![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.10.06 Kur: klejojumos ![]() |
Rēgu tramvajs No gaisa nāca tāds pretīgs mitrums, kuru par lietu gluži nevarēja nosaukt. Tas bija rasinātājs, kurš slapju padarīja jebko, kas uzturējās ārā ilgāk par piecām minūtēm. Nepatīkamajai smīlāšanai pievienojās arī auksts vējš, kurš pūta cauri visām drēbēm un ar savām aukstajām rokām aizskāra vēlo ceļotāju, likdams upurim nodrebināties saltumā. Neraugoties uz draņķīgo laiku, kalendārs spītīgi rādīja vasaras sākumu. Nupat jau 20 minūtes ritēja 4. jūnijs. Tramvajs katrā pieturā ieradās ar slimīgu precizitāti un atvēra tikai pirmā vagona pirmās durvis. Pēc visiem noteikumiem, braucējam vajadzēja arī iekāpt pa šīm durvīm un uzrādīt braukšanas apliecību vai nopirkt biļeti. Vadītājs bija vīrietis ap piecdesmit gadiem. Nopietns un precīzs. Tumšie mati jau bija sākuši sirmot un aristokrātiskajos vaibstos varēja manīt īgnumu. Vīrietis bija palielas miesasbūves, diezgan masīvs, bet ne gaļīgs. Varēja redzēt, ka labāk pretī viņam nerunāt, jo tumšās, drūmās acis brīdinoši raudzījās vēlajos braucējos. Tramvajs ripoja mierīgi un ātri. Ārā pa logu neko nevarēja redzēt, jo gaisma tramvajā bija pārāk spilgta. Tomēr tā ik pa laikam noraustījās un ļāva paraudzīties arī ārā. Bija ieslēgta apkure, jo nemīlīgais laiks bija pārāk nemīlīgs, lai atstātu tramvaju aukstu. Tomēr siltums gan žāvēja, gan palīdzēja braucējiem kļūt miegainākiem. Un tikmēr tramvajs traucās tālāk uz kādu no priekšpilsētām. Tramvajā no galapunkta brauc: Lea Iesmotāja - Demjens Ferguss Massacre Aleksandrs Priede Ungārijas ragaste Airita Štāla Tējas lapa Dens Birks Mattiass Simons Mētra Pārējie kāpj pa vienam vai pa diviem pieturās. Patiesībā, nav svarīgi, kādās. Vien gribu atgādināt, ka darbības vieta nav skaidri norādīta un tas nozīmē, ka Rīgas tramvaja pieturu nosaukumus, lūdzu neizmantot. Šo rakstu rediģēja storyteller: 10.04.2008 17:25 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.10.07 Kur: Turpat kur vienmēr. ![]() |
Dens vienkārsi stāvēja atstutējies pret tamvaja sienu un noskatījās nevainīgās sarunās. Viņš bija pārāk apjucis lai tajās iesaistītos. Aizgājis pie Dženijas ar ko viņš pirmstam runāja un apsēdās vienu krēslu priekšā viņai. Es pat nesaprotu kā mēs šajās situācijā iekļuvām.
Šo rakstu rediģēja Tējas lapa: 11.04.2008 22:43 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.07 Kur: putekšņu vācēju rumpīšos ![]() |
Sauc mani vienkārši par Dženu. Viņa pasmaidija. Es nezinu kapēc tā notiek. Viņa bija aizdomājusies par visu notiekušo. Pārāk dīvaini, lai būtu izskaidrojams. Tramvajs brauca pa nezināmu ceļu, laika apstākļi nemitīgi mainijās. Tad spīdēja zvaigznes, bet pēc neilga brīža bija jau necaurredzama migla. Lai kā arī būtu, es nevēlos par to tagad uztraukties. Pašlaik nekas nav tāds noticis, lai kristu panikā. Viņa palūkojās pa logu, lai saprastu, kas notiek tagad.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.10.07 Kur: Turpat kur vienmēr. ![]() |
Nu tas jau tā ir. Bet manā galvā virmo tikai viens jautājums: Kas ar mums notiks kad šis tramvajs apstāsies, ja apstāsies? Dens mazliet sagrozījās, viņam nekad nav patikusu tramvaja krēsli, jo tie bija ļoti cieti un neērti. Atradis ērtāko pozu viņš nolūkojās uz pašažieriem.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.07 Kur: putekšņu vācēju rumpīšos ![]() |
