![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
Pūķu jātnieki "Visi, kas nebaidās piedzīvojumu un mūžam uzticīgi savai zemei, piesakaties Pūķu apmācības kursos". Nu jau kā gadu šāds paziņojums ir atrodams gandrīz jebkurā Sestartas stūrī. Un šī Mirītas ideja vēl jo projām dzīvo un nav izgāzusies. Nometnē*, kur notika šīs apmācības, pāri pāri skēja pirmie rīta stari. Ceļaties un veļaties! Visi no pirmās grupas, slejiet savas pakaļas augšā un lai visi bez izņēmuma būtu laukā!!! nodārdēja kāda balss. Tas bija komandieris A.F. Rips**, kas vadīja apmācības kursus. PILNĪGI VISI! UN BEZ IZŅĒMUMIEM!!! viņš vēl nobļāva. Pirmais kurss. Tie bija tie ļautiņi, kas te pieteikušies jau no paša sākuma un nu ar šodienu oficiāli sākās viņu prakstiskās apmācības. Šodien pirmo reizi nāksies lēkt pūķu mugurā, bez drošības noeikumiem... Nelielajās kojās sākās bardaks. Visa pirmā grupa (tie esat jūs!) nu pa galu, pa kaklu kārtojās, lai pēc piecām minūtēm būtu gatavi. Visi, kas kavē var pamatīgi norauties no komandiera, jo viņš mīlēja kārtību. Ļoti stingru kārtību... * nometnes plāns, skat ATD (nedaudz vēlāk) ** komandiera Ripa anketu skatīt ATD (nedaudz vēlāk) Lai kaut ko apsprietu savā starpā, izmanojiet OCC vai iekš ATD! vēlu visiem veiksmi... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) GM - Washulis p.s. Nu ko? tad sākam! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.06.04 Kur: In shadows, looking how the fate unfolds ![]() |
Enlils bija norāpies no Prokellas muguras un bija pienācis pie grupas. Par ko jūs runājat. viņš apjautājās Džeromam, tai pat laikā noāķēdams no jostas pudelīti ar zālīšu novārījumu un iemesdams malciņu.
Jā, starp citu man vārdā Enlils. viņš piebilda. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: trust me, i'm a liar Fotogrāfs 2009 ![]() |
Džeroms. Apspriežam savas kļūdas, tā to varētu nosaukt. Tad puisis piebilda, Ā, un jā, šovakar 11os guļamtelpu otrajā stāvā trešā grupa rīko iedzeršanu, ko tu domā par to? Džeroms jautāja Enlilam.
Pabiedēsim jauniņos? Džers iesmējās. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.06.04 Kur: In shadows, looking how the fate unfolds ![]() |
Prieks iepazīties. Enlils atsaucās. Iedzeršana ko? Pamēģināšu nepiebiedēt jauniņajiem sidstrieku. Enlils iesmējās iedzerdams vēl malciņu no pudelītes. Tad Prokella iebakstīja puisim ar purnu mugurā un Enlils mazliet saviebās it kā būtu pateikts kaut kas slikts.
Ak jā, kur manas manieres. Šo lēdiju sauc par Prokellu. viņš iepazīstināja pārējos ar savu pūķi. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.02.07 Kur: trust me, i'm a liar Fotogrāfs 2009 ![]() |
Sveika, Reina telepātiski Prokellai aizsūtīja un pieklājīg paklanījās.
Jā, uguns pūķi ir laba lieta. Džeroms noteica. Vakars solās jautrs, Denisam, te ir labi sakari ar pavāru, un gan jau ko labu sagādās vakaram, viņš piebilda. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.10.07 Kur: Turpat kur vienmēr. ![]() |
Markuss pa ausu galam dzirdēja ko biedri runā. Varbūt man arī aiziet.Es tūlīt būšu atpakaļ. Viņš teica un piecēlās. Vari man neatskatīties. Neesmi jau pie manis piesiets. Kains noteica, nolikdams galvu uz priekškājām un aizvēra acis. Jauneklis piegāja pie biedriem. Sveiki! Es te tā dzirdēju par iedzeršanu. Cikos tad sākas?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
tai grupiņai, kas jau bija izlidojuši cauri, garām no jauna pagāja ariaks ar merisu. šķiet viņi visur gāja kopā. no malas tas izskatās jau šausmīgi forši. merisa jūsmoja. nevaru sagaidīt, kad būs pagājis tas laiks, kad arī varēsim būt kopā ar kādu pūķi.
