![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Jenotu brālības arbūza sargs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.07 Kur: pa diognāli noparkojies paralēlā pasaulē ![]() |
Šausmu sala Bermuda trijstūris. 1) Šī LS ir Šausmu Nometnes turpinājums, bet man liekas, ka maķenīt savādāka. Spēle sākumā risinās - dažādos laikos un vietās. Jūsu varoņi atrodas Atlantijas okeānā. Viņi atrodas uz kuģiem, jahtām, plostiem, vai pat buriniekiem, varbūt arī kāds lidmašīnā, bet tas atkarīgs no kādiem laikiem nāks jūsu varoņi. Jūsu varoņi nāks no dažādiem laikiem. ( to jau varu teikt ) Sākot no laika pirms mūsu ēras, turpinot ar seniem laikiem, viduslaikiem un arī mūsdienām. Iespējams arī no nākotnes, bet tad tikai viens tēls. ( un bez nekādiem mega - super gājieniem) Te vairāk neko neteikšu. 2) Jūsu tēli nokļūs uz salas. Sala liksies neapdzīvota - gluži tipisks sākums visam. Uz salas mitināsies dažādas pārdabiskas būtnes, kas nebūs pret jums noskaņotas labvēlīgi. Un nav runa tikai par neparastām zemes būtnēm. Spēles sākotnējais mērķis - izprast, kas notiek - tad redzēs, ko darīt tālāk. Pagaidām viss pārējais ir noslēpums. Šausmu nometnes spēlētājiem varētu būt kāda nojausma, bet arī viņus gaida pārsteigumi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/shifty_a.gif) Anketa. (pieteikšanās pa PZ)
Šo rakstu rediģēja Lianjuks: 31.03.2008 17:29 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Šņācmēles tulks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Daiļdarbu pārziņi Pievienojās: 22.12.03 Gondoras sargs ![]() |
Volfs īsti nezina no kurienes tas mošķis uzradās, bet kaut kā viņš uzradās starp Volfu ar Rijoko un Melāniju ar Džeimsu, tāpēc Volfam ir zināmas bažas par abu pie dienasgrāmatas atstāto likteni.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jenotu brālības arbūza sargs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.07 Kur: pa diognāli noparkojies paralēlā pasaulē ![]() |
Nekas, Gross, tevi un Džezā tikai Meitenes gaida posts.
P.S. Atvainojos. Tā, Semij. ( pārējie, kas tur bij var mani palabot, ja vēlas ) Jūs tai telpā, kurā bijāt atradāt durvis. Atvēruši durvis jūs saskrējāties ar Rijoko ( Elony ) un Volfu ( Aiva ). Pirmajā mirklī viņi pret jums bija pavērsuši ieročus, ja nekļūdos, jo nezināja, kas īsti esat. Ilgi nesanāca uzkavēties sarunās, jo tad uzradās Gvazimords. Tad viņš jūs iedzina atpakaļ telpā no kurine nācāt. Tad Volfam radās doma un jūs iedabūjāt mostru pie sevis un paši tikmēr laižaties, ko kājas nes. Gvazimords - paliels briesmonis, ko nevar iznīcināt. baidās no uguns. ceru, ka atceries, kā viņš izskatās. Man kaut kāds gļuks, bet varbūt nē. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) Es esmu iepostojusi par abiem. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Šo rakstu rediģēja Lianjuks: 30.05.2008 14:58 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.07 Kur: ārpasaulē ![]() |
No šodienas, iespējams līdz pat pirmdienai, es netikšu internetā. Braucam pie radiņiem, so, lūdzu, ja kas, tad pavelciet manu tēlu līdzi.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.03.08 Kur: ''Spraunajā Ponijā'' dejoju pa galdu ![]() |
mani arī, braucu ''darba darīšanās'' uz 10 dienām sākot ar šodienu. Nedomāju, ka Engurē k-kur tikšu pie neta, tāpēc pavelciet Žozefīni līdzi!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
Lianjuk, tu mani aizmirsi apziņot LSā par to, ko dara Loranda, bet pa PZ neko nevarēju pavaicāt, jo tev PZ kaste pilna...
savādāk tai trakajia itāļu skuķenei neatliks nekas cits, kā sēdēt sasietai krēslā un blisināties sienā... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.01.07 Kur: . ![]() |
Lianjuk, kurā stāvā es atrodos? Nezinu, vai lēkt ārā pa logu būtu īpaši prātīgi.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
vai tad nebija rakstīts?
