![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.08 ![]() |
Mani draugi ieteica, lai es šeit piesakos dēļ LS. Un tad nu man pašam sagribējās izveidot savu.
Temats: Pāris cilvēku [atkarīgs cik pieteiksies] ir piedalījušies loterijā un ir laimējuši ceļojumu uz Spāniju. Ceļojums sākas Rīgas lidostā. Tur jūs satiekaties ar šīs akcijas vadītāju un viņš jūs aizved līdz lidmašīnai. Tā ir personīgā lidmašīna, tieši jūsu ceļojumam paredzēta. Jums ir ļoti labs garastāvoklis un nekas neliekas aizdomīgs. Kaut viss jau notiek. Lidojuma laikā lidmašīna maina kursu un aizved jūs uz kādu neapdzīvotu salu. Un tur sākas problēmas, bet tās pašlaik neatklāšu, bet apsolu, ka būs interesanti un daudzveidīgi. Spēles laikā atklāsies arī burvestības. Kad spēle sāksies, viss būs sīkāk paskaidrots. [šī ideja būtībā ir mazliet nošpikota, bet es uzskatu, ka galvenais, lai spēle būtu interesanta. Un tā arī būs!] Anketa, kas jums būtu jāaizpilda ATD: Vārds: Uzvārds: Vecums[no 18-25]: Izskats[vēlams bilde]: Lietas, kas paņemtas līdzi: Laiks un dienas, kad varat tik pie LS: Ja rodas jautājumi, rakstiet pa PZ. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
ak kungs! laikam mana ideja tiešām darbojas! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
būs interesanti skatītites, kā mūsu mīļā džuna kopā ar anomāliju varēs atdzīvināt LS tekstus arī ar kādu jauku strīdiņu. to jau no jums varētu sagaidīt.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) nu jau atkal spēlētāju skaits pieaug. tas ir labi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.07 Kur: putekšņu vācēju rumpīšos ![]() |
Un ja es turpināšu dungot savu svīnija dziesmiņu tad vēl pieaugs.
To patiešām būs interesanti vērot. ^^ |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.06 Dzejnieks 2009 ![]() |
Vārds:Julians
Uzvārds:Hampfbergs Vecums[no 18-25]:19 Izskats[vēlams bilde]:(IMG:http://tn3-1.deviantart.com/fs9/300W/i/2006/044/3/d/emo_boy_by_Mis_shapes.jpg) Lietas, kas paņemtas līdzi:Nauda , mazliet pārtikas , nazis , Spānijas karte(kas nekur neder ^^), drēbes,pretstresa zāles , spogulis , drēbes.Cigaretes un melnas šķiltavas. Laiks un dienas, kad varat tik pie LS:Katru d.dien apm. no 15.20 līdz 17.00 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
nu cerēsim, ka tu neievedīsi savu varoni traģiskā nāvē, nolecot no klins... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif)
ar veiksmi LS (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) <--- tava mīļākā sejiņa (bez uzacīm (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) ) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.10.07 Kur: Turpat kur vienmēr. ![]() |
Spēle sāk atdzīvoties (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Tas priecē (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.07 Kur: putekšņu vācēju rumpīšos ![]() |
patiešām. Vēl daži un būs lieliski!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
nupat padzirdēju, ka arī Lienjuks izrāda interesi par mūsu LS. ko jūs pat ot sakāt? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.10.07 Kur: Turpat kur vienmēr. ![]() |
jo vairāk, jo labāk.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
tātad mums tagad ir:
samāra browcat (laikam, jo ir rets internets, bet sola vēl aktivitāti) kalevale (gaidam, kad izlīdīs no slimības gultas) es (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) A.T. rēgs massacre tējas lapa anarhiste džuna un tagad iespejams lienjuks, kad viss tiks noformēts.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) vivala LS (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
nu browncat var arī neskaitīt. Diezgan ilgi jau nav bijusi nekādas aktivitātes.
arī A.T. rēgs ieposto ļoooti reti. Garu postu reizi divās nedēļās. massacre ar nav aktīvākais. Gaidam Lianjuku! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) LIELS paldies washulim un samārai.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
domāju, ka browcatu vēl nevajadzētu norakstīt. gan jau... a.t. rēgam esot slinkums postot, tā kā tā lieta nav skaidra un domāju, ka massacre nav no tiem pašiem neakt;ivākajiem, bet tad jau redžes.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) veiksmi nu ne tiai džunai, anomalijai, bet nu arī lienjukam.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.12.05 Kur: Gaismas pils Labākās leģendas autore ![]() |
Ei (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) , man nav slinkums. Man ir laika trūkums, jā, tas gan. Slinkums man ir lasīt visu, kas sakrājies visās tajās dienās ar nogurumu uz pleciem un vēl mājas darbu kaudzi priekšā. Tā, kā ņemiet to vērā...
BET, whenever, es centīšos tikt līdz klaviatūrai biežāk. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
nu labi. galvenais, lai LS rit uz priekšu un visi būtu laimīgi... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) pārsvarā jau tur ir maika, menas, denisa un elizabetes sarunas, kas us tevi neattiecas, tā kā to var nemaz nelasīt... tikai GM un tava rariņa postus.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Perfect Nobody ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.10.07 Kur: Vanity Fair ![]() |
Man jau pašai par sevi kauns, bet ko tur slēpt - nespēju vēl spēlē kārtīgi iedzīvoties, tāpēc ik pa brīdim atmetu ar roku. Turklāt komanda, kurā esmu savu iemeslu dēļ arī neaktīva un dažreiz GM vajadzīgo aizmirst pierakstīt; tas neveicina rakstītiedvesmu vajadzīgos brīžos.
Es centīšos laboties. Gluži neaktīva jau arī neesmu. Piedodiet par sagādātajām neērtībām. P.S. Apsveicu ar jaunu spēlētāju pievienošanos. Šo rakstu rediģēja Massacre: 28.02.2008 20:46 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
kā jau esmu teikusi, viss nokārtojas. labi, ka vēl neatmet ar roku. ceru, ka jūs zināt par jaunajiem biedriem (anomalija un laikam lianjuks...(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) )
jāsaka, ka esam visi baigi aktīvi, jo esam pa tik īsu brīdi sakrājuši tūkstoš postus!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/w00t.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.06 Dzejnieks 2009 ![]() |
Kā es mīlu šo LS!!!
20 lapas skienam , 5 rāpjamies no bedres.Woot! Maybe iedodie some action , huh? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Perfect Nobody ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.10.07 Kur: Vanity Fair ![]() |
Nu, ja gribam action, tad varbūt visi beidzot saņemās, izlien no bedres un pagaida GM, nevis bezjēdzīgi posto uz priekšu? Domāju, ka Krauklim bija kas padomā un, ja viņš mūs aizkavēja, tad tāpēc, lai neizjaucam ideju.
Bet varbūt kļūdos, kas zina... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es gandrīz nositu Denisu, lai jūs neizkāptu no bedres.Kā jūs izcēlāt viņu no bedres man nav ne jausmas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
Ehh.. Massacre taisnība, bet doma jau ir izjaukta.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Man rodas tādā gadījumā tāds pašsaprotams jautajums spēlētājiem:
Vai jūs vispār ziniet, ko nozīmē spēles ar GM spēlēšanas noteikumi un kā tie izpaužas?/nekā personīga/ |
|
|
![]()
Raksts
|
|
ES zinu.Par citiem gan nezinu.Common, GM, vismaz pastāsti arī spēlētājiem savus plānus , citādi zaudēsi kontroli pār spēli.Bet nekontrolējama LS=mirusi LS
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.06.2025 20:32 |