tikmēr airaks atkal runāja par padzeršanu. tātad pasakiet visiem no savas grupas. jo vairāk, jo jautrāk. viņš no jana atkārtoja. nāks arī daži no otrās un ceturtās, tā kā otrais stāvs būs papilns. jācer ka nepieķers. konkrēti mūsu telpa ir ar nummuru 238. vienpadsmitos. ja varat, tad maņemta kaut ko līdzi. jums jau droši vien kaut kas ir... kas lidos nākamis? pāri visu sarunām nodārdēja ripa balss. kā jau vienmēr. mākoņi sāka ļūt tumšāki, bet līdz brīdim, kad tie būs tieši virs galvas, būs jāpaiet vēl kadam brīdim. Šo rakstu rediģēja washulis: 22.03.2008 16:39 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Latvija <-> Japāna Sakuras ziediņš ![]() |
Nabu bija vērojis, kā darbojas viņa biedri, lidojot cauri apļiem. Kad lejā nolaidās kārtējais no viņa biedriem, jauneklis pasmaidīja un, dzirdot komandiera balsi netālu no sevis, pamāja ar galvu un sacīja Es vēlētos būt nākamais, komandieri! viņa skatiens pievērsās Amidairai. Pūķene laipni jauneklim uzsmaidīja.
Nu ko, mūsu kopējais pirmais lidojums. jauneklis pie sevis nodomāja. Viņš cerēja, ka pūķene kaut ko sacīs, taču viņa klusēja. Tādēl Nabu piegāja pie viņas, noglauda viņas purnu un bija gatavs lidot. Bet, vai pūķene bija gatava? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
tad labi. komandieris noteica. daži no šiem ldoņiem viņu patīkami pārsteidza, jācer, ka tie nebūs vienīgie, kas viņu pārsteidz. nu tad jau laicīgi piesakās nākamais, lai nebūtu lieku klapatu.
ar katru reizi, kad nākamais censonis devās kopā ar pūķi pretī apļiem, skanēja skaļāki aplausi. no malas tas varētu izskatīties diezgan iespaidīgi. kā izklaide. bet tā nu nebija pašiem lidotājiem. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
JUms to tiešām nevajadzēja teikt lai nesu dzeramo. Enlils sacīja smaidot slepkavas cienīgu smaidiņu. Jā Alkohola gatavošana teorētiski iekļāvās viņa apmācībā, bet kas uzticēsies madžistram kad runa bija par dzērienu gatavošanu.
Klau Džerom, tu tak biji madžistrs vai ne? Palīdzēsi man mazliet uz brūvēsim tādu dziru ka jauniņos pat Rips nepamodinās. Enlils sacīja smaidu paplesdams neiedomājami platu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ha, hā. Tā varētu arī gadīties, ņemot vērā ka madžistru apmācību nepabeidzu, bet brūvēšana pa laimi bija jau agrāk. Džeroms pasmaidīja, Vēl nevienu nav sanācis noindēt. Nu, ko katram pirmā reize. Džeroms jau smējās skaļi.
Ā, un Markus, 11os 2.stāvs, 238. telpa. Džeroms informēja madžistru. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.10.07 Kur: Turpat kur vienmēr. ![]() |
Paldies Džerom. Savā apmācības laikā es arī šo to esmu uzvārījis. Vienreiz mans tēvs vienu no tām dzirām netīšām iedzēra. Visu dienu nevarēju pamodināt. Gulēja kā nosists. Markuss stāstīja un pasmaidīja.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.07.04 Kur: Latvija <-> Japāna Sakuras ziediņš ![]() |
Nabu ievilka dziļu elpu un palūkojās uz Amidauru, kura, kā pašam jauneklim likās, ļoti uzmundrinoši viņā lūkojās.