Nu tas arī ir atkarīgs no tā, kur mēs apstāsimies. Ja būs iespēja es tīšos prom. Viņa aizdomājusies nolūkojās Denā. Bet kā tad tagad sanāk. Mēs esam ieslodzīti trmvajā, tas brauc bez vadītāja bez tam pa mums nezināmām vietām. Klusums. Tas taču ir.. Viņa apklusa un norūpējusies atkal palūkojās aiz loga.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es jau arī pēc pirmās iespējas lasīšos mājās citādi, ja napaspēšu līdz rītdienai tikt atpakaļ, varu atvadīties no sava dzīvokļa. Un es to negribu. Uzrāvis vienu uzaci Dens palūkojās meitenē. Kas ir?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tas taču ir pārāk mistiski. Viņa uzmanīgi nolūkojās apkārt. Man rīt ir fotosesija, bet kā rādās viņu nokavēšu. Lieliski. Viņa pikti atkal ieskatijās pulkstenī. Zaudēsi dzīvokli? Jā. Traki. Kā tā gadijās? Viņa ziņkārīgi palūkojās uz Denu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jā izskatās, ka zaudēšu. Vienkārši rīt ir pēdējā diena kad samaksāt īri, ja es to neizdarīšu saimnieks mani no turienes izmetīs. Dens atkal nopūtās. Jau kurais dzīvoklis no kura viņš tiek izmests par kavētām īres maksām. Tu esi modele?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jūtu līdzi. Pauze. Es neesmu modele. Džena iesmējās. Draudzenes puisis strādā vietējā žurnālā un pierunāja man būt par vāka modeli. Vai es maz līdzinos modelei?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
Es nezinu, vai tā ir sagadīšanaš, ak visi esam iekāpuši šaja tramvajā, kas noteiktri nav parasts tramvajs, jo cik es zinu, tad nevienas no tramvaju sliedēm neved ārā no pilsētas, bet te nu mēs esam. Varbūt tas bija speciāli, kāds to sarīkojis, lai pačakarētu mūs. Tas ļoti izklausītos pēc mana tēva... viņa nosmīkņāja un turpināja skaļi pie sevis prātot, par to, kāpēc viņi ir te...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Džena sadzirdēja, ko runāja kāda meitene tramvajā. Viņa taču runā muļķības. Tu pati teici, ka neviens tramvajs neved ārā no pilsētas, bet kā tad tavs tēvs sarīkoja, ka ved? Izbūvēja jaunu sliežu ceļu? Džena smējās to visu teikdama.
Un kapēc tavam tēvam vajadzētu ko tādu darīt? Džena. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.07 Kur: ārpasaulē ![]() |
Sebastians līdzjūtīgi noklausījās Emanuelas stāstā un ieinteresēti paskatījās uz čellu.
- Tātad tu vēlējies rīt piedalīties noklausīšanā un čella vietu? Kādā stilā tā grupa spēlē? Kāds ir tās nosaukums? Ja tā ir tā grupa, kuru es domāju, tad varbūt es varu kaut ko darīt tavā labā.. protams, ja tu tiešām labi spēlē.. - Puisis smaidot teica un iekārtojās ērtāk. - Es.. es esmu dejotājs. Man un grupai nākamajā mēnesī būs jauna izrāde. Tā būs par ielas dzīvi ņujorkā. Varēs dzirdēt gan repu, gan džezu.. Ja vēlēsies atnākt, es tev varētu sadabūt biļetes. - Viņš stāstīja un beigās viņa sejā atkal jaucās smaids. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dens pirmo reizi atrodoties šajā tramvajā iesmējās. Tavs tēvs būtu uz to spējīgs. Ieslēgt savu meitu tramvaja bez ēdiena un vēl pietam aizsūtīt nez kur? Viņš jautaja meitenei, kas spriedelēja kādēļ viņi atrodas šeit
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.04.08 Kur: Vietā, kur viss ir tieši tā kā tu vēlies ![]() |
Labs joks, paldies, ka palīdzi uzturēt optimismu, Teita no sākuma bažīgi uzlūkoja meiteni, kura bija izteikusi iespēju par viņas tēvu, bet sapratusi, ka tas ir joks attiecīgi reaģēja, bet tas taču ir joks, vai ne?!
Apstākļi šajā trmavajā kļuva ar katru brīdi biedējošāki. Bija jāpieņem katra iespēja, bet kas tāds! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.07 Kur: ārpasaulē ![]() |
Sebastians arī iesaistījās sarunā.
