![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Šajā forumā iesūtītie raksti netiek skaitīti pie Tava kopējā iesūtīto rakstu skaita.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.07.07 Kur: Tusiņā pie Smeagola ![]() |
Ceru, ka šeit nav atrodama šāda spēle! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif)
Noteikumi: pirmais uzraksta kādu dzērienu vai ēdienu un nākamais uzraksta vai šobrīd viņam/i mājās nosauktais ēdiens/dzēriens ir vai nav! Un pēc tam uzraksta nākamo ēdienu/dzērienu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Piemēram: Pirmais - Tomāti Otrais - Ir, siers. Nākamais - nav, kafija. Es sāku! Olīvas. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.07.04 Kur: Empire City ![]() |
Nav. Ja būtu, sieva tāpat apēstu momentā un atkal nebūtu.
Papaija? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.07.04 Kur: Empire City ![]() |
CITĀTS P.S. Lazanja man bija! Saldēta. grin.gif Maksimā kādreiz(!) bija normāli lazanju pusfabrikāti. Bija un izbija, jo, protams, viss, kas labs, to jālikvidē, lai lumpenāts kauc un varneši ņirdz. Nē, nav henomeles. Šai galā nez' vai aug vispār šamās. Baltā šokolāde? Šo rakstu rediģēja Crash: 27.09.2024 15:25 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Ir. Tikai es to neuzskatu par īstu šokolādi.
Auzu klijas? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 01:34 |