![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.05 Kur: Dzelzs kalni. ![]() |
Nedēļu pirms pilnmēnes sākuma, bija ceturtdiens agrs rīts pulkstens pieci no rīta, vēl bija samērā tumšs diena tuvojās lai gan nupat jav vairs nebija nemaz tik liela no tā cik gaišs bija pa dienu. Pie bāra piebrauca kariete un no tās izkāpa pieci smalki ģerbti ļaudis četri kungi un viena dāma, 'bāra durvis nekavējoties atvērās, tās atvēra kārs samērā noplucis vendigo, pa durvīm izsteidzās bāra īpašnieks, vampīrs vārdā Xenius, viņš paklanījās un māja lai vampīru augstmaņi iet iekša, viens no augstmaņiem ejot iekšā īpašniekam iespieda saujā maisiņu ar žavdzošām monētām. Augstmaņi iekārtojās galvenajā bār telpā pie centrālā galda un gaidot ierodoties pārējos uzsāka klusas sarunas. tikmēr bār īpašnieks ar savu vendigo palika ārā gaidot ierodamies pārējos
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.05 Kur: Dzelzs kalni. ![]() |
Visi lenam pūlcējās, kad pienāca astoņi Antonjo atstaja baru velkāda vendigo ziņā un devās uz telpu kur pūlcējās slepkavas. Viņš neko neteikdams iegaja telpā un apsēdās tā lai varētu redzēt visus kas atradās telpā, tad viņš ierunājās
šķiet ka visi vel nav ieradušies, taču pārāk ilgi vilkt garumā vairs nevaram. Kā jav teicu ieprieks darbs būs nodarāms rit ap pusdienlaiku, taču sagatavošanās darbi būs jāveic pa nakti. Antonjo sakrustoja rokas uz krutim un turpināja Jums janogalina parlamenta priekšsēdētājs, viņa uzstāšanās laikā rīt, parlamenta ēkā. Kā jav jūs noteikti ziniet parlamenta ēka ir drīzāk cietoksnis nekā pašvaldības iestāde, un tā tiek smagi apsargāta, kā vairākumam zināms. taču ne visi zina ka to apsargā arī maģiski, kas nozīmē ka neviens vilkacis vai vampīrs nevar tur iekļūt nepamanaīts, noteiktas burvestības atklāj viņu patieso būtību, un Rions vienspats šo darbiņu nespētu paveikt lai cik arī pašpārliecināts viņš nebūtu, dzīvs laukā viņš netiktu. Tātad priekšēdētājs ir jānovāc publisi visa parlamenta priekšā, turpat blakus esot viņa miesassargiem un parlamenta sardzei. Pa dienu vampīriem un vilkačiem tur iekļūt ir neiespējami tapēc jums bus jāiekļūst tur pa nakti un janogaida saimniecibas telpas līdz viņa runai, kad viņš runās tad pametīs savu sēdvietu un uzkāps podestā kur būs arī atvērtāks tātad labāks mērķis, bārā tagad ir cilvēks kas jums tagad pa nakti palīdzēs tikt iekšā un pastāstīs sīkāk par apsardzi. tēvs jūs sagaidīs tur un parūpēsies lai maģija nesaceļ trauksimi policija. Ir kādi jautājumi. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
deora palūkojās uz pārējiem. nu šeit plāns jau ir gatavs. tas ir labi.... man jautājumu nav. viņa īsi atbildēja. ļoti gudri būs visu priekšā novākt kādu. tas ka šis darbiņš būs grūtāks, to var jau nojaust. viņa nolūkoja antonjo un tad uzlika vienu kāju uz otras. bet ja kaut kas notie greizi, tad gan būsim beigti...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Rions ienāca telpā līdz ar vampīru - bārmeni. Viņs pārbaudija vai kopā ar viņiem neienāktu vēl kās, jo īpaši Gabriles, vismaz nepamanīti. Un nostājās tā, lai varētu redzēt durvis.
