![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.08 ![]() |
[jums tika paziņots, ka jūs gaidīs vīrieties, turēdams rokās plāksnīti ar uzrakstu Spānija]
Agrs rīts. Lidostā valda burzma. Smaidošām sejām, cilvēki reģistrējas un nodod bagāžu. Katrs gaida kad ātrāk nonāks lidmašīnā, atlaidīsies mīkstajā sēdeklī un baudīs lidojumu. Dažiem bija rūpju pilnas sejas- kaut kas nav kārtībā ar biļetēm, bagāžu vai grūti atvadīties no ģimenes. Telpā virmo jauka smarža no kafejnīcu pusēm. Daudzi pirms lidojuma nolēmuši pabrokastot iedzerot kafiju un apēdot kādu smalkmaizīti. Tālumā dzirdams kā lidmašīnas izlido viena pēc otras. Vardu sakot, tipiska diena lidostā. Tur tālāk, pie kafijas automāta, stāv vīrietis ar koka plāksnīti rokās. Uz tās bija uzrakstīts Spānija, lai viņu uzreiz atpazītu. Viņš nepārtraukdami sarunājās pa mobilo tālruni un likās mazliet satraukts. Reizēm atbildot uz zvaniem, viņš runāja citā, neatpazīstamā valodā. Vīrietis lūkojās apkārt, it kā meklēdams kādu. Viņš bija mazs, drukna auguma. Zem acīm bija lieli, zili riņķi un karājās maisiņi, no negulēšanas. Mugurā- plats mētelis, kas izskatījās par lielu, zem tā adīta veste ar ornamentiem, un melnas bikses, galvā rūtaina cepurīte. Kabatas piebāztas pilnas ar košļeņu papīrīšiem. Viņš žāvājās ik katru minūti, gaidīdams, kad beidzot ieradīsies grupa. Viņš izskatījās aptuveni šāds- (IMG:http://static.flickr.com/48/117141153_618fceeda3_m.jpg) Postojat aktīvi! Esmu sajūsmā! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Perfect Nobody ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.10.07 Kur: Vanity Fair ![]() |
"Peldēt protu. Un mani sauc Toms, ja kas." puisis bilda un palūkojās uz upi. "Tagad tumsā redzēt nevar, bet būtu jāņem vēra arī upes tecējums. Jo ūdenskritums nozīmē straumi. Vai mēs esam spējīgi pa to nopeldēt līdz otram krastam?" Toms mēģināja spriest un piegāja pie uoes, lai ar tumsā jau pieradušajām acīm varētu saskatīt tecējuma intensitāti.
"Varbūt pat vajadzēs līst zemē pie pārejiem biedriem, ja tur ir kur pieķerties." viņš pie sevis skaļi prātoja un palūkojās uz Oliveru un Eliju. ooc: man jau pāris postus atpakaļ būtu noderējusi GM informācija par upi. Savādāk es maļu vienu un to pašu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
paldies. mnea paņēma augli, ko viņai snieda maikls. laikam sen nebiju satikusi tik dāsnu cilvēku... bet viņas pārdoma,s ko tad viņa īsti izjūt pret šo jaunieti, pārtrauca kliedziens udenskrituma virzienā. kas tas bija? kliedziens bija smalks un varbūt pat dzirdēts. tas gan liekas jocīgi. vai tie ir kādi no vajātājiem?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.10.07 Kur: Turpat kur vienmēr. ![]() |
Maikls mazliet samiedza acis. Viņš bija kaut ko ievērojis kalna virsotnē no kura sakās ūdenskritums. Bija tumšs tāpēc puisis īsti nevarēja saprast kas tur ir. Pasktieties tur augšā. Maikls parādīja pārējiem ar pirkstu uz to vietu kur bija manījis kustību. Tur kāds ir. Bet nevar saprast kas, jo ir pārāk tumš. Labāk uzvedamies klusāk, ja nu tie ir vajātāji. Puisis sāka čukstēt. Maikls pieslējās sēdus.
Šo rakstu rediģēja Tējas lapa: 27.02.2008 16:25 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
sekojusi maikla pirksta norādītajā virzienā, arī mena ievēroja, ka tur kas kustas un ne jau koki un kādi zvēri. tie varētu būt arī no mūsējiem. varbūt iemukt krūmos un tad paskatīties, kas notiks tālāk? viņa jau paņēma rokās somu un arī savu vēl nenotiesāto persiku, bija gatava iemukt atpakaļ džungļos. piesardzība vienmēr noder...
