![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gadalaiku aizstāve ![]() Grupa: Spēļu pārziņi Pievienojās: 14.11.05 Kur: Visa sākumā, vidū un beigās Spēļu pavēlniece ![]() |
Pasaules apraksts Nenoteiktas laika joslas, klimata joslas un nesapasīgas dabas zonas, tas ir šīs zemes vistiešākais raksturojums. Bioloģija- šis vārds ir tikai termins vairāk jau džungļi un neizzināmas augu un dzīvnieku sugas. Piemēram, jūs ejat pa mūžzaļo mežu, vadoties pēc ziemeļzvaigznes un pārejot pāri reģionu robežai, pēkšņi atklājat, ka atrodaties tuksnesī un ziemeļzvaigzne ir jums aiz muguras. Lielākās pilsētas parasti izvietojas pie ūdenstilpnēm, kaut gan ir izņēmumi: Talidara jeb tuksneša pilsēta. Atrodas tuksnešainā vidē, 10km rādiusā no pilsētas atrodas, kas līdzīgs sausai savannai, kas negaidīti pārtop tuksnesī. Siāna jeb ledus pilsēta, atrodas sniega un ledus ieskautā vidē. Eiluna jeb pilsēta uz ūdens. Atrodas uz jūras cienīga sālsūdens lieluma ezera. Keina jeb kalnu pilsēta. Atrodas uz paliela, klinšaina paugura. Fīna jeb zaļā pilsēta. Atrodas mūža mežu līdzīgā mežā. Iedzīvotāji Cilvēki- paši parastākie cilvēki kādus jūs esat redzējuši: galva, rokas, kājas, viss kā mums. Lauka cilvēki- šie cilvēki ir uzticami savām mājām un darbam. Viņi baidās aiziet tālāk kā pār apartajām zemes un ciematu robežām, bet tā nav viņu vaina, ir cilvēki, kuri ir aizgājuši un vairs nav atgriezušies, tāpat arī mūžsenā mācība: Paliec, kur esi un ar tevi viss būs kārtībā. Pilsētnieki- šie cilvēki ir mazliet viltīgāki un neuzticīgāki, bet arī viņi baidās iziet aiz lielajiem pilsētu mūriem. Pilsētnieki nav vairāk attīstīti kā lauku cilvēku, jo pilsētas vēl ir mazas un nestabilas un par to rūpējas valdība. Teikas vēsta, ka agrāk starp cilvēkiem vēl mituši mitoloģiski tēli un viņi ir dzīvojuši viens otram palīdzot, bet viņi ir aizgājuši, lai paslēptos no kādas spēcīgas varas. Vecie cilvēki vēl apgalvo, ka atceras skaistos eņģeļu spārnus un feniksa skaistās dziesmas, bet visi viņus uzskata par trakiem un jaunā paaudze vairāk rūpējas par nākotni nevis iedziļinās pagātnē, kaut tā nav pārāk veca pagātne. Dzīves līmenis, iekārta Valsts iekārta valstī ir absolūtā monarhija. Valsts sadalās reģionos, pār kuriem ciešā monarha pakļāvībā pārvalda kāds cilvēks augstākais pārvaldnieks - , bet tā kā reģionu platības mēdz pārsniegts desmitiem tūkstošu platības, katrā pilsētā un ciemā ir galva pārvaldnieks-. Augstākais pārvaldnieks cieši saistīts ar monarhu, mēdz pildīt padomnieku lomu. Galvenais mērķis ieviest un pieskatīt, lai reģionā tiek ievēroti monarha likumi, nodod atskaites par reģionu. Augstākais reģiona tiesnesis. Pārvaldnieks pārvaldīt un rūpēties par savu pilsētu/ciemu, nodod patstāvīgas atskaites augstākam monarham, un ievērot pilsētā/ciemā monarha likumus. Pilsētas/ciema tiesnesis. Dzīves līmenis Nostiprinās pilsētu un lauku robežas, kļūst izteiktāka atšķirība starp pilsētnieku un laucinieku, bet ne pārāk liela. Lēnām attīstās zinātne, kas palīdz straujāk progresēt amatniecībai un lauksaimniecībai, bet joprojām nav izplatīta ceļošana/starppilsētu tirgošanās vai