Runas laikā Rions pavīpsnāja, kad tas teica, ka viņs viens galā netiks. Bet neko neteica. Tā nu ir - klients uzstāda noteikumus. Viņš izlemj, vai tie ir izpildāmi. Kad Antonio beidza runāt, Rions piešķieba galvu uz sāniem. "Cilvēki nepārvalda maģiju. Tas ir fakts. Mans gadījums ir izņēmums... Es zinu, ka parlaments ir labi aizsargāts, bet maģija..." viņš saraua pieri. "Ja vien maģija nav vilkaču, bet cita, vai ne? Lūk, par to - maģija, ko kontrolē cilvēki - to gribētu uzzināt vairāk. Un vēl ja tā aizsardziba uztver vilkačus un vampīrus, tad es varu ieiet iekšā parlamentā dienas laikā. Kāpēc man kvernēt tajā telpā, ja varu noskātīties aizraujošās deputātu debatēs? Tātad sagādājiet man kādu žurnālista apliecību vai ko tādu. Domāju, ka grāf aun ģenerāļu varā ir to nokārtot. Es vērošu parlamentu, kaut vai bez lielākās daļas savu ieroču. Un pievērsīsu sargu uzmanību, liekot nedomāt par ienaidnieku meklēšanu kambarī. Bet kad viņi uzbruks, tad uzmanība būs novērsta no manis. Kamēr sargi pievērsīsies pārējiem, man būs brīvas rokas." |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
varbūt viņam vienkarši ieiet bez nekādām atļaujām, uzskriet virsū mērķim un ātri viņu novākt. tādā veidā upurējot sevi un atbrīvojot mūs no liekām problēmām? viņa pie sevis novīpsnāj. vai viņš maz spētu tik pat tik tālu? tīri šaubos... viņa nolūkoja rionu un tad palūkojās uz pārējiem.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Antonjo paskatījās Uz Rionu
Dabūt tevi iekšā mēs varētu bet tadējādi tev nebūs nedz ieroču nedz arī iespējas piekļūt priekšsēdētājam, tev būtu jauzturas vēl aiz parlamenta locekļiem, sākoties uzbrukumam sargi no izejas un aras metīsies iekšā tieši pa to pusi kur tev būtu jādodas lai piekļūtu podestam, un cilvēks kas nebēg no bruņotiem bandītiem skrienot tiem tieši virsu rada pietiekami lielas aizdomas lai tevi aizturētu, jums jāsaprot ka parlamenta locekļu miesasargi ir profesionāļi un labi apmācīti, lai kā vēlētos tev vienam pat ar diviem no viņiem būtu visai gruti tikt galā, turklāt iekšpusē visas maģiskās spējas ir slāpētas, savādāk mans tēvs tur varētu vienkārši iesoļot iekšā un likt preikšsēdētājam pašam sevi nogalināt visu acu priekšā kamēr apsargi būt bezspēcīgi sastinguši savās vietās. KAs attiecas uz maģiju, daļa no tās ir vilkaču, ko tiem piespiedu kārtā lika uzlikt, daļa ir arī ļoti senas vampīru maģijas ko cilvēki kautkādā neizprotamā veidā ir ieguvuši un spējuši izmantot, šadas burvestības savulaik izmantoja lai nodrošinātu cietumus, par šīm burvestībām visu nezina pat mans tēvs, es pats nezinu gandrīz neko. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.05.06 Kur: Atprātojot atprātotājus... ![]() |
