![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Jenotu brālības arbūza sargs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.07 Kur: pa diognāli noparkojies paralēlā pasaulē ![]() |
Šausmu sala Bermuda trijstūris. 1) Šī LS ir Šausmu Nometnes turpinājums, bet man liekas, ka maķenīt savādāka. Spēle sākumā risinās - dažādos laikos un vietās. Jūsu varoņi atrodas Atlantijas okeānā. Viņi atrodas uz kuģiem, jahtām, plostiem, vai pat buriniekiem, varbūt arī kāds lidmašīnā, bet tas atkarīgs no kādiem laikiem nāks jūsu varoņi. Jūsu varoņi nāks no dažādiem laikiem. ( to jau varu teikt ) Sākot no laika pirms mūsu ēras, turpinot ar seniem laikiem, viduslaikiem un arī mūsdienām. Iespējams arī no nākotnes, bet tad tikai viens tēls. ( un bez nekādiem mega - super gājieniem) Te vairāk neko neteikšu. 2) Jūsu tēli nokļūs uz salas. Sala liksies neapdzīvota - gluži tipisks sākums visam. Uz salas mitināsies dažādas pārdabiskas būtnes, kas nebūs pret jums noskaņotas labvēlīgi. Un nav runa tikai par neparastām zemes būtnēm. Spēles sākotnējais mērķis - izprast, kas notiek - tad redzēs, ko darīt tālāk. Pagaidām viss pārējais ir noslēpums. Šausmu nometnes spēlētājiem varētu būt kāda nojausma, bet arī viņus gaida pārsteigumi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/shifty_a.gif) Anketa. (pieteikšanās pa PZ)
Šo rakstu rediģēja Lianjuks: 31.03.2008 17:29 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.10.06 Kur: klejojumos ![]() |
Es gan nedomāju, ka spēli vajadzētu apstādināt. Spēlētāji jau ir sadalīti un tie, kuri var spēlēt un tikt pie interneta, var arī bīdīt savus pavadoņus uz priekšu.
Vismaz tāds ir mans viedoklis. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Šņācmēles tulks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Daiļdarbu pārziņi Pievienojās: 22.12.03 Gondoras sargs ![]() |
Brīvdienās pei interneta nebūšu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: trust me, i'm a liar Fotogrāfs 2009 ![]() |
Ar jums viss būs OK, bet Džeromam ies garām izrāde. ( bet būs cita. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/shifty_a.gif) ) Esmu atpakaļ, un šķiet ka nekad daudz nav pabīdījies uz priekšu. Tā kā izrāde kā šķiet pēc notikumiem Džeromam neies garām vis. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.02.07 ![]() |
-Pheh tu centies mani nobiedēt ar svešu cilvēku nogalināšanu?-
Raiens iesmējās. Labi, viņš lika uz spēles Arčija dzīvību, bet, kā puisis mēdz teikt ''Kas neriskē, tas nedzer sirds zāles''. Tādēļ nācās paļauties uz vienu vienīgu risku. -Tu vienkārši esi viens liels vārgulis, es neko citu tev nespēju pateikt! Nāc un cīnies ar mani, kā īsts vīrs!- Viņš centās ap sevi izveidot liesmu, lai kaut kādu lāpu izveidotu un redzētu kaut ko vairāk. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.01.07 Kur: . ![]() |
Lianjuk, joprojām gaidu tavu solīto postu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
Nu tad tā. Ir pienācis tas brīdis, kad skola gatavojas beigties. Šī man ir pēdējā nedēļa un pēc tam eksāmeni. Tātad - tad būšu retāk vai nemaz. Izņemot kādus gadījumus. Un sākot no šodienas vakara, līdz pat svētdienai, nebūšu nemaz. Vēlu jums labu spēli, bet es atpūtīšos... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
Ceru ka neko daudz neiekavēšu... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: trust me, i'm a liar Fotogrāfs 2009 ![]() |
Pievienojos Washulim par nebūšanu no šodienas līdz svētdienai, jo priekšā stāv ceļojums uz Grieķiju, tādēļ Džeroms būs jāpavelk līdzi.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.10.06 Kur: klejojumos ![]() |
GM man lūdz paziņot, ka viņa, diemžēl, nenoteiktu laiku nebūs pieejama sakarā ar lielu lērumu darbu skolai un tamlīdzīgiem apstākļiem.
