![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.07 Kur: putekšņu vācēju rumpīšos ![]() |
15 labi draugi nolemj doties ekspedīcijā. Viņi nonāk kādā tumšā alā. Ejot uz priekšu kāds no viņiem netīšām atklāj slepenu eju. Bezbailīgie jaunieši dodas tālāk līdz nonāk milzīga labirinta priekšā. Ar grūtībām viņi oieveic labirintu un kā balvu viņiem atveras milzīgas durvis aiz, kurām slēpjas mistiski vārti! Drīz vien ziņkārīgie jauniešo atklāj kas ir šie vārti. Tas ir portāls pa, kuru var nokļūt citā pasaulē. Jauniešiem nav ne jausmas, kas atrodas tur otrā pusē, bet viņi nolemj turpināt ceļu.
Esi viens no tiem jauniešiem, kuri turpinās ceļu un skatīsies bailēm acīs. Viņi atklās citu pasauli. Nepieciešamas 15 personas.Aizpildi anketu: Vārds, uzvārds Vecums (15-17)- Dzimums Izskata apraksts (Aprakstam jābūt garam- sīkam un skaidram) vai bilde Rakstura apraksts Pagātnes apraksts Īpašas pazīmes Lietas, kas paņemtas līdzi Ķerat izaicinājumu! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/dwarf_a.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 21.05.04 Kur: Kamelota ![]() |
Otīlija visus nolamāja (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) un pavilka laiku. Nu, camon, GM, kam jānotiek tālāk? Jāiet nav jāiet? Kur jāiet? Kā izskatās?
Mēs takš nevaram paši izzīlēt, kā jāizskatās tavai pasaulei. CITĀTS Ceturtā lieta. Ja mēs tik ļoti visu laiku diskutēsim iet vai neiet, skaidrs, ka spēle uz priekšu nekustēsies. Kā būtu, ja mūsu tēli vnk ietu tālāk bez dižām diskusijām? Tika darīts tīšām. [Aicināts, pārdomāt iešanu.] Jo mēs NEVARAM iet tālāk bez GM. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.07 Kur: putekšņu vācēju rumpīšos ![]() |
Ak piedodiet ja varat!
Es jau kā 2 nedēļas tupu slimnīcā un tupēšu vēl trešo! Ak jā! Šodien pa fikso kaut ko uzrakstīju! Tas būtu viss, kas pašlaik būtu jāzin! Unn kur, lai atrodu karti? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Bijušie Pievienojās: 21.05.04 Kur: Kamelota ![]() |
Karti vari uzzīmēt pati. Ar roku vai kādā grafikas programmā. Vietām un videi nepieciešams smalks apraksts. Protams, tu vari norādīt, cik daudz no visa mēs redzam, cik tālu drīkstam iet, galvenos norādījumus, kas mums jādara uz priekšu, pa šo nedēļu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es centīšos aizšmaukt no nodaļas! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
Es gan nezinu par to karti! Atcerēsimies, ka draugi devās pārgājienā, līdz atrada šos vārtus! Viņiem(jums) nav ne jausmas par to, kas tur atrodas, tādēļ būtu dīvaini, ka jums būtu karte! :/ |
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Studē augstākās pārvērtības ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.06.06 Veļasgabals 2012 ![]() |
mēs jau to karti varētu nejauši atrast ;D
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ar karti šķiet, Mauvaise Mademoiselle Blanc domāja pasaules karti. Tādu parasti GM parāda spēles aprakstā.
Lūk, piemērs [kliko te] labam vides aprakstam, tur ir arī links uz karti. Tas nepieciešams ne tāpēc, lai mēs atratu karti un dotos ceļā, bet lai kā savu tēlu vadītāji zinātu, kas un kā. Redzi, tu tikai tagad norādīji, ka tas ir baiss un kluss priežu mežs, labi, ka kāds nepieminēja, ka priecājas par bērziem, kas ieskauj mežu vai kā tamlīdzīgi. Mums vnk jāzina, kas šī ir par pasauli, lai zinātu, ko rakastīt. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
AR tādu laiku, kas man ir atvēlēts tikt pie datore (bez tam esmu aizšmaukusi no nodaļas) man nepietiek laika nekam!
Es nezinu, kur lai rauj karti! pašai zīmēt? Zin kāda viņa izskatās? Tur bija norādīts, ka tur kūp dūmi! ja nu jūs turp dotod papētīt un jums iedot karti? Nu atrodiet karti? Nepadomājāt? HE! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kuš, kuš, neviens jau tev neliek tagad to darīt, pagaidām mums pietiek ar aprakstu spēles pavedienā un blīkšķi. Es runāju, ka ko tādu vajag ar laiku. Smalkāku vides aprakstu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
JAp, jap! OK!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
[Laikam nāksies slēgt šo spēli, jo man patiesi neatliek laika, lai kko rakstīu! Patiešām atvainojos. Man pašai ļoti žēl, bet man nav laika. ]
;( ;( ;( |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.04 Kur: Zālamana templis, Klervo abatija. ![]() |
Nu gan. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif)
(labi, kurš nu to būtu teicis). žēl gan, man patika mans tēliņš (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jā, man pašai ir ļoti žēl! Ja nu vienīgi kāds var pārņemt vadību!
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.12.04 Kur: Zālamana templis, Klervo abatija. ![]() |
Par to varētu padomāt, starp citu.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jenotu brālības arbūza sargs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.04.07 Kur: pa diognāli noparkojies paralēlā pasaulē ![]() |
Man mans arī patika.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif)
Es uzņemtos, bet, visi no manis baidās un es tāpat vadu jau tagad pārāk daudz LS, vēlvienu nepavilkšu.. un nemaz negribu.. Eu, nu nopietni, lai kāds nāk un pavada.. Vispār zinu kādu, bet tas vadītājs būtu bīstamākais eksperiments LS vēsturē.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) Pat no manis jūs tik ļoti nebītos.. Šo rakstu rediģēja Lianjuks: 18.12.2007 19:02 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es būtu priecīga ja šī LS turpinātos. Baigi žēl, ka tā sanāca.! :/
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Šo LS vadīs Līgjuks!!! Uzmanīgi sekojiet viņas norādījumiem! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.12.05 Kur: Gaismas pils Labākās leģendas autore ![]() |
Līgjuks.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif)
tātad nekas nenotiks? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.09.07 ![]() |
Hmm.. Notiks, bet es pagaidām tieku pie interneta reti. Un vēl mēģinu izprast kur īsti katrs atrodas.
Zinu, jau ko ar jums darīt, bet neesmu droša. Šonedēļ iespējams sākšu. Mēdzu būt, kā lēnā aizdedze. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.06.2025 02:44 |