Otrajā un tur garām brauc atkritumu vedēju mašīna. Būt barībai VS tusēt atkritumos Paziņošu, ko dara Loranda. Es nebūšu no 8. līdz 13. / 14. datumam. Braucu uz vāciju. Šo rakstu rediģēja Lianjuks: 01.06.2008 11:41 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.01.07 Kur: . ![]() |
Labāk tusēt atkritumos. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif)
Nu jā, es no sākuma izlasīju to vēstuli, kuru arsūtīji man uz dr.lv, tur nekas nebija rakstīts par atkritumu mašīnām. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) Nu jā, tomēr atradu īsto postu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
Lianjuk. Vēl jo projām no tevis gaidu postu... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
Vēlāk vasarā nebūšu vairs tik bieži, tā kā izmanto tagad cik vari to... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Šņācmēles tulks ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Daiļdarbu pārziņi Pievienojās: 22.12.03 Gondoras sargs ![]() |
No pirmdienas līdz ceturtdienai būšu ārpus Latvijas, tā ka iespēju postot man būs minimāli.
Paraujiet Volfu līdzi baram, visticamāk ka kopā ar Riijoku. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Āha... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Parausim.
Mr. Green. un Džezā tikai Meitenes Mašīna jau sen ir apstājusies. Tā strauji sabremzēja, ja nekļūdos. Tā stāv. P.S. Man vienkārši šobrīd nav laiks postot, lai atgādinātu tur. Šo rakstu rediģēja Lianjuks: 03.06.2008 21:16 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.07 Kur: ārpasaulē ![]() |
Jā, jau sajutos kā zābaks un atvainojos par nepamanīšanu.
Viss ir nokārtojies un mēs gaidam tālāko.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ēēē... Es ceru, ka jūs visu sapratāt. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/mellow.gif)
Tātad, Elony, Aiva. Posts jums būs, kad iepostos Semijs vai Gross. Drīz jūs nokļūsiet pie NLO. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Šo rakstu rediģēja Lianjuks: 17.06.2008 15:52 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.05.07 Kur: RĪGA, Latvija ![]() |
Sveiki ļaudis.
Lai kā to negribētos teikt tā nu ir sanācis ka laika trūkuma dēļ vairs nespēju pievērsties savam tēlam... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) (diemžēl) Būtu pateicīgs ja tāpat vien brutāli nenolaktētu Deividu... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Izdomājiet viņam ko interesantu... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Ja uzrodas kāds spēlēt gribētājs tad varat nodot tam.... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Sākot ar rītdienu kurbijkurne.lv vairs neapmeklēju... (vimaz tuvākos pāris mēnešus....) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: trust me, i'm a liar Fotogrāfs 2009 ![]() |
man un washulim ir līdzīgi, jo mājās nav interneta (un vēl pie tam neesam pilsētā) un tad ir jāvelkas uz bibliotēku. taču ik pēc kāda laika kāds posts var parādīties, tadēļ novākt mani un washuli nevajag.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lianjuk? Cik nopietns ievainojums ir Melānijai?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gan jau, Gross.
Ja pārvērtīsim Deividu par bērnu, viss būs kārtībā. Labi, Mesmer. Es rēķināšos ar jums abām. Zobens ir izgājis cauri krūškurvim pilnībā, netālu no sirds. Ievainojums protams ir bīstams, tātad jums, kaut kas jādara un fiksi. Kamēr Īrisa ir blakus, galus viņa neatvilks un strauji nenoasiņos, kaut gan dzīvē... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) Labi, atvilkt galus, gan varētu, ja jūs neko nedarītu situācijas labā. P.S. Kāds kļūs par aukli. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) Šo rakstu rediģēja Lianjuks: 19.06.2008 13:06 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.08.04 Kur: Tāpat neatradīsi ![]() |
Vēlējos pateikt ka no 29.06-01.08 nebūšu pie neta sakarā ar nometnēm.Tādēļ Gvenu lūdzams vai nu uz kādu laiciņu sākot no tā datuma pārņemt GM vai arī kautkur nobāzt līdz es atgriezīšos un atsākšu postot
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atkal sākas tas periods, kad būšu reti, vai nemaz... Ceru, ka neko neiekavēšu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Esmu atpakaļ! *nemaz neceriet, ka es pazudīšu* (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
Tātad - vai esat ar mieru turpināt? *nopūšas un domā ko teikt tālāk* Atvainojos par savu prombūtni, dažādu apsvērumu dēļ iesprūdu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blush.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.06.2025 03:50 |