Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Ceļojums uz Spāniju!, Bet īstenībā pavisam kaut kur citur..
Melnais krauklis
iesūtīt 19.01.2008 18:14
Raksts #1

Bēg no sera Kedogena
**

Grupa: Biedri
Pievienojās: 15.01.08

[jums tika paziņots, ka jūs gaidīs vīrieties, turēdams rokās plāksnīti ar uzrakstu “Spānija”]

Agrs rīts. Lidostā valda burzma. Smaidošām sejām, cilvēki reģistrējas un nodod bagāžu. Katrs gaida kad ātrāk nonāks lidmašīnā, atlaidīsies mīkstajā sēdeklī un baudīs lidojumu. Dažiem bija rūpju pilnas sejas- kaut kas nav kārtībā ar biļetēm, bagāžu vai grūti atvadīties no ģimenes.
Telpā virmo jauka smarža no kafejnīcu pusēm. Daudzi pirms lidojuma nolēmuši pabrokastot iedzerot kafiju un apēdot kādu smalkmaizīti.
Tālumā dzirdams kā lidmašīnas izlido viena pēc otras.
Vardu sakot, tipiska diena lidostā.

Tur tālāk, pie kafijas automāta, stāv vīrietis ar koka plāksnīti rokās. Uz tās bija uzrakstīts “Spānija”, lai viņu uzreiz atpazītu. Viņš nepārtraukdami sarunājās pa mobilo tālruni un likās mazliet satraukts. Reizēm atbildot uz zvaniem, viņš runāja citā, neatpazīstamā valodā. Vīrietis lūkojās apkārt, it kā meklēdams kādu.
Viņš bija mazs, drukna auguma. Zem acīm bija lieli, zili riņķi un karājās maisiņi, no negulēšanas. Mugurā- plats mētelis, kas izskatījās par lielu, zem tā adīta veste ar ornamentiem, un melnas bikses, galvā rūtaina cepurīte. Kabatas piebāztas pilnas ar košļeņu papīrīšiem. Viņš žāvājās ik katru minūti, gaidīdams, kad beidzot ieradīsies grupa.

Viņš izskatījās aptuveni šāds- (IMG:http://static.flickr.com/48/117141153_618fceeda3_m.jpg)

Postojat aktīvi!
Esmu sajūsmā!
Go to the top of the page

+Citēt rakstu
72 Lapas V  « < 57 58 59 60 61 > »   
Sākt jaunu pavedienu
Atbildes (1160 - 1179)
Džūna
iesūtīt 05.03.2008 19:36
Raksts #1161

Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem

Pievienojās: 15.12.04
Kur: Zālamana templis, Klervo abatija.

Sakiet ko gribat, bet es gribu prom. Un ja viņi mūs izglāba, tad nenogalinās. Olivers centās iet durvju virzienā, bet pakrita un centās piecelties pieķeroties kaut vai pie gultas malas. Pie jebkā.

+Citēt rakstu
Massacre
iesūtīt 05.03.2008 20:18
Raksts #1162

Perfect Nobody

Pievienojās: 30.10.07
Kur: Vanity Fair

Toms gulēja gultā saotiskā mierā un klausījās biedru sarunās. Iet viņam nekur negribējās un viņš labprāt izmantoja katru sekundi, ko varēja atpūsties, īpaši pēc vakardienas ilgā skrējiena un bēgšanas nodarbēm. Brīdi pat bija piezagusies apātija un viņam bija vienalga vai šeit nonācis, lai kļūtu par orgānu donoru, vai kāda cita iemesla dēļ. Agri vai vēlu tas tiks noskaidrots un slimam apkārt skraidīt nebija nekādas jēgas. Atkal attaptos bezsamaņā meža biežņas vidū.

+Citēt rakstu
Tējas lapa
iesūtīt 05.03.2008 20:22
Raksts #1163

Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju

Pievienojās: 22.10.07
Kur: Turpat kur vienmēr.

Un uz kurieni tu pa tumsu iesi? Apmaldīsiers vai arī tiksi kādam plēsējam pa barību. Viņs jautāja Oliveram kurš taisījās iet prom. Bet manis pēc tu vari iet, man vienalga. Maikls noteica un atspiedās pret būdiņas sienu, kas nelāgi iečaukstējās. Puisism jau apnika atturēt cilvēkus no prom iešanas.