Kāda tipa vampīru maģija? Gabriels apjautājās iznirstot no paēņa tuvu aiz Riona muguras. Viņš zināja, ka slepkavam tas nepatīk, bet viņam vienkārši apnika gaidīt. No viņa kreisās rokas tecēja asiņu straumīte. Vampīru maģijai ir ļoti daudz veidu. Ir letāli svarīgi zināt vismaz aptuveni, kāds ir šis... Vampīrs tik tiešām uzsvēra vārdu "letāli". Es pazīstu tikai sev zināmā grāfa tumšos noslēpumus, bet varbūt ar to šoreiz pietiks...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Antonjo pievērsās Gabrielam
Kā jav es teicu man par šo maģiju nekas nav zināms, bet šķiet minēju ka pie parlamenta jūs sagaidīs mans tēvs viņš parūpēsies par šo maģiju un paskaidros jums ko vairāk ja būs nepieciešams. Cik man zināms parlaments nav aizsargāts ar neko letālu, taču kā jav teicu tas ir mana tēva ziņā. Esmu pārliecināts ka cilvēki nav ieguvuši plašas zināšanas vampīru maģijā, drīzāk vien nelielu gabaliņu kāda manuskripta, ja viņiem būtu kļuvis pieejams kas patiešām nopietns un mums bīstams domāju tēvs būtu personiski parūpējies par to ka informētie pazūd uz mūžiem, jo ko tādu viņš nedrīkst pieļaut kā jav Hestofija Slaktētāja noslēpumu glabātājs Antonjo nedaudz aprāvās, viņš bija pateicis nedaudz par daudz, taču viņš to prasmīgi noslēpa bet šobrīd tas nav no svara, vai ir vēl kādi jaut'jumi pirms dodaties ceļā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.07 Kur: ārpasaulē ![]() |
Soula pavīpsnāja par Deoras teikto un paraudzījās uz durvīm, pa kurām tieši laikā ienāca Antonjo. Viņa apsēdās krēslā netālu no viņa un noklausījās nākamo uzdevumu. Tas radīja daudz domu un raižu.
- Vai šī ierīce, kura nosaka vai iekļuvis vampīrs vai vilkacis, strādā tikai tad, kad mēs ienākam ēkā, vai arī tad, kad mēs tajā uzturamies un no tās aizejam? - Viņa jautāja pavēršot savu acu skatienu uz grāfa dēla pusi. Riona ieteikums bija patiešām muļķīgs. Kādā veidā viņš iekļūtu ēkā kaut vai ar niecīgu adatu kabatā? Sieviete bija nopietna un darba gatava. Ap kāju viņa nemanāmi bija aplikusi duncīšu komplektu. Diez vai tagad sanāktu vēl laika aiziet līdz dzīvoklim.. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
visticamāk ka šajos visos variantos... viņa ieminējās pirms antonjo paspēja kaut ko atbildēt soulai. tagad viss bija nedaudz sajaucies putrā. cik labi ka lielākā daļaa pienākuma tiek vērtsa uz rionu. viņa vēl nodomāja. kur gan cilvēki varētu padzirdēt par vampīru maģiju? okšķerīgie maitas... vairs neteigdama neko, jo viņi jau no ajuna nebija nekādu jautājumu. parasti rīkojās un domāja tad, kad bija nonākusi konkrētajā situācijā, jo tikai tad zini, kas ir kas un kā to novākt.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Tā kā Rions bija pievērsis vērību izejām, Gabriels viņu vairs nesagatavotu nepārsteidza.