arī netiek paplašinātas ciemu/tīrumu robežas. Sociālais stāvoklis Visu galva ir karalis jeb valdnieks. Pārējā tauta iedalās divos slāņos: Augstākais: augstākie pārvaldnieki un to ģimenes, kā arī pārvaldnieki, jo īpaši lielāko pilsētu. Viduvējais: visi pārējie pilsētnieki un laucinieki, šis slānis sadalās vēl smalkāk un jau attiecas uz noteikto pilsētu/ciemu nevis valsti kā viss visums: Augšējais: pārvaldnieki, augstas klases amatnieki, bagāti tirgotāji Vidējais: amatnieki, parasti tirgotāji. Ciemos iedalījums var teikt nav, parasti ir pārvaldnieks, kurš ir tuvs ar ciema ļaudīm un visi pārējie cilvēki. Izteiktāks slāņojums ir tikai, ja skatās uz visu valsti kopumā, parasti pilsētās/ciemos šis sadalījums nav tik izteikts, tik augstākā slāņa apciemojumu laikā augšējam slānim ir iespēja iepazīties un kaut kādā veidā kontaktēties ar šo augsto ciemiņu. Leģenda Vairāk nekā četrdesmit gadus pār kontinentu valdīja ļaunā burve vai pareizāk ragana. Viņa visos sēja bailes un tumsu. Zeme visos šajos gados neredzēja ne mazāko saules staru, ne ūdens lāsi, tā bija pelēka un saplaisājusi. Cilvēki mira no bada un sērgām, visus bija apņēmis bezspēks cīnīties un pakļāvība, un tikai tie, kas bija pierādījuši savu uzticību raganai, kā atalgojumu saņēma necilu dzīvi, kurā viņi vergoja raganas labā. Bet raganai ar to nepietika, viņa vēlējās vairāk, viņa vēlējās lielāku varu. Jā, viņa bija paverdzinājusi cilvēkus, bet visas pārējās būtnes, kas reiz apdzīvoja šo zemi, raganai kļūstot stiprākai, pameta šo zemi un pārcēlās uz zemi, kuru paši bija radījuši. Tā vairogs, kurš neļāva nevienam ne ieiet, ne iziet no šīs zemes, sargāja šīs mītiskās būtnes no pasaules, kurā viņi agrāk mita, bet ragana vēlējās iekļūt tajā un priekš tā viņai vajadzēja lielāku, varenāku armiju, armiju, kurā vien nebija cilvēki. Tā viņai radās plāns. Viņas kalpi viņai atveda tikko piedzimušus bērnus, kurus vai nu bija nopirkuši, piespieduši atdot vai vienkārši nozaguši no to mātēm. Bērni jau no to atvešanas brīža tika pakļauti eksperimentiem, kuriem vajadzēja tos padarīt par pārākiem cilvēkiem, kuri kalpotu raganas armijai un būtu galvenais trumpis mītisko būtņu pasaules iekļūšanā un iekarošanā, jo eksperimentos tika izmantoti šo būtņu gēni. Bet pirms 17 gadiem, saules stari pirmo reizi pa ilgiem gadiem aizskāra izkaltušo zemi un nogurušos cilvēkus, maigs lietus apslacīja zemes plaisas un cilvēku rētas, ragana bija uzvarēta. Visi par to pateicās kādam burvim, kurš ilgus gadus bija centies vinnēt raganu, bet vēl klaiņoja baumas, ka raganu vinnējuši tie paši bērni, kurus viņa nozagusi. Stāstīja, ka raganai nevedies ar eksperimentiem un viņa bijusi nikna, vēlējusies jau trīsgadīgos bērnus nonāvēt, kad negaidīti tie vairs nav pakļāvušies raganas pavēlēm, bet sacēlušies pret viņu. Katrā no viņiem parādījušās to spējas, un tie raganu nosvieduši no tās pils, un pēc tam sadevušies rokās, apkārt viņai izveidojuši apli un klusējot to nonāvējuši, pat viņai nepiedurot pirkstu, bet pēc tam katrs aizgājuši uz savu pusi, nepaskatoties viens uz otru. Bērni atgriezušies mājās un sākuši dzīvi, it