![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gadalaiku aizstāve ![]() Grupa: Spēļu pārziņi Pievienojās: 14.11.05 Kur: Visa sākumā, vidū un beigās Spēļu pavēlniece ![]() |
Pasaules apraksts Nenoteiktas laika joslas, klimata joslas un nesapasīgas dabas zonas, tas ir šīs zemes vistiešākais raksturojums. Bioloģija- šis vārds ir tikai termins vairāk jau džungļi un neizzināmas augu un dzīvnieku sugas. Piemēram, jūs ejat pa mūžzaļo mežu, vadoties pēc ziemeļzvaigznes un pārejot pāri reģionu robežai, pēkšņi atklājat, ka atrodaties tuksnesī un ziemeļzvaigzne ir jums aiz muguras. Lielākās pilsētas parasti izvietojas pie ūdenstilpnēm, kaut gan ir izņēmumi: Talidara jeb tuksneša pilsēta. Atrodas tuksnešainā vidē, 10km rādiusā no pilsētas atrodas, kas līdzīgs sausai savannai, kas negaidīti pārtop tuksnesī. Siāna jeb ledus pilsēta, atrodas sniega un ledus ieskautā vidē. Eiluna jeb pilsēta uz ūdens. Atrodas uz jūras cienīga sālsūdens lieluma ezera. Keina jeb kalnu pilsēta. Atrodas uz paliela, klinšaina paugura. Fīna jeb zaļā pilsēta. Atrodas mūža mežu līdzīgā mežā. Iedzīvotāji Cilvēki- paši parastākie cilvēki kādus jūs esat redzējuši: galva, rokas, kājas, viss kā mums. Lauka cilvēki- šie cilvēki ir uzticami savām mājām un darbam. Viņi baidās aiziet tālāk kā pār apartajām zemes un ciematu robežām, bet tā nav viņu vaina, ir cilvēki, kuri ir aizgājuši un vairs nav atgriezušies, tāpat arī mūžsenā mācība: Paliec, kur esi un ar tevi viss būs kārtībā. Pilsētnieki- šie cilvēki ir mazliet viltīgāki un neuzticīgāki, bet arī viņi baidās iziet aiz lielajiem pilsētu mūriem. Pilsētnieki nav vairāk attīstīti kā lauku cilvēku, jo pilsētas vēl ir mazas un nestabilas un par to rūpējas valdība. Teikas vēsta, ka agrāk starp cilvēkiem vēl mituši mitoloģiski tēli un viņi ir dzīvojuši viens otram palīdzot, bet viņi ir aizgājuši, lai paslēptos no kādas spēcīgas varas. Vecie cilvēki vēl apgalvo, ka atceras skaistos eņģeļu spārnus un feniksa skaistās dziesmas, bet visi viņus uzskata par trakiem un jaunā paaudze vairāk rūpējas par nākotni nevis iedziļinās pagātnē, kaut tā nav pārāk veca pagātne. Dzīves līmenis, iekārta Valsts iekārta valstī ir absolūtā monarhija. Valsts sadalās reģionos, pār kuriem ciešā monarha pakļāvībā pārvalda kāds cilvēks augstākais pārvaldnieks - , bet tā kā reģionu platības mēdz pārsniegts desmitiem tūkstošu platības, katrā pilsētā un ciemā ir galva pārvaldnieks-. Augstākais pārvaldnieks cieši saistīts ar monarhu, mēdz pildīt padomnieku lomu. Galvenais mērķis ieviest un pieskatīt, lai reģionā tiek ievēroti monarha likumi, nodod atskaites par reģionu. Augstākais reģiona tiesnesis. Pārvaldnieks pārvaldīt un rūpēties par savu pilsētu/ciemu, nodod patstāvīgas atskaites augstākam monarham, un ievērot pilsētā/ciemā monarha likumus. Pilsētas/ciema tiesnesis. Dzīves līmenis Nostiprinās pilsētu un lauku robežas, kļūst izteiktāka atšķirība starp pilsētnieku un laucinieku, bet ne pārāk liela. Lēnām attīstās zinātne, kas palīdz straujāk progresēt amatniecībai un lauksaimniecībai, bet joprojām nav izplatīta ceļošana/starppilsētu tirgošanās vai arī netiek paplašinātas ciemu/tīrumu robežas. Sociālais stāvoklis Visu galva ir karalis jeb valdnieks. Pārējā tauta iedalās divos slāņos: Augstākais: augstākie pārvaldnieki un to ģimenes, kā arī pārvaldnieki, jo īpaši lielāko pilsētu. Viduvējais: visi pārējie pilsētnieki un laucinieki, šis slānis sadalās vēl smalkāk un jau attiecas uz noteikto pilsētu/ciemu nevis valsti kā viss visums: Augšējais: pārvaldnieki, augstas klases amatnieki, bagāti tirgotāji