Tādēļ spēle uz kādu laiku apstāsies. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Šņācmēles tulks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Daiļdarbu pārziņi Pievienojās: 22.12.03 Gondoras sargs ![]() |
Vispaŗ žēl, bet ko lai dara, dzīve paliek dzīve.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.12.05 Kur: Gaismas pils Labākās leģendas autore ![]() |
Būtu laiks prasīt, vai ceļš tālak ejams šai spēlē tūlīt vai pēc gada?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jenotu brālības arbūza sargs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.07 Kur: pa diognāli noparkojies paralēlā pasaulē ![]() |
Vai tev pietiktu ar atbildi - nākamnedēļ? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif)
Būšu iecietīga un lūdzu esiet arī iecietīgi. Man mācības šobrīd ir svarīgākas, bez tam man ir derības - Nekādas LS līdz atzīmju izlikšanai. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) Atzīmes izliek man nākamnedēļ, un es nākamnedēļ atsākšu postot. Ap trešdienu. P.S. Šausmu nometne tika pabeigta un šo LS arī esmu apņēmusies pabeigt. P.S.S. Kaut kad nākotnē arī pārējās. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blushing.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) Šo rakstu rediģēja Lianjuks: 24.05.2008 19:58 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.02.07 ![]() |
Lianjuk, skatos, ka jau esi zaudējusi derībās (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jā, starp citu. Brālība neskaitās?
Vai arī tas bija domāts tikai par GM būšanu. Un jā, tad, kad viss atkal sāksies, laikam man vajadzēs kopsavilkumu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es zinu, bet nedaudz krāpjos. Kušš, Semij. Mēs neko nezinām. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/whistling.gif)
Skaitās, bet viņš par brālību nezin! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) Un tur takš neesmu diži aktīva, tāpēc tīri nemanāma. Bet palikšu aktīva, kad sākšu atgriesties LS pa nopietnam. Nākamnedēļ, kā teicu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Jā, es derībās zaudēju. Kuš... Lielākoties par GM būšanu, tas ar tiesa. Ja es sākšu vadīt ŠS, mani ātri pieķers. Un jūs notiekti nojaušat kāpēc. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) P.S. Nevienam takš nebūs iebildumi pret Pandoru? Šo rakstu rediģēja Lianjuks: 25.05.2008 13:55 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pret Pandoras lādi?
Vai arī pret Pandoru no Adriana Moula? Vai arī kādu citu Pandoru, kuru es nezinu? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
Nu labi. Gaidīšu līdz atsāksies.
Tiesa arī man šad tad būs tā, ka vairākas dienas nerādīšos, tā kā nebrīnaties... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.04 Kur: Tāpat neatradīsi ![]() |
Zini mums ir visai līdzīgi tēti (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
Man ar pagājušo gadu uz atzīmju izlikšanu bija derības,tiesa tam gan nebija saistības ar kurbijkurni,drīzāk IC Katrā ziņā gaidu spēles atsākšanos (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 12.01.06 Kur: In a world, where good things happen to me. ![]() |
1. Vārds - Poverpointa
2. Uzvārds - 312 3. Vecums - 21 3,5. Rase - ciplanētietis. 4. Izskats - Augumā ne pārāk gara, tumšām acīm. Kā jau parasts citplanētietis - mute, divas acis, divas kājas, četras rokas, mazliet zaļganu ādas krāsu un smukām, smailām ausīm, kas spēj sadzirdēt visu, ko vien kāds varētu gribēt noslēpt. Var pieņemt cilvēka izskatu. 5. Raksturs - panaiva, tomēr strikta un valdonīga. Spītīga un nejauka, tomēr nemēdz krist izmisumā un nemēdz zaudēt pašcieņu. 6. Laiks, no kura nāk tēls - mūsdienas. 7. Biogrāfija - Pabeigusi MŽSLGDU un pēc tam veiksmīgi tikusi RŽĢIK budžeta vietās, ar to ārkārtīgi lepojas. Pēc tam deviņpadsmit gadu vecumā prestižajā SUČM ieguvusi kosmosa kuģa tiesības, bet jau pēc gada uzvarējusi labāko vadoņu konkursā ZIŽākLE un ieguvusi iespēju ceļot kosmosā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.05.07 Kur: RĪGA, Latvija ![]() |
Tākā GM ir aizmirsis par manu tēlu kurš teorētiski tagad atrodas durvju otrajā pusē tad nepostošu, un būtu pateicīgs ja GM izdomātu ko man darīt... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
P.S. atvainojos kā ātrāk nepamanīju ka spēle jau turpinās... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
O.o tā būtu problēma pieprasīt minī-kopsavilkumu? Jo nu pēdējās dienas es gatavojos skolas beigām (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) (tobiš jau šodien (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) )
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.06.2025 03:56 |