kā viņi nekad nebūtu nolaupīti, tāpat arī vecāki tos pieņēmuši, it kā tie būtu vienkārši izgājuši pastaigāties. Katrs bērns atgriezies dzīvē, kura tam bijusi pirms tam paredzēta, viens atgriezies savā augsti dzimušajā saimē, bet cits atgriezies pie savas nelaimju apsēstās zemnieku ģimenes. Šīs dienas [spēlētāju] Pirms nedēļas tika saņemta vēstule no veca paziņas/drauga, kurš lūdz palīdzību. Vecs vīrs, varētu teikt ap sešdesmit gadiem, lūdz Jūsu palīdzību vēl pēdējā, bet visnotaļ priekš viņa svarīgā ceļojumā, kuru sava vecuma un veselības stāvokļa, kā viņš raksta, dēļ, nevar veikt šo ceļojumu bez palīdzības, un tā kā Jūs viņš ļoti labi pazīst un var uzticēties, viņš lūdz Jūs palīdzēt. Jūs paši dzīvojat patīkamā reģionā, kur vienmēr spīd saule, vītero putni un tik reizēm zaļos laukus vai pakalnus pārtrauc kāds lapu koku mežs, kuru vairāk varētu nosaukt par lielu puduri. Septiņu dienu laikā, pat no tālākā reģiona nostūra, Jūs varat tikt līdz šī vīra ciemam, kur viņš jūs gaida. Spēlētāju skaits: 6-10. [3-5 sievietēm un 3-5 vīriešiem, atkarībā no spēlētāju skaita] Vārds, uzvārds: Vecums: 18 [visiem ierobežots/viens]: Stāvoklis sabiedrībā: Izskata apraksts [bilde, ļoti ieteicams]: Raksturs: Ieroči [ne vairāk kā trīs]: Dzīvnieki: Pagātnes apraksts: 1 speciāls tēls! Cilvēkiem ar vēlmi uz šo vietu, sazināties privāti pa PZ ar mani. Vēlu mums visiem veiksmi Pūķēns Sāra Šo rakstu rediģēja Pūķēns Sāra: 06.11.2007 22:17 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gadalaiku aizstāve ![]() Grupa: Spēļu pārziņi Pievienojās: 14.11.05 Kur: Visa sākumā, vidū un beigās Spēļu pavēlniece ![]() |
*...un Pūķēns tev saka: piecelies mans bērns, tava lūgsna tiek pieņemta* (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif)
Tu biku pasteidzies, es kā reiz plānoju postot par to, ka varētu atsākt spēli, jo šī doma nepamet prātu jau pāris dienas, nu labi, pamet, bet kad esmu pie neta nepamet (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Tātad domāju, ka spēli atsāksim vai nu šodien [tas būtu pārlieku ātri un nepārdomāti, bet nu neko darīt] vai arī 2dien vai 3dien, tas tā, lai zinat ar ko rēķināties. Sveicu visus ar drīzu sezonas atklāšanu Pūķēns |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.10.06 Kur: klejojumos ![]() |
Āha.
Pie interneta esmu salīdzinoši retāk nekā iepriekš, bet ievelku ķeksīti, ka vēl aizvien gaidu turpinājumu. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Nu ja, būtu labi atsākt gan. Jo spēle nepavisma negāja pa burbuli, gluži otrādi, atrodas intersantā vietā. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Gaidām. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Loveless ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.04 Kur: playing the hydrogen sonata Oriģinālākā pareģojuma autore ![]() |
Atvainojos, bet vēl arī šonedēļ nevarēšu piedalīties. Sākot ar nākamo tikai.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Vai šī spēle neturpināsies? Kaut kā pārlieku pauze ieilgusi.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Turpināsies, vismaz spēlētājiem, kas vēlēsies spēlēt.