Vidējais: amatnieki, parasti tirgotāji. Ciemos iedalījums var teikt nav, parasti ir pārvaldnieks, kurš ir tuvs ar ciema ļaudīm un visi pārējie cilvēki. Izteiktāks slāņojums ir tikai, ja skatās uz visu valsti kopumā, parasti pilsētās/ciemos šis sadalījums nav tik izteikts, tik augstākā slāņa apciemojumu laikā augšējam slānim ir iespēja iepazīties un kaut kādā veidā kontaktēties ar šo augsto ciemiņu. Leģenda Vairāk nekā četrdesmit gadus pār kontinentu valdīja ļaunā burve vai pareizāk ragana. Viņa visos sēja bailes un tumsu. Zeme visos šajos gados neredzēja ne mazāko saules staru, ne ūdens lāsi, tā bija pelēka un saplaisājusi. Cilvēki mira no bada un sērgām, visus bija apņēmis bezspēks cīnīties un pakļāvība, un tikai tie, kas bija pierādījuši savu uzticību raganai, kā atalgojumu saņēma necilu dzīvi, kurā viņi vergoja raganas labā. Bet raganai ar to nepietika, viņa vēlējās vairāk, viņa vēlējās lielāku varu. Jā, viņa bija paverdzinājusi cilvēkus, bet visas pārējās būtnes, kas reiz apdzīvoja šo zemi, raganai kļūstot stiprākai, pameta šo zemi un pārcēlās uz zemi, kuru paši bija radījuši. Tā vairogs, kurš neļāva nevienam ne ieiet, ne iziet no šīs zemes, sargāja šīs mītiskās būtnes no pasaules, kurā viņi agrāk mita, bet ragana vēlējās iekļūt tajā un priekš tā viņai vajadzēja lielāku, varenāku armiju, armiju, kurā vien nebija cilvēki. Tā viņai radās plāns. Viņas kalpi viņai atveda tikko piedzimušus bērnus, kurus vai nu bija nopirkuši, piespieduši atdot vai vienkārši nozaguši no to mātēm. Bērni jau no to atvešanas brīža tika pakļauti eksperimentiem, kuriem vajadzēja tos padarīt par pārākiem cilvēkiem, kuri kalpotu raganas armijai un būtu galvenais trumpis mītisko būtņu pasaules iekļūšanā un iekarošanā, jo eksperimentos tika izmantoti šo būtņu gēni. Bet pirms 17 gadiem, saules stari pirmo reizi pa ilgiem gadiem aizskāra izkaltušo zemi un nogurušos cilvēkus, maigs lietus apslacīja zemes plaisas un cilvēku rētas, ragana bija uzvarēta. Visi par to pateicās kādam burvim, kurš ilgus gadus bija centies vinnēt raganu, bet vēl klaiņoja baumas, ka raganu vinnējuši tie paši bērni, kurus viņa nozagusi. Stāstīja, ka raganai nevedies ar eksperimentiem un viņa bijusi nikna, vēlējusies jau trīsgadīgos bērnus nonāvēt, kad negaidīti tie vairs nav pakļāvušies raganas pavēlēm, bet sacēlušies pret viņu. Katrā no viņiem parādījušās to spējas, un tie raganu nosvieduši no tās pils, un pēc tam sadevušies rokās, apkārt viņai izveidojuši apli un klusējot to nonāvējuši, pat viņai nepiedurot pirkstu, bet pēc tam katrs aizgājuši uz savu pusi, nepaskatoties viens uz otru. Bērni atgriezušies mājās un sākuši dzīvi, it kā viņi nekad nebūtu nolaupīti, tāpat arī vecāki tos pieņēmuši, it kā tie būtu vienkārši izgājuši pastaigāties. Katrs bērns atgriezies dzīvē, kura tam bijusi pirms tam paredzēta, viens atgriezies savā augsti dzimušajā saimē, bet cits atgriezies pie savas nelaimju apsēstās zemnieku ģimenes. Šīs dienas [spēlētāju] Pirms nedēļas tika saņemta vēstule no veca paziņas/drauga, kurš lūdz palīdzību. Vecs vīrs, varētu teikt ap sešdesmit gadiem, lūdz Jūsu palīdzību vēl pēdējā, bet visnotaļ priekš viņa svarīgā ceļojumā, kuru sava vecuma un veselības stāvokļa, kā viņš raksta, dēļ, nevar veikt šo ceļojumu bez palīdzības, un tā kā Jūs viņš ļoti labi pazīst un var uzticēties, viņš lūdz Jūs palīdzēt. Jūs paši dzīvojat patīkamā reģionā, kur vienmēr spīd saule, vītero putni un tik reizēm zaļos laukus vai pakalnus pārtrauc kāds lapu koku mežs, kuru vairāk varētu nosaukt par lielu puduri. Septiņu dienu laikā, pat no tālākā