Vai tev ir bail? Pūķene pajautāja un viņas balss izklausījās ļoti laipna. Nabu noliegumā papurināja galvu. Nē, bail nav. Bet uztraucies gan esmu. Nu ko, vai iesim? jauneklis palūkojās uz Amidairu un jautāja. Pūķene brīdi svārstījās. Viņai šis jauneklis gan uzreiz bija iepaticies, jo Nabu likās laipns, draudzīgs un, kas pats galvenais- vienkārši godīgs. Nelikās, ka jauneklim piemistu kāds viltus vai liels ļaunums būtu viņā, tādēļ pūķene juta, ka var viņam uzticēties. Amidaira pamāja ar galvu un atļāva Nabu uzsēsties sev virsū. Jauneklis priecīgi pasmaidīja un, kad bija ērti iekārtojies pūķenei uz muguras, sacīja. lidojam! Tajā mirklī viņš juta īsu, bet ļoti spēju grūdienu, kuru viņš nebija gaidījis un gandrīz nokrita no Amidairas muguras, taču kaut kā tomēr izdevās noturēties. Pūķene bija atspērusies no zemes un nu, vēcinot savu spārnus, lidoja uz pirmā apļa pusi. Jauneklis juta vēju matos, sauli glāstot seju. Šī sajūta bija tik ļoti patīkama. Lidot bija lieliski! Nabu dzirdēja savu sirdi pukstam straujāk un ar lielu aizrautību vēroja visu sev apkārt. Ei, puis. Neceri, ka es visu darīšu tavā vietā! negaidīti ļoti neapmierināti iesaucās Amidaira. Nabu nedaudz vainīgi pasmaidīja un koncentrējās uz veicamo uzdevumu- izlidošanu cauri apļiem. Pirmo apli abiem izdevās šķērsot pietiekami vienkārši un ātri, bet ar to jau tikai sākās viņu lidojums. Katrs nākamais aplis likās bēgam aizvien tālāk no viņiem un sasniegt to bija ļoti sarežģīti. Jauneklis juta, kā pūķenes augums izslīd cauri gaisa masām un kā viņas lidojumu ietekmē vējš, kuru viņa bieži izmantoja savā labā. Amidaira bija lieliska lidotāja! Turies Nabu! Pūķene iesaucās, kad abi bija izlidojuši apmēram cauri pusei no vajadzīgajiem apļiem. Jauneklis juta, ka Amidaira pamazām sāk zaudēt ātrumu un spēku. Tā kā viņa bija zemes pūķis, tad viņai vieglāk noteikti bija pārvietoties pa zemi, nevis ilgstoši lidot gaisā. Jauneklis pieplaka pie viņas muguras un sacīja ļoti uzmundrinošā balsī Mums izdodas lieliski, vēl tikai nedaudz! Amidaira sasprindzināja visus savus spēkus un beidzot izkļuva cauri 28 aplim, kurš bija izrādījies īpaši ietiepīgs. Bija palikuši vēl divi. Nabu noglauda pūķenes sānus. Pat, ja viņiem tas neizdosies tagad, Amidaira jau bija lieliski ar visu tikusi galā un Nabu ar pūķeni lepojās. Pūķene, sajutusi to enerģiju, kas nāca no jaunekļa puses un skubināja viņu doties tālāk, sakoncentrējās vēl vairāk un, sasprindzinot visus spēkus, izšāvās cauri 30 aplim un tajā pašā brīdī pikēja lejup. Kad Amidairas kājas atsitās pret zemi, visapkārt nogranda krietni skaļš troksnis. Šoreiz Nabu neizdevās tik veiksmīgi noturēties pūķenes mugurā un jauneklis atmuguriski novēlās no viņas muguras. Pieceļoties, Nabu nedaudz vainīgi saberzēja savu pakausi, smaidot. Par spīti šim misēklim, viņiem tomēr bija izdevies pietiekami labi. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.05 Kur: Dzelzs kalni. ![]() |
denisj pasmaidīja patiesi, madžistriem māca brūvēt alkoholu, to es nezināju, es pats nedaudz esmu iepraties alus brūvēšanā, taču toi es daru mājās. Ja jav visi nes savas stiprās dziras domāju ka jauniņie patiešām būs gar zemi. Bet gribētos gan redzēt kurš no jums spētu mani nodzert zem galda ko!! Brīdinu laicīgi, dzeršanā mani vēl neviens nav pārspējis, tāpat kā peldēšanā un ķēžu bruņas darināšanā, takā uzmanieties dziru brūvētāji
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Interesanti, interesanti. Kas bija iekšā brūvējumā? Varētu kaut ko tādu atkartot... Džeroms domīgi novilka, skatīdamies tālienē.
