![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.01.08 ![]() |
Vai kaut kur to var nopirkt? Kaut kaa neeesmu manijusi ne graamatniicaas ne interneta veikalos.
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.06.06 Kur: tepat Vārdmetējs 2012 ![]() |
Hobbits!!! tu zīmē ilustrācijas grāmatām?? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif)
un tu tilko Bombadila piedz?? gaidi pz jel! dievs, kā man patīk ka man piekrīt (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) vai ka domā tāpat. Hel, es tev aizdošu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Izraidītie Pievienojās: 26.12.07 Kur: virtuvē, ēdu pankūkas. ![]() |
jel, ak dievs kā tu mani sabiedēji sākumā ar to pz! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) - man jau likās "atkal Šads atradis kur piesieties, nu cik var! kas ta šoreiz?"
nē, bet paldies. noteikti paskatīšos kas tā par izstādi un tā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() Grupa: Modi Pievienojās: 29.04.12 Kur: Dažas pēdas aiz horizonta Drosminiece ![]() |
Man galīgi nepatīk tā ilustrācija ar tiem rūķīšiem-ieraudzīju veikalā domāju kas nošpikojis grāmatas nosaukumu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 11:27 |