![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
(IMG:http://private.livas.lv/jaanise/jaunum/NavesDavestiLV.jpg)
Septītā un pēdējā grāmata par Harija Potera piedzīvojumiem Harijs Poters un Nāves dāvesti latviešu valodā veikalu plauktos parādīsies 1. februārī. Grāmatas anotācija: Harija Potera septītā grāmata sola atbildes uz jautājumiem, ko uzdevušas sešas iepriekšējās. Vai Harijam izdosies godam piepildīt smago, pret paša gribu veicamo misiju darīt galu Tumsas pavēlnieka tīkojumiem sagrābt varu pār burvju un vientiešu pasauli? Kā lai satriec to, kurš nodrošinājies pret nāvi, sašķeldams savu dvēseli gabalos un noglabādams to maģiskos priekšmetos horkrustos? Vai ko līdzēs trīs Nāves dāvesti, kas, vienkopus savākti, savu saimnieku var padarīt par Nāves pavēlnieku? Grāmatas cena veikalos būs 11,90 Ls. Jāņa Rozes grāmatnīcā līdz 31. janvārim to iespējams pasūtīt par 10,70 Ls. Savukārt, ja piedalījāties Jumavas rīkotajā akcijā, tā izmaksās 8,33 Ls. Grāmatā ir 640 lappuses, un tā sver 860 g., ja pasūtīsiet Jumavā, bet 850 g., ja pasūtīsiet JR grāmatnīcā. Šo rakstu rediģēja eyedam: 20.01.2008 18:36 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.07.07 Kur: Planēta Zeme ![]() |
es izlasiju gramatu angliski ,bet tik un tā nopirkšu un izlasīsi latviski.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.11.05 Kur: Aizkulises ![]() |
Man ir tāda sajūta, ka laiks un sajūtas ir sazvērējušies pret mani, un tieši tad, kad man tik ļoti gribētos, lai laiks skrien ātrāk, un ilgošanās nebūtu tik mokoša, viņi ņem un urķējas tik ilgi, ka pašai sava atskaite kalendārā jāveido, lai uzturētu cerību, ka tas 1.februāris vispār pienāks!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.07.07 ![]() |
es gribeju nopirk angliski,bet tomer pagajsmenes nopirku krievu valoda un latviski man taka grutak lasit,bet tomer izlasisu ari latviski,kaut ari daudzi nosaukumi atskiras tulkojumos (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 03.08.07 Kur: starp daudziem, kas nav pūces ![]() |
Pasūtīju Jumavā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) Gaidu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) Latvijas pasts - saturies (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) !!!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 21.01.08 ![]() |
man power! Man ir gramata! saku jau lasīt ... uzreiz var pateikt ka lasu HP nevis kaut ko citu (:
13Ls ietilps grāmatzīme un rakstnieces portrets. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.02.06 ![]() |
ha, man arī ir grāmata (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) and esmu izlasījusi. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
tiesa, no visām grāmatām manā īpašumā ir pēdējā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ataudzē kaulus pēc uzvaras kalambola mačā ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.01.08 Kur: klusumā ![]() |
Tiktiešam forša grāmata..
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 15:00 |