriest GP varonju atieciibas un sadaliijumu no tiraa speeka viedoklja. Piemeeram Saurons>Gendalfs baltais>Sarumans>Gendalfs peleekais Vai arii Witsh King>Shelob (IMHO) Ziimiigi, kia personaazju speeku nosaka netikai speeja lietot zobenu un mest Lightingboltus bet arii amats. Teiksim Gendalfs baltais ir krutaaks par Sarumanu tirshi taapeec, ka kljuvis par Istari ordenja mestru un Aragorns kaa Gondoras karalis paarspeej pat leciigo Gendalfu (epizodes ar skatiishanos palantiiraa, speeja arsteet) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.11.03 Kur: Jauko poniju zemē. ![]() |
Nu tad paskatiisimies, ko mees te varam sacept.
Merijs>Pipins (hehe) Smogs>Balrogs (nevar taads paatadzinjas vicinaataajs meeroties ar drakonu) Sarumans>Beorns>Gendalfs Peleekais (Genfalfs bija piesardziigs ciemojoties pie Beorna) Ja dazhiem nav konkreetu ideju piedaavaaju paaris saliidzinaajumus, kuriem neesmu izdomaajis atbildes pats: Boromirs un Faramirs un Eomeers Teodeens un Denetors klasiskais - Gimli un Legolass komandu ciinja: Sarumans ar Gendalfu Peleeko pret Sauronu un Grimmu (piedevaam) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.11.03 ![]() |
Iluvatars>Toms Bombadils>visi pārējie
Valar>Maiar>Istari Uruks>Orks>Goblins |
|
|
Viesis_Viesis_* |
![]()
Raksts
|
Viesi ![]() |
Nu Istari ir burvju ordenis, kura loceklji ir maijaari-Sarumans, Gendalfs, Radagasts, un veel divi nenoziimiigi kadri, par kuriem nekas nav zinaams. Taakaa nevar teikt, ka maijaari ir krutaaki par istari.
Uruks>Orks>Goblins ir driizaak no filmas njemts sadaliijums. Isteniiba shie triis vardi noziimee vienu un to pasu. Ja nemaldos Sarumana lielie orki tika saukti par urukhajiem. Uruk-hai cik es saprotu noziimee orku cilts. Vinji tieshaam ir stipraaki par parastajiem orkiem. Es gan nepateiikshu, kas vinji taadi...ir noraades par orku krustoshanu ar cilveekiem, bet viennoziimiigi nekas netiek pateikts. Pamatoshu kaapeec Nazgulji ir krutaaki par Shelobu. Pirmkaart, staav rakstiits, ka Nazgulji regulaari izmantoja celju gar Sh. midzeni, kurseejot starp Baradduru un Minas Morgulju. Aciimredzot vinji to vareeja dariit nebaidoties, ka vinjus aizkavees Sheloba. Otrkaart Nazgulju galvenais ierocis bija bailes. Silmariljonaa aprakstiitaa Shelobas priekshtece Ungolianta pazina bailes un jaapienjem, ka daudz vaajaakaa Sheloba nebija savaadaaka. Taatad vinja vareeja buut pakljauta Nazgulju shaushalaam. Es to iedomaajos taa. Orku patrulja ir mediijums, bet ja caur tuneli dodaas Nazguljs, Sheloba sezj savaa alaa saraavusies un nebaazj laukaa degunu. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sick.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.06.2025 04:08 |