Bet viņš turpināja runāt ar grāfa dēlu. "Tātad maģiju izmantot nevar. Līdz ar to vilkaču spējas ir ļoti... minimālas. Viņi taču fiziski ir cilvēku līmenī. Jebkurā gadījumā, ja visi būsim kopā, tad arī visa sargi uzbruks mums. Un ja viņi ir tik labui apmācīti, tad pietiekami bīstami arī pārējiem. Es netaisos viens uzveikt veselu vienību. Sākumā spēšu iztikt bez ieročiem. Un rīkoties pēc apstākļiem. ja varēšu - nogalināšu mērķi kailām rokām. Pārlauzt sprandu ir ļoti viegli... Ja nevarēšu piekļūt, piesaistīšu daļu sargu uzmanības, lai pārējiem būtu vieglāk nogalināt mērķi un mazāk sargu ar ko cīnīties sākumā. Bet būtu labi zināt kādi ieroči ir sargiem. " |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Antonjo nedaudz šķelmīgi pasmaidīja
Lai nu tā būtu, sīkāk jums visu paskaidros tas 'vīrs kurš jums šonakt palīdzēs iekļūt parlamenta ēkā, viņš zina gan par bruņojumu gan sargu skaitu, par izejām un tā tālāk. Tatad ja tas no manis būtu vis arpusē jūs gaida jūsu pavadonis, pa ceļam uz parlamentu viņš jums izstāstīs parējo Antonjo piecēlās no sava krēsla taču vēl negāja prom Un Rion pat ja tu ej uz parlamentu pa dienu iesakumtev tikuntā tagad doties ar pārējiem lai izpētītu situāciju. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
klausoties, ko saka rions ar antonjo, viņa tika klusēja un gaidīja, kas tad būs tālāk. kad antonjo pieminēja došanos tālāk, viņa ieklausījās vērīgāk. nu tad nevelkam gumiju? nevarētu teikt, ka deora ir no nepacietīgajiem cilvēkiem, bet muldēšana viņai nekad negāja pie sirds. it īpāši ja iet runa par grūtām un gudrām tēmām, kas viņu īpaši neskar. šoreiz tika daļēji, jo tomēr lielākais darbs būs uz cilvēka pleciem...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 24.05.06 Kur: Atprātojot atprātotājus... ![]() |
Visu, kas bija jādzird, Gabriels jau bija dzirdējis. Tad, aizgājis līdz savam stūrim, viņš pacēla mēteli, pārmeto to pāri plecam un viltīgi paskatījies uz stiprās dziras pudeli, iemeta to mēteļa iekškabatā. Hestofija Slaktētāja noslēpumu glabātājs... Vampīrs klusām iesmējās. Antonjo tik tiešām pateica pāris vārdu par daudz... Tad apģērbies, viņš izvilka ārā vienu no lapiņām un uz tās uzrakstīja: grāfs glabā trūkstošu mīklas gabaliņu - Hestofija Slaktētāja noslēpumu. Tad, paņēmis mazu aukliņu, viņš aizsēja papīrīti un, izgājis ārā, uzsvilpa. Pēkšņi atskanēja kraukļa ķērkšana un viņam uz rokas nolaidās vecs krauklis. Piesējis viņam pie kājas zīmīti, viņš ļāva krauklim aizlidot. Tad, vēlreiz viltīgi pasmīnējis, viņš atgriezās kroga iekšpusē. Piegājis pie pārējiem, viņš teica: tātad, kādas spožas idejas vēl kādāam ieslēgtas smadzeņpodā, vai arī varam sākt taisīties?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.06.07 Kur: ārpasaulē ![]() |
Soula garlaikoti klausījās ko vēl saka Rions un pārējie. Atbildi uz savu jautājumu viņa saņems tiekoties tikai ar to personu un tagad prātošanu vajadzēja atlikt, jo viņi nemaz nezināja kas būs parlamenta iekšpusē. Kā tas viss izskatīsies. Sieviete uzmeta aizdomīgu skatienu Gabrielam, kurš iegāja pa durvīm un noteica.
