![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.06 Kur: sapņu pasaule,sakultā ar realitāti ![]() |
es vēlos uzzināt kādu raksnieku piekritēji jūs esat izņemot HP un GP?Man piemēram ļoti patīk Agata Kristī,Dž.Maknota,D.Brauns,O.Kolfers un citi bet šie ir mani mīļākie kā ir ar jums?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 10.02.04 Kur: Savējā Valmiera ![]() |
Es neteiktu, ka man patīk kāda konkrēta autora darbi (izņemot V. Šekspīru, D. Braunu). Vairāk skatos pēc paša satura. Ja grāmata saistoša, interesanta, pilna sadzīviskām problēmām, emacionāla, tad neskrienu uzreiz lasīt visus autora darbus, bet priecājos par ieguvumu no tā paša viena darbiā.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: HPētnieki Pievienojās: 19.10.04 Kur: Braukā kopā ar Vinčesteriem un medī dēmonus Tulks 2009 ![]() |
Bredberijs, Dimā, Velss, Konan Doils, Kivinovs, Beljaevs u.c.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.04.06 ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.06 Kur: sapņu pasaule,sakultā ar realitāti ![]() |
mums skolā tagad viņš jālasa bet jau iepriekš ir lasīts raksta labi bet nevaru piesmaitīt pie mīļākajiem!
Aizmirsu iepriekšminēt man vēl ļoti patīk Ž.Vilsone(Miskastes bērns,Vikija enģēlis,enģelis,Lābākās draudzenes utt.) Šo rakstu rediģēja ev_angel: 26.11.2006 16:54 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.10.04 Kur: In my little corner of the world ![]() |
Man nu ļoti patīk Džeina Ostina, Roulinga un tā pati Džudita Maknota.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.02.06 Kur: En la casa de Lorena Rojas... ![]() |
Astrida Lindgrēne ir ļoti laba. man vismaz patīk, it īpaši grāmata "Brāļi Lauvassirdis". pat apraudājos.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.06.06 ![]() |
Man patīk A. Dimā, A. Grīns, Dž. Darels, Tolkins, K. Skalbe, Dž. Londons un citi. Es gan parasti skatos pēc darbiem un satura, bet šie autori man ļoti patīk. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.11.05 Kur: Dziļi savos skaistākajos sapņos. ![]() |
patīk daudzi. protams, to skaitā ietilpst Roulinga. vēl Šusteri nosaukt varu, bet vairāk konkrēti nezinu. ''Brāļi Lauvassirdis'' tiešām aizkustinošs stāsts...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.01.06 ![]() |
es gan vairāk skatos pēc pašas grāmatas - ir autori, kuru viens darbs man patīk, otrs ne. bez Roulingas lasu D. Brauna, A. Kristi, V. Šekspīra un Dž. Ostinas darbus, taču šie tā kā arī būtu vienīgie autori, par kuriem varu teikt, ka patīk visas viņu grāmatas, kas izlasītas.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.11.05 Kur: Aizkulises ![]() |
Juris Rubenis. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Pēdējā laikā esmu ļoooti iecienījusi viņa mazās grāmatiņas. Pilnas ar gaismu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) Skaisti!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Man parasti ir tā ka es lasu visas grāmatas pēc kārtas (paņemu biblotēkā vesalu kaudzi par sev interesējošām tēmām un mājās apskatu kuras ir ļoti interesantas)bet autora darbs kurš licies labs meklēju vēl ši autora darbus.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.11.06 Kur: Tev uz labā pleca. ![]() |
man it kā nav tāda rakstnieka, kuram būtu tā īpaši pieķērusies.. lai gan.. cik ir lasīti, patīk I.Ziedoņa darbi.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.10.06 ![]() |
pēdējā laikā esmu ķērusies klāt Remarkam, iepatikās. varētu saukt vēl, bet nu Remarks ir tas pēdējais patlaban. iepriekš mēģināju lasīt Šekspīru. nu, ne īpaši.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Acīgais ex-mods ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.06.04 Kur: Dark Dark Forest Mods 2007 ![]() |
Dzīvo rakstnieku. Jo nav vēl tāda rakstnieka, kurš iekļautos šajā kategorijā un kura darbus mani kāds būtu spiedis lasīt.
Pārējais tā tīri pēc izlases principa, ja lasāmgabals ir mēsls, es nelasīšu, lai cik arī autoram nebūtu citu un labu darbu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Tulkotāji Pievienojās: 06.10.04 Kur: Pie sienas. Mūžīgā opozīcijā ![]() |
Mihails Bulgakovs- divas grāmatas: "Meistars un Margarita" un "Baltā gvarde" ir šedevri.
Dostojevskis- patīk lasīt un domāt, ka es kaut ko sapratu (varbūt XD). Remarks. Mārtiņš Zīverts (lLugas, īpaši - "Kāds kura nav") Man patīk nevis autori, bet grāmatas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.05.04 Kur: kastē un betonā ![]() |
Patīk daudzu autoru darbi un rakstīšanas stils, tomēr laikam visvairāk patīk un ik pa laikam gribas pārlasīt: Tūves Jānsones, Umberto Eko, Čaka Palanjuka,
Astridas Lindgrēnes un Ērika Kestnera grāmatas, bet no latviešu autoru darbiem: Irmas Grebzdes un Signes Kvaskovas grāmatas. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.08.05 ![]() |
hm. lasu tās grāmatas, kas šķiet interesantas, nevis izvēlos pēc autoriem. bet ir divi autori, kuru visas grāmatas man šķitušas ļoti interesantas - Dž. K. Roulinga un D. Brauns.
nav citu rakstnieku, kurus īpaši varētu uzslavēt par labu grāmatu rakstīšanu. vienas no jautrākajām man likušās Džeroma K. Džeroma grāmatas, tomēr visas neesmu lasījusi. līdz ar to līdz galam pateikt tāpat nevar. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.05.05 ![]() |
Ja jāmin konkrēti autori, tad es teiktu
Agata Kristi - tikai žanra dēļ; Dž.R.R.Tolkīns. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.03.06 Kur: somewhere beyond your happiness and sadness. ![]() |
hmm, mīļākie?
Takaši Macuoka, Remarks, Londons, Dzjumpejs Gomikava, Un varu derēt, ka vismaz pusi esmu aizmirsusi ak jā, Edgars Alans Po. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 10.05.2025 01:26 |