+Citēt rakstu
washulis
iesūtīt 05.03.2008 22:39
Raksts #1164

Cogito ergo sum

Pievienojās: 28.02.07
Kur: Divas mājas tālāk
Jaukais snīpis

tas, cik olivers "graciozi" nogāzās uz grīdas nevarēja menai paslīdēt garām. viena no lietām, ko viņa ienīda sevī bija smiešanās par citu nelaimēm vai likstām. vismaz mazām tādām lietām. nu jocīgi, ka visi tā kopā atslēgušies. un tagad kaut lur iet būtu pārgalvīgi...

+Citēt rakstu
Tējas lapa
iesūtīt 05.03.2008 22:48
Raksts #1165

Ieskaidro kaut ko stūrgalvjiem.Maikls nomurminaja. Viņš mazliet pasmīnēja par to kā Olivers nolikās gar zemi. Ja tu šeit knapi turies uz kājām ko tu darīsi džungļos? Viņš mazliet izsmējīgi prasīja. Par to atslēgšanos es arī netieku gudrs. Masveida izrubīšanās.

+Citēt rakstu
Ķipītis amonjakā
iesūtīt 06.03.2008 14:44
Raksts #1166

Dzer sviestalu Trijos slotaskātos

Pievienojās: 31.10.07
Kur: putekšņu vācēju rumpīšos

CITĀTS(Melnais krauklis @ 03.03.2008 19:39) *
[nakts] Būdiņa ar nelielu petrolejas lampiņu. Būda apvilkta ar lielām lapām un citiem žagariņiem. Jūs visi gulējāt uz zemes sasegti ar siltām segām. Blakus jums stāv vairāki trauciņi ar tēju. Nevisai garšīgu, bet tomēr dziedinoši.
Jums temperatūra ir pamazinājusies, bet jorojām esat savārguši. SĀKAT MOSTIES.
Maza būdiņa, visi guļat riņķī uz zemes sasegti segās. Tālāk no jums sēž kāda sieviete, kas jūs aprūpēja.

OOC: Kur jūs tās gultas izrāvāt es patiešām nezinu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Bet tas jau tā..

Deniss paskatījās uz Eliju. Nu un vēl jo projām nevari nomierināties? Atkal viņ agrib skriet, atkal nav pārliecināta. Galvenais kaut ko darī, bet vienalga pareizi vai nē. Tad viņa acis uzmeklēja Oliver, kurš tiko nokrita. Tu pat paiet nevari, bet nu jau grasies kur skriet! Puisis nedaudz pasmējās par kritienu. Nē, es labāk palieku šeit. Vismaz līdz rītam. Tā šķiet vispareizāk. Miegs viņu vairs nenomāca un spēki arī nedaudz ir atgriezušies. Tā teikt, gatavs jauniem piedzīvojumiem. Deniss pagriezās uz sāniem un appētīja būdu. Viņš bija aizdomājies par savu ģimeni un draugiem, kas tagad ir ļoti uztraukušies vai jau pieņēmuši puisi par mirušu. Ja vien viņi zinātu!

+Citēt rakstu
Tējas lapa
iesūtīt 06.03.2008 15:19
Raksts #1167

Es jau mēģināju viņiem ieskaidrot, ka nav nekāda jēga tagad sriet pa tumsu. Bet laikam laiž to gar ausi. Maikls nopūtās. Eh šie cilvēki, kas vispirms dara un tad tikai domā. Piekrītu par to rīta gaidīšanu. Tagad kaut kur pa tumsu sriet, blandīties nav prāta darbs. Ceru ka līdz rītam nav tālu citādi es nomiršu no garlaicības vai arī kāds izdomās bēgt no šejienes

Šo rakstu rediģēja Tējas lapa: 06.03.2008 15:19

+Citēt rakstu
Melnais krauklis
iesūtīt 06.03.2008 15:28
Raksts #1168

Bēg no sera Kedogena
**

OOC: opā. viss jūk! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)

Man vajadzētu pagaidīt, kad pamodīsies visi, bet tas laikam tomēr var ievilkties pārāk ilgi, un timēr mēs pārējie varam aizmigt. Tāpēc pieņemu, ka visi ir augšā. SEKOJIET LĪDZI KĀRTĪGĀK!

Pēkšņi telpā atkal iedrāzās kāds mazsvarīgāks vīrietis un kaut ko skaļi un skaidri nopurpulēja-skaļi un draudīgi, bet tas nebija vērst uz jums. Sieviete, kura jau atkal bija iekārtojusies tālāk no jums, saķēra galvu un kā jau veciem cilvēkiem pienākas, sāka uztraukties un skaitīt pāterus pie sevis. Tad žigli paķērusi to pašu tēju, kuru baroja jums, ātri iedzēra un kļuva nedaudz mierīgāka,bet tik un tā turpināja pie sevis domāt.
Tad ienāca divi vīrieši un pēc kārtas pilnīgi visiem atņēma segas un skaļi uzbļāva. Protams neizpratne no jūsu puses. Tad viņš paķēra Maiklu, jo puisis atradās vistuvāk viņam, un uzrāva kājās. Vīrs turpināja kaut ko bļaustīties. Pa to laiku dažas meitenes, kuras arī bija iemanījušās ienākt būdā, aicināja jaunietes iziet no šīs būdas. Vīrieši , apbruņojušies ar lieliem šķēpiem, durstīja dibenus, lai tik sievietes kustās ārā.