Vajag nokārtot vēl vienu lietu, lai noskaidrotu turpmāko un nebūtu lieka muldēšana. Tuvākā laikā šī lieta arī tiks nokārtota [pēc maniem aprēķiniem šīs nedēļas nogale] |
|
|
![]()
Raksts
|
|
He he hē
Labāk vēlāk, nekā nekad - nedēļas nogale [kā ierasts] ievilkās vairākās nogalēs. Toties viss ir nokārtots un kaujas gatavībā. Mums ir divi jaunumi: Pirmais - Kiri Haru tēlu - Anastasija - pārņem biedrs Ungārijas Ragaste. Otru - paši redzēsiet. Tie, kas vēlas turpināt, ir laipni gaidīti, bet ja nevēlas - GM vaina, neko darīt. Ar cieņu GM |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sātana advokāts ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.11.06 Ziedoņa māceklis ![]() |
He hē, ja nekļūdos, es esmu tas jaunums nr2, kaut ko var zināt, kas geimmāsteram vēl paslēpts azotē.
Vārds, uzvārds: Halina Ašdi Vecums: 18 Stāvoklis sabiedrībā: vecākiem pieder samērā bagātas raktuves. Izskata apraksts [bilde, ļoti ieteicams]: (IMG:http://i473.photobucket.com/albums/rr93/elekib/LS/halina.jpg) vidēja auguma slaida meitene, tomēr zem kleitām slēpjas spēcīgi muskuļi. Raksturs: Ļoti neatkarīga meitene, kas lieliski spēj panākt, ko grib, vienlaikus radot citos, īpaši vecākos, iespaidu, ka ir ļoti pakļāvīga būtne. Tā piemēram, tuvinieki ir akceptējuši viņas regulāro nozušanu kalnos, kas ir visai neparasta nodarbe, jo īpaši jaunai dāmai. Taisnību sakot, arī pati Halina nevar īsti izskaidrot, kas viņu velk kalnos, jo sevišķi tāpēc, ka tāda ilgstoša klaiņošana vienatnē nav sevišķi droša. Taču nu jau Halina ir gana pieredzējusi, lai risku samazinātu līdz minimumām un liekās nepatikšanās nebāztos. Ieroči [ne vairāk kā trīs]: Halina lieliski prot apieties ar loku, bet tas viņai ir līdzi tikai dodoties ārpus pilsētas. Allaž līdzi ir šaurs duncis, kam ir īpaša kabatiņa visos viņas tērpos. Pagātnes apraksts: Tika ieņemta un piedzima, izauga un dzīvo vēl šobaltdien. Ir viņai piecus gadus jaunāks brālis Alberts, vecāki abi dzīvi, ja neskaita savu aizraušanos ar kalniem, visādi citādi normāla savu aprindu meitene. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Sātana advokāts ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.11.06 Ziedoņa māceklis ![]() |
Kā tad būs, vai šo spēli ir paredzēts turpināt?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.04 Kur: Zilganzaļā, saules caurspīdētā, jūras vilnī ![]() |
Kas notiek? Kāpēc spēle ir apstājusies?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Vai šo spēli ir paredzēts turpināt?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.04 Kur: Zilganzaļā, saules caurspīdētā, jūras vilnī ![]() |
Kā būtu ja mēs turpinātu? Tagad taču vasara, domāju, ka visi var atlicināt mazliet laiciņu šai brīnišķīgajai LS. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Ideja bija spēli pārnest ārpus foruma, jo man nezin kādēļ šķiet, ka forumā tā vairs neizdzīvos.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Perfect Nobody ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.10.07 Kur: Vanity Fair ![]() |
JĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111111111111111
(IMG:http://www.skype-emoticons.com/images/emoticon-00157-sun.gif) Es, es, es, es! |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Es tam nevaru piekrist. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)
Man vienkārši nav brīva laika, ko es tai varētu veltīt ārpus foruma. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/crying.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nja. Par pārnešanu ārpus foruma es arī mazliet uztraucos, jo par to tikšanu man ir tā kā ir. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure.gif)
Bet es tik ļoti esmu noilgojusies pēc šīs LS, tā ir viena no manām mīļākajām. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Tīri teorētiski pat ļoti labprāt. Praktiski atkarīgs no iespējas atvēlēt brīvu brīdi GM iecerētajos laikos. Un mans brīvais laiks ir "mazāks par epsilon visiem epsilon lielākiem par nulli" gluži nē, bet stipri ierobežots lielums.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 05.06.2025 13:28 |