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.10.07 Kur: Turpat kur vienmēr. ![]() |
Jā labāk paslēpsimies. Nevar zināt kas tie ir. Maikls piecēlās kajās, savāca savu koferi un saka uzmanīgi iet uz biezokni. Atradis tādu no kuras varēja visu novērot viņs atkal apsēdās. šī būs laba vieta, jo no šejienes visu var redzēt, bet mūs būs grūti pamanīt.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
OCC: pieņemsim, ka arī elizabete un deniss mums seko (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
arī piecēlusies un vēl reizi uzmetusi skatu ūdenskrituma augšpusei,viņa ar steidzīgie soļiem aiskrēja pāri leknajai zālēi, aks kļuva garāka ar katru soli tuvāk biezoknim. apgājusi apkārt vienam tievam kokam, viņa notupār blakāmmaiklam, atstājot protams vietu arī abiempārējiem biedriem. koku lapas bija priekšā, ka viņus noteikti nevarētu pamanīt, bet viņi starp to starpām gan varēja visu skaidri redzēt. vētra tuvojās un te palikt, kad tā jau plosīsies virs galvas, gan nevarēs. tad būs jāatrod kāda drošāka vieta. gan jau denisam un elizabetei būs ko ieteikt.. Šo rakstu rediģēja washulis: 27.02.2008 16:44 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.07 Kur: putekšņu vācēju rumpīšos ![]() |
Saņēmis ciešu apskāvienu no Menas, Deniss tikai pasmējās. Nu paldies Dievam, ka jums viss kārtībā. Viņš smaidīdams teica. Es esmu labi pavadījis laiku.
Viņš ieraudzīja tos cilvēkus augšā un sajuta pat kā tādu prieka sajūtu. Puisis bija tā pieradis pie šīm asajām izjūtām un pa šo laiku tās viņam ir diezgan iepatikušās. Bēgšana? OK! Pamanījis, ka Mena un Maikls skrien atpakaļ uz mežu viņš ātri uzsauca. STOP! Viņš pieslējās kājās un paņēma savu mazo ķeseli. Aiz ūdenskrituma ir ala! Tur viņi mūs pilnīgi noteikti neatradīs! Ejot pa alu ir arī augļu dārzs! Sekojiet mums! Viņš saskatījās ar Elizabeti un devās tieši Ezerā. Deniss pagaidīja, kad pie ūdenskrituma piesteigsies arī Maikls un Mena. Izpeldiet cauri ūdenskritumam un tad rāpjieties augšup! Puisis kārtējo reizi veica šo maršrutu. Ievilcis elpu, viņš pazuda zem ūdens un peldēja cauri neskaitāmajiem gaisa burbulīšiem. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izdzirdējis, ka Deniss viņus sauc atpakaļ Maikls piecēlās kājās un gāja pie ūdenskrituma. Puisis ievilka elpu un atkal ienira vēsaja ūdenī tikai šoreiz ar visām drēbēm. Ticis cauri ūdenskrituman Maikls iznira virs ūdens. WOW. Viņs iesaucās ieraudzīdams alu. Viņš mazliet drebēdams izlīda no ūdens. Labu vietiņu jūs te esat atraduši.
Šo rakstu rediģēja Tējas lapa: 27.02.2008 18:44 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
3. grupa pārtop par 2. grupu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
Tumsā neko nevarēja saskatīt, jo vienīgais apgaismojums- mēness bija pazudis aiz lielajiem, draudīgajiem lietus mākoņiem. Vējš kļuva vēl stiprāks. Straumi varēja noskaidrot ieliekot roku ūdenī. Tā bija pārāk spēcīga, lai to pārpeldētu, bet otrā krastā jau arī nemaz nebija ko darīt! Pēc neilga brīža nozibsnīja zibens. Dārdoņas vēl nebija, jo negaiss vēl atradās pārāk tālu, bet tas bija kā brīdinājums, lai atrastu vietu kur pārnakšņot. Klints nebija taisna. Pa to mierīgi varēja nokāpt lejā, jo bija daudz akmeņu aiz kuriem aizķerties. neviens nesaprot kāds īsti bija ūdens.. Ezera ūdens ir silts un patīkams!!!! Bet tas, kas seko tālāk alā ir vēs, bet ne auksts! Šo rakstu rediģēja Melnais krauklis: 27.02.2008 18:51 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.07 Kur: putekšņu vācēju rumpīšos ![]() |
Vai ne! Deniss priecīgs ierunājās, jo tas arī būs kā patvērums no lietus un negaisa, kas tuvojas.
Tad viņš piecēlās un norādija uz otru ūdens tilpumu. Šeit nirstot tālāk var nokļūt citā alā, bet pa to tālāk var izlīst augļu dārza. Cik nu es labi sapratu tumsā. Tur ir apelsīni, aprikozes un manderīnu koki. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Būs laba vietiņa kur paslēpties no negaisa. Maikls sabužinaja savus matus. Nu tad ejam sagādat meitenem ko ēdamu. Puisis teica Denisam un gāja un otru ūdens tilpumu. Iegajis līdz viduklim ūdenī viņš juta, ka tas ir daudz vēsāks nekā upē. Atkal ievilcis elpu puisis ienira. Izniris viņš izlīda no ūdens. Paskatījies apkart Maikls ieraudzīja ka atrodas mazakā alā. Mazliet pavērojis apkārtni viņš ieraudzīja citu alu pa kuru viņš aizlīda uz Denisa pieminētajiem "augļu dārziem". Izlīdis no alas Maikls ieraudzīja daudz kokus. Salasījis dažus apelsīnus, aprikozes un manderīnus un salicis tos jakas kabatās puisis ielīda atpakaļ mazajā alā. Lienot pa to viņš mazliet noberza plaukstu, bet nekas traks tas nebija. Laimīgi ticis atpakaļ līdz ūdens tilpnei puisis ielīda ūdenī un peldēja atpakal pie pārējiem.
