![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Mācās koptelpas paroles ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.02.08 Kur: Starp debesīm un savām rētām, kur pāri plosās likteņa vējš... ![]() |
(IMG:http://private.livas.lv/jaanise/jaunum/skarleta_berna.jpg)
Kā ziņo TLC, saskaņā ar A&J management (filmu aktieru aģentūras, kura pārstāv arī Lavenderas Braunas atveidotāju Džesiju Keivu) mājas lapu septiņpadsmitgadīgā Skārleta Bērna būs tā, kas gaidāmajā filmā Harijs Poters un Jauktasiņu Princis tēlos Drako draudzeni no Slīdeņa Pansiju Pārkinsoni. Viņai ir brūni mati un zaļas acis, un viņa ir dzimusi 1990. gada 6. oktobrī. Warner Bros. šo informāciju gan pagaidām vēl nav apstiprinājuši. Lavanderu Braunu Rona draudzeni tēlos Džesija Keiva. Džesikai ir skaistas, zilas acis un gaiši mati. Galvenās lomas turpinās tēlot jau pazīstamie aktieri Emma Vatsone, Rūperts Grints un Daniels Rendklifs. Šo rakstu rediģēja eyedam: 15.02.2008 02:12 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.01.07 Kur: Rīga ![]() |
Biju iedomājies Pansiju nedaudz savādāku (nesmukāku) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Lai gan acis izskatās tīri slīdenīgas...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.01.08 ![]() |
Ir labi! Nu es gan biju iedomājusies savādāku, jā... Bet tas jau tā.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
ja kas pipardillīt, par to, ka ir jauna parkinsone, runa jau bija iepriekš... paskaties pavedienā, kur runā par zabinī jauno lomas atveidotāju un tur jau pietiekamu laiku ieprieks bija arī šī ziņa bija par parkinsoni ... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
ja kas pipardillīt, par to, ka ir jauna parkinsone, runa jau bija iepriekš... paskaties pavedienā, kur runā par zabinī jauno lomas atveidotāju un tur jau pietiekamu laiku ieprieks bija arī šī ziņa bija par parkinsoni ... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Nu, kā redzams, admini uzskata, ka to var likt iekšā kā atsevišku rakstu. Lai jau tiek. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Kā daži saka, viņa grāmatās bija nesmukāka, kā mopsis. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Nu bet Redklifs un Emma arī pēc manām domām ir smukāki priekš Harija un Hermiones lomām. (Par Rūpertu neizteikšos... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) ) Grāmatā Hermionei līdz Uguns biķerim bija palieli priekšzobi, kas filmā neparādās. Kopumā filmās visi ir smukāki, izņemot varbūt Voldemortu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 07.02.08 ![]() |
es, nez kāpēc, domāju, ka Pārkinsone ir blonda, bet tas tā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
bet personīgi man liekas, ka viņa ir tīri mīļa, lai gan grāmatā tāda nav... tad jau redzēs, kā tēlos. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.01.08 ![]() |
Paga, vai tad fulmaa jau viena nebija? Veel nesen shajaa foruma lasiju kaadu jautaajot kur vinja ir filmaa. Arii bilde tika ielikta (vieniigaa laikam, kur vinja paraadaas)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Viena aktris tiess?m téloja Pansiju, liekas, Uguns bikkerii. Bet tagad laikam Pansijai ieceréta svariig?ka loma, t?réc vajag lab?ku aktrisi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.01.08 Kur: klusumā ![]() |
MAN PATIESĪBĀ PENSIJA NEPATĪK..
Šo rakstu rediģēja Hermiiione: 03.04.2008 14:30 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.06 ![]() |
MAN PATIESĪBĀ PENSIJA NEPATĪK.. viņa ir PANSIJA, nevis Pensija (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Kopumā filmās visi ir smukāki, izņemot varbūt Voldemortu. Man sķiet, ka arī Voldijs ir tā neko. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Viena aktris tiess?m téloja Pansiju, liekas, Uguns bikkerii. Bet tagad laikam Pansijai ieceréta svariig?ka loma, t?réc vajag lab?ku aktrisi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Ar ko ta vecā bija slikta? MAN PATIESĪBĀ PENSIJA NEPATĪK.. Nepatīk vecumdienās nesaņemsi. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.06.2025 09:29 |