reģiona nostūra, Jūs varat tikt līdz šī vīra ciemam, kur viņš jūs gaida. Spēlētāju skaits: 6-10. [3-5 sievietēm un 3-5 vīriešiem, atkarībā no spēlētāju skaita] Vārds, uzvārds: Vecums: 18 [visiem ierobežots/viens]: Stāvoklis sabiedrībā: Izskata apraksts [bilde, ļoti ieteicams]: Raksturs: Ieroči [ne vairāk kā trīs]: Dzīvnieki: Pagātnes apraksts: 1 speciāls tēls! Cilvēkiem ar vēlmi uz šo vietu, sazināties privāti pa PZ ar mani. Vēlu mums visiem veiksmi Pūķēns Sāra Šo rakstu rediģēja Pūķēns Sāra: 06.11.2007 22:17 |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Noteikti vajag turpināt, un nemaz nevajag trīs reizes dienā (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Pietiktu ar pāris reizēm nedēļā, bet regulāri, kamēr nav aizmirsies, kas notika pirms tam.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Un kur ir pārējie spēlētāji, kas tik aktīvi gribēja spēlēt un tik aktīvi sāka? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)
Ek! Atkal jau... *nopūšas* |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Atpūtās pa Lieldienām. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif)
Nu es vismaz tā darīju... Rīt laikam arī nebūšu... bet pēc tam visu laiku būšu. Bet ja godīgi, tad es nezinu, kas un cik ir tajā barā, kas dodas ceļā. Pelēkais, Deriks, Edīte un vēl dažus zinu, bet sākumā bija vairāk... Grūti spēlēt, kad it kā ir daudz biedru, kas tomēr izturas tā, it kā būtu miruši. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gadalaiku aizstāve ![]() Grupa: Spēļu pārziņi Pievienojās: 14.11.05 Kur: Visa sākumā, vidū un beigās Spēļu pavēlniece ![]() |
Tas ir fakts un pašu tas neiepriecina, bet nevar lūgt spēlēt tos, kas vispār neparādās šajā vietnē.
Ja ar laiku situācija nemainīsies, kas visticamāk nemainīsies, jo patiesi domāju, ka šie spēlētāji nemaz kurbenē tuvāko gadu laikā vairs neplāno rādīties, tad es pieņemu iespēju, ka derētu pieaicināt jaunas asinis... protams, vēl mazliet var jau pagaidīt, bet es to plānoju tuvākā laikā... Manus plānus jūs visumīgi zināt, ceru, ka nebūs lielas pretenzijas, jo tomēr spēlēt ir patīkamāk, ka spēlē aptuveni seši spēlētāji. Ar cieņu Pūķulēns P.S. Un ja runājam par lieldienām... Uzmani savas olas, man lieldienas ir visu nedēļu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Šo rakstu rediģēja Pūķēns Sāra: 25.03.2008 18:09 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Lindleirā mēs bijām 5 spēlētāji, no kuriem viens bija mazliet neaktīvs, bet ne tā, ka vispār pazudis, un bija varen labi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
2 spēlētāji ir maķenīt par maz, es piekrītu, lai gan esmu spēlējusi vienu spēli, kur it kā bija 4 vai 5 spēlētāji, bet īstenībā GM tā arī nepaspēja visus sadabūt kopā, un man bija solo partija ar NPC. Nemaz nebija slikti! Domāju, ka šajos apstākļos mierīgi var mēģināt pieaicināt klāt vēl kādu. Nekas ļoti būtisks Pasaules Glābšanā vēl nav izdarīts. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.10.06 Kur: klejojumos ![]() |
es varētu mēģināt atgriezties, vien man bija iesprūšana ar Semija tēlu un man nav ne jausmas, kur īsti tagad ir Keita. Ja mani mazliet apgaismos par esošo situāciju un mana varoņa atrašanās vietu, es parakstos. Un apsolu censties būt aktīva.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Mēs esam pie upes, un sanāk, ka jāizlasa būtu tikai beidzamie posti par būšanu pie upes. Nekas tāds nav noticis, kur Keitai būtu ļoti jāreaģē. Bet to, kas Keitai ar Semiju tur bija, es nezinu. Mums tur vairāk vai mazāk visiem individuāli pārdzīvojumi.