Mākoņi, nu gluži kā uz pērkona negaisu. Eu, vakarā šķiet ka līs. Viņš skaļi pateica visiem apkārt stāvošajiem. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es īsti neatceros. Bet varu paskatīties savā grāmatā. Markuss teica un pakasīja galvu. Es piesakos tevi nodzert zem galda. Viņš pievērsās Denisam un pasmīnēja. Puisis paskatījās uz debesīm. Jā Džeromam taisnība drīz līs.
Šo rakstu rediģēja Tējas lapa: 22.03.2008 17:12 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Enlils uzmeta skatienu debesīm vēlreiz, šoreiz izgrūzdams no prāta domas par dažām zālītēm ko varētu pie mest klāt. Līs zibeņos un būs stiprs vējš man šķiet. Ideāli treniņam, negaisā ir vieglāk nekā rāmā laikā mazāk nogursti.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Opā, dzeršanas sacensības! Tas būs interesanti, ha hā. Es pats nē, bet tas būs skats, ko pavērot.... Džeroms priecājās.
Un, piedzirdīt citus ir vēl interesantāk! Saliekot visko to kopā, būs labs rezultāts. Džeroms jau smējās. Vējā un pērkonā var labi nomaskēties lai pielavītos kādam no mugurpuses, Džeroms komentēja Enlila apgalvojumu. Šo rakstu rediģēja mesmers: 22.03.2008 17:16 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.05 Kur: Dzelzs kalni. ![]() |
Denisj novicināja rokas un sasita plaukstas, paskatījās uz Markusu lai tā būtu pieņemu izaicinājumu kad pieminēja dažādu dzērienu sajukšanu viņš gan nedaudz saskāba jaukšana, tas nozīmē pamatīgas paģiras, bet tas nekas nevienas paģiras nevar būt ļaunākas kā tās kas man bija pēc mazā brāļa kāzām. Luk tās bija briesmīgākās galvas saapes mana mūžā, tiko nonacu līdz dzīru galdam, un vairs neatceros kas tālak notika, tikai visi stāsija ka es esot bijis gluži skaidrā, varen jautrā prātā taču nebūt ne piedzēries, varat iedomāties biju piesūcies kā sūklis neko neatceros bet esot uzvedies kā pilnīgi skaidrā, vai nav dīvaini ko.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nu, jā dažreiz gadās arī tā. Dažreiz sanāk tā pielieties, ka neko neatceries, taču citi tev stāsta kā tu par kaut ko ļoti gudru esi runājis....
Nu dzeršanas sacensībai varam izmantot tīru mantu, bet pārējie varēs nobaudīt arī kādu brūvējumiņu, Džeroms teica. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Pielavīties jā, bet kad mēģini izpildīt burvestību ar vēja palīdzību tad ir vieglāk ja vējs nav pašam jāsaceļ. Viņš paskaidroja. Bet tas tā, labi es domāju ka pēc šitā treniņa laikam varēsim ķerties pie in... erm, brūvēšanas. viņš nokremšļojās.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.06.2025 14:24 |