Šo rakstu rediģēja Tējas lapa: 27.02.2008 19:14 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
KHM.. iznirstot no ūdens tu nokļūsti citā alā! Pēc tam ir jālien pa mazāku aliņu līdz nokļūst ārā- saucamajā augļu dārzā! Lūdzu ievērojiet to!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Deniss uzlūkoja Maiklu un uz sacīto pakratīja galvu. Deniss ieleca ūdenī un, ievilkdams elpu, aizpeldēja prom. Atkal šī skaistā zemūdens pasaule. Krāsu pārpilnība. Puisis izkāpa no ūdens un uzmeklēja mazo alu. Lienot pa to, viņš paklupa un stipri nobrāza celi. Tas asiņoja, bet nebija nekāds truacēklis. Izlienot no alas, zēns ieelpoja svaigo gaisu un palūkojās uz debesi, kas meta zibeņus. Ātrāk uz alu! Arī viņš piebāza savu kulīti ar visiem augļiem, ko vien šeit varēja dabūt!
****** Deniss atkal izpeldēja pie meitenēm. Uzrausies augšā blakus viņām, puisis izvilka augļus no somas. Lūdzu! Kamēr Mena un Elizabete ēda augļus, viņš izspieda ūdeni no matiem un drēbēm. Un tagad es būšu slapjš! Un ko mēs sadarīsim negaisa laikā? Laika būs atliku likām. Šo rakstu rediģēja Samāra.: 27.02.2008 19:17 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nolicis visus augļus kurus bija atradis uz zemes Maikls novilka jaku un to izžmiedza. Viņam saka palikt auksti. Puiša lūpas palika zilganas un viņš saka trīcēt. J...ūs ne...zina..t kur pali..ka pārejie? Zobiem klabot puisis jautaja. Tagad tikai peņem un saslimsti. Skaisti. Viņš domās sevi bāra.
Šo rakstu rediģēja Tējas lapa: 27.02.2008 19:22 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Par pārējiem man nav ne jausmas. Nav ne redzēti, ne dzirdēti. Deniss kļuva domīgs. Skrienot prom no mājas, jums notika kāda nelaima vai kas tāds?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nē nekas nenotika. Tikai Menai palika slikti, bet tagad laikam jau labāk. Maikls paskatījās uz meiteni. Apsēdies uz ze,es viņs paņēma vinu apelsīnu un sāka lēnam to tīrīt. Kā tu domā kur atrodas tas ciems par kuru stāstīja Freds? Liekot apelsīnu gabaliņus mutē Maikls jautāja.
Šo rakstu rediģēja Tējas lapa: 27.02.2008 19:30 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Slikti? Tev vajadzētu pagulēt! Viņš uzlūkoja Menu. Ciems? Tad atkal pievērsās Maiklam. Cik es noprotu mēs esam ļoti novirzījušies no maršruta, kuru mums bija jāveic. Viņš sāka prātot, cenzdamies atcerēties kā veica šo ceļa gabalu. Mums skrēja pakaļ, nācās griezt pa labi! Kad beigsies negaiss nāksies uzrāpties tajā klintī, kurā tagad atrodas tie vīri un palūkoties. Varbūt no turienes varēs labāk saprast. Deniss pamanīja, ka Maikls mazliet trīc un, ka viņa lūpas nokrāsojušās tumšākas no aukstuma. Vecīt, tev viss kārtībā. Viņš klusām iesmējās.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jā vis kārtībā. Auksti palika. Viņš noteica piebeidzot apelsīnu. Ceru, ka nukur vairs nebūs jāskrien. Manas pēdas ir vienās tulznās. Tada sajūta, ka visus šo nolēdētos džungļus būtu izskraidījis. Maikls paņēma savu pusžuvušo jaku un uzvilka atpakaļ mugurā.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nu varbūt tev liksies, ka es esmu totāls idiots, bet es patiesi priecājos, ka esmu braucis šajā ceļojumā. Pat ja ar mani notiks kaut kas slikts, es būšu priecīgs, ka varēju nomirt nereālos apstākļos. Saproti? Laikam jau ne! Tas ir, kas jauns, baiss, bet nu jau esmu pieradis un vairs nebaidos. Lai notiek, kas notikdams. Deniss kļuva pavisam nopietns un skatījās uz Maiklu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es priecājos, ka varu apskatīt šādu skaistu vietu un iepazīt labus cilvēkus. Bet priecīgs par to, ka varu nomirt es neesmu, vienalga kādi būtu apstakļi. Maikls noteica. Pie visa var pierast. Neskatoties uz to, ka tas ir bīstams, baiss un ta talāk. Redzu, ka esi piedzīvojumu kārs cilvēks
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 07.06.2025 11:34 |