Ā! Zemenīte ar visu tīģeri aizjāja, un vairs nav kopā bariņā. Pārējie visi ir kopā. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Perfect Nobody ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.10.07 Kur: Vanity Fair ![]() |
Nekur neesmu pazudusi!
Vienkārši šī nedēļa bija īsta elle un es, atzīšos, necentos pat iedziļināties un atbildēt uz notiekošo, jo tas būtu sanācis ļoti pavirši. Bet es mēģināšu līdz rītdienai ieskaitot atsākt aktīvu savu darbību, jo gluži ikdienas brīvsolī atgriezusies vēl neesmu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Nekas.
Priekš tevis raksts ir iepriekšējā lpp, ja nemaldos, vnk pameklē (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Un galvenais, ka spēlē, visiem gadās uz mirkli nozusts. *nevainīgi svilpo* |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Skatās acīs baziliskam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.10.06 Kur: klejojumos ![]() |
Es ļoti centīšos tagad sekot līdzi kārtīgāk, bet man pēdējā laikā ir maz laika tieši brīvdienās un tieši tad jūs ļoti skrienat.
Saprotu, ka izmantojat visu, ko varat, bet jūs varētu tik ļoti neskriet vismaz tajās vietās kur ir mans tēls, labi? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Perfect Nobody ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.10.07 Kur: Vanity Fair ![]() |
Hei!
Ļoti gribētos zināt vai spēle turpināsies? Ja jā, tad apmēram, kad? Cik saprotu tagad it kā bija pēdējas skolas dienas un tas, protams, laikam atņēma daudz laika, bet tagad sākas vasara un iespējams GM arī tad ir aizņemts? |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Bija, bet vairs nav aizņemts, varētu taisni teikt, ka no šodienas nav, vismaz ir un būs brīvas starpas no šās nedēļas sākot.
Ko lai saka: sist mani tāpat vajag (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/silent.gif) P.S. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Es nesitīšu, ja vien drīzumā gaidāms GM posts. Tad es visu piedošu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/tongue.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Vēlos pabrīdināt, ka nākamās divas nedēļas nebūšu, bet ko jūs domātu par spēles iesaldēšanu līdz augusta vidum?
Man šī ideja jau kādu laiku pa prātu maļas, jo kaut pati pēc Dziesmu svētkiem mierīgi tieku pie neta, ticu, ka daļa jūs arī var netikt, un lai nebūtu tā, ka visi ir krietni aizskērjuši uz priekšu, kamēr citiem nav nojausmas, varbūt vienkārši iesaldējam? Tagad Jūsu atbidles uz manu pēdējo postu un viss... protams,līdz augustam (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cenšas pārkliegt komentētāju Pasaules kausa izcīņā kalambolā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 05.07.04 Kur: Zilganzaļā, saules caurspīdētā, jūras vilnī ![]() |
Piekrītu par iesaldēšanu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Pūķēn, mans puisis ir Hēfaists nevis Hēsions. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) Šo rakstu rediģēja Snorkes Jaunkundze: 24.06.2008 20:32 |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Jā, man arī nav iebildumu, ka spēle uz kādu laiciņu tiek apturēta. Tagad būs dažādi darbi un skraidelēšana apkārt, tāpēc es arī nevarēšu būt tik bieži pie interneta. Varbūt tikai pa vakariem.
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Piekrītu par iesaldēšanu. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Pūķēn, mans puisis ir Hēfaists nevis Hēsions. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) Nav iebildumu iesaldēt. Un pie Hēsiona vainīgs esmu es, jo tādu džeku piespēlēju Pūķēnam citā LS (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/xD.gif) |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Man nav iebildumu pret iesaldēšanu. Drīz būs atvaļinājums, kad es, protams, pie datora tikšu, tikai, vai man gribēsies pie tā sēdēt, vēl ir jautājums. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Paziņoju pilnībā oficiāli - Lomu spēle "Pagātnes ēnas" tiek iesaldēta līdz augusta desmitajiem/divdesmitajiem datumiem.
Un atvainojos Snorke, nekad nebūtu domājusi, ka pieļaušu šādu kļūdu, bet Elony piespēlētais tēls Hēsions kā redzams gribēja iesaistīties vairāk spēlēs. Atpūšaties no sirds un tad līdz augustam Pūķēns |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Massacre nevainīgām actiņām un uz ceļiem Pūķēna priekšā, lūdz spēles atsākšanos!
Lūdzu? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 05.06.2025 13:28 |