![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Bēg no sera Kedogena ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.01.08 ![]() |
Mani draugi ieteica, lai es šeit piesakos dēļ LS. Un tad nu man pašam sagribējās izveidot savu.
Temats: Pāris cilvēku [atkarīgs cik pieteiksies] ir piedalījušies loterijā un ir laimējuši ceļojumu uz Spāniju. Ceļojums sākas Rīgas lidostā. Tur jūs satiekaties ar šīs akcijas vadītāju un viņš jūs aizved līdz lidmašīnai. Tā ir personīgā lidmašīna, tieši jūsu ceļojumam paredzēta. Jums ir ļoti labs garastāvoklis un nekas neliekas aizdomīgs. Kaut viss jau notiek. Lidojuma laikā lidmašīna maina kursu un aizved jūs uz kādu neapdzīvotu salu. Un tur sākas problēmas, bet tās pašlaik neatklāšu, bet apsolu, ka būs interesanti un daudzveidīgi. Spēles laikā atklāsies arī burvestības. Kad spēle sāksies, viss būs sīkāk paskaidrots. [šī ideja būtībā ir mazliet nošpikota, bet es uzskatu, ka galvenais, lai spēle būtu interesanta. Un tā arī būs!] Anketa, kas jums būtu jāaizpilda ATD: Vārds: Uzvārds: Vecums[no 18-25]: Izskats[vēlams bilde]: Lietas, kas paņemtas līdzi: Laiks un dienas, kad varat tik pie LS: Ja rodas jautājumi, rakstiet pa PZ. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
paalides Dievam! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
ja kas... kraukli. tu tā arī vēl joprojām neesi ielicis dženaki bildi, lai gan solīji to pasen...
nu tas tā, tikai starp citu.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cik es noprotu, tad kaiva jau vairs nepiedalās, tā pat kā Mr. Green. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif)
Diemžēl.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) Tējas lapa un Washuli, lūdzu nepostojiet LS tik bieži. No pārējiem pilnīgi nekādas aktivitātes.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.01.06 Kur: Piparkūku namiņā. ![]() |
Man nav tagad jēgas iepostot, ja neposto Samāra. :/
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
labi, sekošu kraukļa ieteikumam. es jau tā pat aizsūtīju menu gulēt, tā kā no viņas nebūs ziņu kādu laiku (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
žēl, ka ar vien samazinās biedru skaits... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) *izsvītro vēl divus, no paštaisītā sarakstiņa...* P.S. vakar biju stokmanā un nu skatos uz viņu pilnīgi citām acīm (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Deniss apstājās un ieklausījās apkārtnē. Klusums. Un tas nozīmēja, ka pašlaik viņi abi bija drošībā. Deniss piegāja klāt pie Elizabetes un noteica. Jā, apstāsimies. Es pats vairs nespeju paskriet. Viņš sajuta asas sāpes sānos un ievaidējās. Ak, kapēc mēs esam nolemti šīm briesmām. Viņš izmisumā noteica, skatīdamās uz blakus stāvošo meiteni, kas izskatījās ne mazāl noguris. Puisis paskatījās apkart. Nekā, tikai koki, palmas, visādi krūmi un tumsa. Tumsā neko nevarēja saskatīt un tas lika uztraukties. Nu, kādi ir mūsu turpmākie plāni? Kā mēs zināsim uz kurieni iet? Viņš ieskatījās Elizabetes acīs. re ku šeku atradu viņas pēdējo postu [samāras] un tu uz viņu neesi atbildējusi! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif) Arī pēc mana pēdējā posta tu varēji kko uzrakstīt! Kapēc Mena guļ!? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) nav jau zināms! Nu kā, lai es jūs visus iekustinu? Ehh.. Uz ko tu skaties pilnīgi citādākām acīm? Samāru vai Anarhisti? Jūs tikāties? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