ĀRĀ!!! [meitenēm]

Sievietes sagaidīja liels pulks ar citām jaunām meitenēm līdz vecām večiņām. Sadrūzmējušās visas apkārt jums, viņas bīdīja jūs uz nākamo būdu. Pretoties nevarējāt, jo jums pārāk liels bars jums bija apkārt.

[vīriešiem] vēlāk, kad meitenes jau bija aizvestas uz nākamo būdu, arī jūs dzina ārā.
Ārā: Jūs nostādīja rindā. Nu pieņemsim, ka šādā secībā:
Maikls, Deniss, Olivers, Toms, Juliāns!

(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Ja jums, kas vēl interesē par apkārtni vai vēl kaut ko-prasiet. Nerakstiet uz dullo, lai nesanāktu atkal gultas un durvis.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)

(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)

+Citēt rakstu
Džūna
iesūtīt 06.03.2008 15:35
Raksts #1169

Oliveram gribējas nobļauties Kas pie joda? vai kaut ko tamlīdzīgu. Bet viņš nebļāva. Pārāk oda pēc nepatikšanām. Un nebija skaidrs kur tika aizvestas meitenes.
Viņš tika nostādīts rinda kopā ar pārējiem puišiem. Cerams tas, ka esmu tieši pa visu ir laba zīme

+Citēt rakstu
Tējas lapa
iesūtīt 06.03.2008 15:44
Raksts #1170

Būdiņā ienāca kāds vīrelis un nesaprotami kaut ko novervelēja, bet Maikls tam nepievērsa uzmanību. Bet kad ienāca divi citi vīrieši viņs sāka pievērst tiem uzmanību, jo viņiem bija šķēpi. Maikls brutāli tika uzrauts kājās Eu rokas novāc. Puisis iesaucās, bet no ta nekādas jēgas nebija. Visas meitenes tika iedzītas kādā citā būdiņā, bet pārējie tika nostādīti rindiņā ārpusē. Ceru, ka viņi no mums netaisīs vakariņās. Viņš sāka mazliet nervozēt.

+Citēt rakstu
Ķipītis amonjakā
iesūtīt 06.03.2008 16:16
Raksts #1171

Deniss nolūkojās vecenītē-psihopātē. Pašlaik viņu nekas neuztrauca, bet, kad būdā ienāca kās būdīgs vecis un uzrāva augšā Maiklu, Deniss sarāvās. Nu ne jau atkal! Puisis paklausīga darījo to, ko viņam liek. Kā nekā nevēlējās šķēpu dibenā. Meitenes stumdīja uz prikešu. Kapēc viņi mūs dala? Deniss neizpratnē lūkojās uz citiem. Lūdzu, esat mierīgāki, viņš instinktīvi noteica, bet tad saprata Nu, ja! Viņi jau nemaz nesaprot mūsu valodu. Bezcerīgs gadījums!
Pēc pāris minūtēm viņš stāvēja rindā. Nu un kādi ir mūsu turpmākie plāni? Viņš vēsi noteica, jo negribēja pieņemt pārgalvīgus lēmumus. Jāpadomā un jāizspriež kā būtu vislabāk!

+Citēt rakstu
Tējas lapa
iesūtīt 06.03.2008 16:21
Raksts #1172

Nekas cits neatliek kā stavēt un gaidīt, kas notiks tālāk. Maikls atbildēja Denisam. Viņš mazliet pamīņājās. No vienām ķetnām ārā, otrās iekšā. Puisis nopūtās. Ja viņi mani ēdīs ceru, ka aizrīsies.

Šo rakstu rediģēja Tējas lapa: 06.03.2008 16:21

+Citēt rakstu
Ķipītis amonjakā
iesūtīt 06.03.2008 16:23
Raksts #1173

Mēs jau nezinam kādi ir viņu nodomi! Deniss skaļi domāja. Tomēr liekas, ka viņi ir uztraukušies par notiekušo.
Pat ja mēs kaut ko plānojam darīt, jāatrod meitenes!