- Varbūt viņa bija domājusi, ka tāda rīcība ir atbilstoša viņas tēva spējām. Nejau viņš to izdarīja, bet būtu uz ko tādu spējīgs. - Viņš minēja. - Turklāt, ja vēlaties, man ir šokolāde, cepumi un ūdens pudele. Varbūt vēl kas. Tā kā, ja kāds vēlēsies, varēs uzcienāties.. Šo rakstu rediģēja Džezā tikai Meitenes: 12.04.2008 13:05 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Iespējams, taču tas izklausijās diezgan pārliecinoši. Ak jel neuztraucies. Viņa nopētīja puisi no galvas līdz kājām. Varbūt, ka tas bija pat manāms, bet viņu tas neuztrauca. Kā nekā jāredz ar ko viņai nāksies pavadīt kopā turpmākās stundas. Tad kā tu to biji domājusi? Viņa atkal uzlūkoja meiteni, kas visus sasmīdināja ar savu stāstu par tēvu. Kaut gan man ir vienalga.
Šo rakstu rediģēja Samāra.: 12.04.2008 13:08 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
Ak, labprāt. Mūzikli un vispār teātris ir mana otrā vājība. Protams, ja tiksim prom no šejienes... Man laikam ar viņu ir daudz, kas kopīgs... To grupu sauc "Eversince". zinu, zinu. Līdzīgs nosaukums, kā ir "Evanescence". Tur patiesībā spēlē tik pat kā visu. Ir altenatīvā, līdzīgi, kā "Apocaliptica", gan kādu mierīgāku skaņdarbū, no klasicisma vai baroka laikiem. Tur ir gan ģitāras, bungas, klarnetes... Vispār tas jau varētu būt vesels orķestris, ne tik ļoti kā grupa. viņa teica. Lielākoties kādi koncerti ir ārzemēs un tā tad būs mana trešā vājība. Tagad viņš jau par mani zinās visu...
Dejošana? Tas liekas interesanti. Un noteikt sarežģītit. Jāsaka ,ka man nav nekādu īpašu dotību dejošanā. Un jāsaka, ka esmu neduad zizsalkusi. Man no pašakuma paliak čipši. Vismaz kaut kas... Viņa parakājās pa savu somu un izvilka divas pakas. Šo rakstu rediģēja washulis: 12.04.2008 13:09 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sebastians ieskatījās Emanuelas lielajās acīs un viņa sejā atplauka plats smaids.
- Es šo grupu zinu. Tur spēlē man zināms baģitārists. Viņš mācās arī Rīgas Doma kora skolā.. Ja nemaldos, tad nākamais šīs grupas koncerts ir plānots Francijā? Es šo to saprotu no mūzikas.. viņš mani ir nedaudz apmācījis.. Ja tu vēlēsies man paspēlēt un izrādīsies jauns, patiešām lielisks talants, es viņam tevi ieteikšu.. Ceturtdienās viņi spēlēja džezu manas vecmāmiņas pagalmā.. - Viņš pie sevis iesmējās, kā atceroties ko ļoti jautru no savas pagātnes. Viņa ir interesanta.. un ļoti atklāta, jauka.. Vismaz viens pluss šajā situācijā ir iepazīšanās ar šo meiteni.. - Ar dejošanu jau nodarbojos ļoti sen. Mans tēvs bija dejotājs un tagad strādā par skolotāju.. Jāatzīst, ka tas ir visai sarežģīti un man dažas kustības vēl jāpieslīpē, bet es ceru, ka būšu tikpat labs, kāds kādreiz bija viņš.. Sebastians sapņaini teica un paņēmis savu somu izvilka no tās ūdens pudeli un melno šokolādi. - Nu redz. Sanāks neliels pikniks. - Šo rakstu rediģēja Džezā tikai Meitenes: 12.04.2008 13:23 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Denam izsalkums nemocīja, vienīga sāka parādīties slāpes. Viņš attaisīja jaku un no tās iekškabatas izņēma mazo "Aldaris" alus pudeli, kuru bija paņēmis klubā. Paņēmis atslēgas pie kuras karājās pudeļattaisāmais vīrietis attaisīja pudeli un padzērās malciņu. Dens nebija nekāds tur lielais dzērajs. Visi šeit uzvedās itkā brauktu kaut kādā izbraucienā. Viņi nav padomājuši, kas ar mums notiks tālāk? Viņš prātā spriedelēja.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Džena pamanija, ka Dens izvilka alus pudeli. Tas izskatijās visai kārdinoši. Hei..tu iedosi man ar vienu malciņu iedzert. Viņa vilinoši uzlūkoja Denu. Labrāt sajustu to garšu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dena pārdomas izjauca Džena. Jā protams. Viņs noteica un padeva pudeli meitenei. Paspēju paņemt no bāra kamēr priekšnieks neredzēja. Puisis pasmīnēja.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 10.06.2025 09:47 |