![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Jaunu pavedienu veidošana šajā forumā ir atspējota.
Ja vēlies iesūtīt jaunumus, dari to Dienas Pareģa pamatforumā.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
(IMG:http://private.livas.lv/jaanise/jaunum/nma.jpg)
Piektā Potera filma dominēja Nacionālo filmu balvu pasniegšanas ceremonijā Londonā. Harijs Poters un Fēniksa ordenis iegūst balvu kā labākā ģimenes filma. Emma Vatsone (Hermione) iegūst labākās aktrises balvu, bet Deniels Redklifs, kas tēlo titullomu, labākā aktiera lomu, pieveicot Denielu Kreigu no Bonda filmas un savu līdzspēlētāju Rūpertu Grintu, kas nebija ļoti apbēdināts par to, jo uz uzvaru nemaz nebija cerējis. Redklifu, kuru sagaidīja spiedzošu fanu pūlis pie sarkanā paklāja, sacīja, ka balvas iegūšana viņam ir "pilnīgs pārsteigums". Emma Vatsone, kad viņai vaicāja, kā viņa jūtas un vai cerējusi uz balvu, teica: "Godīgi sakot, es necerēju. Es pat nesapņoju par to. Esmu absolūti pārsteigta un sajūsmināta." Viņa pieveica Džudiju Denču (Kazino Royale), Evu Grīnu (Kazino Royale), Kīrstenu Danstu (Zirnekļcilvēks 3) un Keiru Naitliju (Karību jūras pirāti: Pasaules malā). Runājot pirms ceremonijas, Emmas tēvs sacīja, ka ir "ārkārtīgi lepns" par savu meitu. Viņš arī noteikti sacīja, ka zvaigzne joprojām saņem no viņa kabatas naudu, lai gan pati, kā ziņo prese, pelna miljonus no Potera filmām. Uzvarētāji tika noskaidroti pēc skatītāju balsojuma internetā no filmām, kas tikušas rādītas kino Apvienotajā Karalistē. Kazino Royale, pēdējā Bonda filma, kuras zvaigzne bija Deniels Kreigs, uzvarēja spriedzes un piedzīvojumu filmu grupā, pieveicot Cieto riekstu 4 un Transformerus. Bildes un video no ceremonijas vari apskatīties, piemēram, DanRadcliffe.com un Emma-Whatson.net vietnēs. Šo rakstu rediģēja eyedam: 21.10.2007 00:34 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Vot šito es nesaprotu.
Kad rīko aptauju, skatītājem filmu Harijs Poters nepatīk. Kad piešķir balvas, tad HP rullē. Skatoties Ordeni, man nelikās, ka Daniels un Emma paveiktu ko iespaidīgu aktiermākslā. Ja vēl Danelam būtu iespēja tā kārtīgāk paārdīties, kā tas bija grāmatā, tad vēl varētu saprast. Arī kopumā filma man nelikās tik laba, lai to izvirzītu kādām balvām, ja nu vienīgi par specefektiem. Ja kādam būtu jāpasniedz balva par aktiermākslu Ordeņa filmā, tad tas būtu Ralfs Fiens. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.10.05 Kur: Viduszeme ![]() |
jaasaka, ka man bija liidziigi, t.i. neredzeeju no teeloshanas kko taadu, kur dereetu iedot abiem balvas, tad nu Kariibu Juuras piraati pasaules gals, keira naitlija bija daudz labaaka..
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
"Fēniksa Ordensi" izrādās nominēts vēl vienai balvai.
Broadcast Film Critics Association (Kaut kāda tur kritiķu asociācija) nominējusi Ordeni kā vienu no labākajām 2007. gada ģimens filmām. Redzēs, via šo balvu dabūs. Atsevišķu pavedienu netaisu, jo nav jau kādēļ to darīt. Turklāt man filma nepārāk patika, tāpēc arī negribas. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 06.05.2025 05:29 |