- Es domāju, ka labāk tagad dodamies uz parlamentu, izpētam situāciju un tikai tad domājam ko darīt. Tātad, Antonjo, lūdzu aizvediet pie šīs personas, kura mūs iepazīstinās ar visu sīkāk. - Viņa teica un piecēlās no sava krēsla. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
ļoti labi sekojiet man
Antonjo izgāja no bāra un paspēra dažus soļus uz priekšu pa ielu skatoties apkārt. No kāda tumš stūra iznāca vīrietis aptuveni trīsdesmit gadus vecs cilvēks ar nelielām ūsām, un nedaudz netīrām drēbēm, viņš izskatījās pēc visparastākā cilvēka ko katru dienu varēja redzēt staigājam pa pilsētas ielām, varēja manīt ka viņš ir nedaudz nobijies uzturēties šādā vietā un tik vēlu. Antonjo piegāja viņam nedaudz tuvāk un pagriezās pret slepkavām šis ir parlamenta apkopējs misters Pedingtons, bet mēs viņu saucam vienkārši par Peniju vīrs nedaudz tramīgi pamāja viņš jums palīdzēs iekļūt caur aizmugures ieeju, lai cik tas mums nebūtu izdevīgi apkopēji savu darbu dara pa naktim. Tatad es jūs atstāju mistera Pedingtona gādīgajās rokās Antonjo iegāja atpakaļ bārā, Penijs uztraukti paskatījās uz slepkavām Nu ko tātad dodamies pa ceļam atbildēšu uz jūsu jautājumiem. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
kāpēc gan gabriēlam vajag iziet no telpas un tajā atgriesties atkal, lai tikai pateiku vienu teikumu? parasti jau viņš sēž uz vietas un neko nedara, ja dara, tad uzreiz, nevis iziet ārā. tas likās jocīgi, bet viņa nepievērsa tam īpāšu uzmanību. neko nebilstot arī viņa izsoļoja no bāra un palūkojās uz peniju. smieklīgs vārds. patiesībā jau iesauka. deora tika gaidīja, kas notiks tālāk, neko nebilstot, tikai vēl rezi uzmetot skatu gabriēlam...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Penijs sāka iet uz parlamenta ēkas pusi, kura atradās apmēram četrdesmit minušu gājiena attālumā uz centra pusi protams
tātad jūs droši vieni gribēsiet zināt par apsardzi, naktī pa perimetru nepārtraukti patrulē kautkur divdesmit sargu, iekšā ir tikai viens viņš parasti sēž ēnīcā un pa reizei apstaigā telpas, par viņu varat nedomāt saimniecības telpās viņš nenāk, perimetra sargiem mēs tiksim garām ar grāfa palīdzību, es jums atslēgšu aizmugures durvis un tur jūs nogaidīsiet īsto mirkli. Pa dienu sardze divkāršojas un pie galvenās ieeja vēl pievienojas deputātu miesasargi, kopumā vēl kādi divdesmit, bet jūs bēgsiet pa aizmugures izeju arī tur vajadzēs tikt galā ar dažiem sargiem bet ne tik daudz kā ja jūs meiģinātu izkļūt pa galveno izeju. Jautājumi ir |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Soula sekoja Antonjo, tad pieklājīgi palocījās apkopēja priekšā. Sieviete sekoja vīrietim uz parlamentu un noklausījās visu par apsardzi, nenovēršot uzmanību un nedaudz piesardzīgi lūkojoties apkārt.
- Man ir jautājums. Tātad, vai tā ierīce, kura nosaka vai iekļuvis vampīrs vai vilkacis, strādā tikai tad, kad mēs ienākam ēkā, vai arī tad, kad mēs tajā uzturamies un no tās aizejam? - Viņa vēlējās zināt un viegli pārlēca pāri kādai metru platai peļķei. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
kopā daudz sargu sanak. ja kaut kas noies greizi, tad būsim kaput. vismaz pie policijas priekšnieka bija tikai astoņi sargi, bet te! vātu zvērsties diezgan interesanti, ja ne pat liktenīgi... apgājusi apkārt peļķei, kurai bija pāri pāllēkusi soula, viņa palūkojās uz lielo parlamenta ēku, pie kuras visi bija nonākuši. debesis bija tumšas un tik pat kā neviens uz ielām nebija manāms...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gabriels klusītēm ierunājās - diez gan savādi, ka apsardze tieši dienas laikā palielinās uz pusi. Tumsas radībām daudz labāk tīk nakts, un, cik man zināms, parlaments cilvēkiem šķiet pietiekami laba māja... Tātad, viņi tur iekšā negāztos... Tad vampīrs apklusa. Gaisā pavirmoja aizdomas... No kura un uz kuru viņš pat nevēlējās zināt. Pat tad, ja kāds pamanījis, tam nebija nozīmes. Viņš tikai bija spēlētājs arī lielākā spēlē...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 07.06.2025 02:13 |