+Citēt rakstu
Džūna
iesūtīt 06.03.2008 16:29
Raksts #1174

Esat dzirdējuši frāzi ''No vilka bēgot, uzskrien lācim''? Man šitais viss nemaz neppatīk. Mēs jau varētu mēgināt kauties, bet visticamākais, ka tad viņi mums iekšas izlaidīs. Olivers piebilda vērojot tos, kuri nu atkal bija viņus sagūstījuši.

+Citēt rakstu
Īvs
iesūtīt 06.03.2008 16:32
Raksts #1175

Kārto teleportēšanās eksāmenu

Pievienojās: 02.12.05
Kur: Gaismas pils
Labākās leģendas autore

KO ES TEICU? NU, KO ES TEICU?! MUMS NEDRAUD BRIESMAS, JA? Elija kliedza pilnā rīklē uz puišiem pa to laiku, kamēr viņu ar šķēpu bīdīja lauķā no telpas.
Neaiztiec mani! viņa ducināja vīrietim, kas viņu bakstīja. Tas uzreiz kļuva saudzīgāks.
Kad meiteni veda prom no visiem starp sieviešu jūrām, Elija, klusējot, darīja visu, ko liek. Galvenais bija uzvesties dabiski.

Šo rakstu rediģēja Apaču tuksneša rēgs: 06.03.2008 16:33

+Citēt rakstu
Ķipītis amonjakā
iesūtīt 06.03.2008 16:57
Raksts #1176

Nē, Oliver, tādu vēl nebiju dzirdējis. Deniss klusi iesmējās. Labi, ka viņš tādā brīdī varēja saglabāt vēsu prātu, jo pie bēgšanas jau bija pieradis! Laikam jau atliek sagaidīt, ko ar mums darīs!

+Citēt rakstu
Melnais krauklis
iesūtīt 06.03.2008 17:04
Raksts #1177

Bēg no sera Kedogena
**

OOC: Mani plāni pašlaik ir jūs ievest magic world! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) neko vairāk neteikšu. Visu kontrolēju. Un nekas nav izjaukts./ (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)

Meitenes ir neaktīvākas, tapēc par viņām rakstīšu vēlāk..

Pašlaik par puišiem!

Ciema vīri sastājās ap viņiem. Mazākie puisīši izbrīnīti vēroja un centās pieskarties pārdabiskajām būtnēm.
Taču lielākie centās no viņiem tikt prom. Un tagad rindas kārtībā jūs veda uz citu būdu.
Jūs iegājāt iekšā. Tur bija liela baļļa, bet patiešām liela. Jums visiem lika tajā iekāpt iekšā.

...

+Citēt rakstu
Džūna
iesūtīt 06.03.2008 17:08
Raksts #1178

Olivers iegāja būdā, jo bija nolēmis nepretoties, bet kad lika kāpt baļļā viņu pārņēma panika. Es nekur nekāpšu! viņš iekliedzās un stāvēja uz vietas.

+Citēt rakstu
Tējas lapa
iesūtīt 06.03.2008 17:10
Raksts #1179

Es jūtos kā slavenība funu pulkā. Maikls teica. Mazie iezemieši viņus notaustīja no vienas vietas, bet lielie mēģinaja izvairīties. Jau atkal viņus kaut kur veda. Iegājis būdā kur viņus ieveda, Maikls ieraudzīja baļļu. Es tajā nelīdīšu. Viņš norādīja ar roku uz baļļu un mēģinaja atkāpties uz būdiņās izejas pusi.

Šo rakstu rediģēja Tējas lapa: 06.03.2008 17:11

+Citēt rakstu
washulis
iesūtīt 06.03.2008 19:08
Raksts #1180

Cogito ergo sum

Pievienojās: 28.02.07
Kur: Divas mājas tālāk
Jaukais snīpis

ka pie...? kad visas meitenes stūma uz citu pusi un elija sāka bļaustīties, menai neatlika nekas cits, kā sekot notikumu gaitai. ko viņi ar mums darīs? ēdīs, vai? vi;nai ļit nepatika, ka atkal visi ir sadalīti un nav kopā. nu jau iesoļojusi citā būdā, no kuras nevarēja iziet tā, ka neviens nemana, tad atlika palikt te. par ko viņi tad sāka bļaustīties? viņa mēģināja visu atkal pa plauktiņiem salikt. viņi visi izskatījās baigi pārskaitušies un tā... tā sajūta, ak menai blakām nebija maikla viņu satrauca. parasti viņa bija vienmēr ar viņu kopā. jocīgi...

+Citēt rakstu

72 Lapas V  « < 57 58 59 60 61 > » 
Closed TopicSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 09.06.2025 18:45