CITĀTS Kapēc Mena guļ!? nav jau zināms! Nu kā, lai es jūs visus iekustinu? Ehh.. kad mena kopā ar maiklu pavazājās par džunģliem, izdarīju tā, ka menai slikti palika un viņa aizgāja pačučēt. pamodieni pēc vajadzības, ja nu kas... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) CITĀTS Uz ko tu skaties pilnīgi citādākām acīm? Samāru vai Anarhisti? Jūs tikāties? nē, nē... tas iz dzīves. vakar pati garām stokmanam braucu un vnk iedomājos par LS, kur no stokmana laimēja to braucienu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) pagaidām mena ir kopā tikai ar maiklu... |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Strādā "Caurajā katlā" par trauku mazgātāju ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.10.07 Kur: Turpat kur vienmēr. ![]() |
Drīz šī spēle aizies pa burbuli. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.07 Kur: putekšņu vācēju rumpīšos ![]() |
spēlēt jau var arī maz cilvēku! Es šai spēlei palikšu uzticama.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.01.06 Kur: Piparkūku namiņā. ![]() |
Man patīk, ceru, ka nekur nepazudīs.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
CITĀTS Drīz šī spēle aizies pa burbuli vēl aju neko nevar zināt. jāsāk visiem kopā ātrāk risināt notikumus un... kā būtu pievērst kādus jaunus biedrus? kādi vēl citi, kas izbēguši no tām laborotorijām, jo ja mūsu skaits turpinās sarukt un būs daudz neaktīvu, tad jau var arī tā... (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) prieks redzēt, ka ir vēl kādi, kas nepadodas (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Šo rakstu rediģēja washulis: 23.02.2008 15:38 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.07 Kur: putekšņu vācēju rumpīšos ![]() |
washuli, lieliska doma! [washulis (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) , tik jocīgi]
Tikai kā, lai piesaista kādu? Domā pavisam jaunus biedrus vai, ka krauklis tēlo vairākus.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) Mēs varētu izveidot otrus tēlus, bet arī kaut kā jocīgi.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/blink_a.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
biju domājusi par pirmo variantu - pievienot vēl jaunus, jo ja krauklis vadītu dažus papildus, tad krauklim būtu grūtāk, un ja mēs paši, tad ar to arī varētu sanākt putra. vienkāršāk būtu vēl kādus forumiešus piesaistīt. pajautāt, vai nevēlas ... man liekas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
varētu, bet, ja toreiz viņi nepieteicās, tad kur nu tagad.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif)
Nu atliek tagad kaucekļos katru mīļu brīdi skandēt- Piesakieties LS "spānija" , piesakieties LS "spānija". (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) [mazliet atgādināja puisīti, kas piedāvāja čuras no Svīnija Toda. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) ] |
|
|
![]()
Raksts
|
|
nu idejas ir labas. Es varētu uzņemties dalību un izveidot kādu jaunu personāžu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
THX washuli! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
bet kas lai zin, varbūt kāds pieteiksies, jo sākumā jau arī sanāca daudz biedru... 13, tas ir pietiekami daudz un varbūt kād palika aiz strīpas. pamēģināt jau vajadzētu...
[es arī par to iedomājos (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) ] |
|
|
![]()
Raksts
|
|
vajag tikai dooomāt līdzi un nekādas putras nebūs. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
[nu re cik jauki] |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.04 Kur: Zālamana templis, Klervo abatija. ![]() |
Vai tad nebija tā, ka GM pats nespēlē? Un neveido tēlus?
Es it kā būtu ar mieru pieteikties (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) Kas jums būtu vajadzīgs? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
būtu interesantāk, ja būtu kādi tēli, lai interesantāk...
ķip vienkārši kāds cilvēks, pēc izvēles... nezinu vai ir kādi priekšnoteikumi savadāki, nekā tiem, kas pieteicās sākumā? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) pilnībā visu noskaidrot var pie kraukļa... Šo rakstu rediģēja washulis: 23.02.2008 16:17 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 01.06.2025 07:46 |